ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ» ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η μυστική υπηρεσία της Βρετανίας «MI5» φαίνεται ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την εστία μόλυνσης, από το βακτήριο E.coli, που παρουσιάστηκε, στη Γερμανία, για να προωθήσει το φόβο της «τρομοκρατίας», ως μέρος μιας προσπάθειας να θεσπιστούν μέτρα «αστυνομικού κράτους» στη βιομηχανία τροφίμων της χώρας.

«Παραγωγοί και πωλητές έχουν πει ότι ο τομέας τους είναι ευάλωτος, σε επιθέσεις, με ιδεολογικά και πολιτικά κίνητρα, από ομάδες που επιδιώκουν να προκαλέσουν εκτεταμένες απώλειες και αναστάτωση, όσον αφορά την περίπτωση δηλητηρίασης μέσω των προμηθειών τροφίμων», όπως έγραψε η εφημερίδα Telegraph.


Οι οπαδοί του νεκρού Οσάμα μπιν Λάντεν έχουν αντικαταστήσει τις παραδοσιακές εγκληματικές πρακτικές, με το να μολύνουν -εσκεμμένα- τα τρόφιμα, σύμφωνα με το Κέντρο για την Προστασία των Εθνικών Υποδομών, που αποτελεί μέρος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, υπάρχει «ο φόβος της αναδυόμενης απειλή από εξτρεμιστικές ομάδες, όπως η αλ-Κάιντα, αντιφρονούντες ρεπουμπλικάνους στη Βόρεια Ιρλανδία και ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων».


Το Παιδονευρολογικό Ινστιτούτο θέλει, οι παραγωγοί τροφίμων, ποτών και προμηθευτών σούπερ μάρκετ, να ενισχύσουν την ασφάλεια στα εργοστάσια και τις αποθήκες, όπου εντοπίστηκαν τα «τρωτά» σημεία των αλυσίδων εφοδιασμού.


«Το Ηνωμένο Βασίλειο χαρακτηρίζεται από χαμηλό επίπεδο της κακόβουλης μόλυνσης των τροφίμων, όσο τρελός και θλιβερό κι αν είναι. Τώρα πρέπει να εξετάσει τη δυνατότητα των προμηθειών τροφίμων και το κατά πόσον έχουν διαταραχθεί από πολιτικά κίνητρα εξτρεμιστικών ομάδων», δήλωσε υπάλληλος της CPN.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *