14:06 - 29/01/2015

Jerusalem Posτ: Οτι είναι καλό για την Ελλάδα είναι άσχημο για το Ισραήλ

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου (τουλάχιστον οι 99 τοις εκατό) συγχαίρουν τους Έλληνες για το ξημέρωμα της νέας εποχής της αξιοπρέπειάς τους, η Jerusalem Post προειδοποιεί ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι άσχημα νέα για το Ισραήλ.

Μετά την ανάγνωση του άρθρου, θα μπορούσα να δω γιατί ανησυχείτε:

Στελέχη του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα» και του εσωτερικού του κύκλου έχουν επανειλημμένα επιτεθεί στο Ισραήλ και τους «Σιωνιστές», ισχυριζόμενοι ότι δεν είναι αντισημίτες, απλά είναι “αντι-σιωνιστές”. Ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως δικηγόρος των υποτιθέμενων Άραβων τρομοκρατών που έχουν συλληφθεί στην Ελλάδα.

Πέρυσι, ο Τσίπρας δήλωσε ότι ” ο κόσμος θα πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Ισραήλ να σταματήσει την εγκληματική επίθεση του και την κτηνωδία του εναντίον των Παλαιστινίων. ”

“Βλέπουμε το Ισραήλ να σκοτώνει τα παιδιά στην Παλαιστίνη και αυτό είναι απαράδεκτο”. Θα πρέπει να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας για να ζήσουμε με ειρήνη, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας προς τον παλαιστινιακό λαό», είπε κατά τη διάρκεια μιας πορείας στην Αθήνα εναντίον των προστατευτικών επιθέσεων εναντίον της Χαμάς στη Γάζα τον περασμένο το καλοκαίρι.

“Όταν οι πολίτες και παιδιά σκοτώνονται στις παραλίες που περικλύει η ίδια θάλασσα και συνορεύει με την ευρωπαϊκή ήπειρο, δεν μπορούμε να παραμείνουμε παθητικοί, γιατί αν συμβεί αυτό, από την άλλη πλευρά της Μεσογείου σήμερα, αυτό μπορεί να συμβεί στη δική μας πλευρά αύριο», είπε ο Τσίπρας.

Φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν είναι υποκριτής. Το Ισραήλ έχει δίκιο να ανησυχεί. Οι Ειλικρινής ηγέτες δεν μπορούν να είναι φίλοι τους…

Σημείωση:

Το άρθρο, μου το έστειλε ενας φίλος για να με ενημερώσει για το τι γράφουν οι εφημερίδες των “συμμάχων” μας…. για εμάς και την σχέση μας μ’ αυτούς! Προσωπικά πιστεύω οτι η είδηση που κρύβεται πίσω απο την είδηση είναι πολύ πιο επικίνδυνη απο την ίδια την είδηση. Και μ’ αυτά που ίδιοι γράφουν για την νέα κυβέρνηση….Δεν γνωρίζω αν ο Ξαλέξης είναι αυτός που ο ίδιος παριστάνει να είναι…και αν έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις;;;

Γνωρίζοντας απο ποιο τζάκι προέρχεται ο Ξαλέξης, αυτα που γράφτηκαν γι αυτόν απο τους ίδιους, δηλώνει την μεγάλη προσοχή των κινήσεων για να απελευθερωθεί η χώρα μας!

Ολοι μας ενωμένοι απο εδώ και στο εξής, χωρίς κόμματα και χωρίς παραμύθια της Χαλιμά! Αν ο Ξαλέξης είναι ο αγαπητικός τους αλλά μας τον προβάλουν για εχθρό τους…γιατί αυτή είναι η μοναδική νοοτροπία μες το πρόγραμμα της ΣΙΩΝ…πρέπει να είμαστε αφυπνησμένοι και έτοιμοι να πάρουμε και τα όπλα ΑΝ χρειαστεί!

ΚΟΡΑΞ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Ανώνυμος 01/29/2015 @ 2:20 ΜΜ

  Να είμαστε αφυπνισμένοι άλλα οχι προκατηλιμενοι, κοντός ψαλμός!!!!

 2. Ανώνυμος 01/29/2015 @ 2:35 ΜΜ

  ΑΡΧΙΣΕ Η +++ ΠΕΤΕΛΛΑΔΟΥΛΑ +++ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΙΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΉΤΗΣ +++

 3. Ανώνυμος 01/29/2015 @ 2:38 ΜΜ

  Οι κάτοικοι αυτής της χωρας θα πάρουν τα όπλα χαχαχαχαχαχααααααα να το δω και να μην το πειστεψω. Μαλλον κανένα likes θα πάρουν ή θα τον πάρουν κυριολεκτικος.

 4. Ανώνυμος 01/29/2015 @ 4:06 ΜΜ

  Το άρθρο που σου έστειλε ο φίλος σου δεν μπορείς να το ανεβάσεις να το δούμε κι εμείς;

 5. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ. Οι ΑΝΕΛ θα πάρουν το υπουργείο Αμυνας και σύντομα θα προσπαθήσουν να τοποθετήσουν εκεί τον Στρατηγό Γράψα. Οι διαπραγματεύσεις με την ΕΕ δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, και θα μοιραστεί στα ΜΜΕ ως αδιαλλαξία της ΕΕ και της Γερμανίας, να βοηθήσει και όχι ως προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ να φτάσει στα άκρα ακόμα κι αν αυτό ωθήσει σε μια διάλυση της ΕΕ. Η Γερμανία θα δώσει εντολή να καούν μεγάλες πόλεις της Ελλάδας ως απάντηση χωρίς όμως να φανεί, [Οπως ακριβώς έκαναν κάθε φορά που ψήφιζαν κάτι σημαντικό μέσα στη Βουλή και υπήρχαν οι γνωστοί άγνωστοι που μιλούσαν Γερμανικά και έκαιγαν τα πάντα στην Αθήνα καθοδηγούμενοι από έναν τύπο με ομπρέλα]. Υπάρχουν ήδη παρακρατικές ομάδες που έχουν οργανωθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις και περιμένουν εντολές. Αυτό θα το μοιράσουν στα ΜΜΕ ως εξέγερση των Ελλήνων για τη διαφαινόμενη χρεωκοπία μιας και οι διαπραγματεύσεις θα αποτύχουν. Θα κηρυχθεί επίσημα πλέον πτώχευση τέλη Μαρτίου ή μέσα Απριλίου. Η ΕΕ θα διαλυθεί από τη στιγμή που θα έχει δημιουργηθεί κακό προηγούμενο με την έξοδο μιας χώρας μέλους και θα αποχωρήσουν κι άλλα μέλη, κάποια δηλώνοντας την αντίθεσή τους στην πολιτική λιτότητας της Γερμανίας, κάποια άλλα μέλη την αντίθεσή τους να αποφασίζει πάντα η Γερμανία και κάποια τρίτα για δικά τους συμφέροντα. Το Ευρώ θα πάψει να υπάρχει και το δολάριο θα εδραιώσει την παντοκρατορία του. Οι Γερμανοί θα δώσουν εντολή στην Τουρκία, με ανταλλάγματα, να επιτεθεί στην Ελλάδα κι αυτό θα είναι η αρχή του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου.

  Ο 3ος Π.Π. δεν θα φανεί πως γίνεται επειδή οι ΗΠΑ έχουν 17 Τρις χρέος και το 40% αυτού έχει αγορασθεί από την Κίνα, αλλά θα περαστεί πως ξεκίνησε επειδή οι Ελληνες, έφαγαν χρήματα, ζούσαν πλούσια, προσπαθήσανε να μας βάλουν όρια, αλλά παρ' όλα αυτά, τα τινάξαμε όλα στον αέρα, και βυθίσαμε τον πλανήτη στο χάος. Αυτό θέλουν να φανεί, και βλέπουμε τα τελευταία επεισόδια.

 6. Ανώνυμος 01/29/2015 @ 4:27 ΜΜ

  γιατί να πάρουμε τα όπλα? ήταν όλα τόσο εύκολα, τόσο απλά…….μόνο να πάμε μέχρι την κάλπη χρειαζόταν και ως εκ θαύματος άλλαξαν τα πράγματα……..οι απ έξω μας θαυμάζουν, γράφουν τα καλύτερα για μας, η επανάσταση τελικά ξεκίνησε απ τον καναπέ με τον φραπέ στο χέρι…….η Ελλάδα με τα περισσότερα καφέ παγκοσμίως έδωσε το σύνθημα για επανάσταση!!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΑΣ ??????

 7. Ανώνυμος 01/29/2015 @ 7:17 ΜΜ

  Πολύ εύστοχος ο αρθρογράφος και όντως οι υπονομευτές της σιών θέλουν να μας προβάλουν σαν το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης χωρίς να διαφαίνονται και να δημιουργηθεί μια κατάσταση "διαίρε και βασίλευε", όσο και να νομίζουν πως πετυχένουν τον στόχο τους για να απαλλαχτούν από τις δυνάμεις του Φωτός (ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ), δεν έχουν την πίστωση χρόνου επειδή βιάζονται παρατηρώντας πως τα προβατάκια αφυπνίζονται και τους αποκαλύπτουν! Εδώ είναι σημαντικό να θυμιθούμε τις σοφές ρήσεις των σοφών ανθρώπων που λέγανε: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον (δεδομένου ότι οι εκφυλιστικές υπονομεύσεις τους βασίζονται στην θρασύδειλη συνεχής ψευδοενημέρωση άνευ αμεροληψίας, και τελικώς όποιος σκάβει τον λάκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα! Βασίλης Μυρμιδόνας

 8. Ανώνυμος 01/29/2015 @ 7:57 ΜΜ

  ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 2.ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΟΙ 'ΗΓΕΤΕΣ'' ΤΗΣ GREECE.3.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.4 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ.ΨΑΞΤΕ ΓΙ ΑΡΧΗ ΑΥΤΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ 'ΨΑΡΕΨΕ' ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.

 9. γιαννης λαρισσα 01/29/2015 @ 8:11 ΜΜ

  ρε μεγαλε εμεις θα αρχισουμε τον τριτο π πολεμο ειμαστε αρχοντες μεγαλεια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh