Ο επικεφαλής της Google αποκαλύπτει τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Έρχονται τα τσιπάκια εγκεφάλου!

Ο επικεφαλής της Google Έρικ Σμιτ προλείανε το έδαφος για τα τσιπάκια που θα εμφυτεύονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων πρόεβλεψε το τέλος του παγκόσμιου ιστού ως εξωτερικής έννοιας.

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει την ανάπτυξη του διαδικτύου τα επόμενα χρόνια, ο Σμιτ απάντησε: «Θα σας πω πολύ απλά ότι το Διαδίκτυο θα εξαφανιστεί».

«Θα υπάρξουν τόσες πολλές διευθύνσεις IP … τόσες πολλές συσκευές, αισθητήρες, πράγματα που θα φοράτε, πράγματα με τα οποία θα αλληλεπιδράτε, χωρίς καν να τα αισθάνεστε», πρόσθεσε.

«Θα αποτελεί μέρος της παρουσίας σας όλη την ώρα. Φανταστείτε να περπατάτε σε ένα δωμάτιο και το δωμάτιο να είναι δυναμικό. Και με την άδειά σας και με όλα αυτά που αλληλεπιδράτε να συμβαίνουν διάφορα στο δωμάτιο».

Ο Σμιτ, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι «αν έχετε κάνει κάτι που δεν θέλετε να το μάθει κανείς, ίσως να έπρεπε να μην το έχετε κάνει καν», προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των υποστηρικτών της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ολοκλήρωσε την ομιλία του στο Νταβός, οραματιζόμενος έναν «εξαιρετικά εξατομικεύμενο, διαδραστικό και πολύ ενδιαφέροντα κόσμο».

Όταν ο Σμιτ μιλάει για αισθητήρες που θα αντικαταστήσουν το Διαδίκτυο, αναφέρεται φυσικά στα τσιπ που θα εμφυτεύονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Τα τσιπάκια αυτά αποτελούν το μεγαλύτερο «εργαλείο» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία χρησιμοποιώντας τα μεγαλύτερα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα των τελευταίων ετών, επιτεύγματα που δήθεν βελτιώνουν την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής, προχωρά στην κατάληψη του σώματος, με στόχο να μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγχει τους πάντες και τον κάθε άνθρωπο χωριστά.

hellasforce.com

Loading...

2 thoughts on “Ο επικεφαλής της Google αποκαλύπτει τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Έρχονται τα τσιπάκια εγκεφάλου!

  1. Ανώνυμος says:

    Θα εξαφανιστεί….η ελευθέρια του λόγου,το ιντερνετ με φιλτρα κατά πορνείας και κατωτέρων ενστίκτων,αποτελει,πραγματι,την απόλυτη ελευθερια,αδύνατον να χειραγωγηθεο,λειτουργει κι αντιστροφή,ΠΑμοουντεν,μόπως ειναι ο επαναστάτης γνήσιος αμαμερικανός κι ελεύθερος ισως ο τελευταίος?

  2. Ανώνυμος says:

    ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…
    'ΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ'ΚΕΙ…ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΒΟΣΒΥΝΕΤΑΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ…(ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ)

    ΥΣ: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΜ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΕΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *