in

ΣΟΚ! ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ GARDASIL ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΓΥΑΛΙΟΥ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΣΟΚ! ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ GARDASIL ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΓΥΑΛΙΟΥ

Σχεδόν τα τρία τέταρτα του ενός εκατομμυρίου δόσεων σε Gardasil εμβόλιο της εταιρείας Merck & Co για τον ιό HPV και τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας έχουν αποσυρθεί μετά την ανακάλυψη ότι μπορεί να έχουν μολυνθεί.


Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), το οποίο προωθεί ενεργά το εμβόλιο για 11-χρονα και 12-χρονα αγόρια και κορίτσια, λέει ότι τα επηρεασθέντα εμβόλια μπορεί να περιέχουν θραύσματα γυαλιού λόγω ενός κατασκευαστικού λάθους ( ; ) που οδήγησε στη θραύση των φιαλιδίων.

Τα συνολικά 743.360 Gardasil φιαλίδια από την παρτίδα J007354 συμπεριλαμβάνονται στην απόσυρση, η οποία Merck, λέει ότι διανεμήθηκαν μεταξύ 20, Αυγ. 2013 και 9 Οκτωβρίου 2013. Μεταξύ αυτών των φιαλιδίων, τουλάχιστον δέκα φιαλίδια του εμβολίου μπορεί να περιέχουν τα θραύσματα, αν και τα περισσότερα πιθανόν να έχουν ήδη χορηγηθεί σε παιδιά.

Η Merck ισχυρίζεται ότι τα σωματίδια γυαλιού είναι τόσο μικρά ώστε να μπορούν πραγματικά να μεταφερθούν μέσω της βελόνας του εμβολίου απευθείας στο μυϊκό ιστό.

Τα εμβολιασμένα άτομα που πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν υποστεί ζημία από το μολυσμένο εμβόλιο ενθαρρύνονται να αναφέρουν τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Οι Νοσοκομειακοί γιατροί που υποψιάζονται ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χορήγηση των μολυσμένων εμβολίων Gardasil πρέπει επίσης να τις κοινοποιούν. “Δεδομένου ότι τα εμβόλια απεστάλησαν ξεκινώντας τον Αύγουστο, είναι πιθανό ότι μερικοί ασθενείς έχουν ήδη λάβει ενέσεις μολυσμένων με θραύσματα γυαλιού

Ας δούμε τώρα τι είπε ο Δρ Dalbergue, ένας πρώην γιατρός της φαρμακευτικής βιομηχανίας γιατρός με τον κατασκευαστή Merck του Gardasil, που έδωσε συνέντευξη τον Απρίλιο του 2014 στο τεύχος του γαλλικού περιοδικού Principes de Santé (Αρχές Υγείας) και δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση.

Η πλήρης έκταση του σκανδάλου του Gardasil πρέπει να αξιολογηθεί: όλοι γνώριζαν όταν το εμβόλιο αυτό κυκλοφόρησε στην αμερικανική αγορά ότι θα αποδειχθεί άχρηστο! Η Diane Harper, μια σημαντική ηγετική γνώμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν από τους πρώτους που επισήμαναν την απάτη.

Το Gardasil είναι άχρηστο και κοστίζει μια περιουσία! Επιπλέον, οι φορείς λήψης αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα το γνωρίζουν!

Περιπτώσεις του συνδρόμου Guillain-Barré, παράλυση των κάτω άκρων, που επάγει το εμβόλιο MS και η εμβόλιο-προκληθείσα εγκεφαλίτιδα μπορούν να βρεθούν.

Προβλέπω ότι το Gardasil θα γίνει το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο όλων των εποχών, διότι σε κάποιο σημείο στο χρόνο, τα στοιχεία θα προσθέσουν τις αποδείξεις ότι αυτός ο τεχνικού και επιστημονικού άθλος εμβολίων, δεν έχει απολύτως καμία επίδραση στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και ότι όλα τα πάρα πολλά δυσμενή αποτελέσματα που καταστρέφουν τις ζωές ακόμη και τη θανάτωση, δεν εξυπηρετούν κανέναν άλλο σκοπό από το να παραγάγουν κέρδος για τους κατασκευαστές.

Υπάρχει πάρα πολύ οικονομικό συμφέρον για αυτά τα φάρμακα που πρέπει να αποσυρθούν.

Το εμβόλιο κατά του HPV έχει γίνει μια τεράστια διεθνή διαμάχη, απολαμβάνοντας την εύνοια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την Ιατρική αποδοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος των επικρατόντων μέσων που τολμά να υποβάλει έκθεση σχετικά με τη διαμάχη γύρω από το Gardasil αντιμετωπίζει τη γελοιοποίηση και πιθανή απώλεια της καριέρας του.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Ξερουμε απο καιρο οτι

  τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

  και

  ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ !

  Χωρις εμβολιο και με καλη διατροφη και ασκηση ειμαστε υγιεις.

 2. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια!
  Το εμβόλιο για τους ιούς HPV προστατεύει από την εμφάνιση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.Δεν περιέχει ούτε ζωντανούς,ούτε εξασθενημένους ιούς αλλά ένα τεχνητά φτιαγμένο κομμάτι από το τοίχωμα του ιού.Αν μια παρτίδα έχει ελάττωμα και αποσυρθεί δεν σημαίνει ότι το εμβόλιο είναι άχρηστο.Τα θραύσματα γυαλιού το πιθανότερο είναι να μην κάνουν καμία αντίδραση αν μείνουν ενδομυικά όπως χορηγείται το εμβόλιο.
  Η σημερινή αύξηση του μέσου όρου ζωής τα τελευταία 100 χρόνια αποδίδεται σε 4 ιατρικά επιτεύγματα:αντιβιοτικά,αναισθητικά φάρμακα,μεταγγίσεις και εμβόλια.
  Βέβαια αυτά δεν είναι υποχρεωτικά, όποιος δεν θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει χαμομήλι,αγιασμό και ξεμάτιασμα.

  • Επαναδημοσίευση παλαιότερου σχολίου μου για το ίδιο θέμα:

   Και εσύ είσαι τεράστιος καραγκιόζης, 10 φορές γελοιότερος από αυτούς που κατακρίνεις. Μπορεί κάποιοι να είναι εύπιστοι, αλλά αντίδραση για την αντίδραση με στυλ εξυπνάκια χωρίς να ερευνήσεις με κριτική σκέψη σε κατατάσσει σε επίπεδο αγελάδας. Ψάξε να δεις ποιό είναι το ποσοστό του καρκίνου της μήτρας επί του συνολικού ποσοστού των καρκίνων. Ψάξε μετά να δεις σε αυτό το μικρό ποσοστό καρκίνων ποιά (θεωρείται) ότι είναι η ποσοστιαία συμβολή (των 13 από τους πάνω από 100 τύπους) του ιού των κονδυλωμάτων (HPV) που (υποτίθεται) ότι χτυπάει το γαμοεμβόλιο της Merck η οποία είναι ακόμα στα δικαστήρια για τους χιλιάδες θανάτους που έχει προκαλέσει η προηγούμενη εφεύρεσή της (αναλγητικό-αντιφλεγμονώδες Rofecoxib).
   Θα καταλήξεις σε ένα ποσοστό άνευ λόγου και σημασίας και τότε θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι (αν έχεις βέβαια δυνατότητα γι' αυτό, γιατί αμφιβάλλω) γιατί τόσος σάλος να δηλητηριάσουν τα κοριτσάκια (και τα αγοράκια στην Αμερική) με ένα εμβόλιο που ακόμα και οι κλινικές του δοκιμές έγιναν με αμφισβητούμενες μεθόδους (τοξικά συστατικά του εμβολίου περιέχονταν και στο μη ενεργό/placebo δείγμα οπότε οι έντονες παρενέργειες του καλύφθηκαν). Επίσης δεν έγιναν μακροχρόνιες δοκιμές του εμβολίου, καθιστώντας τα παιδιά μας πειραματόζωα.
   Να το κάνεις όμως το συγκεκριμένο εμβόλιο στα παιδάκια σου σιδηρόστοκέ μου, αφού το θεωρείς τόσο ωφέλιμο. Κάντο και στον εαυτό σου ακόμα, μπορεί να σου (μας) κανει καλό.

   Άντε πια με τον κάθε βλακέντιο που εκφέρει και γνώμη χωρίς να ξέρει τί του γίνεται!

   ΑΜΙΣΟΣ

 3. ολοι υποστηριζουν τον εμβολιασμο!!
  Γιατί όλοι πέρνουν μπόνους από τις εταιρείες φαρμάκων, και δεν πας να αρρωστήσεις, καρφί δεν τους καίγεται, ίσα ίσα θα έχουν και περισσότερη δουλεία. Στυγνοί επαγγελματίες είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Όταν μας αρρωσταίνουν τα συναισθήματά μας

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Έχει ο «βασιλιάς της σοκολάτας» εβραϊκές ρίζες;