Το ρολόι κτυπά για τη συμμορία του Σώρρα.

Όταν ασχολήθηκα για πρώτη φορά με το φαινόμενο Σώρρα (τότε ήταν οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής), νόμιζα πως είχα να κάνω απλώς με ένα πελλό με κάποιες εμμονές, οι οποίες παρέσερναν και άλλο κόσμο, πάντα στα πλαίσια της λογικής πως η απελπισία μιας χώρας σε βαθιά και μόνιμη οικονομική και κοινωνική κρίση προσφέρεται για τέτοια πράγματα.

Από τότε ο Σώρρας και η συμμορία του προχώρησαν σε άλλες δόξες! Μετά την Τράπεζα, εμφανίστηκαν τα ριάλια που οφείλονται από το αμερικάνικο δημόσιο στον Σώρρα, γιατί τους πούλησε διαστημική τεχνολογία των αρχαίων ελλήνων! Και επειδή όταν έγινε η πράξη ο Ομπάμα δεν κρατούσε cash, πλήρωσε τον απένταρο απατεώνα με ομόλογα, τα οποία μάλιστα ανανεώθηκαν ήδη μια φορά!

Μιλάμε για το αστρονομικό ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν κάποιος τους σφύριξε πως είναι δυνατόν να υπάρχουν παλαβοί και στην Κύπρο, εμφανίστηκαν ξαφνικά άλλα 50 δισεκατομμύρια για να μας σώσουν και εμάς στην Κύπρο!

Από τότε τα κοπέλια έχουν ξεφύγει εντελώς και η μόνη υπηρεσία της Ελληνικής δημοκρατίας που μπορεί να βοηθήσει, είναι το τμήμα ψυχικής υγείας.

Η αναφορά σε «Παγκόσμιο καταπίστευμα» με τρισεκατομμύρια, και απιθανικομμύρια, για να θυμηθούμε και τον Σκρουτζ Μακ Ντακ, ξέφευγε από κάθε λογική ανάλυση, ακόμα και ως έργο ενός απατεώνα.

Αν μη τι άλλο, αυτοί οι παλαβοί δεν αντιλαμβάνονται στοιχειώδη οικονομικά: ακόμα και να υπήρχαν όλα αυτά τα λεφτά, θα δημιουργούσαν τόσο υπερπληθωρισμό που θα μας έκανε ξανά όλους φτωχούς!

Παλαβοί λοιπόν;

Για να δούμε.

Η συμμορία του Σώρρα λοιπόν ασχολήθηκε και με τις πρόσφατες εκλογές στην Ελλάδα, έκαναν μια προσπάθεια για πολιτική αξιοποίηση της τρέλας τους, όπως είχαν προβλέψει πολλοί. Υποστήριξαν ένα σωρό δημάρχους και δημοτικούς σύμβουλους. Εξ όσων γνωρίζω εξελέγη μόνο ένας δήμαρχος ο οποίος είχε φυσικά και τη στήριξη πολλών άλλων.

Τα αποτελέσματα ηταν μάλλον απογοητευτικά, γιατί παρατηρήθηκε μια εσωστρέφεια, αποχωρήσεις και καυγάδες στις διάφορες διαδικτυακές τους ομάδες.

Και εκεί που νόμιζες πως ηταν θέμα χρόνου να “πεθάνουν” οι διάφοροι πελλοί, τη στιγμή μάλιστα που διάφοροι ερευνητές στην Ελλάδα και την Αμερική (Λευτέρης Ρήνος, Γιώργος Γιαλτουρίδης, Μιχάλης Ιγνατίου) απέδειξαν με ενδελεχείς έρευνες και στοιχεία το πλαστό και το τρελό όλων των ισχυρισμών της συμμορίας, φαίνεται τώρα πως κάνουν προσπάθειες για ανάκαμψη.

Κατ’ αρχάς βλέπω μια έντονη αναφορά στην Κύπρο, και ελπίζω αυτό να μη σημαίνει πως θα αρχίσουν να πολιορκούν δήμους και κοινότητες με τα εξωφρενικά τους σχέδια και προτάσεις. Ο ίδιος ο Σώρρας πάντως επισκέφτηκε πρόσφατα τη Λεμεσό.

Ο,τι και να κάνουν φυσικά, ακόμα και τα δικά τους έγγραφα και μαρτυρίες, έχουν πάνω ημερομηνίες, και φαίνεται πως ο Αύγουστος είναι σημαντικός μήνας, αφού τα ομόλογα των εξακοσίων δισεκατομμυρίων λήγουν τότε και φυσικά κάτι πρέπει να γίνει. Το νούμερο ανέρχεται στο 4% του αμερικάνικου ΑΕΠ, άρα οποιαδήποτε πράξη πού αφορά τα ομόλογα πρέπει *και* να ανακοινωθεί *και* να καταγραφεί. Αυτό το λέω γιατί οι έξυπνοι της συμμορίας, μιλούν για «ανανέωση».

Κοπέλια, ό,τι και να πείτε, όπως και να παρουσιάσετε τα στοιχεία για την κυριότητα των ομολόγων (που λένε πως τα κατέθεσαν στον όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας), τυχόν πληρωμή ή έστω και ανανέωση, θα πρέπει να ανακοινωθεί. Αν δεν ανακοινωθεί, τότε απλώς δεν υπάρχουν τα ομόλογα, και είναι καλό, κάτι που ήδη ξέρουν όλοι οι άλλοι να το μάθετε και εσείς, γιατί ψήγματα μυαλού κάπου θα σας έχουν μείνει.

Για αυτό το θέμα, είπα να βοηθήσω τους παλαβούς!

Έχουμε τρεις ημερομηνίες:

1η Αυγούστου του 2014, όπως φαίνεται από αυτό το ομόλογο μαϊμού που κυκλοφορεί η συμμορία.

2. 7 Αυγούστου που φαίνεται σε αυτό το έγγραφο, μέρος της πρότασης προς την Ελληνική Δημοκρατία (θα επανέλθω σε αυτό).

3. 9 Αυγούστου στην οποία αναφέρεται ο υπέρλαμπρος αστέρας Εμμανουήλ Λαμπράκης σε αυτό το βίντεο.

Θα θεωρήσω ως σωστή την τελευταία ημερομηνία, και θα τους χαρίσω ένα ρολόι, για να βλέπουν τις μέρες και τις ώρες που λιγοστεύουν και θα λουθούν τα λεφτά:

Το ρόλοι χτυπά για το Σώρρα! (Κάνετε κλικ!)

Κάτι τελευταίο. Προσέξτε λίγο το έγγραφο στο 2 (Πηγή). Πέραν της ημερομηνίας που είναι φυσικά σημαντική, δείτε και την ουσία: εισηγούνται αυτοί οι παλαβοί, να ανταλλάξουν ομόλογα μαϊμούδες που δεν αξίζουν ούτε το χαρτί πάνω στο οποίο είναι τυπωμένα, με ίσης ονομαστικής αξίας ομόλογα του ελληνικού κράτους!!!!

Αυτό εγώ το ονομάζω *απάτη*. Επιχειρούμενη ΑΠΑΤΗ σε βάρος του ελληνικού κράτους (πιθανότατα και σε βάρος του Κυπριακού κράτους).

Νομίζω πως οι παλαβοί, οι πελλοί, οι φαιδροί της συμμορίας του Σώρρα, πρέπει να περιγραφούν με τη σωστή λέξη και να καταλήξουν εκεί που πρέπει: οι απατεώνες στη φυλακή!

Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, ή επιθυμούν να μάθουν περισσότερα, κοιτάξτε πιο κάτω. Διαβάστε και τα πάρα πολλά σχόλια με παραπομπές σε ένα σωρό συνδέσμους και έγγραφα.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους σχολιαστές με τους οποίους φτιάξαμε ένα άτυπο «μέτωπο» εναντίον του παραλογισμού και της απατεωνιάς που ονομάζεται Σώρρας.

strovoliotis.wordpress.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

41 thoughts on “Το ρολόι κτυπά για τη συμμορία του Σώρρα.

 1. Ανώνυμος says:

  πια φυλακή, τρελός είσαι? Χαράς μην δεχτούμε τέτοια σουργελα στην φυλακή, να τους ταΐζουμε κιόλας. Μια σφαίρα ειδικά φτιαγμένη από οικονομικά υλικά, κατά προτίμηση κινέζικες πρώτες ύλες.
  ικανή όμως, να τους κανει κομμάτια, όπως στης ταινίες (σπλααατσ), εννοώντας, μεγάλου μεγέθους σφαίρα.

 2. Ανώνυμος says:

  Θέλουμε να προσκαλέσουμε το Κ.Ρήνο τον Κ.Γιαλτουρίδη και τον Κ.Ιγνάτιου να έρθουν στη Κρήτη να μοιραστούν μαζί μας τα στοιχεία τις πληροφορίες τους και τον Ελληνισμό την αγάπη τους και την αφοσίωση τους στην για την Ελευθερία της πατρίδας μας Ελλάς.Μα πάνω από όλα να πιούμε και μια τσικουδιά.Αυτό κάναμε με την ΕΙ.END τον Μανώλη τον Λαμπράκη και τον Αρτέμη Σώρρα.
  http://m.youtube.com/watch?v=l_A2xEA-zaQ

 3. Ανώνυμος says:

  ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΩΡΡΑ ΜΕ Ο ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ψ Ω Ρ Α !!

  ΕΛΑ ΚΑΙ ΖΥΓΩΣΕ Η ΜΑΥΡΗ ΣΟΥ Η ΩΡΑ !!!

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΩΡΡΑ – ΨΩΡΑ !!

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 4. Ανώνυμος says:

  Μου αρέσει που κάποιοι.. τον ακολούθησαν τον καραγύφταρο.. και δεν είναι λίγοι οι καραγκιόζηδες ολκής..

 5. Orys Fantakis says:

  Ρε πουλημενο κορμι ποιος πληθωρισμος ? Αυτος που εχει δημιουργησει ολη αυτη η εγκληματικη τραπεζικη μαφια ? Μονο η Αμερικη εχει ριξει στην παγκοσμια αγορα τρισ αερα πατερα . Ποιοι ειναι οι απατεωνες οι πραγματικοι που εχουν καταχρεωσει ολα τα κρατη σε βαρος των λαων που ξαφνικα σε επιασε κοψιμο για τον σωρρα ? ειναι πολλα τα λεφτα ετσι ? 600 δις σου φαινονται πολλα ε ? Για πες μας ποσο κοστιζουν 600 δις να βγουν στην αγορα ? Φουσκα ειναι ολη η οικονομια και δεν αντιστοιχει σε καμια πραγματικη αξια πια . Αυτα τα λιγα που θα επρεπε ολοι να γνωριζουμε ωστε να εχουμε πραγματικη αντιλιψη για το τι σημαινει ΧΡΗΜΑ την σημερον ημερα .

 6. Ανώνυμος says:

  ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ?

  ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή Ο ΣΩΡΡΑΣ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

  ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΘΕΣΜΟΣ…ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΕ "ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ?

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ…ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ? …ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ?
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΥΝΗΣΗ…? Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑΥΤΟ.

  ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΛΠ?

  ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ…ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

 7. Ανώνυμος says:

  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΣΕ ΟΦΕΛΩΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ?
  ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΜΥΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

 8. Ανώνυμος says:

  πολύ καιρό δεν χτυπάει αυτό ρολόι ρε πατριώτες ? …έχει 2 χρόνια που τον ψάχνει το FBI …τι περιμένουν ? Τους προκαλεί να τον βάλουν φυλακή…γιατι καθυστερούν τόσο ?
  …την Χ.Α. και τον Δημοσθένη Βεργή τους έβαλαν μέσα σε χρόνο DT…2 χρόνια πέρασαν από την μυνησ του στο Πρωθηπουργευοντα Σαμαρά…

  • Ανώνυμος says:

   αυτό μαρτυρεί την συμπαιγνία των δικαστικών αρχών που ελέγχονται από εβραϊκά και σιωνιστικά κέντρα ….

 9. Ανώνυμος says:

  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΘΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΛΑΝΙΟΣ Η ΜΙΣΟ-ΡΙΞΙΑ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΤΖΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΙΣ CIA. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΛΑΝΙΟΙ Ε, ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΨΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ? ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΛΑΝΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ…

 10. Ανώνυμος says:

  …εδώ και 2 χρόνια οι παπαγάλοι (Γιαλτουρίδης, Ιγνατίου)μας έλεγαν πως από στιγμή σε στιγμή θα συλλάβει τον Σώρρα το FBI…δεν νομίζεται πως αυτή η τακτική σας είναι για γέλια
  …φυσικά κανένας δεν απαντάει στην πρόταση του για την απολπηρωμή του χρέους…εννοούμε επίσημα από κάποιο θεσμό και όχι με αστεία δημοσιεύματα σαν αυτό.
  Πότε θα το καταλάβεται δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα -αυτά είναι καθαρά-
  …ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΌΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΒΆΛΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ…ΔΗΛ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΡΕΛΟ…?

 11. Ανώνυμος says:

  ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ…

  ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ…
  ΕΛΕΓΧΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΙΚΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ….

  ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ…
  ΠΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ….

  ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ…

  ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ

 12. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ?? ΤΙ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΔΩΤΗ??? ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟΤΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΡΟΡΘΤΣΑΙΛΤ ΕΙΣΤΕ !!!!!!! Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!! ΟΧΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!!!!!!!! ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. Ανώνυμος says:

  Αφου ξιαεχναμε εύκολα απ το πολύ φαι τα τελευταία γεγονότα μας φερνουν στο νού πως το βλέμμα του μοιάζει ολοιδιο του σατανιστη γλυφαδας καλα το πεταλομουσι το χει καιρο…εσυ στραν το ξυρισες;

 14. Ανώνυμος says:

  ΠΩΠΩΩΩ…. ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΦΟΥΛ!
  ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
  ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η @ΟΥΤΣ@ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΕΨΑΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ Ο ΘΕΟΣ!
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!
  ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ Ο ¨ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ¨ ;
  ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 15. Ανώνυμος says:

  Αρη – ψάρι εσυ που γράφεις και το άρθρο, εσείς όλοι οι μάγκες της φακής κάνατε ενα κοινό μέτωπο να μας προστατέψετε απο τον Σώρρα τον απατεώνα που δεν έκανε ακόμα την απάτη, αλλά ίσως να την κάνει… Γιατί δεν κάνατε ενα κοινό μετωπο να βγάλετε στην φόρα τους απατεώνες προδότες που την κάνουν την απάτη τόσα χρόνια κατ εξακολούθησιν και ασελγούν πάνω στα πτώματα χιλιάδων ελλήνων που αυτοκτόνησαν πολλών άλλων που πέθαναν από παράπλευρα νοσήματα της κρίσης και εκατομμυρίων άλλων που βασανίζονται καθημερινά και εξαθλιώνονται; Τζαμπα μάγκες, να ξέρετε ότι τους προδότες δεν τους ξεχνούν οι Ελληνες θα πρέπει να σκάψετε βαθιά τρύπα να κρυφτείτε αν αυτά που λέτε αποδειχτεί ότι είναι αντίθετα από ττην αλήθεια.. γιατί αλήθεια είναι μόνο μια και δεν έχετε το δικαίωμα να ομιλείτε με λόγια του αέρα ειδικά τώρα που διακυβεύεται το μέλλον του παγκόσμιου Ελληνισμού. Αυτό που μπορούσατε να πράξετε ήταν να πηγαίνατε στο δικαστήριο που αθώωσε τον Σώρρα να καταθέτατε τα στοιχεία που είχατε να τελείωνε η υπόθεση. Αυτά που λέτε τώρα ειναι λόγια του αέρα … με πορδές δεν βάφουν αυγά. Αν πράτετε αυτά που πράτετε γιατί κάποιος σας πληρώνει η μόνο και μόνο για την επισκεψημότητα των μπλογκ σας, το προσωπικό σας όφελος δηλαδή είστε συνεργοί ηθικοί αυτουργοί σ αυτό το έγκλημα.

  'Ιωνας

 16. Ανώνυμος says:

  εαν η μακακια ηταν εργοχειρο
  μιλαμε για πολυ προικα
  εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΚΟ
  ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  και θα μας πεις οτι εχει δικιο η εθνικη
  αλλα ειναι κατα 40% του παπαδαριου
  σας βολευει μαλλον
  με τα 400 δις που πηραν αερα πατερα οι τραπεζες γατι ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ???

 17. Ανώνυμος says:

  ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!!! ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ……ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ….ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ!!!!!!!!!

 18. Ανώνυμος says:

  ο μογγόλος με τα μογγολικά καταπιστεύματα….. ο αγράμματος που το παίζει εφευρέτης…
  ο απατεών που δηλώνει ευεργέτης…. ο πατρινός που ορκίζεται στο δικαστήριο πως είναι ομογενής…ο απένταρος που το παίζει τρισεκατ/χος… ο ψώρρας ο νερουλάς του καματερού… ο ανθέλληνας που υπογράφει πληρεξούσια με τους μογγόλους… ο αγράμματος που κατεχει γνώσεις υπερτεχνολογίας και διεθνών οικονομικών….ένας βλάκας με τα όλα του!

 19. Ανώνυμος says:

  To μυαλο των ανθρώπων ειναι στριμωγμενο σε συμπεράσματα κυκλοθυμισμού και αδυνατεί να πάει πιό περα λογο ισοπεδωσης και μη συγκρισης η διαχωρισμου των καταστάσεων.Εγκαταλείπωντας χιλιοειπωμενα συμπεράσματα ενας καθοριστικός δρόμος ανοιγετε εμπρός σου.

 20. Ανώνυμος says:

  σας βαρεθηκα, και καπου σταματησα να σας λοιπαμε….. αν μεν εχετε ελληνικο αιμα, τοτε ειστε προδοτες και σας αξιζει κρεμαλα….. αν ειστε απο το αντιπαλο δεος τοτε απλα θα σας πω πως οι μερες σας τελειωνουν…..
  ο αρτεμης ειναι ενας ηρωας, βαρεθηκα να το λεω, αλλα και να προσπαθω να σας κανω να εμπεδωσετε πως μονον αυτον γουσταρουμε…..
  οτι και να γραφετε, αμα εισαι ελληνας δεν υπαρχει αλλη επιλογη…… συνεχιστε πληρωμενα ανθρωπακια, συνεχιστε δεν θα σας ξεχασουμε…….. οτι κακο και εγκλημα μας εχετε κανει ολα αυτα τα χρονια θα σας το γυρισουμε πισω με τοκο……….
  οσο και να προσπαθειτε , δεν υπαρχει πισογυρισμα…….
  τι να καθομαι να σας γραφω για τον γιαλτουριδη και τον καθε κεπουλημενο στον αμερικανο τον σωρος? τι να σας εξηγω αλλος ο αρτεμης ο σωρας και αλλος ο σωρος του κισινγερ? αφου πληρωνεστε για να διαβάλλεται……. σκατοψυχοι τελος τα καλαμπουρια…..
  τσιρακια των σαυρωειδων…….. στη σουβλα θα σας περασουμε……. σε παρακαλω ανδρομεδιε ελα βοηθα μας…… κανε πρωινη επικλυση βλεποντας τον ηλιο……. αντι να ξυπνατε τους αναγνωστες σας , προσπαθείτε να τους κοιμίζεται……. στο διαλο πια κορακια βουλώστε το…..
  ο μιχαλακης

 21. Ανώνυμος says:

  Το ρολοι χτυπα αντιστροφα για την δικια σας ωρα και οχι για τον Αρτεμη Σωρρα..?.Ο Ελληνισμος ειναι γραφτο και παλι να αναγενηθει απο τις σταχτες του και αυτο βιωνουμε ολοι οι Ελληνες αυτες τις στιγμες.Ειστε απολυτα εγκλοβισμενοι απο απο το ιδιο το συστημα το οποιο σας δημιουργησε και τωρα προσπαθειτε να το σωσετε για να σωθειτε κα εσεις…Ειθε η ωρα που η ιερη Ελλας μετα απο αιωνες σκοτους και παλι θα βρεθει στη θεση του Φωτος για να δωσει και παλι το Φως της σε ολη την ανθρωποτητα.
  Ποιοι ειστε εσεις κυριοι που καθοριζετε τις τυχες των λαων?
  Ποιοι ειστε εσεις κυριοι που επεμβαινετε πανω στον πλανητη?
  Ποιοι ειστε εσεις εσεις κυριοι τελικα που πατε εναντια στα σχεδια των θεικων δυναμεων του Φωτος?
  Η Νεμεσις εχει ερθει με ραντεβου κυριοι και σας ειχαμε προεοδοποιησει!
  Και γνωριζετε καλα κυριοι οτι δεν υπαρχει μεση λυση.Η ειστε μαζι μας η' εναντιων μας….

 22. Ανώνυμος says:

  Και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι το Σώρρα τον κατηγορεί ο Γιαλτουρίδης και ειδικά ο Ιγνατίου, καταλαβαίνουμε με ποιού το μέρος πρέπει να πάμε! Ποιός είναι υπέρ και ποιός κατά της Ελλάδας μας!!! Άφησα το Ρήνο απ' έξω γιατί αυτός έχει άλλο στόχο……..

  Ο Ιγνατίου εργάζεται για το καλό της Ελλάδος!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  Ερευνητής ο Γιαλτουρίδης!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  Για πάμε άλλη μια φορά: Πατριώτης ο Ιγνατίου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  Ρήξη σπλάχνων θα πάθουμε από τα γέλια!!!!!!

 23. Ανώνυμος says:

  η ουσια δεν ειναι τα χρηματα….. και αν ο σωρρας ειναι απατεωνας…. η ουσια ειναι η αφυπνιση ολων και οχι η δημιουργια νεων στρατοπεδων , ωστε να διχαζομαστε….. εμεις ειμαστε οι καλυτεροι…….εχουμε την αληθεια….. οχι εμεις,.. γ@ματοι….και το γ@μησι του ελληνικου λαου συνεχιζεται..

 24. Ανώνυμος says:

  Δηλαδή τώρα εσύ νομίζεις ότι έφερες στο φώς αποκαλύψεις και έχεις κάτι καινούριο να πεις στον κόσμο και αφού δεν πίστεψαν τους άλλους θα πιστέψουν τις δικές σου παπαριές ;
  Ότι και να λέτε και να γράφετε πάει χαμένο από τη στιγμή που ο Σώρρας είναι ελεύθερος και ωραίος και σεις χτυπιέστε μόνοι σας. Ρρρρρρρρρομπες

 25. Ανώνυμος says:

  Eγω εχω να πω ενα πραγμα και αυτο ας το σκεφτουν καλα ολοι αυτοι που παπαγαλιζουν τοσο καιρο διχος αποδειξεις,παιζοντας τους εθνοσωτηρες στο κοσμο οχι απο τα πολιτικα ανδρεικιλα τα οποια μας εχουν καταστρεψει αλλα απο ενα ανθρωπο που καταφερνει και ενωνει ολο και περισοτερους Ελληνες στο ονομα της μητερας Ελλαδας μας.
  Ποιος απατεωνας μορε εχωντας πλαστα ομολογα οπως λετε θα τολμουσε να στειλει οχι μονο αντιγραφα αυτων αλλα εξωδικα για αυτα αλλα και για πολλα αλλα στο ανωτατο δικαστηριο της χωρας μας που λεγεται αρειος παγος?Ποιος θα τολμουσε οσο και απατεωνας να ηταν να κανει ενα τετοιο πραγμα??????????
  Σταματηστε να παιζετε με τη λογικη μας επιτελους και αν ειστε ακομα εστω και λιγο νοημων οντα παρατειστε τα απο τωρα γιατι θα δικαστειτε και εσεις πολυ συντομα το ιδιο αυστηρα οπως και τα αφεντικα σας!Αλλα ειναι λογικο να μην μπορειτε να τα παρατεισετε γιατι αν καταπατεισετε τους ορκους που εχετε δωσει στις μυστικες στοες τις οποιες ανηκετε τα αφεντικα σας θα σας παρουν το κεφαλι κυριολεκτικα!!!!!
  Καλα ξεμπερδεματα λοιπον κυριοι…….

 26. Ανώνυμος says:

  τα σχόλια υπέρ του ψώρρα τα έχει γράψει 1 μόνο σχολιαστής ο οποίος πιστεύει οτι θα γίνει ήρωας και θα πληρωθεί από τα ομόλογα… τρέξτε μογγόλοι…

 27. Ανώνυμος says:

  Τι ένας σχολιαστής πιστεύεις ότι γράφει υπέρ του Σώρρα ;
  Εγώ πάντως πιστεύω ότι κατά του Σώρρα σχολιάζουν σίγουρα δύο, ο Γκόνος και ο stranger….., οπότε έτσι είναι πιο δίκαιο σίγουρα…..

 28. mpouikas says:

  IΓNATIOY PHNOΣ ΓIAΛTOYPIΔHΣ ΛEEI XAXAXAXAXAXA ….AKOMA MIA ΠAΠAPOΛOΓIA THΣ ΠΛAKAΣ XΩPIΣ ΣTOIXEIA…..PE ΠAΠAΓAΛAKIA NOMIZETE OTI AΠEYΘYNEΣTE ΣE ONTA ANEY NOY;;…ΣYMMOPIA O OPΓANIΣMOΣ END ΜΕ TOYΣ KAΛYTEPOYΣ EΠIΣTHMONEΣ ΣTHN OMAΔA;;;;KAI ΣEIΣ TI EIΣTE PE ΓEΛOIOI ΠPOΔOTEΣ;;;ΠOIOΣ O POΛOΣ ΣAΣ;;NA MAΣ ΣΩNETE AΠO TOYΣ AΠATEΩNEΣ;;;H ΣAΣ XAΛANE TA ΣXEΔIA;;;MAΛΛON H ΔIKIA ΣAΣ ΩPA EPXETE KAI ΓPAΦETE OTI KOTΣANA ΣAΣ KATEBEI ΣTO KEΦAΛI MHΠΩΣ KAI ΠEIΣETE KANA ΠAPAΠΛANHMENO ΣYNEΛΛHNA…ΘA TA ΠOYME ΠAPA ΠOΛY ΣYNTOMA MAZI ΣAΣ ΣTO "ΠEΔIO THΣ MAXHΣ"

 29. GEORGAS NIK says:

  ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ…………ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…………..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…….ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣΣΣΣΣΣΣ…….ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *