Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ

ΑΠΌ ΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΌΠΟΙΑ ΈΓΙΝΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΜΕΡΙΆ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΈΡ ΟΝΤΌΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑΣΈΧΕΙ ΠΕΡΆΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,.ΤΌΣΟ ΣΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΤΗΣ ΣΚΈΨΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΊΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ  ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΑΥΤΩΝ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΆΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΕΧΟΥΝ  ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΌ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΆ, ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΥΣΊΑΣ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΌ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ  ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΔΗΛΑΔΉ ΤΟΥ ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΎ ΤΟΥΣ.


ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΛΟΙΠΌΝ ΈΚΑΝΑΝ  ΟΙ ΛΙΓΟΙ, 
ΈΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΗΜΕΊΟ.  

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΙΆΖΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ , ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ILLUMINATI – ΜΑΣΟΝΩΝ,ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΌΠΟΥ Ο ΜΙΝΏΤΑΥΡΟΣ (ΥΠΕΡ ΟΝΤΟΤΗΤΑ)  ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ  ΜΕ ΜΑΝΙΑ  ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ. ΚΑΙ ΣΤΌΧΟΣ  ΤΟΥ ΔΕΝ  ΕΙ ΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ  ΤΑ ΑΓΑΘΆ  ΤΟΥ, ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΗ, ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΌΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΎΛΗΣ, ΌΧΙ Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΌΠΩΣ  ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ.
 Ο  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΣ  ΠΌΛΕΜΟΣ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΥΤΌ ΤΟΥ ΠΌΛΕΜΟΥ ΟΙ ΛΙΓΟΙ
 (ILLUMINATI) ΈΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΎΠΝΩΣΗ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΩΝ ΤΗΝ ΌΠΟΙΑ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ,ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΤΕ ΠΡΆΞΗ Η ΜΑΖΙΚΉ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΠΡΟΒΆΤΩΝ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ  ΑΥΤΌ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΟΝ ΠΑΡΆΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΘΑ ΤΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ.

ΓΙΑΤΙ ΌΤΑΝ Η ΈΝΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟILLUMINATI ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ  ΤΑ ΠΡΟΝΌΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΤΟΥΣ 
Η ΥΠΕΡ ΟΝΤΌΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑΣ ΔΕΝ 
ΘΑ ΈΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 
ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *