22:24 - 04/06/2011

Ο ασθενής ανοίγει τα μάτια του, αλλά θα σηκωθεί από το κρεβάτι;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα


Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι μας χτύπησε με το πρώτο Μνημόνιο… η προδοτική αντισυνταγματική κυβέρνηση υπέγραψε το δεύτερο!!!!

Γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Ο λαός δεν πρέπει να προλάβει να αντιδράσει..

Πρέπει να μας πιάσουν κυριολεκτικά στον ύπνο…
Αυτή είναι η συμφωνία των “ελληνων” κυβερνώντων με τους ξένους εντολείς τους.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μπεί στο στόμα του λύκου πριν προλάβει να ξυπνήσει (κάτι που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες… ο ασθενής ανοιγοκλείνει τα βλέφαρα)… γιατί αλλοιώς την μίζα από αυτήν την γιγάντιαία κομπίνα θα πρέπει να την ξεχάσουν….

Το Μνημόνιο 2 όπως όλοι είδαμε η κυβέρνηση έσπευσε να το υπογράψει “εν ριπή οφθαλμού”…
Που εκείνες οι συζητήσεις επί συζητήσεων του πρώτου, όταν ο ασθενής ήταν σε κώμα….
Τώρα όλα έγιναν αστραπιαία….

Και τα νέα μέτρα ετοιμάζονται….
Νέες μειώσεις αποδοχών με κατάργηση και περικοπή επιδομάτων, αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% σε είδη πρώτης ανάγκης, κατάργηση φοροαπαλλαγών και μείωση αφορολογήτου, απολύσεις στο Δημόσιο, κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων, εντατικοποίηση και αύξηση αποκρατικοποιήσεων, αύξηση τελών κυκλοφορίας κλπ….
Φυσικά όλα είναι μέτρα που πλήττουν τους απλούς μικρομεσαίους Ελληνες και όχι τους πλούσιους, οι οποίοι αδιαφορούν γενικώς…..

Η μάλλον κάνω λάθος ενδιαφέρονται για 2 πράγματα….
Πρώτον πόσα χρήματα θα κερδίσουν απολύοντας κάποιους από τους υπαλλήλους τους και περικόπτοντας τους μισθούς των υπολοίπων, υπό την απειλή της απόλυσης…..
Και δεύτερον πως μπορούν να κερδίσουν συμμετέχοντας στην αγορά των, υπό αποκρατικοποίηση, περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου……

Τι περιμένουμε λοιπόν φίλοι μου;
Τι απέμεινε;
Αν πιστεύετε ότι με ειρηνικές διαδηλώσεις ιδρώνει το αυτί των δικτατόρων ας συνεχίσουμε….

Δηλαδή αν ο ασθενής ανοίξει διάπλατα τα μάτια του σημαίνει ότι ξύπνησε κι όλα είναι όπως πρώτα;
Η μήπως πρέπει και να σηκωθεί από το κρεβάτι και να αρχίσει το ξυλοφόρτωμα εκείνου που τον κρατούσε σε τεχνητό κώμα;

Αν φίλοι μου ζούσαμε σε μια χώρα όπου η ευθιξία θα ήταν αυξημένη στους πολιτικούς τότε απλές ειρηνικές διαμαρτυρίες θα ήταν αρκετές για να αλλάζουν τα πράγματα….
Οπως όμως έχουμε καταλάβει εδώ και δεκαετίες, ζούμε σε μια χώρα που η έννοια “πολιτική ευθιξία” δεν υπάρχει…. ποτέ δεν έχει παραιτηθεί κανείς οικειοθελώς…. (αν δεν τον πάρει κάποιος το βράδυ τηλέφωνο και ξέρετε τι εννοώ).

Τα ξεπουλημένα ΜΜΕ συνεχίζουν να εκθειάζουν τον ειρηνικό χαρακτήρα των συγκεντρώσεων γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι έτσι δεν αλλάζει το καθεστώς ούτε σε 400 χρόνια…..

Φανταστείτε ότι καθημερινά εδώ και 2 περίπου εβδομάδες δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες, σε μερικές περιπτώσεις, συμπολίτες μας (όλων των πολιτικών αποχρώσεων) κατεβαίνουν στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν και το μόνο ανησυχητικό που έγινε στο ΠΑΣΟΚ ήταν μια ερώτηση 16 (!) βουλευτών για περισσότερες διευκρινήσεις πάνω στα νέα μέτρα και το Μνημόνιο 2!!!!!!!!
Μάλιστα για να μην παρεξηγηθεί η πράξη τους από τα προδοτικά ΜΜΕ και τον αρχιπροδότη Εφιάλτη έσπευσαν να δηλώσουν πως η ερώτηση δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές!!!!!!

Αδέρφια μου αν είναι να παραμείνουμε στο κρεβάτι περιμένοντας την ένεση που θα μας ξαναβυθίσει σε κώμα, καλύτερα να κλείσουμε τα μάτια και να παριστάνουμε τους κοιμισμένους… έτσι μπορεί να αποφύγουμε και την ένεση.

ΘΑΝΟΣ


Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας
ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily
koukfamily.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*