Ο πραγματικός πόλεμος είναι ο Νομισματικός πόλεμος! Ως προς το παρόν…

Ο πραγματικός πόλεμος είναι ο Νομισματικός πόλεμος! Ως προς το παρων…

Βρισκόμαστε σε ενα Νομισματικό πολέμο, που αλλάζει σε ενα εμπορικό πόλεμο. Στη συνέχεια οπως φαινετε ο εμπορικός πόλεμος θα καταλήξει σε πραγματικό πόλεμο. Τουλάχιστον, αυτά μας έχει δείξει η ιστορία. Ας ελπίσουμε βέβαια ότι δεν θα συμβεί τίποτα!

Ο σημερινός νομισματικός πόλεμος ξεκίνησε στις ΗΠΑ, η οποία το 2008 μείωσε το επιτόκιο στο 0 % και άρχισε με την εκτύπωση άπειρου ψηφιακού χρήματος. Μετά ακολούθησε το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ευρώπη και πολλές άλλες χώρες.

Η Τράπεζα της Ιαπωνίας ξεκίνησε με μια μηνιαία εκτύπωση των 5.500.000.000.000 Ιαπωνικων γιεν ή 55 δισεκατομμύρια καπνιστού αέρα! Σε σχέση με το μέγεθος της ιαπωνικής οικονομίας είναι το μεγαλύτερο πείραμα εκτύπωσης χρήματος στη μεταπολεμική ιστορία.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επειδή ο κ. Draghi σαν μέγας κολπαδώρος, δεν θα αφήσει ποτέ τους είλωτες να ξυπνήσουν και θα πραγματοποιησει την υπόσχεση που εδωσε. Θα κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να σωσει το ευρω οπως δήλωσε το 2012.

Δείτε εδω στην παρακάτω γραφική με τις συνέπειες για την αναλογία EUR / JPY .

Το αποτέλεσμα είναι ότι το ευρώ εγινε 35 % πιο ακριβό κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών. Και επειδή η Ιαπωνία δεν μπορεί να σταματήσει με την εκτύπωση ψηφιακού χρηματος, η αξια του γιεν στο μέλλον θα μειωθεί ακόμη περισσότερο!

Έτσι, πέστε οτι είστε ένας επιχειρηματίας που εξάγει φετα στην Ιαπωνία, θα έχετε ένα μέγαλο πρόβλημα. Επειδή το προϊόν σας έχει μόλις γίνει ως 35 % πιο ακριβό για τον ιαπωνα.

Σαν επιχειρηματίας στη διεθνή αγορά έχετε επίσης ένα πρόβλημα, γιατι μια ιαπωνική εταιρεία ειναι ποιο ανταγωνιστική απο την δική σας. Επειδή η ιαπωνική εταιρεία μπορεί να προσφέρει το προϊόν της σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Ισως μερικοι θυμάστε τα καραβάκια με τους αμέτρητους Ιάπωνες τουρίστες που λάδωναν την ελληνική αγορά πριν μια δεκαετια(ες). Τους έχετε ξαναδει; Αυτα τα προβλήματα δημιούργησε το ευρώ με την εισοδο του για τον ελληνα και την ελληνική αγορά.

Ο κ. Draghi ανακοίνωσε προχθές νεα μέτρα γιατι ξέρει ποιο θα ειναι το μελλον του ευρώ. Ετσι ανακοίνωσε ότι η ΕΕ θα αναλάβει την ενίσχυση του ευρώ με αύξηση του πληθωρισμού στο 2 % μέσα στον επόμενο μήνα. Παρτε κρανη να εχετε.

Με αλλα λογια μπορει να μεταφραστεί, σε οτι πρεπει να μειωθεί η αξια του ευρώ!. Διότι αλλιώς οι ευρωπαϊκές εξαγωγές θα υποφέρουν περισσότερο. Ετσι λοιπον θα πρέπει να εκτυπωθεί και αλλο ψηφιακό χρημα….χρημα για να φανε και οι κοτες.

Στην συνεχεια η Ιαπωνία για να στηριξει τις εξαγωγες της και να εχει πλεονέκτημα θα εκτυπωσει ακόμη περισσότερο χρήμα. Κάνοντας τις άλλες χώρες να αισθανθουν σε μειονεκτική θέση και να αρχίσουν παλι την εκτύπωση χρήματος. Ετσι ο καθε κ. Draghi θα αναγκάζεται να εκτυπώνει και άλλο χρήμα.

Ο Νομισματικός πόλεμος θα εχει μεγάλες επιπτώσεις για την κοινωνια, σε κάθε χώρα είναι πάντα μια ομάδα ανθρώπων το μεγαλύτερο θύμα. Πάντα ο απλός πολίτης!

Σε αυτη την κομπίνα που παίζεται εις βάρος σας πρέπει να κατέχετε χρυσό και ασήμι. Οι εγκληματίες, οι μεγάλοι τραπεζίτες που βρίσκονται πισω απο τους πολέμους μας οδηγουν στο αδιέξοδο, μας αξαθλιώνουν για να τα πάρουν ολα τσάμπα, δες π.χ.την ΕΥΔΑΠ, τα ορυχεια μας κτλ. Μες στην ιστορία του ανθρώπου ήταν μονο τα δυο μέταλλα που κράτησαν την αξια τους στις μεταβατικές περιόδους οπως αυτη που περνάμε τώρα…επενδύστε σε χρυσό! Σε μερικά χρονια η τιμή του θα εχει διπλασιαστει…

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...

3 thoughts on “Ο πραγματικός πόλεμος είναι ο Νομισματικός πόλεμος! Ως προς το παρόν…

 1. Ανώνυμος says:

  μην επενδύετε χρήμα πουθενά…αγοράστε τρόφιμα και φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης, φακούς, μπαταρίες, υπνόσακο, … λίγα χρήματαω στην άκρη για αγωγές και μηνύσεις… ένα ανοιχτό εισιτήριο για την επαρχία…αποθηκεύστε σπόρους… εκτυπώστε σε έντυπη μορφή οδηγίες επιβίωσης… πάρτε άδεια και αγοράστε καραμπίνα…παρακολουθείτε τις ειδήσεις και συγκεντρώστε στοιχεία και ομολογίες για το έγκλημά τους… αν μετά από όλα αυτά έχετε ακόμη χρήματα αγοράστε μέταλλα…γιατί όχι!

 2. Ανώνυμος says:

  ΦΙΛΕ ΚΟΡΑΚΙ… ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΤΕ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ [ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΛΕΜΕ ] ΤΥΠΟΥ STEALTH…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΒΑΛΕΙ…ΚΑΤΑ ΜΟΣΧΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ [ ΠΑΞ ΟΡΘΟΔΟΞ ] ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ …ΟΙ ΟΔΟΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ …ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ …ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ …ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ …

 3. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ1929 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 2008 ΟΠΟΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΟΣ ΤΟΤΕ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΟΘΗ Ο ΠΛΗΘΙΣΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...