14:57 - 26/02/2014

Grady Means!!!ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΕΡΧΕΤΑΙ ”ΚΡΑΧ” ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!

Πως το δολάριο θα βυθίσει στην άβυσσο την παγκόσμια οικονομία…

Τι αναφέρει το “δεξί χέρι” του πρώην αντιπροέδρου της αμερικανικής κυβέρνησης Nelson Rockefeller, σε άρθρο του στους Washington Τimes…

Κραχ στην αμερικανική οικονομία στις 4 Μαρτίου 2014 βλέπει ο Grady Means, επιχειρηματίας και “δεξί χέρι” του πρώην αντιπροέδρου της αμερικανικής κυβέρνησης Nelson Rockefeller, σε άρθρο του στους Washington Τimes.

Σύμφωνα με…

τον ίδιο, το ρολόι Ημέρας της Κρίσεως θα χτυπάει συνέχεια, επειδή η οικονομία των ΗΠΑ μπορεί να καταρρεύσει πλήρως γύρω από την εν λόγω ημερομηνία, η οποία, με τη σειρά της θα επηρεάσει αρνητικά όλες τις οικονομίες του κόσμου και κάθε ελπίδα ανάκτησης για το άμεσο μέλλον.

Τα επιτόκια θα ανέβουν στα ύψη, οι επιχειρήσεις θα χρεοκοπήσουν, η ανεργία θα φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, η έλλειψη τροφίμων θα είναι ανεξέλεγκτη, ενώ όλα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλη κοινωνική αναταραχή.

Κάθε ευσεβής πόθος ότι η Αμερική βρίσκεται σε μια διαδικασία «ανάκαμψης» και ότι «τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα» είναι μια ψευδαίσθηση.

Το πρόβλημα δεν είναι το σύστημα υγείας, το οποίο δεν θα οριστικοποιηθεί ούτε τα επόμενα έξι ή επτά χρόνια. Ούτε εκείνο της Κοινωνικής Ασφάλισης, η οποία θα οδηγηθεί στην πλήρη πτώχευση τα επόμενα 15 χρόνια.

Η κρίση είναι πολύ πιο άμεση και πολύ πιο σοβαρή.

Το κεντρικό πρόβλημα είναι ότι η Αμερική είναι η τράπεζα του κόσμου.

Αυτό σημαίνει, απλά, ότι το δολάριο είναι το νόμισμα του κόσμου (που συχνά αποκαλείται και «αποθεματικό νόμισμα»).

Σε όλο τον κόσμο σχεδόν όλα τα εμπορεύσιμα αγαθά, πετρέλαιο, εμπορεύματα, ακίνητα, κ.λπ., είναι εκφρασμένα σε δολάρια.
Ο κόσμος χρειάζεται δολάρια, και οι ΗΠΑ τα παρέχει και εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη ότι το δολάριο είναι το πιο «ασφαλές» νόμισμα στον κόσμο.

Οι κυβερνήσεις παγκοσμίως υποστηρίζουν αυτό το σύστημα και να καλύπτουν τον κίνδυνο επενδύοντας σε δολάρια μέσω των δημοπρασιών εντόκων γραμματίων και άλλων μηχανισμών, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να διατηρήσουν τα ελλείμματα του προϋπολογισμού – μέχρι ενός σημείου όμως.

Το κεντρικό θέμα είναι η εμπιστοσύνη στην Αμερική, και ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη γρήγορα .

Σύντομα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα φθάσουν σε επίπεδο των δαπανών για το έλλειμμα και το χρέος κατά το οποίο οι χώρες του κόσμου θα χάσουν την πίστη τους και θα αρχίσουν να αποσύρουν τις επενδύσεις τους.

Πολλοί επιφανείς οικονομολόγοι και τραπεζίτες πιστεύουν ότι τα περιθώρια είναι άλλο ένα τρισ. δολάρια.
Από το σημείο εκείνο και μετά ένα bank run θα ξεκινήσει ξαφνικά…

Σε εκείνο το σημείο η αμερικανική κυβέρνηση θα πρέπει να χρηματοδοτήσει το έλλειμμα της, αλλά δεν θα είναι σε θέση να το πράξει.
Τα επιτόκια θα αυξηθούν με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Έτσι θα ξεκινήσει ένας κύκλος αύξησης επιτοκίων, με τις επιχειρήσεις να προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα δύσκολο περιβάλλον.
Η ανεργία θα ανέβει και πάλι στα ύψη.

Ο υπόλοιπος κόσμος θα σταματήσει. Η Ευρώπη θα συνεχίσει να συρρικνώνεται, κι έτσι το ευρώ δεν θα αντικαταστήσει το δολάριο.
Η Ρωσία θα βιώσει μια κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου, καθώς η ζήτηση στην αγορά μειώνεται, με τη χώρα να καταρρέει.
Η Κίνα δεν θα βρίσκει αγοραστές για τις εξαγωγές της.

Οι ρωσικές και οι κινεζικές κυβερνήσεις, οι οποίες θεωρούν το χρυσό ως αντιστάθμισμα της κατάρρευσης του χρυσού, θα διαπιστώσουν ότι δεν θα μπορούν να “φάνε” χρυσό.

Θα υπάρξουν εξεγέρσεις – σκεφτείτε τους δρόμους στην Ισπανία και την Ελλάδα σήμερα – παντού.

Η τεχνολογική πρόοδος που οδηγεί παραδοσιακά σε αύξηση της παραγωγικότητας και οικονομική ανάπτυξη δεν θα είναι σε θέση να συμβαδίσει με αυτή την κατάρρευση.

Πότε μπορούν να συμβούν αυτό όλα; Ο Paul Volker δείχνει ότι θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε ένα χάος, σε αυτό ή στο επόμενο έτος.
Ο David Walker, πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, προέβλεψε παρόμοια χρονικά πλαίσια για την οικονομική καταστροφή πριν χρόνια.

Πάντως, ο Means θεωρεί ότι ακόμη και αν δεν ζήσουμε τώρα το κραχ, ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει περίπου έξι μήνες για να διορθώσει το πρόβλημα του χρέους και του ελλείμματος, πριν να είναι πολύ αργά.

Όλοι πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένοι, ικανοί και πρόθυμοι να συνεργαστούν με το Κογκρέσο και να κινηθεί γρήγορα και αποφασιστικά για να αποτρέψουν το κραχ.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (26)

 1. 0
  0
  Τα ίδια και τα ίδια, μας πρήξατε τα …ίδια.
 2. 0
  0
  http://www.washingtontimes.com/news/2012/oct/25/us-economy-on-schedule-to-crash-march-2014/?page=all

  Από τις 25-10-2012 τώρα μας τα λέτε; Αργήσατε λίγο. Άραγε από τότε που το προφήτευσε ο κύριος αυτός, λέτε να μην έχουν αλλάξει τα πράγματα; Και πού βρίσκεται ο συγκεκριμένος προφήτης τώρα και δεν μας υπενθυμίζει την καταστροφή που έρχεται; Τον ψεκάσανε με ψιτ και αποβλακώθηκε και αυτός;
 3. 0
  0
  προετοιμαστειτε
  ερχεται…27 απο αυριο αρχιζουν τα ΄΄καλα΄΄.. !
 4. 0
  0
  μαλακιες,κατοχικα= illuminatti ξυπνατε ρε…….
 5. 0
  0
  1- TO DOLARIO ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
  2-Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΡΑΤΕΊΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ FED ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
  3-oi ροτσιλ- ροκ φελερ – χασανε την επαφη με την FED και ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΟΔΟ 15 ΕΤΩΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ- ΑΠΟ τοκακια αφου πρωτα οι οικοι τους υποβαθμιζαν τις οικονομιες των κρατων
  4–ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ εαν παμε στην δραχμη θα …!!!!..οτι λεει ο κυριος αυτος
  5–ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ που τους αυτοκτονησαν ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ ΘΑ ΠΟΥΝ εμεις δεν ξεραμε τιποτα αυτα τα καθίκια που αυτοκτονισαν τα κανανε εν αγνοια μας …….κατι σαν τον υπουργο της υγειας που σε λιγο θα πουν εμεις τι φταιμε που ο ανθρωπος δεν ηταν καλα μπορει και να του βγαλουνε ψυχολογικα παιδικα τραυματα οι ψυχολογικα τηλεφωνηματα κλπ γνωστα τυπου ερτογαν
  6–ΓΕΝΙΚΑ– ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ , ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ –ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ -Ω -ΤΗΣ Ν,Τ,Π, ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΟΥΒΕΡ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΕΣ -ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΙΕΣ-ΒΑΤΙΚΑΝΙΕΣ[εκει βγαλανε τον λετα και βαλαν τον δικο τους ε!!!! !! εαν ο μαυρος Ιησουίτης δεν κανει αυτα που του εχουν τελεσιγραφησει καποοι απο ανωθεν προβλεπω την περιοχη να γινει η νεα ατλαντιδα και με λαβα αυτη τη φορα [αυτο που θα κανανε στο αιγαιο θα τους κατσει εκει] ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑ …….τα ειχαμε αναφερη τον νοεμβρη οτι τα προβατα των πασχα θα εναι για ολους ..-μετα οι αμνοι προς σφαγη θα ειναι αυτοι-
  ΑΣΧΕΤΟΝ μπορει καποιος να μου πει γιατι ενας υπολογιστης μου ξαφνικα εδω και καιρο μηδενισε και γυρισε σε σημερινη ημερομηνια που δεν δεχεται αλλοι τεταρτη 28-νοε του2007 -ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΡΧΕΙΟ ΈΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ 2008,…….πρωτου μου απαντησεται σκεφτείτε ο γιος μου εναι προγραμματιστης υπολογιστων και ο ανηψιος μου τεχνικος κυκλωματων και υπολογιστων στο ΑΕΕ αθηνων και οτι και να κανουν αυτος κλεινη και επιστρεφει στην κανονικη ημερομηνια που λει οτι ειναι . σημ η μαδερμπορ ειναι του 2010,,,,,,ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ
 6. 0
  0
  To arthro afinei perithoria h stis 4 martiou fetos h se Ena xrono h to 2017 otan tha exei perasei ena eksamino apo tis ekloges me nikiti thn Xilari Klinton.Ara mexri to 2018 tha exoun teleiosei ola epeidi 25 martiou tou 2018 tha ginei i deftera parousia opos leei kai sto. Vivleio tou me ton omonimo titlo o pater MAximos
 7. 0
  0
  Kραχ…για να έρθει ο David de Rothschild να μας σώσει από τα δεινά που (οι ίδιοι) δημιούργησαν…
  και να μας απαλλάξει από τα χρέη αποδεχόμενοι το ΧΑΡΑΓΜΑ…MICROCHIP…
  Και όποιος δεν το αποδεχθεί θα κινηγηθεί στα βουνά, θα ζει ασκητικά, έξω από το σύστημα , έξω από το matrix….
  Θέλει κότσια η ασκητική , αδέρφια….
 8. 0
  0
  MEANS: U.S. economy on schedule to crash March 4, 2014
  America’s fall will take global economies with it

  By Grady Means Thursday, October 25, 2012

  Those wild and crazy Mayans put down their marker that the end of the world would occur on Dec. 21, 2012 — about two months from now. There is, of course, some small chance that they might be right. On the other hand, there is a very large probability that the real end of the world will occur around March 4, 2014.

  Read more: http://www.washingtontimes.com/news/2012/oct/25/us-economy-on-schedule-to-crash-march-2014
 9. 0
  0
  Αχ αυτο το Μ Π Ο Ρ Ε Ι να καταρρεύσει πλήρως , , , , , , ,, ,
 10. 0
  0
  ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΖΩ…ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ…Σ.Ο.Σ…ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ…Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕΙ -ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ…SOS…SOS…SOS…OYDETEROTHTA.
 11. 0
  0
  κι εμεισ τι θα γινουμε ? θα γυρισουμε στη δραχμη?
 12. 0
  0
  @ΣΗΜΑ ΤΩΡΟΣ
  Πες στα τζιμάνια να αλλάξουν την μπαταρία από το motherboard. Αμα δεν παίξει αυτο τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε (με αυτα που γραφεις πιο πριν)
 13. 0
  0
  Άντε να καταρρεύσει να αρχίσει το καλό το πάρτι
 14. 0
  0
  ΣΗΜΑ ΤΩΡΟΣ πες τους λεβέντες σου , πως τσάμπα σπαταλούν το χρόνο τους, νηκιασέ τους αίγες να βόσκουν και ας αφήσουν τα ηλεκτρονικά δεν φτουράνε για τέτοιες δουλείες. Άλλαχτε μια μπαταρία στο motherboard και θα κελαηδήσει στον παρόντα χρόνο . Αν πάλυ κάνει τα ίδια , πες τα κοπέλια σου να σου κάνουν reset το motherboard απο τα jumperakia .
 15. 0
  0
  ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ που τους αυτοκτονησαν ………..ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ που τους αυτοκτονησαν ………….ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ που τους αυτοκτονησαν …………………….ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ που τους αυτοκτονησαν ………………………………..ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ που τους αυτοκτονησαν
 16. 0
  0
  28 July 1914 WW1 -100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ- 28 JULY 2014 ?
  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?? ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ !
 17. 0
  0
  ΦΙΛΟΙ 1*09-10*12
  απο τα πρωτα που κανανε ηταν αυτο που ειπατε ειναι η τριτη μπαταρια και τα ρεσετ καθε μηνα εκει αυτος ..τιποτα τον εχω για σιντιερα
  νομιζω οτι τελικα ο υπολογιστης λεει αλληθεια και εμεις ζουμε σε πλανη στο ρεσετ που μας εγινε χριστουγεννα θα εχουμε σε 27 μερες περιπου μετα τα πασχα και κατα τον ιουνιο η ανασταση περιπου η λιγο πιο γρηγορα απο εμας εξαρταται !!!!!!!!******
 18. 0
  0
  τελικα ενα νομισμα καινουργιο που ητανε να κυκλοφορήσει με την ρωσια αρχηγο δεν ειδα να κυλοφορει αλλα αντιθετα ειδα εξεγερσεις με αποκορυφομα σε λιγο την συρια και τα νερα της περιοχης
  να μιλησω και λιγο σαν τον φαεθων
  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

  ΑΠ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ

  Η ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΙΑΣ

  ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΣΩΣΟΥΝ

  ΑΠ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ

  ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ
 19. 0
  0
  kamia oydeterothta palikare eimaste me thn filh adelfh rosia sto polemo poy erxete ellada=rosia=oruodoxia oydeteros meine esy ama uelis pane kai misuoforos me toys satanades masonoys eyroph ,nato,amerikh logika h xreokopia ton kraton poy ua einai ntomino ua jekinisei prota apo amerika meta ua paei eyrozonh ua doyme an ghnh 4martioy mporh kai ligo pio meta idomen………….
 20. 0
  0
  Στις 4 Μαρτίου θα καταρεύσουν οι ΗΠΑ ! ΟΧΙ στις 3 ! Γιατί έχουν καθαρά Δευτέρα στο Ελαδιστάν ! ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΕΣ !!
 21. 0
  0
  ο καιρος για τα σπανακια.ελεγε ο Παισιος…
 22. 0
  0
  Ανθρωπε ας προσεχες!!!!
 23. 0
  0
  Ο Αγιος Πορφυριος ο Καυσοκαλυβιτης ειχε πει :

  "Οταν η Αμερικη θα βγαλει μαυρο προεδρο, τοτε θα γινει και η καταστροφη της"
 24. 0
  0
  Ήρθε η 4/3/2014 με το τρέχον δυτικό ημερολόγιο και δεν είδαμε τίποτα ακόμα. Μας έστησε πάλι αυτό το κραχ. Εκτός αν μετράνε με άλλο ημερολόγιο, αυτό της Ανδρομέδας. Υπομονή μέχρι το επόμενο κραχ που θα προφητεύσουν οι Γέροντες, οι Γερόντισσες και οι φανταστικοί σύμβουλοι επί παντός επιστητού.
 25. 0
  0
  ΠΟΥΝΤΟ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ…
 26. 0
  0
  barethhka poia tis malakies

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί