Φαρμακοβιομηχανία ανακαλεί μαζικά γενόσημο αντικαταθλιπτικό!

Φαρμακοβιομηχανία ανακαλεί μαζικά γενόσημο αντικαταθλιπτικό!

Για μία ακόμα φορά η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία TEVA «συνελήφθη» να είναι αναξιόπιστη ως προς την ασφάλεια των γενοσήμων της, καθώς αναγκάστηκε σε ανάκληση-μαμούθ περισσότερων από 1 εκατ. φιαλών αντικαταθλιπτικού της.

Πρόκειται για αντικαταθλιπτικό με δραστική ουσία την ντουλοξετίνη, το οποίο κυκλοφορεί από την TEVA σε κάψουλες διαφορετικών περιεκτικοτήτων. Αιτία για την ανάκληση ήταν η καταγγελία ασθενούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος εντόπισε θρυμματισμένες κάψουλες μέσα στις φιάλες, όπου συσκευάζονται. Ο ακριβής αριθμός των τεμαχίων που ανακλήθηκαν ανέρχεται σε 1.050.266 φιάλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες παρτίδες είχαν παρασκευστεί στις μονάδες της TEVA στο Ισραήλ, χώρα με την οποία υπάρχει πρωτόκολλο συνεργασίας με την ΕΕ, σύμφωνα με το οποίο δεν γίνεται επανέλεγχος των ισραηλινών φαρμακευτικών προϊόντων κατά την εισαγωγή τους στην ευρωπαϊκή αγορά.

Καταρρέουν έτσι τα επιχειρήματα που επικαλούνται και στη χώρα μας αρκετοί υπέρμαχοι των φθηνών εισαγόμενων γενόσημων, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, περί a priori ασφάλειας των φαρμάκων που εισάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα λάθη της TEVA όμως δεν περιορίζονται στο εν λόγω αντικαταθλιπτικό. Πρόσφατα, ανακλήθηκαν επίσης από την αγορά των ΗΠΑ 258.000 τεμάχια εισπνεόμενου φαρμάκου για το άσθμα, επειδή το προϊόν «κόπηκε» στα τεστ σταθερότητας των προσμείξεων και «υποβάθμισης των προδιαγραφών».

Αποδεικνύεται ξανά ότι όσοι υποστηρίζουν πως τα φθηνά γενόσημα είναι «πανάκεια» για το υποχρηματοδοτούμενο ελληνικό σύστημα υγείας, ενδέχεται να βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των Ελλήνων πολιτών, για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των δανειστών και των συμφερόντων που εκείνοι εκπροσωπούν.

newsbomb.grNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


http://www.toxwni.gr/kosmos/item/16628

One thought on “Φαρμακοβιομηχανία ανακαλεί μαζικά γενόσημο αντικαταθλιπτικό!

  1. Ανώνυμος says:

    ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *