Φοβερή θεωρία συνωμοσίας για τον πόλεμο στη Συρία!

Φοβερή θεωρία συνωμοσίας για τον πόλεμο στη Συρία!

Έχουμε ακούσει θεωρίες και θεωρίες συνωμοσίας, όμως αυτή που ακολουθεί συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες. Ο λόγος; Σε αυτή εμπλέκονται οι γνωστότατοι και αγαπητοί σε κάποιους παλαιότερους… «The Simpsons»!

Τη σειρά κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους – κυρίως – λόγω της ελευθεριάζουσας έκφρασης που υιοθετούσαν, αλλά και λόγω του ότι όσα έκαναν, είναι βέβαιο ότι κανείς δεν επιθυμεί να δει τα παιδιά του να τα κάνει στο σπίτι!

Αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο λοιπόν (Al-Tahrir TV), ανέσυρε ένα επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε το… 2001 για να υποστηρίξει ότι ο εμφύλιος στη Συρία είναι συνωμοσία που εξυφάνθηκε χρόνια πριν και είναι φυσικά αμερικανική. Το μόνο που δεν έκαναν οι υποστηρικτές της θεωρίας, είναι να συνδέσουν την «αποκάλυψη» με τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου…

Το φοβερό και τρομερό επιχείρημα είναι ότι σε κάποιο στιγμιότυπο εμφανίζεται ένα στρατιωτικό τζιπ το οποίο έχει ζωγραφισμένη μια σημαία, η οποία μοιάζει με αυτή που έχουν υιοθετήσει οι αντικαθεστωτικοί της Συρίας! Άρα, το συμπέρασμα για τους εγκεφάλους ορισμένων, είναι προφανές!

Το ότι αλλοιώθηκε η σημαία της Συρίας για να μη φάνε «στο κεφάλι» καμία αγωγή εκατομμυρίων οι σκηνοθέτες δεν πέρασε από το μυαλό κανενός.

Loading...

4 thoughts on “Φοβερή θεωρία συνωμοσίας για τον πόλεμο στη Συρία!

 1. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΔΙΧΩΣ ΦΩΤΙΑ …….. ΩΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΜΣΟΝΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΙΘΕΙ ΤΥΧΑΙΟ……ΩΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΙΡΑΚ, ΣΕΡΒΙΑ,ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΚΤΛ.ΚΤΛ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΟΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΡΟΗ ΕΝΙΟΤΕ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ …..ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΑΝΕΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΟΩΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ !……………

 2. Ανώνυμος says:

  Σήμερα είδα στη βουλή τους φυλακισμένους βουλευτές της Χ. Α μίλησαν σαν έλληνες. Ο βουλευτής κορίνθιας πολύ συγκινητικός. Πειστευω οτι πέντε μονάδες θα ανεβεί πάνω. Εγώ παντος ψηφίζω άλλο κόμμα αλλα η αλήθεια αλήθεια.

  • Ανώνυμος says:

   4.47 σύφωνω. Άλλά μου άρεσε που τους είπαν οτι προσκηνανε τους εβραίους. Εσένα δεν σου άρεσε αυτο ; να σε σίγουρος οτι δεν διαφωνώ σε αυτά που λες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *