19:30 - 30/06/2012

Στο ϊδιο έργο θεατές …Η CIA εξοπλίζει ισλαμιστές στη Συρία !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Το είδαμε στην Αίγυπτο ,το είδαμε στη Λιβύη  …Ξαναπαίζεται στη Συρία
Οι ισλαμιστές της Συρίας εξοπλίζονται από τις μοναρχίες του Περσικού Κόλπου υπό τον έλεγχο της CIA


Οι εξεγερθέντες της Συρίας εφοδιάζονται με όπλα με χρήματα των μοναρχιών του Περσικού Κόλπου, ενώ η όλη διαδικασία της διακίνησης ελέγχεται από τη CIA. Αυτό γράφει η γαλλική εφημερίδα Figaro.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι πρόκειται πρωτίστως για όπλα από τα αποθέματα του σαουδαραβικού στρατού και μεταφέρονται μέσω του εδάφους της Τουρκίας. Ένα μέλος μιας από τις ομάδες της αντιπολίτευσης ανακοίνωσε στον ανταποκριτή της εφημερίδας ότι οι αρχηγοί των ενόπλων σχηματισμών των εξεγερθέντων απέκτησαν πρόσβαση σ’ αυτό το οπλοστάσιο ήδη από το Μάιο. Συνεργάτες της СIA, σύμφωνα με τα στοιχεία της Φιγκαρό, ήδη παρακολουθούν τη διανομή των όπλων επιτόπου. Η εφημερίδα θεωρεί ότι παρόμοια φορτία πρέπει να παρακινήσουν σε λιποταξία στις κυβερνητικές δυνάμεις και να εξαναγκάσουν τον Μπασάρ Άσαντ να παραιτηθεί.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*