Τώρα πια και σε γκράφιτι στον ουρανό τα «καυσαέρια» χαρχαρχαρχαρ !

Loading...

25 thoughts on “Τώρα πια και σε γκράφιτι στον ουρανό τα «καυσαέρια» χαρχαρχαρχαρ !

   • vasoula2908 says:

    Ναι ρε, όλοι εμείς που μιλάμε (ωρυόμαστε δηλαδή) για τους ψεκασμούς τόσα χρόνια, είμαστε αμετανόητοι και αδιόρθωτοι συνωμοσιολόγοι. Και όσοι απο μας ανεβάζουμε και βίντεο που δείχνουν να ξεσκίζονται οι εξουσιαστές στους ψεκασμούς, κάνουμε φωτοσοπ… Δε μας χαιρετάτε τον πλάτανο λέω εγώ! ΄Αντε, γιατί έχετε καταντήσει αηδία όταν πασάρετε την άρνηση (που φτάνει στα όρια της ηλιθιότητας) για ορθολογισμό.

    • Ανώνυμος says:

     Μπα, νευράκια, νευράκια; Υπάρχουν και ηρεμιστικά. Φαίνεται δεν σε πιάνουν τα ψεκάσματα και δεν «υπνωτίζεστε» όλοι. Ναι, όλοι εσείς που πιστεύετε ακράδαντα σε αυτές τις μυθοπλασίες ή έχετε μια μόνιμη διαταραχή ή δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε και παραμιλάτε, ή θέλετε να βρείτε σώνει και καλά μια αιτία για τα προβλήματά σας (όποια και να είναι αυτά) και εφευρίσκετε ότι μπούρδα μπορείτε να φανταστείτε. Δεν πασάρουμε άρνηση. Κοινή λογική, επιστήμη και πραγματικότητα λέγονται αυτά που πασάρουμε. Εσείς ζήστε τον μύθο σας αν σας εξυπηρετεί.

     ΖΦΝΤ (Πράκτορας Αρχιψεκαστής)

     • vasoula2908 says:

      Όντως, κάποιους δε μας πιάνουν οι ψεκασμοί, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να υπνωτιζόμαστε όσο τυπάκια σαν κι εσένα, που προτάσσουν επιστήμες και ορθολογισμούς της πλάκας, για ένα φαινόμενο πoυ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧEΙΟΥ έχουν ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ πως είναι ανθρωπογενές (και δη από τους ψεκασμούς) το οποίο αποκαλούν ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ (για το καλό μας). Αν κρίνεις έγκυρη την ενημέρωση που δίνουν τα φασιστοκάναλα και οι εφημερίδες, σαφως και ζεις στην κοσμάρα της άρνησης και της άγνοιας. Αυτό είναι πρόβλημα δικό σου όμως, κι όχι δικό μου όπως θες να το παρουσιάσεις. Δεν έχεις καν την ευφυία να το κάνεις έξυπνα και με μια στοιχειώδη πρωτοτυπία βρε αδερφέ, και προτάσσεις τις κλασικές ατάκες της χαβούζας. Την επόμενη φορά που θα βγεις στο παράθυρο, ή το μπαλκόνι σου, στο δρόμο ή στην ύπαιθρο, πάρε μια βαθιά ανάσα νανοσωματίων αλουμινίου να'χεις να πορεύεσαι (ως ΕΠΕ= εγκεφφαλος περιορισμένης εθυνης) μ'αυτές τις θλιβερές λογικές των υπόδουλων του συστήματος, που προάγεις ως την απόλυτη αλήθεια.
      Όσο για την ερμηνεία που έδωσες στην αντίδρασή μου, δε θα μπορούσε να'ταν πιο ατυχής. Νευράκια δεν έπαιξαν, γιατί το νευρικό μου σύστημα, τσιγκλάνε μόνο οι άξιοι λόγου. Στην προκειμένη μου βγήκε η απαξία. αφού μόνο αυτή σου αξίζει.
      Αν πάλι γνωρίζεις πολύ καλά τι παίζει, αλλά διασπείρεις την «ευγενή» συστεμική προπαγάνδα των (ανόητων) συστεμικών εν Ελλάδι, τράβα να πάρεις το μισθουλάκο σου μια και μπήκε ο νέος μήνας, (αν και η δουλειά που κάνεις, δεν είναι η καλύτερη) κι άσε μας εμάς να "φαντασιωνόμαστε" χωρίς τις ηλιθιες παρεμβάσεις σου, που έπαψαν να πιάνουν προ πολλού.

     • Ανώνυμος says:

      Άλλο ένα παραλήρημα ασχετοσύνης και μπουρδολογίας. Απλά να σου θυμίσω ότι υπάρχουν και επιστήμονες που δεν ενημερώνονται από μπουρδοκάναλα και μπουρδοσάιτ αλλά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πώς και γιατί συμβαίνει κάτι που εσύ μάλλον το βλέπεις σαν συνωμοσία. Το κακό με εσάς τους διαταραγμένους είναι ότι δεν χρειάζεστε επιστημονική ενημέρωση αλλά ψυχιατρική παρακολούθηση. Περαστικά αν και δεν θα αντιληφθείς (λόγω κολλήματος) τίποτα από αυτά που γράφω.

     • vasoula2908 says:

      Θα σταθώ μόνο σε μία φράση σου: "Άλλο ένα παραλήρημα ασχετοσύνης και μπουρδολογίας." και θα πω ότι αυ τά που σου λέω εγώ το πρωί εσύ μας τα λες το βράδυ για καινούργια. Αυτό από μόνο του είναι ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το μυαλό σου. Και έτερον ουδέν, διότι και πολύ ασχολήθηκα με τις πομφόλυγες και τις μεγαλοστομίες της συμφοράς. ΛΑλλωστε δεν είμαι εγώ αυτή που θα εμπλακεί σε ατελέσφορες αψιμαχίες για να αποδείξω το αυτονόητο. Όποιος έχει ματάκια βλέπει τον ελέφαντα στο σαλόνι. Όποιος δεν τον βλέπει, κάποια στιγμή θα συνθλιβει κάτω απ'το πέλμα του. Τόσο απλό. Ο καθένας επιλέγει από μόνος του τι θα δει και τι όχι τελικά.

     • Ανώνυμος says:

      Τελικά είναι χαμένος χρόνος να προσπαθείς να εξηγήσεις ότι αποδεδειγμένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα οι μπούρδες περί αεροψεκασμών δεν είναι τίποτα άλλο από συστηματική προπαγάνδα φαντασιόπληκτων που έχει ξεκινήσει από την Αμερικη. Χαμένος χρόνος είναι το να προσπαθείς να πείσεις κολλημένους ανθρώπους και πιθανόν όχι ιδιαίτερης ευφυΐας ότι ακολουθούν σαν προβατάκια αυτήν την προπαγάνδα με μόνο επιχείρημα τι βλέπουν. Και στον μεσαίωνα η γη φαινόταν επίπεδη και πολλοί (σαν και εσάς) κατακεραύνωναν όποιον τόλμαγε να πει με επιστημονικά επιχειρήματα και αποδείξεις ότι δεν είναι επίπεδη. Η φυσική της ατμόσφαιρας δεν είναι παραψυχολογία ούτε αστρολογία, ούτε καν κβαντική φυσική που ούτως ή άλλως διαρκώς εξελίσσεται. Υπάρχει εδώ και δεκαετίες επαρκής τεκμηρίωση που εξηγεί απόλυτα (ναι απόλυτα) αυτό που βλέπουν τα ματάκια σας αλλά εσείς έχετε κολλήσει με τις μπούρδες που σας σερβίρουν με το τσουβάλι καλοθελητές της προπαγάνδας ή απλά διαταραγμένοι ψεκασμένοι. Δυστυχώς το μόνο που μπορεί να πει κανείς σε όλους εσάς τους κακομοίρηδες είναι περαστικά.

     • Ανώνυμος says:

      Έμαθες να χρησιμοποιείς λέξεις κλειδιά (όπως μπουρδολογία, παραλήρημα κλπ) για να δημιουργείς εντυπώσεις αλλά να μην λες τίποτα.

      Τα ανθρώπινα μάτια είναι ανδιαμφισβήτητα εργαλείο επιστημονικής έρευνας, και όλοι μας (κι εσύ μαζί) έχουμε δεί τις ουρές των αεροσκαφών να απλώνονται, και σε συνδυασμό με μερικές άλλες, να γεμίζουν τον ουρανό με "αραιές νεφώσεις". Αυτές οι άραιές νεφώσεις ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ δεν θα υπήρχαν αν δεν πετούσαν αεροπλάνα. Συμπέρασμα: Αφού δημιουργούνται από τις πτήσεις των αεροσκαφών, κι ακόμα κι αν αποτελούνται από καθαρό νεράκι, ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. Αυτές οι τεχνητές νεφώσεις, ακόμα κι αν αποτελούνται αποκλειστικά από καθαρό νεράκι, έχουν επιπτώσεις; Αυταπόδεικτα έχουν, διότι επηρεάζουν τα ποσά ακτινοβολίας που δεχόμαστε από το διάστημα, αλλά και αντανακλούμε πίσω στο διάστημα.

      Έστω λοιπόν και άθελά μας, δημιουργούμε εμείς οι άνθρωποι τεχνητές νεφώσεις με επιπτώσεις.

      Αντί κι εσύ να είχες αναφέρει αυτό το αυταποδεικτο (τεχνητές νεφώσεις) που ανέφερα εγώ, εσύ έμεινες μόνο σε μπουρδολογίες και ξύλινη γλώσσα εντυπωσιασμού.

      Ποιος τελικά είναι ο ορθολογιστής. Άστο, δεν σε παίρνει.Ο ορθολογιστής αναφέρει όλα τα δεδομένα, και θέτει ελεύθερα όλα τα ερωτήματα, και περιμένει πειστικές απαντήσεις από τους πάντες… όχι βγήκε ο αινσταιν στο μπαλκόνι, μας είπε πως ο ουρανός είναι ροζ με βούλες και επειδή το είπε ο αινστάιν, τον προσκυνούμε. Οι πάντες αμφισβητούνται, και ειδικά όσοι φέρουν "παράσημα"…

      Αλλιώς άσε τους ορθολογισμούς για μας που τους κατέχουμε, γιατί δεν σε βλέπω άξιο… το έπιασες ή πρέπει να επαναλάβεις την τάξη;;;

     • Ανώνυμος says:

      Δεν το βάζετε κάτω εσείς, δεν το βάζουμε και εμείς. Η συνωμοσιολογία περί χημικών αεροψεκασμών βασίζεται σε μυθεύματα που ξεκίνησαν από την Αμερική και τα έχετε χάψει αμάσητα. Όσο και να χτυπιέστε κάτω, παραμένετε γραφικοί και φανατικοί σκοταδιστές, αφού δεν δέχεστε τις επιστημονικά ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ερμηνείες του φαινομένου.

      Αν θέλεις τώρα να μιλήσουμε για τις επιπτώσεις των ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ των αεροπλάνων και την αύξηση των πτήσεων και πώς αυτή η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα ή όχι, αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ και δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις ηλιθιότητες περί αεροψεκασμών που στοχεύουν δήθεν στον πληθυσμό, στην τεχνητή αλλαγή του κλίματος με στόχο την κατατρόπωση των διαφωνούντων ή ότι άλλη παραφιλολογία κυκλοφορεί. Αν θέλεις επίσης να μιλήσουμε για τα μέτρα αντιχαλαζικής προστασίας που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από τον ΕΛΓΑ, εκεί είναι που υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και μπορείς να βρεις ότι πληροφορία θέλεις, ακόμα και να επισκευτείς περιοχές κυρίως της βόρειας Ελλάδας όπου γίνονται ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ οι αεροψεκασμοί σε χαμηλές νεφώσεις συνήθως από δικινητήρια ελικοφόρα αεροπλάνα με στόχο την προστασία κατά το δυνατόν της παραγωγής συγκεκριμένων καλλιεργειών. Αλλά θέλεις να ΑΝΟΙΞΕΙΣ τα μάτια σου και κυρίως ΤΟ ΜΥΑΛΟ σου σε κάτι που θα αντρέψει πλήρως τον φανταστικό κόσμο που σε έχουν πείσει να πιστεύεις οι καλοθελητές της προπαγάνδας; Αν θέλεις εδώ είμαστε να μοιραστούμε την ΓΝΩΣΗ, την ΕΠΙΣΤΗΜΗ και να δούμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αλλιώς, όπως βολεύεται ο καθένας.

 1. Ανώνυμος says:

  To "χαρχαρχαρχαρ" είναι γέλιο καπνιστή; Αλλιώς πώς εξηγείται το "ρ"; Καθάρισε τον λαιμό σου φίλε πριν γελάσεις και κόψε το κάπνισμα γιατί μάλλον έχουν βουλώσει τα σωληνάκια.

  Αλλά μπορείς και να πεις ότι είναι τα βαριά μέταλλα που έπεσαν με τους ψεκασμούς και σε πλάκωσαν. Εντάξει τότε, δικαιολογημένος.

  • Ανώνυμος says:

   Δεν σου τα έχουν πει καλά. Το τρολλάρισμα το κάνει το katohika και οι υποστηρικτές των "θεωριών" μπούρδας και των μπακαλικών αναλύσεων.

   ΖΦΝΤ (Πράκτορας Τρολλάκιας)

 2. alkinoos vlassis says:

  Ένα θα πω.Ως επαγγελματίας αγρότης με αυτές τις μαλακίες τα τεχνητά σύννεφα και καλά προς αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη εμποδίζουν τις υπαίθριες καλλιέργειες λόγω ανεπαρκής φωτοσύνθεσης να αναπτυχθούν φυσιολογικά.Ας κλείσουν τα εργοστάσια τους ,ας βρουν άλλους τρόπους ,άλλες μορφές ενέργειας.

   • alkinoos vlassis says:

    Η ανακοίνωση του Ε.Λ.Γ.Α / 29 Μάιος 2014

    http://www.elga.gr/index.php/nea/96-dei … aeria-mesa

    ..Και 'δω oi ενημερώσεις από την agronews για τις αποζημιώσεις ανά περιοχή

    http://www.agronews.gr/agora/apozimioseis-/

    Εν τω μεταξύ πολλές αποζημιώσεις προηγούμενων ετών δεν έχουν καταβληθεί !

    http://www.agronews.gr/agora/apozimiose … augenakis/

    Όπως αντιλαμβάνεστε οι αγρότες σε περίπτωση καταστροφής των καλλιεργειών τους θα έχουν άμεσα οικονομικά προβλήματα ,αλλά και σοβαρές επιπτώσεις σε περιπτώσεις μη καταβολής δόσεων των δανείων τους.Πιθανόν να υπάρξουν και κατασχέσεις αγροτεμαχίων !

    • Ανώνυμος says:

     Οι αποζημιώσεις των αγροτών καταβάλλονται κάθε χρόνο και μόνο όποτε γίνονται καταστροφές στην παραγωγή τους με βάση τα ασφάλιστρα που πληρώνουν όταν κάνουν δηλώσεις καλλιέργειας. Ο ΕΛΓΑ είναι ασφαλιστικός οργανισμός, δηλ. ο αγρότης ασφαλίζει την παραγωγή του για το προβλεπόμενο ασφάλιστρο και αν συμβεί καταστροφή δικαιούται τις αντίστοιχα προβλεπόμενης αποζημίωσης.

     Το άρθρο του agronews αναφέρεται σε άσχετες αποζημιώσεις που παρέχονται από την ΕΕ ή το κράτος ανάλογα με τις περιπτώσεις και στις οποίες δεν εμπλέκεται ο ΕΛΓΑ ως έργο. Ειδικά δε στις περιπτώσεις που ακούτε βουλευτές να φωνάζουν για αποζημιώσεις μάλλον τίποτε ψηφαλάκια θέλουν να εξασφαλίσουν (φρόντισα για σας, μετά από ενέργειές μου, κλπ.). Μην μπερδεύουμε τον ΕΛΓΑ που πληρώνει κάθε φορά και σχεδόν άμεσα όποτε γίνεται καταστροφή παραγωγής στους ασφαλισμένους του. Αν δεν ξέρετε την διαδικασία, ρωτήστε αγρότες να μάθετε. Χοντρικά δηλώνεις καλλιέργεια, ασφαλίζεις, δηλώνεις ζημιά, γίνεται εκτίμηση, εγκρίνεται η αποζημίωση και γίνεται η πληρωμή γενικά χωρίς πολλές καθυστερήσεις.

 3. Ανώνυμος says:

  γιατι χαλιεστε στα τρολλακια που ειναι κρετινοι??? αφου γνωριζετε την αληθεια! αστα τα σκουπιδοανθρωπιδια να παραπλανουν τον κοσμο αφου η επιδραση τους αφορα μονο τους λοβοτομημενους.. οσοι γνωριζετε δουλεψτε και διαφοτιστε τους τους ανθρωπους που μπορουν να καταλαβουν! τα τρολλακια αστα να γκρινιαζουν μην τους απαντατε σας ρουφουν ενεργεια! βοηθηστε στην καθημερινοτητα ανθρωπους που εχουν ψυχη αλλα αδυνατουν να δουν την αληθεια..ετσι γινομαστε πολλοι..ησυχα και τα τρολλακια θα νομιζουν οτι πετυχαινουν!

 4. AnonymosEreynthhs says:

  Για να ΜΗΝ βλέπει κάποιος ότι ψεκάζουν συνέχεια στον ουρανό σε όλη την γη είτε είναι troll (άρα χρήσιμος ηλίθιος κλπ) είτε απλά τα παίρνει (απίθανο αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται). Αυτοί οι τυπάδες συνηθώς ανήκουν στο αριστερό-ακροαριστερό πολιτικό φάσμα όπου και ακολουθούν την γραμμή που θα διαβάσουν (στυλ mikeius, urfus και άλλοι ''διαφωτιστές'' ).

  Αντίθετα όσοι διαφωνούν μαζί τους είναι ακροδεξιοί (δημοκρατικά πράγματα δηλαδή) , ηλίθιοι που πιστεύουν σε δήθεν ''συνωμοσιολογικά'' σενάρια περί ψεκασμών. κ.ο.κ

  Το ότι σε καθημερινή βάση πολυεθνικές,τράπεζες κυβερνήσεις συνωμοτούν φανερά και μη για τον έλεγχο της μάζας , το βλέπουν, υποτίθεται ότι το πολεμάτε κιόλας ,τσακίζοντας τους φασίστες στους δρόμους αλλά χωρίς ουσιαστική αντίδραση στην εκάστοτε κυβέρνηση (χελλοοο ακόμη εκεί είναι και μας πηδάνε όλους) …δεν τους πάει το μυαλό (απ τον μπάφο θα ναι) ότι το θέμα δεν είναι μόνο στο οικονομικό αλλά αφορά την διατροφή (ξεστραβωθείτε και διαβάστε για την Μονσαντο και την αντίδραση της Γάλλία ώς έμπρακτο μέσον αντίστασης αν και δεν θα κρατήσει για πολύ όταν ο πλανήτης αποτελείται από τα καμμένα σας μυαλά), την διαμόρφωση του περιβάλλοντος με ψεκασμούς και άλλα δηλητήρια για να δικαιολογούν πράσινους φόρους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και άλλα πολλά που έρχονται…

  Όχιιιιι

  Αυτοί είναι ''ξύπνιοι'' και δεν πιστεύουν σε τέτοια ''συνωμιολογικά'' σενάρια.

  Γραφικοί όπως πάντα είστε , δίχως καμία πρόθεση να αντισταθείτε έμπρακτα στο καθεστώς παρά να βγαίνεται βολτούλα να δέρνετε και να σας δέρνουν Χ.Α κλπ…Μέχρι εκεί είστε. Αναλώσιμοι σε έναν πόλεμο που δεν λέτε να καταλάβετε ποτέ σας με τόση πώρωση.

  Εξαιτίας σας υπάρχουν ακόμη εκεί πάνω αυτά τα καθεστώτα….Εξαιτίας της πολεμικής που κάνετε ενάντια σε αγωνιστές της ζωής και όχι του καναπέ-φραπέ-πορεία τάχα αντίσταση.

  Γατάκια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *