Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Τι θα παρελάσει πόσο θα κοστίσει

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα είναι “μηχανοκίνητη” και επειδή το ερώτημα για το κόστος είναι δεδομένο, πηγές του ΓΕΕΘΑ υποστηρίζουν ότι “έχουν ληφθεί μέτρα διατήρησής του σε χαμηλά επίπεδα , λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία”. Όπως υποστηρίζουν αυτές οι πηγές θα παρελάσουν μηχανοκίνητα μέσα τα οποία:

α. Βρίσκονται ήδη σε Κέντρα Εκπαιδεύσεως της Αττικής (πχ ΚΕΤΘ) και χρησιμοποιούνται στην προγραμματισμένη εκπαίδευση των νέων Ανθυπολοχαγών.
β Έχουν προωθηθεί σε Μονάδες και εργοστάσια συντηρήσεως (εντός Αττικής) στο πλαίσιο προγραμματισμένων τεχνικών επιθεωρήσεων.

Οι πτήσεις των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων εντάσσονται στο εξαμηνιαίο πρόγραμμα πτητικής εκπαίδευσης – συντήρησης των ιπταμένων και δεν αποτελούν επιπλέον πτητικό έργο.

Υποστηρίζεται λοιπόν ότι το κόστος της συμμετοχής των μηχανοκίνητων μέσων διατηρήθηκε σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και καλύπτεται από τα συνήθη λειτουργικά κονδύλια των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Τι θα δούμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου; Ιδού:

Loading...

2 thoughts on “Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Τι θα παρελάσει πόσο θα κοστίσει

  1. Ανώνυμος says:

    ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΡ [ Ι ] Η… ΤΟΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ …ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ …ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ..ΕΛΕΟΣ…ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ …ΠΑΛΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ [ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ -ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ]….ΝΤΟΝΤ ΓΟΥΡΙ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος says:

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *