ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ;


Οδός φιλικής εταιρίας Θεσσαλονίκη , κάποιες στιγμές μια εικόνα μπορεί να σου δώσει χιλιάδες απαντήσεις!

Για όσα εσύ έμαθες να χλευάζεις ως ανύπαρκτα ,γραφικά , άνευ σημασίας ,άλλοι στα κρυφά τα «σπουδάζουν» ως επτασφράγιστα μυστικά!

Τώρα αν ψαξεις και δεις ποιοι σε εκπαίδευσαν να ισοπεδώνεις την οπτική γωνία της κρυφής αλήθειας και για ποιους λόγους ίσως να μπορέσεις να ξεφύγεις από την ύπνωση τους!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Stranger…

Loading...

11 thoughts on “ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ;

 1. Ανώνυμος says:

  Ο Θεός έχει Υιό ο οποίος τον φανέρωσε κι Εκείνος τον δοξασε …ο αρχών αυτου του κόσμου καταδικάστηκε και μετράει μέρες.
  Γι αυτον που θέλει κυριολεκτικά να λέγεται άνθρωπος , ο Μεσσίας ήρθε ηδη και σ αυτον βρίσκουμε αληθινή παρηγοριά και αγάπη .
  Αυτοί ….είναι οι γνωστοί αποστάτες που ζούνε ηδονισμενοι και νεκροί .
  Αυτοι "πολιτικά" δεν αφήνουν να γεφυρωθούν τα "ταξικά" χάσματα γιατί δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμια της ηδονής , ετσι αποκρυπτουν την αληθεια,την δικαιοσυνη,το σεβασμο εξυπηρετώντας ετσι και το σχεδιο του ανθρωποκτωνου πατερα τους , σατανά ,που σκοπός του είναι να μας χαράξει και να μας πάρει μαζί του.-

 2. Ανώνυμος says:

  και πως είδαμε το εσσωτερικό τι καταλάβαμε? Δεν λέει κάτι. Δείξετε μας τι λένε στα συνέδρια τους καλύτερα

 3. Ανώνυμος says:

  ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΑΦΟΙ…ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩ…ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗΓ

 4. Ανώνυμος says:

  Προσπαθούν να μιμηθούν την Εκκλησία των Χριστιανών Ορθοδόξων, έίναι πλήρως αποκαλυπτικές αυτές οι φωτογραφίες , εγω καταλαβαίνω το αυτονόητο, είναι ο βόθρος του τρισκατάρατου, που προσπαθεί να πάρει πολλές ψυχές μαζί του.Αυτό καταλαβαίνω, καθαρά θρησκευτικός ο πόλεμος και χαίρομαι που αρκετοί Ελληνες αλλά και ξένοι το έχουν αντιληφθεί.Ιησού Χριστέ Ελέησέ μας…..τίποτε άλλο….

 5. Ανώνυμος says:

  Ως πότε θα τους ανεχόμαστε!!αυτά τα κωλόπαιδο που μας κάνουνεπειδιξη κιόλας!!εμφανιστείτε ρε κωλόπαιδα έστω και ένας!!εκτέλεση στα έντεκα βήματα όλοι τους παγκόσμια!! και μην σβήσετε το σχόλιο κύριε συντάκτη όπως κάνατε σε ένα που έγραψε αλήθειες!! ελευθερία του λόγου σου λέει!!όρχεις ρε!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *