Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:21 - 29/08/2011

Ἡ μαριχουάνα καὶ ἡ θεραπεία τοῦ καρκίνου.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ἔχω πολλὲς φορὲς γράψει γιὰ τὴν φυσικὴ ἀποθεραπεία. Γιὰ τὴν ἀνάγκη τοῦ ἀνθρώπου νὰ ἐπιστρέψῃ στὰ βότανα, στὶς μεθόδους ποὺ χρησιποποιοῦσαν οἱ παπποῦδες μας καὶ στὸ ἀστείρευτο φαρμακεῖο τοῦ πλανήτου. Ἐκεῖ ὅπου δὲν ὑπάρχουν βιομηχανίες κερδοφορίας, περίεργες κατασκευασμένες ἀσθένειες καὶ ἀκόμη πιὸ περίεργες χημικὲς θεραπεῖες, οἱ ὁποῖες θεραπεύουν ἕνα πρόβλημα καὶ αὐτομάτως γεννοῦν δέκα νέα. 

Ὁ πλανήτης ἔχει τὰ πάντα. Τὸ μόνον ποὺ δὲν εἶχε «προβλέψει» ἦταν ἡ αἰσχροκέρδεια καὶ ἡ ἀνηθικότης.  (Ποὺ κι αὐτὸ κρίνεται ὑπὸ ἀμφισβήτησι…) 

Τὰ νέα ἀπὸ τὴν Ἀμερική. Τὸ παιδάκι θεραπεύθηκε ἀπὸ τὸν καρκίνο (ποὺ ἀλήθεια, ποιός δημιούργησε;) μὲ τὴν βοήθεια ἑνὸς …φυτοῦ!


Έσωσε το παιδί του με μαριχουάνα
Με κρυφή χορήγηση μαριχουάνας κράτησε στη ζωή το γιο του ένας απελπισμένος πατέρας στις ΗΠΑ. Οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες, αλλά το παιδί ζει. Η απίστευτη ιστορία του μικρού Κας (Vid+Pic)

Μαρίνα Χατζηδημητρίου

Ένα αγοράκι από την Μοντάνα των ΗΠΑ το οποίο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, μια από τις δυσκολότερες μορφές καρκίνου, κατάφερε να σωθεί χάρη στην επέμβαση του πατέρα του ο οποίος του έδωσε κρυφά μαριχουάνα.
Ο απεγνωσμένος Μάικ Χάιντ, πατέρας του μικρού Κας βλέποντας το αγγελούδι του να αργοσβήνει αποφάσισε να στραφεί στην ιατρική χρήση της μαριχουάνας.
Ο τρίχρονος Κας ήταν απολύτως ένα υγιέστατο αγοράκι όταν γεννήθηκε, αλλά πριν τα δεύτερα γενέθλιά του αρρώστησε βαριά.
Αρχικά οι ιατροί διέγνωσαν λανθασμένα ότι έπασχε από αδενοπάθεια αλλά σύντομα η πραγματικότητα ήταν ακόμα πιο σκληρή όταν οι γονείς έμαθαν για την σοβαρή ασθένεια που τον χτύπησε.

Το αγοράκι υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες με σκοπό να μειωθεί ο όγκος, οι οποίες είχαν παρενέργειες όπως η μόλυνση του αίματος του παιδιού.
Οι γονείς τρελαινόντουσαν μέρα με τη μέρα ακόμα πιο πολύ βλέποντας σε αυτή την κατάσταση το παιδί τους, ενώ οι γιατροί επανειλημμένως τους έλεγαν ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να ζήσει καθώς ολοένα και χειροτέρευε.
Μάλιστα μετά από μια ισχυρή χημειοθεραπεία ο Κας ήταν τόσο αδύναμος που πλέον δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφαλάκι του και δεν μπορούσε να φάει στερεή τροφή για 40 μέρες.
Τότε ήταν που ο πατέρας του αποφάσισε να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του και να προσπαθήσει να σώσει τον γιο του.
Αφού το συζήτησε με τους θεράποντες γιατρούς του Κας και είδε ότι ήταν αρνητικοί σε αυτήν την εκδοχή, απλά τους αγνόησε και κρυφά έβαζε τη μαριχουάνα στον ορό από όπου τρεφόταν ο γιος του.
Παράλληλα, είπε στους γιατρούς να σταματήσουν να του χορηγούν φάρμακα κατά της ναυτίας χωρίς να τους πει το γιατί.
O Χάιντ τόνισε, στο KXLY, ότι είδε άμεση βελτίωση στην υγεία του γιου του.
“ Δεν μπορούσε να φάει για 40 μέρες και ήταν απίστευτο να τον βλέπω να τρώει λίγο τυρί. Έδειχνε ότι ήθελε να ζήσει”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το έλαιο από μαριχουάνα τον βοήθησε να βγει ζωντανός από τις χημειοθεραπείες.

Ο μικρός Κας τώρα είναι απολύτως υγιής και ζει όπως τα υπόλοιπα παιδιά στην ηλικία του, παίζοντας με τον μεγαλύτερο αδερφό του Κόλτι.
Σημειώνεται ότι η  ιατρική χρήση της μαριχουάνας είναι νόμιμη σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου και της Μοντάνα αλλά η χρήση της σε μικρά παιδιά δεν είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία.
“ Η χρήση της (μαριχουάνας) στα παιδιά είναι αμφιλεγόμενη και πολλοί τρομάζουν στην ιδέα αλλά είναι πιο τρομακτικό το να χάνεις το παιδί σου”, υπογράμμισε ο Χάιντ. (news247)
Λέτε λοιπὸν γιὰ ἐτοῦτον τὸν λόγο, (τῆς προασπίσεως τῆς ὑγείας μας,) ὁ GAP νὰ φροντίζῃ μὲ κάθε τρόπο γιὰ νὰ ἀποκτήσουμε πρόσβασι στοὺς φυσικοὺς τρόπους θεραπείας; Λέτε;
Δὲν νομίζω..
Πάντως, καλοῦ κακοῦ, κρατῆστε τὴν πληροφορία… Ἀχρείαστη νὰ εἶναι… Ἀλλὰ ποτὲ δὲν ξέρουμε…
Φιλονόη.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*