Τούρκοι προσπάθησαν να αποβιβαστούν στο Αγαθονήσι!Τους εμπόδισαν στρατιώτες.

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων σχετικά με το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι. Τώρα υποψήφιοι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας προσπάθησαν να αποβιβαστούν στο Αγαθονήσι, ευτυχώς τους εμπόδισαν οι Έλληνες φαντάροι.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Ναμίκ Κεμάλ Ζειμπέκ την….
προηγούμενη εβδομάδα είχε ισχυριστεί οτι το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι στην πραγματικότητα ανήκουν στην Τουρκία και οτι το 2004 τα νησιά αυτά καταλήφθηκαν παράνομα απο την Ελλάδα!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet o υποψήφιος βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Ουμίτ ΓΙαλίμ και ο τομεάρχης της περιοχής Αιδινίου του Κόμματος Γκιουναϊ Τικκίν επιβιβάστηκαν σε ενα σκάφος για να κατευθυνθού προς τα δυο αυτά νησιά. Τραγική ειρωνία, το σκάφος είχε την ονομασία «Ποσειδών»!

Η τουρκική εφημερίδα γράφει στο ρεπορτάζ οτι » οι δυο άνδρες ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο Bulamac ( Φαρμακονήσι) που απέχει απο την Τουρκία 5.9 μίλια και στο Αγαθονήσι (Eşşek adası)που απέχει 9 μίλια».

Η βάρκα των Τούρκων κατευθύνθηκε στο Αγαθονήσι. Πλησίασε στο νησί σε απόσταση 5 μέτρων. Οι ίδιοι θέλησαν να αποβιβαστούν ελέυθερα καθώς το νησί το θεωρούν ΄και οι Ελληνες φαντάροι απο το φυλάκιο ζήτησαν απο τους τούρκους να απομακρυνθούν. Σύμφωνα με τοπ ρεπορτάζ των Τούρκων δημοσιογράφων οι Έλληνες στρατιώτες ζήτησαν με ευγενικό τρόπο απο τους τούρκους να απομακρυνθούν και αν θέλουν να επισκεφθούν το Αγαθονήσι θα πρέπει να πάνε στη Σάμο για να περάσουν απο τον έλεγχο διαβατηρίου και να έρθουν μετα στο νησί.Οι τούρκοι πολιτικοί απομακρύθηκαν και επέσρεψαν στην Τουρκία.

Το γεγονός δείχνει οτι κάποιοι κύκλοι στην Τουρκία προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα παρόμοιο με τα Ιμια. Το θετικό γεγονός είναι οτι και στην Τουρκία και στην Ελλάδα επικρατεί ψυχραιμία στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Αλλά μέχρι πότε.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

http://katohika.gr/2011/05/02/blog-post_3493-2/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *