ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ??? ΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!

ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ??? ΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ …

Λοιπόν, σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα –από τη φύση του- πολύ ενοχλητικό θέμα: Τις εισπρακτικές εταιρίες. Ακόμα και στον συνεπέστερο των δανειοληπτών δεν είναι καθόλου ξένο το φαινόμενο να ενοχλήθηκε κάποια στιγμή από εισπρακτική εταιρία, έστω και για υπολειπόμενη απαίτηση της τράπεζας η οποία ήταν μικρότερη από το κόστος του τηλεφωνήματος….

Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους δανειολήπτες (ίσως εξαιτίας του ενοχικού δεσμού και συνάμα συνδρόμου του οφειλέτη έναντι του δανειστή) θεωρούν, ότι οφείλουν να υποστούν αυτή τη διαδικασία, κατά την οποία συνήθως καλούνται «εκ μέρους» κάποιας Τράπεζας, ακούν στα γρήγορα ένα όνομα και έναν αριθμό μητρώου, αμέσως μετά τους ζητείται να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά τους με βάση τα προσωπικά τους δεδομένα και, αφού ολοκληρωθούν τα προκαταρκτικά, μπαίνουμε στο ψητό. Δηλαδή αρχίζει η δήθεν «ενημέρωση» περί της οφειλής, του ληξιπρόθεσμου ύψους της, οι διάφορες τακτικές με τις οποίες πιεστικά ζητείται από τον δανειολήπτη να απαντήσει αν και πότε θα κάνει κάποια κατάθεση ποσού, ύστερα ακολουθεί η απέλπιδα προσπάθεια της κατάθεσης «έστω 100 ευρώ, για να μείνει ο φάκελος ανοιχτός» και στο τέλος φτάνουμε στις «ενημερώσεις» ότι θα σας γίνει εξώδικο (λες και το εξώδικο παράγει κάποια οιονεί δικαστική απόφαση από την οποία κινδυνεύει ο δανειολήπτης) ή ακόμα και η προειδοποίηση ότι η Τράπεζα θα προβεί σε διαταγή πληρωμής.

Οι περισσότεροι από τους πολίτες νομίζουν ότι απευθύνονται σε υπάλληλο της ίδιας της τράπεζας με την οποία έχουν συμβληθεί, αφού ο τρόπος με τον οποίο συστήνονται οι καλούντες τείνει μάλλον προς την σκοπούμενη παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών παρά προς την πραγματική ενημέρωση του λήπτη της κλήσης, περί της ταυτότητας του συνομιλητή του…

Τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι, χωρίς τη δική σας ρητή συναίνεση τέτοια επικοινωνία δεν είναι επιτρεπτή κι αν ακόμα συμβαίνει, τότε η παράνομη παροχή και διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων συνιστά άδικη πράξη (αδικοπραξία);

Τι θα λέγατε αν σας έλεγα, ότι για κάθε τέτοια πράξη μπορείτε να λάβετε αποζημίωση δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€) κατ’ ελάχιστο όριο αλλά και να υποβάλλεται μήνυση, ώστε να διωχθούν ποινικά και να επιβληθούν ποινές φυλάκισης και υψηλά πρόστιμα, σε όλους όσοι ευθύνονται για την παράνομη παροχή και διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων;

Ξέρω… αυτά που σας λέω ακούγονται εξωπραγματικά.

Κι όμως ισχύουν!

Συγκεκριμένα, από τον Ν.2472/1997, όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν.3471/2006 (ΦΕΚ Α 133/28.06.2006) και σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Ν.3917/2011 (ΦΕΚ Α, 22), κάθε παράνομη παροχή, διαχείριση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, συνιστά παρανομία, η οποία αποκρούεται από την ελληνική έννομη τάξη.

Προς το σκοπό αυτό, αρχικώς με τον Ν.2472/1997, προβλεπόταν (στο άρθρο 23) αποζημίωση ελάχιστου ύψους 2.000.000 δραχμών, διάταξη, η οποία διατηρήθηκε σε ισχύ και επί της ουσίας επαναλήφθηκε στο άρθρο 14 του Ν. 3471/2006, όπου προβλέπεται η καταβολή αποζημιώσεως της ηθικής βλάβης του παθόντος ελάχιστου ύψους 10.000€, ενώ απέκτησε και υπερνομοθετική ισχύ μετά τη θέση σε ισχύ του άρθρου 13 του Ν. 3917/2011 με το οποίο ενσωματώθηκε στην Ελληνική έννομη τάξη το Άρθρο 13 της Οδηγίας 2006/24/ΕΚ, όπου θεσπίζεται εκ νέου ως ελάχιστη αποζημίωση το ποσό των 10.000€.

Βέβαια, θα με ρωτήσετε, «μα οι τράπεζες δεν τα γνωρίζουν αυτά»;
Και βέβαια, τα γνωρίζουν!
Και η αμέσως επόμενη ερώτησή σας υποθέτω ότι θα είναι «Και τότε γιατί επιμένουν να μας καλούν, αφού απαγορεύεται;;; Θέλουν να χάνουν λεφτά;;;».

Όχι, η αλήθεια είναι ότι οι τράπεζες, κατά την υπογραφή της δανειακής σας σύμβασης, εκεί που σας γύριζαν τις σελίδες και υπογράφατε, φρόντισαν να συμπεριλάβουν μεταξύ των άλλων κι έναν Ειδικό Όρο, σύμφωνα με τον οποίο εσείς φαίνεστε να συναινείτε στην παροχή, διαχείριση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ωστόσο, ο όρος αυτός, όπως και όλοι οι υπόλοιποι προδιατυπωμένοι Γενικοί Όροι των Συναλλαγών που εμπεριέχονται σε κάθε δανειακή σύμβαση δεν σημαίνει ότι ισχύουν επειδή εσείς δεν γνωρίζατε τι υπογράφατε. Απεναντίας, από την 1219/2001 απόφαση του Αρείου Πάγου, έχει κριθεί κατά τρόπο τελεσίδικο και αμετάκλητο ότι οι όροι αυτοί αποτελούν Γενικούς Όρους των Συναλλαγών, το κύρος των οποίων ελέγχεται κανονικά από τα δικαστήρια της ουσίας.

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό, πολύ απλά, σημαίνει ότι εσείς, χωρίς να γνωρίζετε τι ακριβώς υπογράψατε, φέρεστε να δώσατε το δικαίωμα στην τράπεζα να διαχειριστεί κατά το δοκούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, αυτός ο όρος, ως Γενικός Όρος των Συναλλαγών που είναι προδήλως άκυρος ως καταχρηστικός, αφού εκμεταλλεύεται την απειρία και την άγνοια του δανειολήπτη κατά τη συναλλαγή, άλλως επειδή εκμεταλλεύεται την δεσπόζουσα συμβατική θέση της τράπεζας κατά την προσφιλή αλλά επίσης απαγορευμένη επιθετική εμπορική τους πρακτική, όταν εξεταστεί από το δικαστήριο, θα κριθεί άκυρος ως καταχρηστικός και επομένως, δεν νομιμοποιεί την πράξη της τράπεζας.

Έτσι, τόσο η Τράπεζα όσο και η εισπρακτική εταιρία διαπράττουν αδίκημα κάθε φορά που σας καλούν για το οποίο έχουν αστικές και ενδέχεται να έχουν και ποινικές και διοικητικές ευθύνες. Βέβαια, θα μου πείτε πάλι, «καλά τα λες εσύ αλλά όλα αυτά είναι στη θεωρία». Όχι ακριβώς… Υπάρχει ήδη δεδικασμένο του Εφετείου Αθηνών σχετικά με το θέμα το οποίο μάλιστα είναι προσβάσιμο μέσω ίντερνετ σε όλες και όλους σας. Μάλιστα, το δεδικασμένο αυτό παρήχθη από μια και μοναδική κλήση εισπρακτικής εταιρίας σε… δικηγόρο!

Επομένως, αυτό το οποίο έχετε να κάνετε εσείς είναι να πάρετε το εξώδικο που σας δίνει σήμερα έτοιμο το Χωνί και να το αποστείλετε με ένα φαξ ή μια συστημένη επιστολή με απόδειξη παραλαβής στην Τράπεζα που σας ενοχλεί μέσω της εισπρακτικής της εταιρίας.
Αυτό ήταν.

Υπόδειγμα εξωδίκου προς τράπεζες για οχλήσεις

ΠΗΓΗ

Για πιο εμπεριστατωμενη ενημερωση και αντισταση κατα των τραπεζων και των εισπρακτικων εταιρειων τους μπορειτε να επισκεφθειτε την ιστοσελιδα «Δανειοληπτες ενημερωμενοι και οχι απελπισμενοι» ……

http://daneiakartes.info

Οσον αφορα τους τηλεφωνικους αριθμους που εμφανιζονται στο βιντεο ουτε ενας απο αυτους δεν ειναι καταχωρημενος στην ιστοσελιδα του ΟΤΕ (www.whitepages.gr) καθως και στο 11888.

Οι τραπεζες πρεπει να δωσουν εξηγησεις γι’ αυτο το θεμα δεδομενου οτι αυτοι που χρησιμοποιουν αυτα τα νουμερα γνωριζουν απορρητα προσωπικα δεδομενα των πελατων τους.
Εκτεθειμενο επισης και το κρατος σ’ αυτη την περιπτωση που επιτρεπει σε ανωνυμους να μεταχειριζονται το δικτυο του ΟΤΕ οταν την ιδια στιγμη κοπτεται να φακελωσει ακομα και τα καρτοκινητα τηλεφωνα.

Συνεχιζουμε !!!

Αν καποιος ενδιαφερεται περι του νομικου πλαισιου επι των τηλεπικοινωνιων και θελει να κανει καποια καταγγελια μπορει να επισκεφθει την επισημη σελιδα της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών)

http://www.adae.gr/portal/

Διαβαστε επισης τι λεει και η Ελληνικη Αστυνομια επι του θεματος των ενοχλητικων τηλεφωνηματων ακομα και οταν αυτα προερχονται απο τραπεζικους υπαλληλους

http://www.astynomia.gr/index.php?opt…

Επιπλεον, μια ωραιοτατη απαντηση κατα των εισπρακτικων εταιρειων ειναι απλα να μην σηκωνουμε το τηλεφωνο οταν μας καλουν. Αν δεν διασταυρωθει η ημερομηνια καταθεσης που θα κανουμε μεσω τηλεφωνου μαζι τους δεν εισπρατουν τιποτα. Κατα συνεπεια θα χρεοκοπησουν.

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του και ας αναλαβει τις ευθυνες του απο ‘δω και περα.

Θυμιζω τα λογια του Martin Niemöller κατα τη διαρκεια του ναζιστικου καθεστωτος στη Γερμανια

» First they came for the Jews and I was silent for I was not a Jew.

Then they came for the Communists.

Again i said nothing for I was not a Communist.

Then they came for the Roman Catholics, for the Trade Unionists and for the men of industry.

Once more i did not protest for i was not one of these.

At last … they came for me … and by then there was noone left to stand up on my behalf «.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ …

Loading...

22 thoughts on “ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ??? ΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!

 1. Ανώνυμος says:

  αφήστε τα νομικίστικα, ο κάθε ένας πρέπει να καταλάβει ότι είναι ελεύθερος να πράξει όπως θέλει….αυτοί ψηφίζουν νόμους για να μας δένουν κόμπους κι εμείς ψάχνουμε τους κόμπους για να λυθούμε……..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  • Ανώνυμος says:

   Απλά ΜΗΝ τους ψηφίζετε για να διαχειρίζονται το μέλλον μας!
   Όσο τους ψηφίζετε τόσο θα μας σκοτώνουν!
   Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι οι Σαμαροβενιζέλοι!!!!
   Προδότες, κλέφτες και δολοφόνοι!!!

   • Ανώνυμος says:

    Να υποθέσω ότι μας προτείνετε να ψηφίσουμε τον Αλέξη που ως δηλωμένος εχθρός των τραπεζών, θα μας χαρίσει όλα τα δάνεια;

  • Ανώνυμος says:

   respect!!! Φτιάχνουν τους κανόνες (νομοθεσία) του παιχνιδιού ,τους οποίους αλλάζουν ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού !!!! Πχ σαν να παίζουμε μονόπολυ, να έχω αγοράσει τα καλύτερα οικόπεδα και να μου λες οτι με τους νέους κανόνες το κάθε οικόπεδο θα πληρώνει στην τράπεζα το 50% της αξίας του κάθε φορά που περνάς απο την αφετηρία . Και αργότερα να ξανα αλλάζουν οι κανόνες και η διαχείρηση της τράπεζας να γίνεται απο αυτόν που σε όλο το παιχνίδι ξυνότανε .

 2. piter kallas says:

  Υπάρζουν άνθρωποιόμως μοναχικοί!
  Ανθρωποι που δε τους θυμάται κανείς…ούτε στα γενέθλιά τους ας πούμε!
  Χτυπάει το τηλέφωνο…μπορεί να είναι η εισπρακτική,ο.κ..Εχεις έναν άνθρωπο να μιλήσεις ρε παιδί μου ,εσύ που είσαι ο μοναχικός άνθρωπος! Εχεις κάποιον που σε θυμήθηκε να σου πει δυό κουβέντες!
  -Μαντάμ..έχετε πολύ ωραία φωνή!..
  -Σας παίρνω κύριε για ένα δάνειο που έχετε αφήσει ανεξόφλητο!..
  -Δε πειράζει δεσποινίς…να με παίρνετε συχνά που'χετε και ωραία φωνή σεξουλιάρική!
  Είμαι μόνος..δε με θυμάτε κανείς αν ζω ή πέθανα…Τουλάχιστον με παίρνετε εσείς!..
  Να με παίρνετε πιό συχνά δεσποινίς μου…Ευχαριχσώ…

 3. Ανώνυμος says:

  Ναι οκ τώρα τρέχουν όλοι κ δεν φτάνουν. Και ψάχνουμε νόμους κ νομοθεσίες και μπουρου μπουρου. Γιατί έπρεπε δηλ τόσος κόσμος να παρει δάνειο? Αμ για να φτιάξει το σπιτάκι του θα πουν κάποιοι. Σωστά όλοι θέλουν ένα σπίτι. Μέχρι εδώ καλά. Αλλά δεν ήθελαν ένα απλό σπίτι. Σχεδόν όλοι όσοι ξέρω με δάνεια ήθελαν το παλάτι κ όχι απλά ένα σπίτι. Και να τα πάρτι για να δείξουν την πολυτέλεια στους άλλους. Λυπάμαι που σας το χαλάω αλλά έτσι είναι. Μην μιλήσω για εορτοδανειο διακοποδανεια και καταναλωτικά. Και μενα είναι η αλήθεια με έπαιρναν τηλ πολλές τράπεζες και φίλους κ γνωστούς κ συγγενείς να πάρουμε δάνειο. Και γω θα ήθελα να πάω στην χονολουλου αλλά δεν πήρα δάνειο ποτέ. Τώρα αλήθεια ποιος μας φταίει? Οι εισπρακτικες? Αναρωτιέμαι πόσο μυαλό χρειάζεται για να σκεφτεί κάποιος ότι οταν παίρνει δάνειο σε βάθος 10, 20, 30 χρόνων πολλά μπορούν να γίνουν κ να μην μπορεί να το αποπληρωσει. Όσο για τα ψιλά γράμματα ναι συμφωνώ οι εισπρακτικες είναι απατεωνια. Οι άλλοι που έπαιρναν τα δάνεια γιατί στο καλο δεν διάβασαν καλά? Δεν έχω σκοπό να κατηγορήσω όσο το να κάνει κάποιος αυτοκριτική. Ολα ξεκινούν απο τξν αναγνώριση των δικών μας λαθών

  • Ανώνυμος says:

   Ξύπνα πρόβατο!!!!

   Η κατάσταση έφτασε εδώ γιατί οι συνθήκες από τότε που ο κόσμος πήρε τα δάνεια άλλαξαν. Σωστά;; Σωστά, έτσι λές κι εσύ, ότι έπρεπε να σκεφτούν ότι μπορεί σε βάθος 10, 20, 30 χρόνων μπορεί να υπάρξουν αλλαγές!

   Ελοιπόν οι αλλαγές αυτές έγιναν γιατί η Ελλάδα χρωστά 350 ΔΙς σαν κράτος. Και από αυτά τα 250 Δις είναι χρήματα που έδωσαν στις τράπεζες για να τις σώσουν!!!! Αυτά τα χρήματα τα χρωστάμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες στους τοκογλύφους δανειστές που κατά διαβολική σύμπτωση είναι και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ιδιοκτήτες των τραπεζών που σώσαμε. Για να έρθουν τώρα αυτές οι τράπεζες που σώσαμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και να μας ζητούν κι άλλα χρήματα γιατί τους χρωστάμε τα δάνεια που μας έδωσαν!!!! Και τα 250 Δις που πήρανε τί ήταν;;;;;;

   Ξύπνα πρόβατο γιατί από τη λογική που παραθέτεις καταλαβαίνω πόσο επικίνδυνοι είναι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν με την προπαγάνδα τους!!! Σε έκαναν να πιστεύεις ότι εμείς φταίμε και όχι οι παγκόσμιοι επιβήτορες που δουλικά υπηρετούν τα καθάρματα που μας κυβερνούν. Μυρίστηκαν πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσό κλπ κλπ και έπεσαν σαν τα κοράκια για να μας το πάρουν!!!

   Κι εσύ πρόβατο ΔΕΝ έχει καταλάβει τί συμβαίνει!!!
   Ξύπνα ζωντανό!!!

   http://alfeiospotamos.gr/?p=4827

  • ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ says:

   Δεν γνωρίζω την ηλικία σου… Δεν σε γνωρίζω προσωπικά… Αλλά ΚΑΝΕΙΣ κάποια λάθη…
   Η ονομασία που έχει ένα δάνειο,είτε λέγεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ,είτε λέγεται ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ,είτε λέγεται ΕΟΡΤΟΔΑΝΕΙΟ ,είτε όπως αλλιώς, δεν σημαίνει πως χρησιμοποιήθηκε για τον σκοπό αυτόν… Το παραμύθιασμα πως τάχα λήφθηκαν δάνεια για χλιδάτες διακοπές κλπ ,δεν αφορά όλους τους δανειολήπτες… Η εντύπωση που έχεις είναι λανθασμένη….
   Ωστόσο,τους παίρνει όλους η μπάλα… Προσωπικά,και επειδή έχω το θάρρος να μιλώ επώνυμα,έλαβα τέτοια δάνεια με μικροποσά για λόγους υγείας και για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους…
   Ανεξάρτητα τί έκανα εγω, αν νομίζεις πως ζείς σε ένα Κράτος που μεριμνά για τους πολίτες του,κάνεις επίσης λάθος…
   Θα σου πώ μόνον ο,τι, ένα μέρος απο αυτά τα δάνεια που εγω έλαβα,πήγαν σε φακελάκια,για γιατρούς και υπηρεσίες…

   • Ανώνυμος says:

    μια χαρά τα λες και συμφωνώ αλλά από που προκύπτει το "…..και επειδή έχω το θάρρος να μιλώ επώνυμα…."

    "Παραπληροφόρηση" σε λένε; Και πότε γιορτάζεις;

  • Ανώνυμος says:

   Φίλε μου καλέ, πριν πάρει δάνειο ο οποιοσδήποτε (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) καθότανε και μέτραγε το κρεβάτι του (δηλαδή το εισόδημα του) ώστε να ξέρει πόσο θα απλώσει τα πόδια του (δηλαδή πόσο μπορεί να χρεωθεί, γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. Από την άλλη πλευρά οι Τράπεζες είχαν υποχρέωση (έναντι των νομισματικών Νόμων, έναντι των μετόχων – αφεντικών του, έναντι του κοινωνικού συνόλου και έναντι πολλών άλλων) να εξετάζουν τη δανειοληπτική κατάσταση του αιτούντος και να χορηγούν δάνειο/α μέχρι του ποσού ή ποσοστού του εισοδήματος του, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ, όμως πέσαμε και οι δύο έξω γιατί δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι μπορεί να μειωνόντουσαν τα εισοδήματα μας, γιατί δεν υπήρχε τέτοιο προηγούμενο εν καιρώ ειρήνης.
   Αρα, δεν φταίνε ούτε όσοι πήραν δάνειο ούτε οι τράπεζες που τα έδωσαν αλλά αυτοί που μας μείωσαν τα εισοδήματα μας, μας φτωχοποίησαν, μας εξαθλίωσαν και μας οδηγούν στην οικονομική και φυσική μας καταστροφή

 4. Γιαννης Ριζαιος says:

  piter kallas είσαι ωραίος.Χαμογελασα ρε φιλέ και το χαρικα το σχόλιο σου. Νασαι καλά.Σ' ευχαριστω.

 5. Ανώνυμος says:

  H λύση είναι μία για να είμαστε όλοι οκ , Το έκανα μετά από συμβουλή του δικηγόρου μου. Μόλις σου πουν ότι η συνομιλία καταγράφεται τους λες ότι δεν επιθυμείς. Εάν ρωτήσουν γιατί απαντάς γιατί είναι συνταγματικό μου δικαίωμα. Σου λένε τότε πως δεν μπορούν να σε ενημερώσουν γιατί είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο και κλείνουν . Υπήρξε βέβαια και μία από Eurobank η οποία επέμενε την οποία μετά από ένα δεκάλεπτο συνομιλίας της είπα πως θα επικοινωνήσω εγώ (μούσι) γιατί με βρήκε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα. Έκλσασε μέντες για τις χρεώσεις και έκλεισε χωρίς να με χαιρετήσει.

  Σε μια προηγούμενη περίπτωση από Eurobank μία εμέσως πλην σαφώς μου είπε πως θα έπρεπε να ζητήσω δανεικά για να δώσω την δόση. Τα ζήτησα από αυτήν και μου είπε "Τι λέτε κύριε μιλάτε σοβαρά;" και της είπα "Μιλάω με την δική σου λογική".

  ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ και το κλείνουν.

  για 4 μήνες τους τα έκανα πλανήτες!!!

 6. Ανώνυμος says:

  άντε άλλη μια φορά ας τα ξαναγράψω για να βοηθήσω κανέναν άνθρωπο εδώ μέσα…..

  Σας έχω ξαναγράψει πάνω από 3 φορές σε σχόλια ότι:
  Εκτός από τα πολύ σωστά που αναφέρει το άρθρο και έτσι είναι όπως τα λέει, εμπιστευτείτε το, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΞΟΦΕΙΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ.

  ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ – ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ

  ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ: ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΣΤΗ EUROBANK ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ (στα λόγια) ΜΕ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΩΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ…… έβρισα και πολύ άσχημα μια παλιοπατσαβούρα που έλεγε στον κοσμάκη μέσα στην τράπεζα: Χρωστάς!!!

  Τι λες ρε φρόκαλο, παλιοχωράτα που λίγδωσες το άντερο σου και κάθεσε και προσβάλεις τους ανθρώπους με τέτοιο ύφος αισχρό λες και σκοτώσανε άνθρωπο;
  Σου χρωστάει μωρή εσένα κανένας τίποτα ;

  Το βούλωσε και σηκώθηκε ο Διευθυντής και μιλώντας μου στο πληθυντικό έδωσε ΕΝΤΟΛΗ να μου δώσουν ΑΜΕΣΩΣ πίσω τα χρήματα που ΕΚΛΕΨΑΝ από το λογαριασμό μου
  Υ.Γ. Αυτά που γράφω ισχύουν για όλα τα δάνεια αλλά, σε ότι αφορά στα Στεγαστικά, δεν είμαι σίγουρος και για αυτό να ρωτήσετε το Δικηγόρο σας, κανέναν σοβαρό όμως, που να ασχολείτε και να είναι ενημερωμένος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις όχι όποιον νά'ναι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΆΛΛΟ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ (άλλος είναι στα "αστικά", άλλος στα "ποινικά" άλλος ειδικεύεται στα διαζύγια, κ.λ.π.)

 7. Ανώνυμος says:

  Ένας χριστιανός δεν βρίσκεται να ανεβάσει κάπου το αρχείο να το παίρνουν όλοι; Τι μ…κίες είναι αυτά με το scribd… Τα downloads του καθενός θα αυξανουμε; Ή δώστε το ή όχι.

 8. Ανώνυμος says:

  Simera thelisa na ekdosw mia master sto AB vasilopoulos pou sunergazetai me tin peiraiws.Eprepe na sumplirwsw ta stoixeia mou se ena deltio kai na upograpsw oti sunainw auta na mpoun sto arxeio proswpikwn dedomenwn tis trapezas kai na apotelesoun antikeimeno epeksergasias apo auti h kai apo tis kata tin ennoia tou arthrou 42e par.5 tou N.2190/20 sundedemenes pros autin epixeiriseis oi opoies mporei na einai apodektes twn dedomenwn,pros skopo tis enimerwsis mou sxetika me tin ekdosi pistwtikis h xrewstikis h proplirwmenis kartas gia tin opoia exw ekdilwsi endiaferon.Dil an egw upograpsw tha mou tilefwnisei h etaireia mono gia tin poreia tis aitisis…Nai malista..kai gia euxes stis giortes vevaiws..Mas douleuoun aisxra gia na mporoun na vazoun tis etaireies-bravous na mas ekfovizoun,na mas prosvaloun kai na mas apeiloun.A! kai to kerasaki sto telos..dilwnw oti mou gnwstopoihthikan ta dikaiwmata enimerwsis,prosvasis kai antirrisis pou exw,sumfwnw me ta arthra 11 ews13 tou N.2472/1997,opws isxuei,sta dedomena proswpikou xaraktira pou me aforoun.Eidate;autoi mas enimerwnoun emeis eimaste oi anideoi…Oi upokrites prospathoun na kalupsoun ton k&lo tous me kolpakia nomika mia kai stin Ellada zoume uparxoun nomoi gia kathe noso kai pasa m@l@ki@.Prosekste ti upografete filoi mou kai min kanete tipota xwris tin sumvouli eidikou dikigorou,dustuxws mpeksame.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *