Eπίφυση; ή κωνάριο (pineal gland) – η μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία

H επίφυση είναι ένας αδένας στο κέντρο προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου, «άχρηστος» κατά την mainstream επιστήμη, αφού υποτίθεται πως δεν έχει βρει τη χρησιμότητά του. Τα λαμόγια όμως τη γνωρίζουν καλά… Είναι η «ασύρματη σύνδεσή» μας με όλα αυτά που τώρα (στην περιορισμένη μας συνειδητότητα) δεν μπορούμε να αντιληφθούμε η να προσλάβουμε. Ο αδένας αυτός ονομάζεται και «κωνάριον» (αθάνατη αρχαία Ελλάδα) διότι μοιάζει πάρα πολύ στο σχημα του, με κουκουνάρι…

Kαι φυσικά το κουκουνάρι ιστορικά συμβολίζει το λεγόμενο τρίτο μάτι…

Απόδειξη ότι οι σατανόπληκτοι -αποκρυφιστές-ιλουμιναζί-μασόνοι και δε συμμαζεύεται, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της επίφυσης ή κωναρίου, είναι το γεγονός ότι- στη συνήθη πρακτική τους να τα μοστράρουν μπροστά στα μούτρα μας- «δοξάζουν» το κωνάριο, ακόμα και έξω απ’το Βατικανό.

Και διά του λόγου μου το αληθές, ιδού κυρίες και κύριοι…

Τυχαίο; Δε νομιζω… εκτος αν απέκτησαν ενα ανεξήγητο βιτσιο με τα κουκουνάρια…

Άρθρο από εδώ http://www.wakingtimes.com/2012/06/19/pineal-gland-our-third-eye-the-biggest-cover-up-in-human-history/ (μεταφρασμένο)

To κωνάριο που λέγεται και επίφυση ή «τρίτο μάτι», είναι ένας μικρός αδένας στον εγκέφαλο. Παράγει το παράγωγο της σεροτονίνης, τη λεγόμενη μελατονίνη, που είναι μια ορμόνη η οποία επηρεάζει τη διαμόρφωση ύπνου/εγρήγορσης, καθώς και τις εποχιακές λειτουργίες. Το σχήμα του θυμίζει κουκουνάρι (γι’αυτό λέγεται και κωνάριο) και βρίσκεται κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου, ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια, μέσα σε έναν θύλακα, στο σημείο που ενώνονται τα δύο θαλαμικά σώματα.

Tο μυστικό: Αυτό που δεν θέλουν να ΞΕΡΕΤΕ!

Η επίφυση ή το «τρίτο μάτι» κάθε ανθρώπου, μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να αντιλαμβάνεται συχνότητες του πνευματικού κόσμου και δίνει την αίσθηση της παντογνωσίας, μια θεϊκή ευφορία και την αίσθηση ότι είναι κανείς «ένα» με όλα τα γύρω του. Όταν η επίφυση ενεργοποιηθεί στις σωστές συχνότητες με τη βοήθεια διαλογισμού, γιόγκας, ή διαφόρων εσωτερικών αποκρυφιστικών μεθόδων, ο άνθρωπος μπορεί να «ταξιδέψει» σε άλλες διαστάσεις. Τέτοια ταξίδια, λέγονται αστρικά, ή αστρικές προβολές ή απόμακρη ενόραση (remote viewing).

Με πιο προχωρημένες πρακτικές και αρχαίες μεθόδους, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ελέγχονται οι σκέψεις και οι πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο. Ναι, είναι σχεδόν αδιανόητο, αλλά οι ΗΠΑ, οι πρώην Σοβιετικές κυβερνήσεις και διάφορες σκιώδεις οργανώσεις κάνουν αυτού του είδους την έρευνα εδώ και δεκαετίες και έχουν πετύχει πράγματα, πέρα από την πιο τρελή φαντασία.

Ο καθολικισμός στη Ρώμη απεικονίζει την επίφυση, σαν κουκουνάρι. Οι αρχαίες κοινωνίες όπως οι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι, γνώριζαν τα οφέλη και το καταδείκνυαν αυτό στους συμβολισμούς τους με το σύμβολο ενός ματιού.

Αναφορές στο κωνάριο γίνονται και στο αμερικανικό χαρτονόμισμα (δολάριο), με αυτό που αποκαλείται «πανθορών οφθαλμός», ο οποίος συμβολίζει τη δυνατότητα ενός ατόμου (ή μιας ομάδας) να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αδένα και να πάει στην αντίπερα όχθη (στον πνευματικό κόσμο), και πιθανά να ελέγξει τις σκέψεις και τις πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο, γνωρίζοντας τι σκέφτονται ανά πάσα στιγμή στον φυσικό μας κόσμο.
Οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν κάποιες ώρες μέσα στη νύχτα, (μεταξύ 1 και 4 το πρωί) κατά τις οποίες απελευθερώνονται χημικά στοιχεία στον εγκέφαλο, τα οποία φέρνουν την αίσθηση της σύνδεσης κάποιου με την ανώτερη πηγή του.

Η συνωμοσία: Πώς σκοτώνουν την επίφυσή σας
Στα τέλη της δεκαετίας του 90, μια επιστήμων ονόματι Jennifer Luke κάνει την πρώτη μελέτη για τις επιδράσεις του φθορίου στην επίφυση. Κατέδειξε ότι η επίφυση που βρίσκεται στη μέση του εγκεφάλου, ήταν ένας στόχος για το φθόριο. Η επίφυση απλά απορρόφησε περισσότερο φθόριο από οποιαδήποτε άλλη ουσία μέσα στο σώμα.
Η επίφυση είναι σαν μαγνήτης για το φθόριο, το οποίο ασβεστοποιεί τον αδένα και του αφαιρεί τη δυνατότητα να εξισορροπεί την ορμονική διαδικασία μέσα στο σώμα.

Έκτοτε, αρκετές έρευνες απέδειξαν ότι το φθόριο πηγαίνει στον πιο σημαντικό αδένα μέσα στον εγκέφαλο. Είναι το μόνο στοιχείο που επιτίθεται στο πιο σημαντικό κέντρο του αδένα μας μέσα στον εγκέφαλο. Το φθόριο κυριαρχεί στις τροφές, στα αναψυκτικά, και στο πόσιμο νερό μας. Στο 90% των σημείων ύδρευσης στις ΗΠΑ ρίχνουν φθόριο. Τα φίλτρα νερού που αγοράζετε στα σούπερ μάρκετ δεν αφαιρούν το φθόριο. Μόνο η αντίστροφη όσμοση ή η απόσταξη του νερού το πετυχαίνει αυτό.

Το φθόριο βρίσκεται στην παροχή ύδρευσης, στα τρόφιμα, στην Pepsi, την κόκα κόλα κλπ, για να αποβλακώνεται η μάζα, στην κυριολεξία!!
Πρώτοι οι ναζί και οι Ρώσοι άρχισαν να προσθέτουν φθόριο στο νερό των στρατοπέδων συγκέντρωσης που είχαν, για να αδρανοποιούν τον πληθυσμό μέσα στα στρατόπεδα, ώστε να μην αμφισβητούν τους εξουσιαστές.

Δεν είμαι συνωμοσιολόγος, αλλά πιστεύω ότι αν απενεργοποιηθεί η «έδρα της ψυχής» (η επίφυση), αποσυνδέεται η σύνδεσή μας με το Θείον και με την πνευματικότητα και μετατρεπόμαστε σε έναν δούλο των μυστικών οργανώσεων, των σκιωδών οργανώσεων και του κόσμου των εταιρικών κολοσσών που έχει εμμονή με τον έλεγχο.

Θα κλείσω το άρθρο μου με την εξής ρήση:

“Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή το ακούστε. Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή αρθρώνεται σε λόγο ή φημολογείται από πολλούς. Μην πιστεύετε σε άτι επειδή είναι γραμμένο σε θρησκευτικά βιβλία. Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή θεωρείτε τους δασκάλους και τους πρεσβύτερους έγκριτους. Μην πιστεύετε σε παραδόσεις επειδή έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Να πιστεύετε μετά από παρατήρηση και ανάλυση, και όταν διαπιστώσετε ότι κάτι συμβαδίζει με τη λογική και προάγει το καλό και το όφελος για όλους. Τότε ναι, δεχτείτε το, και σταθείτε αντάξιοι σ’αυτό..”
– :Bούδας

Τέλος, παραθέτω (μεταφρασμένο) ένα διαφωτιστικό κομμάτι που μου είχε στείλει πέρσι τον Αύγουστο ένας Άγγλος φίλος

Αν κάποιος που με διαβάζει εκδηλώνει συμπτώματα σαν της γρίππης, ή κρυολογήματος, η πονοκεφάλους, ή έχει ναυτίες, ή τάση προς έμετο, αυτό οφείλεται στην επίδραση των αλλαγών στις δονήσεις και και εργάτες του φωτός είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι σε αυτό. Το DNA μας ενεργοποιείται με φως. Αυτό σημαίνει πως προκύπτει η μετάβαση από κύτταρα άνθρακα, σε κυτταρα κρυσταλλικά.

Και θα εκδηλωθούν πολλά συμπτώματα της σωματικής ενεργοποίησης του φωτός, αλλά αυτό είναι σταθμός στην εξέλιξή μας και πρέπει να το γιορτάζουμε.

Να αφουγγράζεστε το σώμα σας καθώς θα αφυπνίζεται το DNA σας και η διατροφή/υδάτωση, είναι υψίστης σημασίας. Τα ωμά τρόφιμα όπως λαχανικά και μπόλικοι ξηροι καρποί, ωφελούν πολύ.

Αποφεύγετε το νερό της βρύσης, αφού αυτό ασβεστοποιεί την επίφυσή σας και προκαλούνται πονοκέφαλοι. Ο πονοκεφαλος είναι περιβαλλοντικός και μας χτυπάει γιατί το έχουν σχεδιάσει, για να εμποδίσουν την «άνθιση» της επίφυσής σας. ‘Οταν αυτή ασβεστοποιείται, εκδηλώνει πονοκεφάλους και ημικρανίες.

Το νερο της βρυσης είναι γεμάτο κατασταλτικά για να εμποδίσουν την επίφυσή σας να ανοίξει, διότι αυτό θα ήταν εφιάλτης για την ελίτ. Οπότε μας δηλητηριάζουν. Μπορουμε να το περιορίσουμε δυναμικά αυτό, μέχρι να εξαλειφθεί εντελώς.

Κοιτάξτε μέσα στον βραστήρα σας και θα δείτε πως είναι η επίφυσή σας σε κατάσταση ασβεστοποίησης.

Μπορείτε να ευλογείτε το νερό σας με λόγια ανυστερόβουλης αγάπης. Το νερό ανταποκρίνεται στις προθέσεις, είτε καλές είτε κακές. Κοιτάξτε τα πειράματα (κατά)ψυξης του νερού στο youtube, για να έχετε πιο ξεκάθαρη ανάλυση για το πώς το νερό είναι ζωτικό και η κατάστασή του είναι επισης ζωτικής σημασίας.

Εγώ έχω αμέθυστο κρύσταλλο στα μπουκάλια μου με νερό και ο αμέθυστος κρύσταλος δέχεται κώδικα ευλογίας με το ηλιακό φως και την ανυστερόβουλη αγάπη.

Οι κρεατοφάγοι θα ταλαιπωρηθουν, γιατι η ενεργεια του κυματος φωτος εντείνεται και εκδηλώνεται στο σώμα μας, οπότε το κρέας είναι ακατάλληλο…

Τα σφαγιασμένα ζώα ξέρουν ότι τα παχαίνουν για τη σφαγη και ζουν μέσα στον ΦΟΒΟ. Γιατί να καταναλώσετε αυτον τον φόβο; Ειναι παράλογο να συνεχισετε να το κάνετε αυτό στο σώμα σας. Γι’αυτό ειδικά το κόκκινο κρέας προκαλεί και καρκίνους. Ο καρκινος είναι δυσλειτουργία στο σώμα και βασίζεται στον φόβο.

Αν δεν βασίζεται στον φόβο, ειναι περιβαλλοντικός και αυτό σχετίζεται με το στρές. Η φτώχεια είναι περιβαλλοντικό συλλογικό στρες. Είμαστε θύματα πολλων άλλων εκδηλώσεων περιβαλλοντικής κακοποίησης. ‘Ολα αυτά θ’αλλάξουν σύντομα.

Το κύμα φωτός φέρνει ίαση και πρέπει να θυμόμαστε ότι με την ίαση έρχεται και κάποιος πόνος, είτε συναισθηματικός είτε σωματικός… όλα αυτά οφείλονται σε αιώνες συστηματικής κακοποίησης και στην εσκεμμένη αποβλάκωση του πληθυσμού. Αλλά πρέπει να το περάσετε για να το ξεπεράσετε και αυτό συμβαίνει τώρα.

ΠΗΓΗ

Loading...

Eπίφυση ;ή κωνάριο (pineal gland)- η μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία

Αρχικά παραθέτω δικές μου σκέψεις που ανέβασα πέρισυ τον Αύγουστο, στο φόρουμ μου www.ideografhmata.gr

H επίφυση είναι ένας αδένας στο κέντρο προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου, «άχρηστος» κατά την mainstream επιστήμη, αφού υποτίθεται πως δεν έχει βρει τη χρησιμότητά του. Τα λαμόγια όμως τη γνωρίζουν καλά. Είναι η «ασύρματη σύνδεσή» μας με όλα αυτά που τώρα (στην περιορισμένη μας συνειδητότητα) δεν μπορούμε να αντιληφθούμε η να προσλάβουμε.

Ο αδένας αυτός ονομάζεται και «κωνάριον» (αθάνατη αρχαία Ελλάδα) διότι μοιάζει πάρα πολύ στο σχημα του, με κουκουνάρι…
Kαι φυσικά το κουκουνάρι ιστορικά συμβολίζει το λεγόμενο τρίτο μάτι…

Απόδειξη ότι οι σατανόπληκτοι -αποκρυφιστές-ιλουμιναζί-μασόνοι και δε συμμαζεύεται, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της επίφυσης ή κωναρίου, είναι το γεγονός ότι- στη συνήθη πρακτική τους να τα μοστράρουν μπροστά στα μούτρα μας- «δοξάζουν» το κωνάριο, ακόμα και έξω απ’το Βατικανό.

Και διά του λόγου μου το αληθές, ιδού κυρίες και κύριοι…

Τυχαίο; Δε νομιζω… εκτος αν απέκτησαν ενα ανεξήγητο βιτσιο με τα κουκουνάρια…

Άρθρο από εδώ http://www.wakingtimes.com/2012/06/19/pineal-gland-our-third-eye-the-biggest-cover-up-in-human-history/ (μεταφρασμένο)

To κωνάριο που λέγεται και επίφυση ή «τρίτο μάτι», είναι ένας μικρός αδένας στον εγκέφαλο. Παράγει το παράγωγο της σεροτονίνης, τη λεγόμενη μελατονίνη, που είναι μια ορμόνη η οποία επηρεάζει τη διαμόρφωση ύπνου/εγρήγορσης, καθώς και τις εποχιακές λειτουργίες. Το σχήμα του θυμίζει κουκουνάρι (γι’αυτό λέγεται και κωνάριο) και βρίσκεται κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου, ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια, μέσα σε έναν θύλακα, στο σημείο που ενώνονται τα δύο θαλαμικά σώματα.

Tο μυστικό: Αυτό που δεν θέλουν να ΞΕΡΕΤΕ!

Η επίφυση ή το «τρίτο μάτι» κάθε ανθρώπου, μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να αντιλαμβάνεται συχνότητες του πνευματικού κόσμου και δίνει την αίσθηση της παντογνωσίας, μια θεϊκή ευφορία και την αίσθηση ότι είναι κανείς «ένα» με όλα τα γύρω του. Όταν η επίφυση ενεργοποιηθεί στις σωστές συχνότητες με τη βοήθεια διαλογισμού, γιόγκας, ή διαφόρων εσωτερικών αποκρυφιστικών μεθόδων, ο άνθρωπος μπορεί να «ταξιδέψει» σε άλλες διαστάσεις. Τέτοια ταξίδια, λέγονται αστρικά, ή αστρικές προβολές ή απόμακρη ενόραση (remote viewing).
Με πιο προχωρημένες πρακτικές και αρχαίες μεθόδους, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ελέγχονται οι σκέψεις και οι πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο. Ναι, είναι σχεδόν αδιανόητο, αλλά οι ΗΠΑ, οι πρώην Σοβιετικές κυβερνήσεις και διάφορες σκιώδεις οργανώσεις κάνουν αυτού του είδους την έρευνα εδώ και δεκαετίες και έχουν πετύχει πράγματα, πέρα από την πιο τρελή φαντασία.

Ο καθολικισμός στη Ρώμη απεικονίζει την επίφυση, σαν κουκουνάρι. Οι αρχαίες κοινωνίες όπως οι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι, γνώριζαν τα οφέλη και το καταδείκνυαν αυτό στους συμβολισμούς τους με το σύμβολο ενός ματιού.
Αναφορές στο κωνάριο γίνονται και στο αμερικανικό χαρτονόμισμα (δολάριο), με αυτό που αποκαλείται «πανθορών οφθαλμός», ο οποίος συμβολίζει τη δυνατότητα ενός ατόμου (ή μιας ομάδας) να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αδένα και να πάει στην αντίπερα όχθη (στον πνευματικό κόσμο), και πιθανά να ελέγξει τις σκέψεις και τις πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο, γνωρίζοντας τι σκέφτονται ανά πάσα στιγμή στον φυσικό μας κόσμο.
Οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν κάποιες ώρες μέσα στη νύχτα, (μεταξύ 1 και 4 το πρωί) κατά τις οποίες απελευθερώνονται χημικά στοιχεία στον εγκέφαλο, τα οποία φέρνουν την αίσθηση της σύνδεσης κάποιου με την ανώτερη πηγή του.

Η συνωμοσία: Πώς σκοτώνουν την επίφυσή σας

Στα τέλη της δεκαετίας του 90, μια επιστήμων ονόματι Jennifer Luke κάνει την πρώτη μελέτη για τις επιδράσεις του φθορίου στην επίφυση. Κατέδειξε ότι η επίφυση που βρίσκεται στη μέση του εγκεφάλου, ήταν ένας στόχος για το φθόριο. Η επίφυση απλά απορρόφησε περισσότερο φθόριο από οποιαδήποτε άλλη ουσία μέσα στο σώμα.
Η επίφυση είναι σαν μαγνήτης για το φθόριο, το οποίο ασβεστοποιεί τον αδένα και του αφαιρεί τη δυνατότητα να εξισορροπεί την ορμονική διαδικασία μέσα στο σώμα.

Έκτοτε, αρκετές έρευνες απέδειξαν ότι το φθόριο πηγαίνει στον πιο σημαντικό αδένα μέσα στον εγκέφαλο. Είναι το μόνο στοιχείο που επιτίθεται στο πιο σημαντικό κέντρο του αδένα μας μέσα στον εγκέφαλο. Το φθόριο κυριαρχεί στις τροφές, στα αναψυκτικά, και στο πόσιμο νερό μας. Στο 90% των σημείων ύδρευσης στις ΗΠΑ ρίχνουν φθόριο. Τα φίλτρα νερού που αγοράζετε στα σούπερ μάρκετ δεν αφαιρούν το φθόριο. Μόνο η αντίστροφη όσμοση ή η απόσταξη του νερού το πετυχαίνει αυτό.

Το φθόριο βρίσκεται στην παροχή ύδρευσης, στα τρόφιμα, στην Pepsi, την κόκα κόλα κλπ, για να αποβλακώνεται η μάζα, στην κυριολεξία!!
Πρώτοι οι ναζί και οι Ρώσοι άρχισαν να προσθέτουν φθόριο στο νερό των στρατοπέδων συγκέντρωσης που είχαν, για να αδρανοποιούν τον πληθυσμό μέσα στα στρατόπεδα, ώστε να μην αμφισβητούν τους εξουσιαστές.

Δεν είμαι συνωμοσιολόγος, αλλά πιστεύω ότι αν απενεργοποιηθεί η «έδρα της ψυχής» (η επίφυση), αποσυνδέεται η σύνδεσή μας με το Θείον και με την πνευματικότητα και μετατρεπόμαστε σε έναν δούλο των μυστικών οργανώσεων, των σκιωδών οργανώσεων και του κόσμου των εταιρικών κολοσσών που έχει εμμονή με τον έλεγχο.

Θα κλείσω το άρθρο μου με την εξής ρήση:

“Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή το ακούστε. Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή αρθρώνεται σε λόγο ή φημολογείται από πολλούς. Μην πιστεύετε σε άτι επειδή είναι γραμμένο σε θρησκευτικά βιβλία. Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή θεωρείτε τους δασκάλους και τους πρεσβύτερους έγκριτους. Μην πιστεύετε σε παραδόσεις επειδή έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Να πιστεύετε μετά από παρατήρηση και ανάλυση, και όταν διαπιστώσετε ότι κάτι συμβαδίζει με τη λογική και προάγει το καλό και το όφελος για όλους. Τότε ναι, δεχτείτε το, και σταθείτε αντάξιοι σ’αυτό..”
– :Bούδας

Τέλος, παραθέτω (μεταφρασμένο) ένα διαφωτιστικό κομμάτι που μου είχε στείλει πέρσι τον Αύγουστο ένας Άγγλος φίλος

Αν κάποιος που με διαβάζει εκδηλώνει συμπτώματα σαν της γρίππης, ή κρυολογήματος, η πονοκεφάλους, ή έχει ναυτίες, ή τάση προς έμετο, αυτό οφείλεται στην επίδραση των αλλαγών στις δονήσεις και και εργάτες του φωτός είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι σε αυτό. Το DNA μας ενεργοποιείται με φως. Αυτό σημαίνει πως προκύπτει η μετάβαση από κύτταρα άνθρακα, σε κυτταρα κρυσταλλικά.

Και θα εκδηλωθούν πολλά συμπτώματα της σωματικής ενεργοποίησης του φωτός, αλλά αυτό είναι σταθμός στην εξέλιξή μας και πρέπει να το γιορτάζουμε.

Να αφουγγράζεστε το σώμα σας καθώς θα αφυπνίζεται το DNA σας και η διατροφή/υδάτωση, είναι υψίστης σημασίας. Τα ωμά τρόφιμα όπως λαχανικά και μπόλικοι ξηροι καρποί, ωφελούν πολύ.

Αποφεύγετε το νερό της βρύσης, αφού αυτό ασβεστοποιεί την επίφυσή σας και προκαλούνται πονοκέφαλοι. Ο πονοκεφαλος είναι περιβαλλοντικός και μας χτυπάει γιατί το έχουν σχεδιάσει, για να εμποδίσουν την «άνθιση» της επίφυσής σας. ‘Οταν αυτή ασβεστοποιείται, εκδηλώνει πονοκεφάλους και ημικρανίες.

Το νερο της βρυσης είναι γεμάτο κατασταλτικά για να εμποδίσουν την επίφυσή σας να ανοίξει, διότι αυτό θα ήταν εφιάλτης για την ελίτ. Οπότε μας δηλητηριάζουν. Μπορουμε να το περιορίσουμε δυναμικά αυτό, μέχρι να εξαλειφθεί εντελώς.

Κοιτάξτε μέσα στον βραστήρα σας και θα δείτε πως είναι η επίφυσή σας σε κατάσταση ασβεστοποίησης.

Μπορείτε να ευλογείτε το νερό σας με λόγια ανυστερόβουλης αγάπης. Το νερό ανταποκρίνεται στις προθέσεις, είτε καλές είτε κακές. Κοιτάξτε τα πειράματα (κατά)ψυξης του νερού στο youtube, για να έχετε πιο ξεκάθαρη ανάλυση για το πώς το νερό είναι ζωτικό και η κατάστασή του είναι επισης ζωτικής σημασίας.

Εγώ έχω αμέθυστο κρύσταλλο στα μπουκάλια μου με νερό και ο αμέθυστος κρύσταλος δέχεται κώδικα ευλογίας με το ηλιακό φως και την ανυστερόβουλη αγάπη.

Οι κρεατοφάγοι θα ταλαιπωρηθουν, γιατι η ενεργεια του κυματος φωτος εντείνεται και εκδηλώνεται στο σώμα μας, οπότε το κρέας είναι ακατάλληλο…

Τα σφαγιασμένα ζώα ξέρουν ότι τα παχαίνουν για τη σφαγη και ζουν μέσα στον ΦΟΒΟ. Γιατί να καταναλώσετε αυτον τον φόβο; Ειναι παράλογο να συνεχισετε να το κάνετε αυτό στο σώμα σας. Γι’αυτό ειδικά το κόκκινο κρέας προκαλεί και καρκίνους. Ο καρκινος είναι δυσλειτουργία στο σώμα και βασίζεται στον φόβο.

Αν δεν βασίζεται στον φόβο, ειναι περιβαλλοντικός και αυτό σχετίζεται με το στρές. Η φτώχεια είναι περιβαλλοντικό συλλογικό στρες. Είμαστε θύματα πολλων άλλων εκδηλώσεων περιβαλλοντικής κακοποίησης. ‘Ολα αυτά θ’αλλάξουν σύντομα.

Το κύμα φωτός φέρνει ίαση και πρέπει να θυμόμαστε ότι με την ίαση έρχεται και κάποιος πόνος, είτε συναισθηματικός είτε σωματικός… όλα αυτά οφείλονται σε αιώνες συστηματικής κακοποίησης και στην εσκεμμένη αποβλάκωση του πληθυσμού. Αλλά πρέπει να το περάσετε για να το ξεπεράσετε και αυτό συμβαίνει τώρα.

Loading...

21 thoughts on “Eπίφυση ;ή κωνάριο (pineal gland)- η μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία

 1. Ανώνυμος says:

  Σημαντικη αναλυση..το σωμα μας ειναι κατι παραπανω απο σκευος απολαυσης..τουλαχιστον πρεπει να μαθουμε να επεμβαινουμε πανω του και μετα να αλλαζουμε τον φυσικο κοσμο μας.

 2. Ανώνυμος says:

  Η ΕΠΙΦΥΣΗ Η ΚΩΝΑΡΙΟΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΥΡΣΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΒΑΚΧΟΥ… ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΖΩΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΜΟΡΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ… ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.

  ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

  ΤΟ ΚΩΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΥΘΜΙΕΣ… ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟ.

  Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΑΡΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΟΔΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ… ΤΟΤΕ Ο ΜΥΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΔΕΡΚΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.. Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΚΧΑΙ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΒΑΚΧΟ ΩΣ ΔΡΑΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ… Ο ΒΛΕΠΩΝ.

 3. Ανώνυμος says:

  ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ . ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ "ΒΛΑΜΕΝΟΙ" ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ; ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΣΥΧΝΑ . ΠΟΤΙΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ .

 4. Ανώνυμος says:

  Εαν έχετε πίστη έστω έως ενός κόκκου σιναπεως θα μπορείτε να μετακίνησετε βουνά. Κυριος ημών ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

 5. antonis polopol says:

  Μ'όλο το σεβασμό γιατρέ μου..Δε νιώθω και πολύ καλά τώρα
  μετα θάνατον!..
  Μηπως έχετε κάτι γιά την περίπτωσήν μου?
  Καμιά συνταγή 'που σκοτώνει'?

 6. Ανώνυμος says:

  ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΖΟΥΜΕ 6.06?ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ.ΧΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ?ΣΚΕΨΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΚΙ΄ΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?

 7. ΒΑΣΙΛΗΣ says:

  Βασιλης Πατρα.Πολυ μου αρεσε το αρθρο για την επιφυση και εχω να συμπληρωσω,οτι εκτος απο το φθοριο η επιφυση απενεργοποιειται και με τη γλουτενη.Εδω και παρα πολλα χρονια εκαναν ερευνες για να καταλαβουν για ποιο λογο οι Ελληνες ειναι τοσο πνευματωδεις,δημιουργικοι,ανυποτακοι κλπ.και χαλανε τα σχεδια καποιων που θελουν να φερουν τη "νεα ταξη πραγματων".Κατεληξαν λοιπον,κατοπιν ερευνων στο συμπερασμα οτι οι Ελληνες ηταν ετσι επειδη ετρωγαν ΖΕΑ!Το αρχαιοτερο δημητριακο,χωρις γλουτενη.Ετσι εβαλαν στοχο να εξαφανισουν απο την καλιεργεια τη ΖΕΑ.Το 1928 ο Ελευθεριος Βενιζελος εκτελεσε αυτο το σχεδιο.Με προπαγανδα αφησε να διαδωθει οτι η ΖΕΑ ειναι ζωοτροφη.Εβαλε καποιους φιλους του μεγαλεμπορους να εισαγουν σιταρι(που ειναι ζωοτροφη)και εδωσαν στην αγορα το καινουριο δημητριακο.Ετσι χαθηκε η ΖΕΑ,ο κοσμος εφαγε γλουτενη(απο το σιταρι),προστεθηκε γλουτενη και σε αλλα προιοντα,και μετα απο καποια χρονια οι ελληνες εχασαν τα χαρακτηριστηκα που ειχαν και εγιναν υπακουοι……σαν τα προβατα!!Βαλαμε και το ονομα του Βενιζελου στους δρομους και στο αεροδρομιο(μην τον ξεχασουμε!),και παμε κατα διαολου!!Η επιφυση απενεργοποιηθηκε εντελως και εμεις (αφου δεν εχουμε εσωτερικη καθοδηγηση κανουμε οτι μας σερβιρουν.Συμπεριφορα προβάτων.Οι "ποιμενες" μας εκμεταλευονται αναλογα.Οπως τα προβατα!Τι κανει ο ποιμενας στα προβατα;Τους σκοτωνει τα παιδια τα τρωει και τα πουλαει τους παιρνει το γαλα,τα κουρευει και τους παιρνει το μαλλι,και οταν γερασουν-δεν τους βγαζει συνταξη τα σκοτωνει και πουλαει και τα δικα τους πτωματα(κρεας).Αυτα μας περιμενουν κι εμας απο τους"ποιμενες"αν αφεθουμε στην αγνοια στην αδρανεια και στο φοβο.Μεχρι τωρα καλα τα πανε(οι ποιμενες)!Θα τους αφησουμε να συνεχισουν;

  • Ανώνυμος says:

   ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Η ΕΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

 8. Ανώνυμος says:

  Πιτσιρκας μπορουσα και συνδεομουν, αστρικη προβολη κλπ, χαρη σε ενα βιβλιο που διαβαζα, μεθοδος ελεγχου του νου jose silva. Δεν εγραφε παραλογα πραγματα, απλα ακολουθουσες οδηγιες, αναπνοη και καθαρο μυαλο. ( συναισθημα αντε γεια οταν συγχρονιζοσουν, δεκαπλασιος οργασμος σωματικος και ψυχικος) Τωρα δεν μπορω ουτε καν να συγκεντρωθω, μας εχουν κανει ζομπια!!!!
  Μακρια απο φθορια, αλουμινια και γλουτενη οπως λεει ο φιλος απο πανω. Ειρηνη σε ολους

  • Ανώνυμος says:

   Κι εγώ είμαι απόφοιτος της Μεθόδου Σίλβα και μάλιστα είχα γνωρίσει τον Jose Silva από κοντά, σε Συνέδριο που είχε γίνει στο Ζάπειο το 1991. Σ' εκείνο δε το Συνέδριο είχαν μετάσχει πολλά προικισμένα άτομα, όπως ο Yuri Geller, Βουλγάρες extra-sense, οι οποίες έκαναν scanning με τα χέρια, σε απόσταση 10 περίπου εκατοστών από το σώμα του υποκειμένου και εντόπιζαν με ακρίβεια σπινθηρογράφου προβλήματα του οργανισμού του (ΔΕΝ θα το πίστευα αν ΔΕΝ είχα την τύχη να γίνω "υποκείμενο"). Αναρωτιέμαι πώς ειναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι που ταυτίζονται οι απόψεις, ίσως και οι σχετικές γνώσεις μας, να επικοινωνήσουν ζωντανά οι αύρες μας…

 9. Ανώνυμος says:

  Έχω χάσει τον λογαριασμό! Τελικά μας αδρανοποιούν και μας αποβλακώνουν μέσω των chemtrails, των υποσυνείδητων μηνυμάτων, των τροφίμων ή του φθορίου?
  Γράφει το άρθρο…: "H επίφυση είναι ένας αδένας στο κέντρο προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου, "άχρηστος" κατά την mainstream επιστήμη, αφού υποτίθεται πως δεν έχει βρει τη χρησιμότητά του."
  Τι λέει η mainstream επιστήμη όμως;
  "Οι λειτουργίες τις επίφυσης είναι πολυ σημαντικές ως προς την επιρροή που έχουν σε πολλά όργανα και αδένες του σώματος. […] Πιο αναλυτικά:
  Μετατρέπει την ορμόνη μελατονίνη σε σεροτονίνη κατ' αναλογία με την ποσότητα του φωτός που δέχονται τα φωτοευαίσθητα κύτταρά του."
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B7

  «άχρηστος»? «δεν έχει βρει την χρησιμότητά του»? χαχαχαχ

 10. dad niko says:

  ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΕΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ( ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ)
  ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΦΡΑΣΟΛΟΓΙΑ ΠΕΣΤΟ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Σ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ.
  ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΑΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΠΑ.

 11. dad niko says:

  ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ( ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ )
  ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΕΣΤΟ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΕΙΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ.
  Πιστεύω ένας εύκολος και δοκιμασμένος τρόπος εκπαίδευσης για την ευαισθητοποίηση και αφύπνιση – ακρόαση των ανθρώπινων δυνατοτήτων είναι να αυτοσυγκεντρώνεται .
  Σαν εκμάθηση είναι εύκολος (τα κατάφερα μόνος από περιέργεια και ήταν …..ανατριχιαστικά αληθινό το εύρος αντίληψης που ανοίγεται στης σωματικές και πνευματικές αισθήσεις )
  Πέντε λεπτά πριν πας για ύπνο το βράδυ αρκούν για να σου κινήσουν τη περιέργεια και να διαπιστώσεις ότι θωρακίζεσαι από οτιδήποτε εξωτερικό και εσωτερικό πρόβλημα που σε επηρεάζει αρνητικά.
  Απλά μη σκεφτείς τίποτα απολύτως τίποτα, μπορείς ;
  Ακόμα και να μην σκέπτεσαι ότι δεν πρέπει να σκέπτεσαι. ( που για αρχή είναι το πιο δύσκολο)

 12. Ανώνυμος says:

  Τελικα ολοι εσεις κυκλοφορείτε ελευθεροι και δεν σας εχουν μαζεψει σε κανενα Δαφνι; Τι προβατα υπαρχουν που εινσι ετοιμα να πιστεψουν την καθε ΑΡΛΟΥΜΠΑ…

 13. alex says:

  10 .31 ανωνυμε με προλαβες .γιατι το αλλο με το dna που αφυπνιζεται?παρ ολες τις αρλουμπες παντως εμενα μου κανει αισθηση η χρησιμοποιηση του "κουκουναριου" που φαινεται στις εικονες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *