Στο ϊδιο έργο θεατές …Η CIA εξοπλίζει ισλαμιστές στη Συρία !

Το είδαμε στην Αίγυπτο ,το είδαμε στη Λιβύη  …Ξαναπαίζεται στη Συρία
Οι ισλαμιστές της Συρίας εξοπλίζονται από τις μοναρχίες του Περσικού Κόλπου υπό τον έλεγχο της CIA


Οι εξεγερθέντες της Συρίας εφοδιάζονται με όπλα με χρήματα των μοναρχιών του Περσικού Κόλπου, ενώ η όλη διαδικασία της διακίνησης ελέγχεται από τη CIA. Αυτό γράφει η γαλλική εφημερίδα Figaro.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι πρόκειται πρωτίστως για όπλα από τα αποθέματα του σαουδαραβικού στρατού και μεταφέρονται μέσω του εδάφους της Τουρκίας. Ένα μέλος μιας από τις ομάδες της αντιπολίτευσης ανακοίνωσε στον ανταποκριτή της εφημερίδας ότι οι αρχηγοί των ενόπλων σχηματισμών των εξεγερθέντων απέκτησαν πρόσβαση σ’ αυτό το οπλοστάσιο ήδη από το Μάιο. Συνεργάτες της СIA, σύμφωνα με τα στοιχεία της Φιγκαρό, ήδη παρακολουθούν τη διανομή των όπλων επιτόπου. Η εφημερίδα θεωρεί ότι παρόμοια φορτία πρέπει να παρακινήσουν σε λιποταξία στις κυβερνητικές δυνάμεις και να εξαναγκάσουν τον Μπασάρ Άσαντ να παραιτηθεί.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *