2012-Βίντεο

Ο πλανήτης μας βρίσκεται στο κατώφλι μιας Νέας Εποχής, μιας εποχής περισσότερο “εκλεπτισμένων” ενεργειών και Ανώτερης Συνείδησης.
Στις 21 Δεκεμβρίου 2012, στις 11:11 ώρα Γκρίνουιτς, θα συμβεί μια ακριβής ευθυγράμμιση του Ηλίου μας με το κέντρο του Γαλαξία μας καθώς ένας κύκλος εξέλιξης 26.000 ετών ολοκληρώνεται και ένας νέος ξεκινάει.
Οι ηλεκτρομαγνητικές αλλαγές που έχουν αρχίσει να επηρεάζουν το ηλιακό μας σύστημα θα κορυφωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της ώρας το 2012.

Αυτό θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στο μαγνητικό πεδίο της Γης και θα προκαλέσει καταλυτική αλλαγή στην ανθρώπινη Συνείδηση.
Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, η Γαία και ο Άνθρωπος αντιμετώπισαν σημαντικές καρμικές προκλήσεις και βίωσαν τον πόνο σε όλες του τις μορφές. Ήρθε πλέον η ώρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί στο “επόμενο βήμα” και να αρχίσουμε να νιώθουμε και να εκφράζουμε την Άνευ Όρων Αγάπη και τη Συμπόνια. Είναι ο καιρός που αρχίζουμε να θυμόμαστε ποιοί πραγματικά είμαστε και πως είναι να ζούμε σε αρμονία με τη Φύση, τον Ανώτερό μας Εαυτό και το Σύμπαν.


Συνεπώς, για να πάρει τη θέση του ο “Νέος” κόσμος, πρέπει πρώτα να φύγει ο “παλιός”…Για τον λόγο αυτό, μέσα στα επόμενα χρόνια θα γίνουμε όλοι μάρτυρες δραματικών αλλαγών που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τον κόσμο μας όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Η “Επανάσταση” έχει ήδη ξεκινήσει να αναδύεται, ωστόσο αυτό είναι μόνον η αρχή, μονάχα ένα μικρό δείγμα του τι πρόκειται να επακολουθήσει. Όλοι μας αισθανόμαστε ότι ο χρόνος σήμερα τρέχει. Το ίδιο συμβαίνει και με το κύμα της Αλλαγής. Οι νέες ενέργειες που εισχωρούν στον πλανήτη μας, εκχύουν Φως στις σκιές και στα σκοτάδια που καταπίεζαν την ανθρωπότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σύγχρονης ιστορίας μας και ακόμα παλαιότερα. Όλες οι μεγάλες συνομωσίες και τα μυστικά που ως στόχο έχουν τον έλεγχο των μαζών, σταδιακά αποκαλύπτονται. Το ένα μετά το άλλο βγαίνουν στο Φως σε αυτή την εποχή της έντονης και συνεχούς πληροφόρησης όσο ποτέ ξανά στην ιστορία αυτού του πλανήτη.
Για να επέλθει η “Ανάσταση”, πρέπει πρώτα να γίνει η σταύρωση. Καθώς λοιπόν τα πλοκάμια της διαφθοράς έχουν διεισδύσει σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας σήμερα (θρησκεία, πολιτική, νομικό σύστημα, οικονομία, τραπεζικά καρτέλ, παιδεία, ΜΜΕ, στρατός, αστυνομία κ.ο.κ.), χρειάζεται να καταρρεύσει ολόκληρο το “σύστημα” και να δημιουργηθεί εκ νέου με σοφία και σύνεση.


Όλα αυτά ενδεχομένως ακούγονται τρομακτικά για όσους φοβούνται την αλλαγή, στην πραγματικότητα όμως αυτή είναι η πλέον συναρπαστική εποχή να Ζει κανείς!

http://katohika.gr/2011/06/01/2012-20/ 

Διαβάστε επίσης άλλα σενάρια για το 2012 και εδώ  

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *