Το Ευρώ είναι το εργαλείο πού σκλαβώνει λαούς και εξαφανίζει Έθνη

Απόψε όλοι στό Σύνταγμα και ο Θεός βοηθός!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ
Γράφει ο Χρήστος Κουκουδέας

Εξ αιτίας τού καλοσχεδιασμένου κατά τών λαών καί υπέρ των ολίγων Διεθνών Τραπεζιτών, σύστημα Ευρώ , έρχεται η ολοκληρωτική καταστροφή μας!!! Καταχρεωμένα πλέον τα Κράτη τών Ευρωπαϊκών Λαών, σε λίγο θα σέρνονται μέσα στήν μιζέρια της Οικονομικής σκλαβιάς!!! Τότε θα μας…..

φέρουν τόν ΜΕΣΣΙΑ της Παγκοσμιοποίησης για να μας σώσει!!! Απλώς σας λέγω τούτο. Θυμηθείτε ότι η αφορμή πού ο Λαός της Γερμανίας αποδέχθηκε τόν Χίτλερ ως Σωτήρα, για να το μετανοιώσει οικτρά κατόπιν, ήταν η ανεργία και….
η φτώχεια!!
Αυτά τα δύο κακά, δημιουργήθηκαν ΤΕΧΝΙΚΑ από τούς σκληρούς όρους πού επέβαλε η συμμαχία τής ΑΝΤΑΝΤ, στόν ηττημένο Γερμανικό Λαό μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, γιά την αποπληρωμή τών τεραστίων πολεμικών αποζημιώσεων και με απώτερο σκοπό την παντοτεινή εξάλειψη τού Γερμανικού κινδύνου!!! Φυσικά το (φτιαχτό από τούς Τραπεζίτες της Wall Street) ΚΡΑΧ τού 1929, δεν βοήθησε την Δημοκρατία στήν Γερμανία και αλλού, καθόλου !!!!!!


Το 1933 λοιπόν ο Γερμανικός λαός ήταν ώριμος να υποδεχθεί τό ΤΕΡΑΣ, πού θα τόν «έσωζε» από την φτώχεια και μετά θα τόν οδηγούσε στόν θάνατο και την καταστροφή!!! Από τούς δύο πολέμους οι Τραπεζίτες κέρδισαν δισεκατομμύρια!!!! Πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο μαγειρεύεται και για την Ευρώπη τών Τραπεζιτών, τών ψεύτικων πληθωρισμών, τών Επιτοκίων, και τών πουλημένων Πολιτικών του σήμερα, ως μέρος ευρύτερου σχεδίου της Παγκοσμιοποίησης! Αρχής γενομένης από εμάς τούς αγαθούς καί ευκολόπιστους Ελληνες, πού βλέπουμε τόν Μεσσία πού έρχεται δήθεν να μας σώσει, στόν κάθε μεγαλοαπατεώνα ή απατεωνίσκο «Πατριώτη» πού θα χαϊδέψει τα αυτιά μας με τίς λέξεις, Πατρίδα, Θρησκεία, οικογένεια και στό τέλος…… ψηφίζει Μνημόνιο για την καταδίκη και τόν αφάνισμό μας!!!!!


Αναλογισθείτε τούς ηγέτες πού περάσανε από την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση, από τον “Εθνάρχη” Καραμανλή, μέχρι τίς σημερινές μαριονέτες τών Τραπεζιτών και τών Εργολάβων. Κανείς τους δεν σκέφθηκε την Ελλάδα και τούς Ελληνες παρά μόνον την προσωπική του ανάδειξη και τήν τσέπη του!!! Λοιπόν Πατριωτάκια δέν νομίζετε ότι είναι πιά καιρός να δώσουμε κλωτσιά στά κλεφτοκόμματα και να δούμε τί θα κάνουμε και πώς θα το κάνουμε, ώστε να γίνουμε επιτέλους ανεξάρτητοι;;;
Δεν μπορούμε να οργανωθούμε λίγο σαν Κράτος;
Να απογαλακτισθούμε από το: «ανήκομεν εις την Δύσιν» και να αποκτήσει πλέον νόημα και ουσία το: «Η Ελλάδα στους Έλληνες»; Πρέπει πάντοτε να φέρνουμε άλλους ……ανθέλληνες να μας κυβερνήσουν;;;; Δέν υπάρχουν πιά γνήσιοι Πατριώτες;;;;;;;
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *