»Σίγουρη η ελληνική πτώχευση – Eγκαταλείπει την Ελλάδα η τρόικα;»

Η Wall Street Journal έχει θέμα με τίτλο : »Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει τα χρέη της» και εκτιμά με σιγουριά πως το δρόμο της Ελλάδας θα ακολουθήσουν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία.

Διαβάστε με ποιό χαρακτηριστικό τρόπο περιγράφουν σήμερα στην Wall Street Journal την κατάσταση της οικονομίας μας : »Στην πραγματικότητα η Ελλάδα είναι ανίκανη να…
επιτύχει ακόμα και τους μεσοπρόθεσμους στόχους του μεταρρυθμιστικού προγράμματος που υποσχέθηκε προκειμένου να λάβει βοήθεια. Και αυτός ίσως είναι ο πραγματικός λόγος που οι τρεις δανειστές της απειλούν να αποσυρθούν από την προσπάθεια διάσωσης».

Ο συντάκτης του άρθρου εμφανίζεται βέβαιος για την ελληνική πτώχευση : »όπως και αν αποκαλέσεις την πτώχευση, αναδιάταξη, ήπια αναδιάρθρωση ή εθελοντισμό, παραμένει αναδιάρθρωση».

Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος, που είναι οικονομολόγος, »βλέπει» επιστροφή στη δραχμή και προειδοποιεί τους κατόχους ελληνικών ομολόγων : »Σκεφτείτε ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να πληρωθείτε σε δραχμές αντί για ευρώ. Αλλά έτσι είναι οι επενδύσεις».

Όσο για την επόμενη ημέρα για την οικονομία μας, ο αμερικανός οικονομολόγος και αρθρογράφος της Wall Street Journal, προφητεύει ακόμα πιο άγρια λιτότητα με γερμανικούς όρους αφού μάλιστα δεν υπάρχει πια ο Ντομινίκ Στρος Καν για να μας βοηθήσει!

http://www.newsit.gr/


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

http://katohika.gr/2011/05/23/e_23-2/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *