19:27 - 02/11/2014

Ο Aντίχριστος μόλις εμφανίστηκε για ολόκληρο τον κόσμο να τον δεί! Εσύ τον είδες;

αποκλειστικά από τον William Frederick? M.Div.

Συγγραφέας του The End Times Forecaster blog

Συγγραφέας του The Coming Epiphany και του The Dollar Code

Σωστά!! Πιστεύω ότι ο αντίχριστος μόλις εμφανίστηκε για να τον δεί ολόκληρος ο κόσμος και εγώ θα σας το δείξω σε ένα λεπτό. Αλλά πρώτα, επιτρέψτε μου να επιστήσω την προσοχή σας σε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες που θα σας δείξουν τη σημασία αυτής της εμφάνισης.

Θα ξεκινήσουμε με την έκρηξη πυραύλου στον Αντάρη (γνωστός και διεθνώς ως Antares). Αυτή η έκρηξη ήταν το τελευταίο συμβάν από αρκετά σε διάστημα 11 ημερών αντίστροφης μέτρησης μοτίβων από γεγονότα τα οποία μπορεί να είναι προάγγελοι μιας εσωτερικής γέννησης του Αντίχριστου.

Στην πραγματικότητα αυτή η «γέννηση», ή κάποιο άλλο γεγονός που σχετίζεται με τον αντίχριστο, μπορεί να συμβεί την ημερομηνία που αναγράφεται στον αμερικανικό δολάριο. Εδώ είναι το μοτίβο των γεγονότων που συνέβαιναν σε διαστήματα 11 ημερών,για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στα ακόλουθα links.

9/25/14—Rosh Hashanah/Guidestone cube thrown to the ground and destroyed.

10/5/14—Hoover Dam Earthquake Sign

10/17/14—Hurricane Gonzalo

10/28/14—Antares rocket explodes

Πριν συζητήσουμε τις προεκτάσεις-διακλαδώσεις αυτού του εξελισσόμενου μοτίβου επιτρέψτε μου να σας επιστήσω την προσοχή σας στο τελευταίο γεγονός – την πρόσφατη συντριβή του πυραύλου Antares στο νησί Wallops (Virginia). Εδώ είναι ένα βίντεο από τo γεγονός. Παρατηρήστε το χρόνο και τους αριθμούς των καμερών την ώρα της απογείωσης.

Όπως μπορείτε να δείτε, κατά την ανάφλεξη του κινητήρα, η οποία σημειώθηκε περίπου στις 22:22:40, η κάμερα άλλαξε από την κάμερα με αριθμό # 23 στην κάμερα με αριθμό # 12. Ο πύραυλος ήταν στον αέρα για περίπου 23 δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει το έδαφος και εξερράγη περίπου στις 22:23:03. Αυτά είναι μερικά ενδιαφέρον νούμερα στα σίγουρα —θα επιστρέψω σε αυτά σε λίγο.

Ας αναλογιστούμε το όνομα του πυραύλου; Antares- είναι το όνομα του δέκατου έβδομου λαμπρότερου αστεριού στον νυχτερινό ουρανό και το πιο λαμπρό αστέρι στον αστερισμό του Σκορπιού, και συχνά αναφέρεται ως “η καρδιά του σκορπιού» και αποτελεί μέρος των “βασιλικώνl αστεριών της Περσίας.- Royal stars of Persia ” . http : //en.wikipedia.org/wiki/Antares

Η Αγία Γραφή αναφέρει έναν πρίγκιπα / βασιλιά της Περσίας στο Δανιήλ 10:13

Αλλά ο πρίγκιπας του βασιλείου της Περσίας μου άντεξε μια και είκοσι ημέρες: αλλά, ιδού, ο Μιχαήλ, ένας από τους πρώτους άρχοντες, ήρθε να με βοηθήσει, και εγώ έμεινα εκεί με τους βασιλιάδες της Περσίας.
Πολλοί μελετητές της Βίβλου πιστεύουν ότι ο πρίγκιπας του βασιλείου της Περσίας είναι ένας υψηλού βαθμού δαίμονας. Χμμ …

Ο πύραυλος που μετέφερε ένα διαστημικό σκάφος Cygnus που έπρεπε να παραδώσει το φορτίο στον ISS. Το διαστημικό σκάφος πήρε την ονομασία από τον αστερισμό του Κύκνου, ένα βόρειο αστερισμό που βρίσκεται στο επίπεδο του Γαλαξία μας, και το όνομά του απορρέει από την εκλατινισμένη ελληνική λέξη για κύκνο. Ο κύκνος είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αστερισμούς του βορείου καλοκαιρινού και φθινοπώρου, με χαρακτηριστικό ένα μια εξέχουσο Αστερισμό γνωστό ως Βόρειος Σταυρός (Northern Cross). http://en.wikipedia.org/wiki/Cygnus_(constellation)

Ο Βόρειος Σταυρός, θα μπορούσε αυτό να είναι μια αναπαράσταση των όσων ακολουθούν το σταυρό; Χμμ … εν το μεταξύ, είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε τι σημαίνει κατραπακιά.. – Χτυπώ κάτι ή κάποιον πολύ δυνατά.

Είναι πραγματικά δύσκολο να εξηγήσω τη σημασία όλων αυτών που βλέπω εδώ, αλλά με βάση αυτές τις έννοιες επιτρέψτε μου να σας περιγράψω τι συνέβη σε εσωτερικούς όρους. Ο σκορπιός ως αναπαράσταση του Βασιλιά της Περσίας-μια δαιμονική οντότητα- κατέστρεψε την κύκνο, το οποίο αντιπροσωπεύει εκείνους που ακολουθούν το Σταυρό –Χριστιανοί.

Έτσι, για μένα το γεγονός αυτό, στο εσωτερικό νόημα της, σηματοδοτεί το διάβολο και τις δυνάμεις του, προσπαθώντας να κατραπακώσει τους χριστιανούς. Και επιπλέον, πιστεύω ότι το γεγονός αυτό αποτελεί προάγγελο του αντίχριστου, αυτός που θα έρθει σύντομα στην παγκόσμια σκηνή και να επιφέρει ένα σκληρό πλήγμα κατά των Χριστιανών κάνοντας πόλεμο εναντίον τους. Θα επιτεθεί και στους Εβραίους επίσης, οι οποίοι στη συνέχεια θα περιπλανιώνται στην έρημο για 3,5 χρόνια.

Όπως είδατε στο παραπάνω βίντεο, το γεγονός αυτό συνέβη σε σχέση με τους αριθμούς 12 και 22:23 ή 2223. Εκτός από την προφανή υπογραφή προς τα πίσω 322, έχουμε επίσης 12 και 222, τα οποία είναι και οι δύο αριθμοί που κωδικοποιούνται στο χαρτονόμισμα του δολαρίου και χρησιμοποιήθηκαν για να υπολογίστει η κωδικοποιημένη ημερομηνία που είναι τυπωμένη στο δολάριο. Και είναι αυτή ακριβώς η κωδικοποιημένη ημερομηνία που πιστεύω ότι αυτό το 11ήμερο μοτίβο συμβάντων, εκ των οποίων και η έκρηξη του πύραυλου Antares ,άρχισε να μετράει αντίστροφα!

Στην πραγματικότητα, στο Κώδικα Δολάριο (The Dollar Code) έγραψα γι’αυτό το μοτίβο 11 ημερών και η κωδικοποιημένη ημερομηνία αυτή στοχεύει στο: «Εάν το … μοτίβο συνεχίζεται θα πρέπει να δούμε και άλλα γεγονότα που σχετίζονται και συμβαίνουν κάθε 11 ημέρες, η οποία με τη σειρά της θα ενισχύσει την υπόθεση ότι ένα σημαντικό γεγονός έχει προγραμματιστεί για…”

Τότε, έγραψα ότι, μόνο 2 γεγονότα είχαν συμβεί στο μοτίβο. Μέχρι σήμερα, 4 γεγονότα έχουν συμβεί σε αυτό το μοτίβο(των 11 ημερών). Η επόμενη μέρα στο μοτίβο θα είναι η 11/08/14 ή 11/09/14, ανάλογα με τη ζώνη ώρας

Έτσι, πιστεύω ότι αυτή είναι μια ημερομηνία που πρέπει να παρακολουθήσουμε και αν συμβεί κάτι σημαντικό, συνεχίζοντας έτσι το μοτίβο, τότε αυτό θα ενισχύσει την υπόθεση ότι η ημερομηνία που πιστεύω ότι μπορεί να είναι κωδικοποιημένη στο δολάριο είναι έγκυρη, και είναι μια ημερομηνία μεγάλης σημασίας.

Έχω αναφέρει ότι υπάρχει ένα κωδικοποιημένος χάρτης στο δολάριο;

Μετά τη σύνταξη του πιο πάνω κειμένου,έπρεπε να ελέγξω τη θέση όπου συνέβη η έκρηξη του πυραύλου για να δούμε αν ευθυγραμμίζεται με κάτι. Έμεινα έκπληκτος με αυτό που βρήκα. Η περιοχή εκτόξευσης πυραύλου Antares ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις Guidestones στην πολιτεία της Γεωργίας(Η.Π.Α) και το Βορειοανατολικό σημείο της τρίαινας ευθυγραμίζεται στο Superdome !!!

Υποθέτω ότι είστε εξοικειωμένοι με τη σημασία των Guidestones και η σχέση τους με τον αντίχριστο, αλλά μπορείτε να αναρωτηθείτε.. πώς το Superdome ταιριάζει με όλα αυτά;

Έτσι τώρα έχουμε την τρίαινα όχι μόνο δείχνουν προς τα Guidestones, αλλά και την έκρηξη του πυραύλου.
Γιατί είναι σημαντικό όλα αυτά τα δεδομένα; Επιτρέψτε μου να κάνω μια καταμέτρηση..

1. Έχω υποθέσει ότι ένα 11ήμερο μοτίβο αντίστροφης μέτρησης της κωδικοποιημένης ημερομηνίας του δολάριου εμφανίστηκε. Η έκρηξη πυραύλου συνέβη την 4η ημέρα του 11ήμερου μοτίβου—10/28/14.

2. Έχω υποθέσει ότι η ημερομηνία όπου το Guidestone της Γεωργίας ρίχτηκε κάτω ξεκίνησε το 11ήμερο μοτίβο, και η ημερομηνία όπου ο κύβος επεσήμανε είναι η κωδικοποιημένη ημερομηνία στο δολάριο.

3. Η γραμμή από την τρίαινα απο το Superdome συνδέει το Guidestones με τον έκρηξη του πυραύλου Antares.

4. Στο Superdome κατά τη διάρκεια του Super Bowl 47 έγινε αντιχριστιανική τελετή για τον ερχομό του Hoover Dam(υδατοφράχτη) και μετά σβήσανε όλα τα φώτα του σταδίου Σημείωση? Τα φώτα θα σβήσουν εάν το Φράγμα καταρρεύσει.

5. Ένα άλλο σημείο της τρίαινα στο Superdome οδηγεί απευθείας στο Hoover Dam (υδατοφράχτη).


6. Αρκετοί διακεκριμένοι αριθμοί στην έκρηξη του πυραύλου Antares ήταν οι ίδιοι αριθμοί που χρησιμοποιήθηκαν για να βρεθεί η κωδικοποιημένη ημερομηνία του δολαρίου και συνδέονται επίσης με το σεισμό στο σημείο Hoover Dam .

Και εδώ είναι μερικά πιο σημαντικά γεγονότα..

7. Εάν χαράξουμε μια διαχωριστική γραμμή από την τοποθεσία εκτόξευσης του πυραύλου Antares στο Hoover Dam η γραμμή φαίνεται να βρίσκεται 66 ναυτικά μίλια νοτιότερα από το Στάδιο Lucas Oil στην Ιντιάνα, όπου το Super Bowl 46 παιζόταν . Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl(Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο),η Madona πραγματοποήησε μια αντιχριστιανική τελετή επίσης


.

8. Έπεσα πάνω σε ένα βίντεο της TheGroxt1 (HT Karen) όπου δείχνει ότι η έκρηξη του πυραύλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την έγερση του αντίχριστου.. Συστήνω ανεπιφύλακτα να δείτε το βίντεο- είναι σημαντικό και θα σας βοηθήσει να δείτε την εμφάνιση του Αντίχριστου που θα σας αποκαλύψω στην συνέχεια.

9. Μόλις ανακάλυψα και κάτι άλλο. Παρατηρήσετε αν βλέπετε κάτι ασυνήθιστο στη πιο κάτω εικόνα απο την αρχική έκρηξη του πυραύλου..

Credit: Chris Simundson/AW&ST http://aviationweek.com/space/pictures-orbital-sciences-antares-rocket-explosion#slide-3-field_images-1211431

Έχετε δει το δαιμονικό πρόσωπο με το μικρό κέρατο/πύραυλο που βγαίνει από το κεφάλι του;;

Credit: Chris Simundson/AW&ST http://aviationweek.com/space/pictures-orbital-sciences-antares-rocket-explosion#slide-3-field_images-1211431

Ανατριχιαστικό, έτσι δεν είναι; Θα έλεγα ότι ο αντίχριστος μόλις έκανε μια εμφάνιση για να δεί ολόκληρος ο κόσμος!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

leaks-news

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (24)

 1. 0
  0
  το him γιατί με κεφαλαίο;
 2. 0
  0
  ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΩς ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΛΥΤΟΣ?
 3. 0
  0
  Ρε φιλε ασε ολο μαλακιες γραφεις. καθε μερα ξερεις πόσους τετοιους γρίφους σου φτιάχνω και πόσα πρόσωπα χειρότερα απο αυτο φαινοται παντου.
 4. 0
  0
  Αχ πόσο θα ήθελα να ζούσα στην αρχαία Ελλάδα με όλους αυτούς τους αντι-Χρίστους ειδωλολάτρες φιλόσοφους,μακριά από από τους πορομένους ψυχάκηδες που βλέπουν το πρόσωπο του Σατανά σε καπνούς και τον θεό σε καντίλια που κουνιούνται,Αντίχριστος σημαίνει αντί του Χρίστου και όχι αντί του ανθρώπου.Δηλαδή και οι Αρχαίοι Έλληνες αντίχριστοι είναι.
  • 0
   0


   Ο Ξενοφάνης εξορίστηκε, ο Πυθαγόρας έγινε σκλάβος στην Βαβυλώνα, δικάστηκε για αθεΐα και διαφθορά των νέων, αργότερα εξορίστηκε και οι οπαδοί του κάηκαν μέσα στην σχολή τους ζωντανοί, ο Ίππασος εκδιώχθηκε επειδή κοινοποίησε τα απόρρητα της Πυθαγόρειας σχολής και θανατώθηκε με πνιγμό από τους ιερείς και συμπολίτες του, ο Διογένης ο Απολλωνιάτης εκδιώχθηκε στην Αθήνα με την κατηγορία της αθεΐας [ο Φαληρεύς ( Παρ. Διογ. Λαερτ. IX57) μας λέει ότι ο Διογένης κινδύνευσε να διωχθεί στην Αθήνα, διότι θεωρούσε τον αέρα αρχή του παντός, αυτός όμως ο αέρας ήταν πνευματική δύναμη κατ΄ αυτόν που τον ταύτιζε με τον Θεό (Diels. Frg. 51 B 5 – ει του περί φύσεως βλ. 51 Α 8). Ο αέρας του Διογένη είχε νόηση (Αριστο. Ρητορ. 11, 16, σ. 1391 Α’ 10)], ο Ζήνωνας ο Ελεάτης καταδικάστηκε σε θάνατο από τον τύραννο της πατρίδας του, ο Σωκράτης καταδικάστηκε δια ασέβεια διότι κατά την κατηγορία δίδασκε νέες θεότητες στην πόλη της Αθήνας, ο Πλάτωνας αναγκάστηκε να φύγει από την Αθήνα μετά τον θάνατο του Σωκράτη εφόσον το κλίμα ήταν βαρύ ενώ πουλήθηκε και ως σκλάβος από τους Σπαρτιάτες, ο Φιλόλαος εκδιώχθηκε μαζί με άλλους Πυθαγόρειους της Μεγάλης Ελλάδας κατά τον διωγμό τους το 430 π.Χ., ο Ανάξαρχος ο Αβδηρίτης θανατώθηκε από τον Μ. Αλέξανδρο, ο Διογένης ο Κυνικός εξορίστηκε και πουλήθηκε ως δούλος, ο Σπεύσιππος χαρακτηρίστηκε άθεος, ο Αριστοτέλης έφυγε από την Αθήνα διότι κινδύνεψε να κατηγορηθεί για ασέβεια, ο Καλλισθένης ο Ολύνθιος θανατώθηκε από τον Μ. Αλέξανδρο ως συνωμότης, ο Μενέδημος ο Ερετριεύς εξορίστηκε ως ύποπτος για προδοσία, ο Αρίσταρχος ο Σάμιος κατηγορήθηκε για ασέβεια επειδή υποστήριξε το ηλιοκεντρικό σύστημα, ο Ηγησίας εκδιώχθηκε από την Αλεξάνδρεια διότι η διδασκαλία του είχε ολέθρια επίδραση στους νέους, ο Βίων ο Βορυσθενίτης πουλήθηκε ως σκλάβος, Κατά τα ρωμαϊκά χρόνια ο Φίγουλος Πόπλιος Νιγίδιος εξορίστηκε, ο φιλόσοφος Άτταλος διδάσκαλος του Σενέκα εξορίστηκε, ενώ ο διδάσκαλός του κατηγορήθηκε για το ήθος του και εξαναγκάστηκε σε αυτοκτονία, ο Δημήτριος ο Κυνικός εξορίστηκε ένεκα της εχθρικής του στάσης ενάντια στο αυτοκρατορικό καθεστώς, ο Μουσώνιος Ρούφος εξορίστηκε στην Γυάρο και μετά εξαναγκάστηκε σε καταναγκαστική εργασία κατά την προσπάθεια ανοίγματος της διώρυγας της Κορίνθου, ο Επίκτητος πουλήθηκε ως δούλος στην ρώμη και αφού απελευθερώθηκε εξορίστηκε μαζί με άλλους σοφούς από τον αυτοκράτορα Δομιτιανό, ο σοφιστής Θεόδοτος ο Σάμιος θανατώθηκε από τον Βρούτο, ο νεοπλατωνιστής Κλήμης ο Αλεξανδρεύς εκδιώχθηκε από τον Σεπτήμο Σεβήρο μαζί με άλλους χριστιανούς το θρήσκευμα, Ο πλατωνιστής χριστιανός Ωριγένης , αφού ο πατέρας του πέθανε κατά τον διωγμό του Σεπτίμου Σεβήρου, διώκεται και ο ίδιος, φυλακίζεται κατά τον διωγμό του Δεκίου και βασανίζεται ενώ αργότερα πεθαίνει από αυτές τις κακουχίες, ,ο χριστιανός Πάμφιλος , οπαδός του νεοπλατωνικού Ωριγένη φυλακίσθηκε και θανατώθηκε και τέλος ο Λογγίνος ο Κάσσιος, νεοπλατωνικός φιλόσοφος θανατώθηκε άγρια και με αδυσώπητη βαναυσότητα.

   • 0
    0
    Αυτοί κυνηγήθηκαν για πολιτικούς λόγους με μοχλό την πίστη αλλά και την ανηθικότητα,άλλο οι Σατανάδες μεσα στους καπνούς????ο θεός μέσα στα καντίλια???η υποκρισία και η κοροηδία σε όλο το μεγαλείο της,και άλλο οι προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες του κάθε τότε Τυράννου,όσο για τον Σωκράτη οι λόγοι ήταν άλλοι και όχι τα καινά δαιμόνια,αλλά ότι ήταν αντίθετος στην Σικελική εκστρατεία εξ αρχής,μην τα μπερδεύεις,ο άνθρωπος είναι άνθρωπος με της φιλοδοξίες του,αυτή η κατάσταση όμως με τον Σατανά εδώ και 2000 είναι για γέλια και δίχως λογική.
    • 0
     0
     Για να έχεις ευνοϊκο άνεμο στην ζωή σου,ξέρεις τι πρέπει να κάνεις….
     • 0
      0
      Xμ Σενέκας,λάθος όμως το έχεις καταλάβει,αν ένας άνδρας δεν ξέρει σε ποιό λιμάνι να πλεύσει,κανένας άνεμος δεν είναι διαθέσιμος,φυσικά ο Σενέκας δεν μιλάει για τον Θεό αλλά για την αυτογνωσία,τίποτα το θεικό,αλλά όλα είναι ανθρώπινα.Ο Πύρρος της Ηπείρου έλεγε=στους Θεούς παρακαλώ να είμαι καλά στην Υγεία μου,για όλα τα άλλα φροντίζω μόνος μου.Οπότε για να έχεις ευνοϊκο άνεμο στην ζωή σου,πρέπει να έχεις αυτογνωσία,διότι όλα κινούνται από τον φυσικό νόμο "δράσης αντι-δρασης" και όχι από Σατανάδες.
 5. 0
  0
  Σκέψου να φορούσες και 3D γυαλιά τι θα έβλεπες!!!
 6. 0
  0
  Η μαλακια τελικά σπάει καρυδια…….
 7. 0
  0
  ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ?
 8. 0
  0
  Δε λεω εχει φαντασια ο αρθρογραφος που να υποθεσω ειναι αφυπνισμενος (ετσι νομιζει τουλαχιστον) μπλογκερ ισως.

  Ομως αυτο το πραγμα δεν ειναι ο αντιχριστος ειναι απλα μια εκρηξη που μπορει να εχει και λιγο φωτοσοπ ειναι απλα μια εικονα μια απατη και τιποτα παραπανω.

  Δε λεω πολλοι θα τον πιστεψουν αφου εχει αρκετες πληροφοριες που συνδεονται με τους αριθμους.

  Προσπαθουν να συνδεσουν τον αντιχριστο με απλα φαινομενα εκρηξεων και μπουρδες κι οταν κανει την εμφανση του κανεις να μη το καταλαβει οτι ειναι αυτος.

  Αυτος ειναι κι ο σκοπος του να πλανεψει το κοσμο.

  Ποιος ειναι ο αντιχριστος ποτε θα εμφανιστει μηπως ηδη ζει αναμεσα μας?

  Αποριες αποριες και πολλες παραπλανησεις..  Ασωτος
 9. 0
  0
  ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΆΡΤΗ ..
 10. 0
  0
  κοψτε τα ναρκωτικα ρεεεεεεεεε! ποσο θα λετε ακομα τετοιες μαλακιες, κατασκυασμα ειναι ο αντιχριστος για να φοβατε ο κοσμος και να μην χανουν πιστους οι κολοχριστιανοι. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΑΣ
 11. 0
  0
  οτι να ναι…σιγα μην διαβασω ολη αυτη τη παπαρια…απο την πρωτη κιολας παραγραφο καταλαβαινεις περι τινος προκειται
 12. 0
  0
  Θες να δεις αντίχριστο,ορίστε δες τον αντίχρίστο….. https://www.youtube.com/watch?v=81qD7Yiroi4#t=684
 13. 0
  0
  No, I haven't seen your LSD.
  But have you seen the fucking DRAGONS in the kitchen?
 14. 0
  0
  Για μεγαλυτερη επιδραση αντι να παιρνεις ληγμενα, πληρωσε ολοκληρον τον ΕΝΦΙΑ
 15. 0
  0
  αμα εχεις να καιρο(το λ=γ και μ),αυτα παθαινεις.
 16. 0
  0
  Ας πάρουμε όλοι τα ίδια ναρκωτικά μπας και συννενοηθούμε !!!!!!!
 17. 0
  0
  ειδες τι κανει ο λιακοπουλος? μ'ενα ''γεννηση'', στο οποιο βαζεις κι εσυ εισαγωγικα, καταβαραθρωνεις τον κοπο σου, ο οποιος ειναι πραγματικα αξιοσεβαστος. ο άντι, ειναι σημερα 26 χρονων. θα ενθρονιστει λάιβ, στις αρχες του ιουλη του '18, σε ορθοδοξη χωρα. και τον εχουμε ηδη δεχθει ολοι. ισως αυτα που αναφερεις να εχουν καποια βαση, αν και το '18, ειναι μακρια…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί