Στο δρόμο οι βατραχάνθρωποι γιατί ξεπουλάμε

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ανακοινώθηκε μέσω εγγράφου ότι η μονάδα υποβρυχίων αποστολών (ΜΥΑ) πρέπει να εγκαταλείψει το στρατόπεδο της προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ειδική μονάδα με βατραχανθρώπους του λιμενικού σώματος πρέπει να φύγει από το στρατόπεδο που επί 32 χρόνια τους φιλοξενούσε διότι πωλείται.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που έγινε πριν λίγη ώρα στους επικεφαλής της μονάδας το κτίριο πωλείται ως Ολυμπιακό ακίνητο σε ξένους επενδυτές. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα σώμα ειδικών επεμβάσεων που παρεμβαίνει σε πειρατείες σε ομηρίες στη θάλασσα και σε άλλες ειδικές αποστολές.


Εδώ και πολλά χρόνια το Σώμα βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού εδρεύει στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά Αττικής, όπου κάνουν την εκπαίδευσή τους στο θαλάσσιο κομμάτι και διατηρούν τα γραφεία τους οι αξιωματικοί του σώματος. Πρόκειται για στρατόπεδο ειδικών εγκαταστάσεων με πύργους και μέσα εκπαίδευσης το οποίο εκτός των άλλων δίνει την δυνατότητα άμεσης επιχειρησιακής επέμβασης από το σημείο που βρίσκεται.

Να σημειωθεί ότι τα επίλεκτα μέλη της μονάδας έχουν πάρει μέρος εκτός από τις επιχειρήσεις ασφαλείας ολυμπιακών αγώνων στην φύλαξη υψηλών προσώπων που φτάνουν στην Ελλάδα όπως ο Μπους, ο Γέλτσιν, ο Καντάφι και τον Πούτιν.

Δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε την πρώτη μονάδα βατραχανθρώπων να εκπαιδεύεται σε κάποιο βουνό αρκεί να μπορέσουν να πουλήσουν στο Κατάρ τις εγκαταστάσεις.

logioshermes

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *