ΣΟΚ!!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!!

Κώδικας της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου Κύπρου:
«Ο Αντίχριστος θέλει κυριεύσει τα πάντα και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης»!…

Η Ιερά Μονή Σταυροβουνίου, που βρίσκεται στο μαρτυρικό ελληνικό νησί της Κύπρου, είναι μία από τις πιο φημισμένες Μονές του Ορθόδοξου κόσμου. Είναι ίσως η πιο γνωστή, κατά αρκετούς και «παράξενη», Μονή της Κύπρου. Γνωστό είναι βέβαια, πως η Κύπρος είναι από τα πιο ιερά μέρη της Ορθοδοξίας και δεν πρέπει να παραβλεφθεί πως πάρα πολλοί Άγιοι, Ιερωμένοι και Μοναχοί προέρχονται από το νησί της Κύπρου.

Στην Μονή του Σταυροβουνίου είχε πολύ παλιά βρεθεί ένα χειρόγραφο-κώδικας, πάνω στον οποίο ήταν αποτυπωμένο ένα προφητικό μήνυμα! Έχουν ξαναγραφτεί πολλά πάνω σ’ αυτό το μήνυμα και εδώ θα προσπαθήσω να μην επαναλάβω τα ίδια που έγραψαν πιο παλιά και άλλοι αρθρογράφοι και ερευνητές. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο ερμηνείας. Οι παράγραφοι που ακολουθούν το κείμενο του κώδικα της Μονής Σταυροβουνίου γράφτηκαν πιο πολύ κάτω από την επίδραση των τελευταίων γεγονότων στην Ουκρανία… Το προφητικό κείμενο του κώδικα είναι το ακόλουθο:

«Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντες προς τον μεσασμό του 8ου αιώνος, άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάσει ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου, θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σάρκας, και θα πληθυνθεί σφόδρα η ασέβεια και η ανομία. Τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος..

Θα μετασχηματίζονται οι μορφές των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τις γυναίκες δια της αναισχύντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής…
Οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γίνουν ωσάν θηρία από την πλάνην του Αντιχρίστου. Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τους γονείς και γεροντοτέρους, η αγάπη θα εκλείψει, οι δε Ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και Ιερείς θα είναι ως επί το πλείστον, άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τότε θα αλλάξουν ήθη και παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σωφροσύνη θα χαθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστο βαθμό και αλλοίμονο εις τους θησαυρίζοντας αργύρια.

Οι πορνείες, μοιχείες, αρσενοκοιτίες, κλοπές και φόνοι θα πολιτεύονται εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μέγιστης αμαρτίας και ασελγείας οι άνθρωποι θέλουν στερηθεί την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβαν εις το Άγιον Βάπτισμα καθώς και την τύψιν και τον έλεγχο της συνειδήσεως…
Οι Εκκλησίες του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονο τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως.

Τότε θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερά καταφύγια δια να εύρουν ψυχική ανακούφιση των θλιψεών τους και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχώριες. Και όλα αυτά θα γίνονται δια το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύσει τα πάντα και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης κάνοντας τέρατα και σημεία κατά φαντασία…

Θέλει δε δώσει πονηρά σοφία εις τον ταλαίπωρο άνθρωπο να εφεύρει να ομιλεί ο ένας προς τον άλλον από την μίαν άκρη της γης έως την άλλη. Τότε οι άνθρωποι θα πετούν στον αέρα όπως τα πουλιά, και θα διασχίζουν τον βυθό της θάλασσας όπως τα ψάρια…

Και κάνοντας όλα αυτά, οι δυστυχείς άνθρωποι, θα περνούν την ζωή τους με άνεση, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι όλα αυτά, είναι μια πλάνη του Αντιχρίστου. Και τόσον θα προοδεύσει την Επιστήμη κατά φαντασία, ο πονηρός, ώστε θα προσπαθήσει να ξεγελάσει τους ανθρώπους να μη πιστεύουν εις την ύπαρξη του Τρισυπόστατου Θεού.

Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλεια του ανθρώπινου γένους θέλει κολοβώσει (περικόψει) τις ημέρες δια τους ολίγους σωζόμενους, διότι θέλει να πλανήσει εάν είναι δυνατόν ακόμη και τους εκλεκτούς.

Τότε αιφνιδίως θέλει έλθη η δίστομος ρομφαία (εκ Θεού), και θα θανατώσει τον πλάνο Αντίχριστο και τους οπαδούς αυτού»…
Είναι σίγουρο πως αν όχι όλα, πάντως τα πιο πολλά από τα παραπάνω γραπτά του κώδικα της Μονής Σταυροβουνίου της Κύπρου ταιριάζουν στις μέρες μας. Είναι βέβαια περισσότερο μία ηθικολογική προφητεία. Μία προειδοποίηση ίσως φωτισμένου Μοναχού από το παρελθόν, για έναν κόσμο χειρότερο που έρχεται. Όλη η αφήγηση του κώδικα αρμόζει πάρα πολύ με το κείμενο της Αποκάλυψης του Ιωάννου. Μας παραθέτει ολόκληρη την πλοκή των πραγμάτων, για το μέλλον του κόσμου.
Η ασέβεια όλων των ανθρώπων, η ισοπέδωση των ηθών και των εθίμων, ακόμα και η μη προσήλωση πολλών Ιερέων στο έργο τους… Όλα αυτά δεν είναι μήπως μία δεινή αλήθεια; Είναι σίγουρα μία σκοτεινή πραγματικότητα. Όλοι μας μπορούμε πια να το διαπιστώσουμε. Δεν υπάρχει πια στον κόσμο μας, ακόμα και μέσα στην Ιερή μας Ορθοδοξία, η ταπεινότητα και η έγνοια του άλλου…

Ένα άλλο σημείο, που είναι συγκλονιστικό, είναι η περιγραφεί που κάνει ο κώδικας για τα τεχνολογικά επιτεύγματα της σύγχρονης εποχής του ανθρώπου. Περιγράφονται τα τηλέφωνα, τα αεροπλάνα και τα υποβρύχια! Αλλά όλα αυτά τα κατορθώματα του φτωχού ανθρώπου χαρακτηρίζονται από τον σοφό συγγραφέα του κώδικα της Μονής Σταυροβουνίου σαν πλάνη του Αντιχρίστου… Αυτό δεν είναι ψέμα, ούτε υπερβολή. Διαπιστώνει ο καθένας μας πόσο αποξενωμένοι είναι σήμερα οι άνθρωποι, πόσο άπιστοι έχουν γίνει πολλοί, στην εποχή της τεχνολογίας

Ο Αντίχριστος θα κυριεύσει τα πάντα και θα γίνει εξουσιαστής όλου του κόσμου! Αυτό είναι το κεντρικότερο ίσως μήνυμα που μας περνάει ο κώδικας της Μονής Σταυροβουνίου. Γι’ αυτό και εμείς που έχουμε στην διάθεσή μας τέτοια κείμενα, αλλά και άλλες αναφορές της Χριστιανοσύνης, δεν έχουμε καμία δικαιολογία πως δεν γνωρίζουμε τα δεινά που αναπόφευκτα θα έρθουν. Η αναθέρμανση της Πίστης μας, ειδικά ημών των Ελλήνων, με την βοήθεια πνευματικών, είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος για την σωτηρία πρώτα των ψυχών μας, αλλά και του έθνους μας!

Ας είμαστε σίγουροι όλοι μας σε αυτό που γράφει το κείμενο του κώδικα. Πως δηλαδή, οι μέρες μας θα κολοβωθούν, δεν θα τις νοιώθουμε δηλαδή τόσο πολλές, και αυτό θα είναι μία προστασία του Κυρίου σε εμάς το ποίμνιό του! Άλλωστε, ό,τι και να συμβεί, ακόμα και το χειρότερο κακό να γίνει, είναι σίγουρο αυτό που γράφει στο τέλος ο κώδικας της Μονής Σταυροβουνίου. Πως δηλαδή ο Αντίχριστος και οι δυνάμεις του θα κατατροπωθούν από τον Κύριο, για να αποκατασταθεί ύστερα η τάξη και να βασιλεύσει ο Κύριός μας στον κόσμο μας!

Παρθένα Τσαμουρίδου

ΠΗΓΗ

Loading...

47 thoughts on “ΣΟΚ!!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Μονο που αυτή η προφητεία ανήκει στον Αγιο Νειλο και γραφεται απο διαφορα sight εδω και χρόνια….Καλο ειναι να δείχνετε λίγη προσοχή στις δημοσιεύσεις σας….

 2. Ανώνυμος says:

  Αγαπητή Παρθένα… από αυτά που διαβάζει κάποιος… έχει την εντύπωση ότι ο πολυπόθητος (για πολλούς) "Αντίχριστος"… δεν θα είναι άνθρωπος… αλλά σύστημα!!!

  Αλλά είτε άνθρωπος, είτε σύστημα.. δεν μπορεί να κυριεύσει την Συρία… θα μπορέσει να κυριεύση την Ρωσία, την Κίνα, η έστω το Ιράν;

  Καλά όλα αυτά… αλλά αφορούν τον δικό μας, δειλό και αποτυχημένο μικρόκοσμο… και όχι τον υπόλοιπο πλανήτη. Ίσως θα ήταν καλό, αντί ο Jeronimo να πηγαίνει για φυσιοθεραπεία στην Γερμανία… να πάει στην Μονή Σταυροβουνίου στην Κύπρο.. προς περαιτέρω ενημέρωση επί του θέματος!

  Εκτός και αν όλα αυτά που γράφεις.. δεν αφορούν ακόμα την δική μας εποχή.. αλλά μια μελλοντική εποχή. Οπότε αλλάζει…

  Είναι παράξενα δύο γεγονότα… το πρώτο είναι ότι η Κύπρος εδώ και αρκετά χρόνια.. έχει γίνει "θερμοκήπιο" προφητιών!… Μιλάμε για πολλές προφητίες… που βγαίνουν κατά καιρούς και διαστήματα… και το δεύτερο παράξενο είναι, η άτυπη υπακοή του Αρχιεπίσκοπου Κύπρου Χρυσόστομου Β΄… στον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Μ. Ομπάμα, όσο αφορά το θέμα ενοποιήσεως της νήσου.

  Αυτά.

 3. πραξε! says:

  Η μεγαλύτερη ,και ποιό ύπουλη χειραγώγηση, στις καρδίες και τα μυαλά των ανθρώπων, χιλίαδες χρονια τώρα , είναι οι θρησκείες…..ειναι εναντια στην ανθρωπινη φυσικότητα και αρμονία.Τις έχουν φυτέυση κακόβουλες οντόντητες,που εχουν υπο κατάληψη τον πλανήτη και να τρέφωνται με την ψυχική μας ενέργεια ,μεσα απο τον διαχωρισό , και τις αντιμαχίες μεταξυ θρησκειών.
  Το περισσοτερο αιμα που χύθηκες στον πλανήτη, ειναι στο ονομα των θρησκείων.
  -Χρειάζεσαι θρησκεία για να αγαπήσεις τον συνάθρωπό σου; τον Θεο; ή την Θεα;
  -Η μήπως για να κάνεις το σωστό και το δίκιο;
  -Μεχρι και τα ζώα αντιλαμβάνωνται τους θεμελιώδης συπαντικούς νόμους, γιατι οχι εμείς;

  Το οτι κάποιος προφήτης μπωρει να ήταν ευστοχος στις προβλέψεις του, δεν ειναι και αποδειξη , οτι πρεπει να γινουμε θρησκοι.
  Το μελλον υλοποιήται απο το τι σκεφτώμαστε και πώς πράτουμε συλλογικα σαν ανθρωπότητα.
  –Αρα αν καποιος θελει μας χειραγωγεί, φτιαχνει τα γεγονότα ετσι ωστε να επηρρεαζουν το τι σκεφώμαστε εμεις.

  ΥΓ:ξερω οτι τζαμπα τα λεω…και απλα ειπα να κανω μια εκτόνωση, ειχα περίσσευμα ενέργειας. o(O :^D^

  • Ανώνυμος says:

   Τρεις λαλουν και δυο χορευουν…..ααααα.ρε κατακαυμενη Ελλαδα τι εχεις να τραβηξεις ακομη.

   Ενας απ'τα ιδια

  • Ανώνυμος says:

   Εστω από αδράνεια κάποιοι διάβασαν το σχόλιό σου.
   Δεν ήταν χαμένος κόπος…
   Αν συμφώνησαν ή όχι δεν έχει σημασία.Βρίσκεται στο μυαλό τους , κάποια στιγμή θα ανασυρθεί…
   …….

  • Ανώνυμος says:

   φιλαράκι το "μπορεί" γράφεται με "ο", μάθε το για να μη βρεθεί κανείς να σε κοροϊδέψει γιατί βγάζει μάτι και κατά τα άλλα τα λες ωραία

   • πραξε! says:

    συναθρωπε και αδερφε, το ταιλαιυταιο που θα με νιαξει, ηναι αν εχω κανη καπιο ορθογραfικο Lάθος , και με κρηνη καποιος κοντοφθαλμος.

    Αλλου είναι το φλεγον: να αρχίσουμε νιώθουμε με την καρδία και οχι να σκεφτωμαστε , οπως μας εχουν προγραμματισει χιλιαδες χρονια τωρα.
    Εχουν αλλαξει τα δεδομενα, και ο μόνος τροπος για να επιβιώσεις, ειναι να αρχίζεις να νίωθεις, και αναλαβεις την ευθηνη τις υπαρξής σου!.

 4. Ανώνυμος says:

  ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 5508 Π.Χ. [ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ]…ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΟΚΤΩΜΙΣΥ ΑΙΩΝΕΣ [ ΧΙΛΛΙΕΤΙΕΣ]… ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ 1992 Μ.Χ….ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Ο ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ [ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕΡΒΩΝ-ΚΡΟΑΤΩΝ..ΤΟ 1992 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ]…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΚΟΛΩΒΟΘΕΙ…ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ …ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ [ ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ] ΛΙΓΟΤΕΡΟ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ..ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ…ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ [ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ] ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ …ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ Υ.Γ..ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΕΔΩ…

  • Ανώνυμος says:

   Για πρωτη φορα συμφωνω με το Γιανν απτ Κουζαν,πραγματι το ημερολογιο του πλοιου με την ονομασια ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ με σημαια Παναμα- αναφερει την 31 φεβρουαριου( με το παλιο ημερολογιο των ινδιανων Ματσακονι)του ετους 5508 πχ σαν ημερομηνια εναρξης του κατακλυσμου!!!!
   Αυτο ηταν τελειωσε! βαζουμε κατω τα μαθηματικα και προσθετουμε,μετα βαζουμε πανω τη φυσικη και διαπιστωνουμε συμφωνα με τον Γκιολβα οτι ο χρονος ειναι σχετικος και ασχετος- και περναει για καποιους γρηγοροτερα!
   Στο τελος πιανουν δουλεια οι διαιτολογοι και δια(σ)τροφολογοι!!με μια μπουκια ζεολιθο βγαζουμε μια βδομαδα (Τεμαχισμενο με Ματσακονι)!!!!
   Ε αφου ειναι επιστημονικη η τεκμηριωση για ενα ματσακονι θα τα χαλασουμε????(ειναι βαρυ το ματσακονι-που λενε και στα καραβια).
   ΝΙΚΟΣ

 5. Ανώνυμος says:

  Διαβαστε Ησιοδο για το πεμπτο γενος και αφηστε τις δηθεν προφητειες.Και να θυμαστε οτι οι προγονοι μας χαρακτηριζαν και επεξηγουσαν την μαντικη τεχνη ως (ανδρος φρονιμου εικασμος)

  • Ανώνυμος says:

   ΦΙΛΕ/Η 5.47.. ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΚΤΩΜΙΣΥ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ…ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 5508 Π.Χ. ΣΥΝ ΕΠΤΑΜΙΣΥ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΕΙ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ '91 ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕΣ …Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΥΣ [ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ]…ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ [ ΙΡΑΚ ]…'' NEW AGE ''ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ… ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 1992 ΕΙΝΑΙΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ..ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ …ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ [ ΧΙΛΛΙΕΤΙΑ ] ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ…''Ο ΑΙΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.''..ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ …ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ …ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΛΠ … ΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ Υ.Γ…ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΕΛΕΟΣ…..

 6. Ανώνυμος says:

  ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΕΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ..Ε ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ!

 7. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Παιδιά,όλοι αυτοί είχαν πρόσβαση σε προ-κατακλυσμιαίες ιστορίες απο την Αλεξάνδρεια περί Ατλαντίδας θες,Νώε θες,λεμουρία θες διάλεξε ότι γουστάρεις και δεν κανουν άλλη δουλεία απο το να φανατίζουν τους δικούς τους…επιστήμη(μασονοι) εναντίων θρησκείας(διχασμός ανθρωπότητας) έγινε 3 φορές και φοβάμαι ότι θα ξαναγίνει!Ενας μεγάλος συγγραφέας ο Ισαακ Ασιμοφ(εβραιος)το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο nightfall!Κατεβάστε την ταινία NIGHTFALL(νομίζω οτι δεν έχει υποτίτλους),είναι 2 ώρες απο την ζωή σας!-κάτι ανάλογο έχουμε και εμείς απο τον απρίλιο και για ένα χρόνο.Έχω πιστή ότι κάποιοι το μας βάζουν και το επαναλαμβάνουν ώστε η ανθρωπότητα να μην εξελιχτεί στα άστρα!για googlarete roswell ελευθερια (προ-κατακλυσμιαία τεχνολογία????????)-γιατί οι αρχαίοι το ονόμασαν ''ελευθέρια'' στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ-απο πίσω είναι οντότητες απο την agartha-κοιλη γη-θιβετ,που εχουν την δυνατότητα να ΑΒΑΤΑΡΟΥΝ(ινδια) με τεχνολογία ανθρώπους (δαιμονισμός για την θρησκεία) και να καταστρεφόμαστε με πολεμούς ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

 8. Ανώνυμος says:

  αγαπητοι σχολιαστες λυπαμε που σας απογοητευω αλλα πριν τους [αγιους ]τα λογια αυτα ειπωθηκαν απο ενα πραγματικο ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ για αυτο μου με ενοχλει οταν οικιοποιουνται τις προφητειες ΤΟΥ.Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει πως δεν υπαρχουν χαρισματικοι ανθρωποι.

  • Ανώνυμος says:

   [(κατά Λουκάν 12:57) …Κρίνετε από μόνοι σας ποιο είναι το δίκαιο, αν πας με τον αντίδικο στον δικαστή, φρόντισε να τα βρεις μαζί του όσο ακόμη είσαι στο δρόμο, γιατί αν σε πάει στο δικαστή και ο δικαστής σε παραδώσει στο δεσμοφύλακα, αυτός θα σε κλείσει στη φυλακή. Να ξέρεις πως δεν θα βγεις από εκεί αν δεν επιστρέψεις και το τελευταίο νόμισμα.]
   oνομα και πραμα !!! αγιος με τα ολα του !!!

    • Ανώνυμος says:

     Ναι ωρε ζωοφυιο !
     εσυ ?
     [(κατά Ματθαίον 10:34) …Μη νομίζεται ότι ήρθα (εγώ ο Ιησούς) να φέρω ειρήνη, αλλά σπαθί. Ήρθα για να διχάσω τον άνθρωπο με τον πατέρα του και την κόρη εναντίων της μητέρας και την νύφη κατά της πεθεράς. Και εχθροί του ανθρώπου θα είναι οι δικοί του.]

     [(κατά Ματθαίον 12:30) …Οποίος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου, όποιος δεν πάει μαζί μου, σκορπίζεται.]

     • Ανώνυμος says:

      μη μου απομονωνεις εμενα διαφορες φρασεις παρερμηνευοντας το νοημα και το παιζεις γνωστης!!μελετησε καλυτερα κ σκεψου μπορεις!

     • Ανώνυμος says:

      οπως το αγαπατε αλληλους που τζαμπουνατε εσεις συνεχεια σαν καμια σοφια μεγαλη ενω εινι ΟΔΗΓΙΑ προς τους μαθητες του !
      τους ΠΟΛΛΟΥΣ , αυτους που εστελεν απο πριν και γινοταν μετα τα "θαυματα"
      ξερς ?
      [(κατά Λουκάν 10:1) …ύστερα από αυτά ο κύριος διάλεξε άλλους εβδομήντα μαθητές και έστελνε δυο-δυο πριν από αυτόν σε κάθε πόλη και τόπο που θα ερχόταν]

     • Ανώνυμος says:

      κ μεις μαθητες Του ειμαστε κ τετοια σχεση πρεπει να χουμε μεταξυ μας

  • Ανώνυμος says:

   ναι και δυστυχώς για σένα πριν από το κύριο σου (σκύλος είσαι ή δούλος;) τα έχουν πει άλλοι αιώνες πριν στηθεί η απάτη του αφέντη σου

    • Ανώνυμος says:

     [(Ινδουισμός, Εμφάνιση του (θεού) Κρίσνα) …Και ο υπουργός του (βασιλιά) Κάνζα τον συμβούλεψε να παρατήσει τους συναισθηματισμούς του να δράσει επιτέλους και να σκοτώσει όλα τα νεογέννητα παιδία στην επαρχία.]

     ΟΛΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ !

     • Ανώνυμος says:

      για ποσο ακομα θα αναπαραγετε τις μ@λ@κιες του Απολλωνιου?ειλικρινα ψαχνεστε καθολου??

     • Ανώνυμος says:

      Αποκ. 10,9 καὶ ἀπῆλθα πρὸς τὸν ἄγγελον, λέγων αὐτῷ δοῦναί μοι τὸ βιβλιδάριον. καὶ λέγει μοι· λάβε καὶ κατάφαγε αὐτό, καὶ πικρανεῖ σου τὴν κοιλίαν, ἀλλ᾿ ἐν τῷ στόματί σου ἔσται γλυκὺ ὡς μέλι.

      Αποκ. 10,9 Και επήγα προς τον άγγελον και του είπα· να μου δώση το βιβλιαράκι. Και εκείνος μου είπε· “πάρε το και φάγε το ολόκληρο (Κατενόησε καλά, αφομοίωσε και βάλε μέσα στον νουν και την καρδιά σου την προφητείαν, που περιέχει το βιβλιαράκι). Και θα σου πικράνη την κοιλίαν, αλλά στο στόμα σου θα είναι γλυκό σαν το μέλι”. (Θα είναι γλυκό και ευχάριστον το άγγελμα της προσεχούς ολοκληρώσεως του θείου σχεδίου και της βεβαίας απολυτρώσεως, θα γεννά όμως και το αίσθημα της πικρίας και της θλίψεως εξ αιτίας των δοκιμασιών, που θα το συνοδεύουν).
      ——————————————-
      Αποκ. 14,1 Καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ τὸ ἀρνίον ἑστηκὸς ἐπὶ τὸ ὄρος Σιών, καὶ μετ᾿ αὐτοῦ ἑκατὸν τεσσαράκοντα τέσσαρες χιλιάδες, ἔχουσαι τὸ ὄνομα αὐτοῦ καὶ τὸ ὄνομα τοῦ πατρὸς αὐτοῦ γεγραμμένον ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν.

      Αποκ. 14,1 Και είδον και ιδού το Αρνίον, το οποίον εστέκετο επάνω στο όρος της νέας Σιών, της αγωνιζομένης Εκκλησίας, και μαζή με αυτό πολυάριθμοι εκλεκτοί πιστοί από όλα τα έθνη, που συμβολίζονται με τον αριθμόν εκατόν σαράντα τέσσαρες χιλιάδες και έχουν γραμμένο επάνω εις τα μέτωπά των το όνομα του Αρνίου και του Πατρός αυτού.
      ——————————

      να πω να σκεφτειτε λίγο ??
      πολλα ζηταω μαλλον ε !
      α και στη μεταφραση ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ σε σχεση με το αρχικο

     • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

      Αυτό που έχεις κάνει λέγεται ΠΑΡΑΛΟΓΟ!Έχεις αντιγράψει ένα κείμενο,το παραθέτης,δεν μας λες ΕΣΥ τι σκέφτεσαι και ζητάς απο εμάς να σκεφτούμε???????Όταν εμείς οι που υποστηρίζουμε την πρόοδο και την αρχαία Ελλάδα λέμε τις ιδέες μας!!-βλέπε ποιο πάνω!!!

     • Ανώνυμος says:

      καὶ πικρανεῖ σου τὴν κοιλίαν, ἀλλ᾿ ἐν τῷ στόματί σου ἔσται γλυκὺ ὡς μέλι.
      Και θα σου πικράνη την κοιλίαν, αλλά στο στόμα σου θα είναι γλυκό σαν το μέλι”.
      ————————————-
      Καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ τὸ ἀρνίον ἑστηκὸς ἐπὶ τὸ ὄρος Σιών, καὶ μετ᾿ αὐτοῦ ἑκατὸν τεσσαράκοντα τέσσαρες χιλιάδες, ἔχουσαι τὸ ὄνομα αὐτοῦ καὶ τὸ ὄνομα τοῦ πατρὸς αὐτοῦ γεγραμμένον ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν.
      Και είδον και ιδού το Αρνίον, το οποίον εστέκετο επάνω στο όρος της νέας Σιών, της αγωνιζομένης Εκκλησίας, και μαζή με αυτό πολυάριθμοι εκλεκτοί πιστοί από όλα τα έθνη, που συμβολίζονται με τον αριθμόν εκατόν σαράντα τέσσαρες χιλιάδες και έχουν γραμμένο επάνω εις τα μέτωπά των το όνομα του Αρνίου και του Πατρός αυτού.
      Αν θεετε τη γνωμη στο 1ο χορίο απλα παραδεχτε εμμεσως το δουλεμα που μας κανει
      και στο 2ο ειναι ξεκαθαρο
      το αρνι (χριστος) ειναι πανω στο ορος ΣΙΩΝ και μαζι οι 144.000 παρθενοι εβραιοι με το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ , του γιαχβε δλδ
      καλως ή κακως ΘΕΛΕΙ και λιγο σκεψη

 9. Μιχάλης Λοίζου says:

  Το άρθρο ξέχασε να μας πει ότι κάτω από την εβραϊκή μονή του "Σταυροβουνίου" υπάρχει αρχαίος Ελληνικός Ναός του Δία και ήρθαν μετά οι εβραιοχριστιανοί και εκτίσαν από πάνω,έτσι ώστε να μην υπάρχει οτιδήποτε το Ελληνικό και μας το παίζουν και Έλληνες από πάνω οι εβραίοι ανθέλληνες.Τώρα η προφητεία αυτή είναι όπως όλες τις άλλες.Κάθε λίγο και λιγάκι σας πετάσουν και μία "προφητεία" μήπως και χαλαρώσετε λιγάκι και ξυπνήσετε από την πολύ την εβραϊκή μυθολογία που σας ταϊζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *