ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

(Απάντηση στον Μιχάλη Ιγνατίου)
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Παρακολουθώ αναλύω και ερευνώ τις πολιτικές και στρατιωτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, εντατικά από το 2009 μέχρι σήμερα και το αρχείο που διαθέτω είναι tera(s). Από όλη αυτή την έρευνα εξάγονται συμπεράσματα. Αυτά τα συμπεράσματα τα περνάμε μέσα από ένα ειδικό «φίλτρο» που το ονομάζουμε «γενικό συμφέρον της Ελλάδος και του ελληνικού λαού» και καταγράφουμε τις επιδιώξεις και τις προθέσεις των εξουσιαστών μας, όχι βέβαια με τα λεγόμενα τους, αλλά με τα έργα τους.

Μπορούμε λοιπόν να πούμε σήμερα με μεγάλη ασφάλεια, πως γνωρίζουμε τις προθέσεις και τα σχέδια που έχουν για την Ελλάδα και παρακολουθούμε τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούν να τα προωθήσουν, επεμβαίνοντας στον βαθμό που μπορούμε και μας επιτρέπεται.

Την φωνή μας βέβαια και τις παρεμβάσεις μας δεν τις φιλοξενούν τα «μεγάλα» μέσα «ενημέρωσης». Αυτά προωθούν και προβάλλουν κάθε ανθελληνική , κάθε αντιδημοκρατική και κάθε διαλυτική για την χώρα άποψη, όσο αισχρή και να είναι , από όσο σκουληκιασμένα μυαλά και αν προέρχεται, αρκεί αυτή να εξυπηρετεί τα υποχθόνια σχέδια τους.

Με αυτό θέλω να επισημάνω πως εμένα δεν μου προκάλεσε ούτε σάλο ούτε και έκπληξη, το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου στο «Έθνος» του Μπόμπολα, γιατί από την έρευνα και από τα στοιχεία που έχω από το 2009, γνωρίζω ότι τα σχέδια της Νέας Τάξης επιδιώκουν μεταξύ των άλλων και έναν ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ στην Ελλάδα για να την διαλύσουν ολοκληρωτικά.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Το εφάρμοσαν βέβαια με επιτυχία στην Λιβύη, στην Αίγυπτο, στην Συρία και τελευταία στην Ουκρανία, αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ αν δεν τον δημιουργήσουν και στην Ελλάδα, που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Νέας Σατανικής Τάξης.

Βάζουν λοιπόν συνεχώς διάφορους νεοταξίτες «παπαγάλους», να προωθούν το σχέδιο του ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, προτρέποντας τον λαό σε αιματηρά έκτροπα. Και μέσα στα άρρωστα και σκουληκιασμένα μυαλά τους, αυτό το ζητούν στο όνομα της ….Δημοκρατίας.

Αποθρασύνθηκαν όμως πάρα πολύ αυτά τα ανθελληνικά σκουλήκια της λεγόμενης «δημοσιογραφίας» και παρακαλώ τους αναγνώστες να συγχωρήσουν αλλά και να καταλάβουν το σκληρό ύφος μου. Δεν είναι πλέον δυνατόν να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε με το «σεις και με το σας», όλα αυτά τα υποχθόνια σκουλήκια που σκάβουν το λάκκο της Ελλάδος και επιθυμούν να δουν την χώρα κομματιασμένη και πνιγμένη στο αίμα για να χαρούν.

Λυπάμαι αλλά θα τους στενοχωρήσω όμως, γιατί όπως όλοι αυτοί οι ανθέλληνες θεωρούν δικαίωμα τους να θέλουν την καταστροφή της πατρίδας μου, έτσι και εγώ θεωρώ υποχρέωση και καθήκον μου να την υπερασπιστώ, με τα ίδια «όπλα» που τις επιτίθενται. Με την «πέννα».

Για να ασχοληθούμε τώρα και με αυτό το εμετικό δημοσίευμα του Μιχάλη Ιγνατίου από το «Έθνος της Κυριακής» που ούτε λίγο ούτε πολύ, προτρέπει το ΚΚΕ και τους «αντι-χρυσαυγήτες» να πάρουν τα «όπλα», για να ξεκαθαρίσουν τα στελέχη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ της «χρυσής αυγής». Παρακινεί δηλαδή κάποιους εξτρεμιστές να προβούν σε δολοφονικές ενέργειες κατά μελών και ψηφοφόρων της «χρυσής αυγής», στο όνομα της …Δημοκρατίας.

Για να καταλάβουμε όμως τον ΔΟΛΟ και την ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ του δημοσιεύματος ας δούμε και να θυμηθούμε τα εξής: τώρα προτρέπει το ΚΚΕ και τους «αντι-χρυσαυγήτες» να πάρουν τα «όπλα» κατά των Χρυσαυγητών, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 6 / 4 /2014 σε άλλο δημοσίευμα έλεγε: «η Χρυσή Αυγή είναι άκρως επικίνδυνη οργάνωση, και βρίσκεται στο στάδιο της τελικής προετοιμασίας για να αιματοκυλίσει τον τόπο».

Εν τέλει ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ κ. Ιγνατίου; Οι «χρυσαυγήτες» ή οι «αναρχοκουκουέδες»;

Αυτά είναι ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ρόλος τους. Στο ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ τους «χρυσαυγήτες» ενώ στο ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ «αναρχοκουκουέδες». Ρίχνουν δηλαδή βολές και ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Γιατί για τους ανθέλληνες, δεν ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ποιος θα ξεκινήσει τις δολοφονίες. Αρκεί κάποιος να τις ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

Και μετά από τα ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ βάζουν τους μισθωμένους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ να χτυπάνε και ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ, για να νομίζουν οι ΜΕΝ ότι τους χτυπούν οι ΔΕ, μέχρι να ανάψει η φωτιά. Αυτό έκαναν και στη Συρία και στην Ουκρανία.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΒΡΩΜΑ τους και η ΜΠΟΧΑ τους έχει «ΜΥΡΙΣΕΙ». Θέλουν να χυθεί ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΑΙΜΑ στην Ελλάδα και σχεδιάζουν συνθήκες ΕΜΦΥΛΙΟΥ από το 2010. Πρωτομίλησε για αυτόν, η σημερινή βουλευτής της ΝΔ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, που τότε ήταν ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Ηταν ημέρα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 στην πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά στον τότε “ALTER” που είπε πως θα γίνει ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ στην Ελλάδα. ΞΕΡΟΥΝ τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ να «ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ» αυτά που ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, αφού τα γνωρίζουν τα σχέδια τους.

Θα πω όμως και θα ΦΩΝΑΞΩ στον Μιχάλη Ιγνατίου και σε όλα τα ανθελληνικά σκουλήκια που επιβουλεύονται την ΕΙΡΗΝΗ στην πατρίδα μου και κάνουν ΣΧΕΔΙΑ για ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, με το ΣΥΜΠΑΘΙΟ δηλαδή, αλλά να πάρετε τα σχέδια σας και να τα βάλετε στον κ…. σας, γιατί στην πατρίδα μου, δεν θα αφήσω να χυθεί Ελληνικό αδελφικό αίμα.

Και κάτι άλλο θα σας πω βρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, όπου και να βρίσκεστε και όσο ΨΗΛΑ κι αν είστε. Κρυφτείτε μέσα στις τρύπες σας, όσο έχετε χρόνο ακόμα. ΕΧΘΕΣ 29 ΜΑΪΟΥ… ΞΥΠΝΗΣΕ – ΑΕΤΟΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ- ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ που ΚΡΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟ και ΡΟΜΦΑΙΑ. Κρυφτείτε γιατί τώρα θα νιώσετε τι σημαίνει ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ και ΑΤΣΑΛΙ.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί. Τα σχέδια τους τα ξέρουμε και δεν πρέπει να πέσουμε στις παγίδες τους. Αν επιχειρήσουν δολοφονικά χτυπήματα θα είναι από μισθοφόρους προβοκάτορες, για να δημιουργήσουν εστίες Φωτιάς εμφυλίου. Αυτό επιδίωκαν και με τις προηγούμενες δολοφονίες. Εμείς να παραμένουμε ψύχραιμοι γιατί υπάρχουν παντού προβοκάτορες που θα επιδιώκουν να δυναμιτίσουν το κλίμα. Υπάρχουν ακόμα και επαγγελματίες «σχολιαστές». Να προσέχουμε τα πάντα.

Η Δημοκρατία δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Καμία ιδεολογία δεν αποτελεί κίνδυνο για την Δημοκρατία. Όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο δεν είναι Δημοκράτες. Κρύβουν φασισμό μέσα τους όπως ο Μιχάλης Ιγνατίου και μάλιστα πολύ επικίνδυνο φασισμό, που μπορεί να διαλύσει ολόκληρο έθνος. Αν δεν ήταν ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ δεν θα τα έλεγε αυτά, γιατί πολύ απλά θα θυμόταν πως μέχρι το 1974 το ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου και διοκώμενο με ιδεολογία ακραία και επικίνδυνη για τα τότε Ελληνικά δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που ήξερε πολύ περισσότερα, το νομιμοποίησε ως κόμμα και το έβαλε και μέσα στη Βουλή.

Από εκείνη τη στιγμή το ΚΚΕ έπαψε να αποτελεί κίνδυνο για την Δημοκρατία, γιατί όσο ακραία και επικίνδυνη για την Δημοκρατία ιδεολογία και να έχει ως κόμμα, μέσα στην δημοκρατία ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ και είναι υποχρεωμένο να λειτουργεί με τους όρους της Δημοκρατίας.

Η Δημοκρατία λοιπόν δεν φοβάται καμία ιδεολογία όσο ακραία και να είναι. Οι Καθεστωτικές και φασιστικές αντιλήψεις ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τις αντίθετες ιδεολογίες , και γι’ αυτό τις καταδιώκουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Αυτό από μόνο του μας επιβεβαιώνει αλλά και μας αποδεικνύει πως στην κυβέρνηση βρίσκονται άτομα με καθεστωτικές και φασιστικές αντιλήψεις, που επιθυμούν τον διωγμό νόμιμων πολιτικών σχηματισμών και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Θέλω να ζητήσω από όλες τις Δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και από όλους τους Έλληνες πολίτες να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής. Αντιμετωπίζουμε μία επικίνδυνη κυβέρνηση που αφ’ ενός κοροϊδεύει και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον λαό, αλλά ούτε και για τις ένοπλες δυνάμεις και ειδικά σε μία περίοδο με ανεξέλεγκτες Τουρκικές προκλήσεις και αφ’ εταίρου επειδή διακατέχεται από καθεστωτική αντίληψη και έχει στραφεί κατά ενός πολιτικού κόμματος , που έχει εκλεγεί νόμιμα εντός της βουλης, δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες διχασμού των Ελλήνων.

Δημιουργεί και υποθάλπτει δηλαδή απολύτως συνειδητά συνθήκες νέου ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Όλες τους οι ενέργειες έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της εθνικής προδοσίας και βρίσκονται ακόμα ελεύθεροι και κυβερνούν , επειδή δεν μπορεί να τους δικάσει η δικαιοσύνη, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

Να είμαστε λοιπόν σε αυξημένη ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ γιατί οι μέρες είναι κρίσιμες. Έχουν πάρει εντολές από την Τρόϊκα να προχωρήσουν σε πολύ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΤΡΑ γιατί θέλουν να δημιουργήσουν κοινωνική έκρηξη για να την διαχειριστούν, ενισχύοντας το κλίμα διχασμού.

Οι Τούρκοι περιμένουν αυτήν την κοινωνική έκρηξη, το κλίμα διχασμού και την πιθανή ακυβερνησία για να μας επιτεθούν, και η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να τους προσφέρει αυτές τις συνθήκες.

Εμείς να βρισκόμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Να θυμόμαστε πως ΑΛΛΟΙ είναι οι ΕΧΘΡΟΙ μας.
ΌΧΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής

30 thoughts on “ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

 1. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ ΜΕΣΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ…ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ [ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ]…ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  ΥΓ.-1 ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ…ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ…ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…
  ΥΓ. -2 ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ [ ΨΗΦΟΙ ] ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ …ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ο.Ζ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ…

 2. Ανώνυμος says:

  ακριβως ψυχραιμια αδερφια μην τους κανουμε τη χαρη,ξερουμε πια τι ρολο βαρανε και που αποσκοπουν ,αρκετα προβληματα εχουμε και οταν θα ερθει η ωρα ολοι αυτοι οι προδοτες θα λογοδοτησουν ,ωραιο αρθρο πρεπει επιτελους να ενωθουμε κατω απο μια σημαια και μονο γιατι η αληθεια ειναι οτι μονο μια σημαια τρεμει το συστημα και φυσικα δεν εννοω κανενος κομματος παρα μονο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 3. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ 1 ΤΟ ΞΕΦΤΗΛΗΣΜΕΝΟ ΜΕΓΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ 2ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΟΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ

 4. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ 1 ΤΟ ΞΕΦΤΗΛΗΣΜΕΝΟ ΜΕΓΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ 2ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΟΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ

 5. Ανώνυμος says:

  συνχαρητηρια κυριε λαμπροπουλε ,παρακαλω γραψτε το ιδιο κειμενο και σε αλλα μπλοκ να το διαβασει ο κοσμος και κυριως η νεολαια

 6. Ανώνυμος says:

  οντως ειναι πολυ καλο το αρθρο.αν και ασχολουμαι αρκετα,η αν θελετε οσο μου επιτρεπου οι δυναμεις και ο χρονος που διαθετω,εχω μια απορια.γιατι η ελλαδα ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος της νεας ταξης πραγματων???

  • Ανώνυμος says:

   μόνο και μόνο για το στρατηγικό σημείο που διαθέτει… δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν πλήρως τα σχέδια αν δεν έχουν και αυτό το κομμάτι γη εξ ολοκλήρου

  • Ανώνυμος says:

   ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.

   ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

   ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΑΝΕΡΟ.

   Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΔΩΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

   ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.

   ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,

   ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

   ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

   ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

   ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

 7. Ανώνυμος says:

  δεν θα ειναι εμφυλιος θα ειναι εσωτερικος πολεμος και θα γινει οπωσδηποτε

  απο τη μια θα ειναι οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες νεο-εαμοβουλγαροι φονιαδες που θα τον προκαλεσουν,μαζι με τους λαθρομεταναστες τους, και απο την αλλη ολος ο πατριωτικος εθνικοφρον ελληνικος λαος με επικεφαλις την χρυση αυγη

  πρεπει να νικησουμε εμεις οι ελληνες τους αριστερους και τους ξενους τους οποσδηποτε.
  αρα αντι να ξορκιζουμε το κακο ας προετοιμαστουμε για τον αναποφευκτο εσωτερικο πολεμο να ξακαθαρισουμε μια και καλη τους λογαρισμους μας με τους αναρχοκομουνιστες φονιαδες των λαων

  οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες δεν αισθανονται ελληνες εχουν διεθνιστικη προλεταριακη ανθελληνικη συνηδειση,αρα δεν εχουν αιμα ελληνικο ουτε ειναι αδερφια μας πειτε στον λαμπροπουλο

  δεν θα περασει ο μπολσεβικισμος!!!!!!!

  τον μποσλεβικισμο βαθεια καταλαβε τον
  δεν θα ψοφησει μονος του
  τσακισε τον!!!!!!!!!

 8. Ανώνυμος says:

  καιρος ειναι να γινει εμφυλιος να καθαρισει ο τοπος απο τα λαμογια, τους αχρηστους, τους γκει, τους προδοτες , απο το εμετικο νεοελληνικο λαιφ σταιλ και αλλους

 9. Ανώνυμος says:

  ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΑΤΕ.

 10. Ανώνυμος says:

  ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΑΤΕ.

 11. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

  ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ..

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ..

  ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ Α-ΝΟΗΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011..

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΥΠΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΩΣ ΕΜΦΑΝΗ, ΤΟ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ..

  ΑΡΓΗΣΕΣ ΕΣΥ (ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.
  ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..

  ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ..

  ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ ΥΒΡΙ ΗΤΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ Α-ΝΟΗΤΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ..

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ..

  ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ..

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΡΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤ ΛΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (AJC) ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΧΑΡΡΙΣ.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΥΓΓΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ GYÖRGY SCHWARTZ (ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ) ΚΛΠ

  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ..

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ

 12. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ..

  ΠΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ (ΓΙΑΦΚΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ) ΕΙΠΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ;
  Α…ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ..
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ;

  ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;
  Α…ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ..
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ;

  ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ, ΤΣΕΤΕΣ(ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΙΤ), Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ..

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..
  (ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ).

  ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ;
  ΗΤΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ;

  ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ.

  ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙΣ.

  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ..

  ΑΥΤΑ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ..

  ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ/ΠΡΟΚΛΗΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ DEFENCENET.GR ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΑΡΔΗΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ..
  ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..
  ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ..

  ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΜΗΜΑ/ΜΕΡΟΣ/ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
  ΗΤΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΗΤΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ;
  ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ..

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ..

  ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ..

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ

 13. Ανώνυμος says:

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ''ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ'' ΚΑΙ ''ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ'' ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ [ΜΙΚΡΟΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ] ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ -60- ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.

 14. Ανώνυμος says:

  γιαυτο εγινε η προωθηση τησ χρυσησ αυγης για να δημιουργηθει ο εμφυλιος.
  βλεπε ουκρανια,
  και τα προβατα βεβαιως βεβαιως ακολουθουν

 15. Ανώνυμος says:

  Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ,ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΦΟΡΕΣ ΦΛΕΒΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΠΙΛΗ… Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… Η ΕΛΛΑΣ " ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ "ΑΜΑΡΤΩΛΟ" ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ..ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.. ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ… ΠΑΓΚΟΣΜΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ ΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Κ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ… ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ Κ "ΠΙΣΤΕΥΕ Κ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ"… Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??? ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ? ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ? ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΑΣ Κ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΗΣ "ΠΑΟ" ΚΛΠ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.. ΓΙΑ ΑΝ ΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. ΠΟΥ "ΣΤΕΝΑΖΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ"!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ . ΕΝΑ ΣΥΓΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ Κ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ, ΣΑΝ ΛΑΟΣ, ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΩΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ,ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ.. ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *