Όνειρο μέσα στο όνειρο… αυτό βιώνουμε-Βίντεο

Αμέτρητες φορές είπαμε πως το όνειρο/το όραμα είναι αυτό που δίνει τροφή στην πραγματικότητα που βιώνουμε. Οι ονειρευτές σαμάνοι, όπως και εκατοντάδες πνευματικοί δάσκαλοι όχι μόνο το γνώριζαν αλλά και το εφάρμοζαν. Ειδικά οι σαμάνοι συναντιούνται για να συν-ονειρευτούν την πραγματικότητα για το «μέλλον» φυτεύοντας σπόρους πραγματικοτήτων ειρήνης, αρμονίας, ενότητας και συν-δημιουργίας.


Στο ακόλουθο βίντεο βλέπουμε αυτή την αλήθεια με τα μάτια της κβαντικής φυσικής, μέσα από αποσπάσματα από συνεντεύξεις διάσημων κβαντικών φυσικών και άλλων στοχαστών:
Fred Alan Wolf, Nassim Haramein, Amit Goswami, Jim Al Khalili, Greg Braden, Bill Hicks & David Icke.Τις παραπομπές τις έχω συμπεριλάβει εδώ.


Κβαντική φυσική:
η ψευδαισθητική φύση του υλικού σύμπαντος,
η δημιουργική συνειδητότητα και ο συμπαντικός νους.

http://www.apocalypsejohn.com/2011/04/video_07.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *