Ο ασθενής ανοίγει τα μάτια του, αλλά θα σηκωθεί από το κρεβάτι;


Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι μας χτύπησε με το πρώτο Μνημόνιο… η προδοτική αντισυνταγματική κυβέρνηση υπέγραψε το δεύτερο!!!!

Γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Ο λαός δεν πρέπει να προλάβει να αντιδράσει..

Πρέπει να μας πιάσουν κυριολεκτικά στον ύπνο…
Αυτή είναι η συμφωνία των “ελληνων” κυβερνώντων με τους ξένους εντολείς τους.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μπεί στο στόμα του λύκου πριν προλάβει να ξυπνήσει (κάτι που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες… ο ασθενής ανοιγοκλείνει τα βλέφαρα)… γιατί αλλοιώς την μίζα από αυτήν την γιγάντιαία κομπίνα θα πρέπει να την ξεχάσουν….Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Το Μνημόνιο 2 όπως όλοι είδαμε η κυβέρνηση έσπευσε να το υπογράψει “εν ριπή οφθαλμού”…
Που εκείνες οι συζητήσεις επί συζητήσεων του πρώτου, όταν ο ασθενής ήταν σε κώμα….
Τώρα όλα έγιναν αστραπιαία….

Και τα νέα μέτρα ετοιμάζονται….
Νέες μειώσεις αποδοχών με κατάργηση και περικοπή επιδομάτων, αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% σε είδη πρώτης ανάγκης, κατάργηση φοροαπαλλαγών και μείωση αφορολογήτου, απολύσεις στο Δημόσιο, κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων, εντατικοποίηση και αύξηση αποκρατικοποιήσεων, αύξηση τελών κυκλοφορίας κλπ….
Φυσικά όλα είναι μέτρα που πλήττουν τους απλούς μικρομεσαίους Ελληνες και όχι τους πλούσιους, οι οποίοι αδιαφορούν γενικώς…..

Η μάλλον κάνω λάθος ενδιαφέρονται για 2 πράγματα….
Πρώτον πόσα χρήματα θα κερδίσουν απολύοντας κάποιους από τους υπαλλήλους τους και περικόπτοντας τους μισθούς των υπολοίπων, υπό την απειλή της απόλυσης…..
Και δεύτερον πως μπορούν να κερδίσουν συμμετέχοντας στην αγορά των, υπό αποκρατικοποίηση, περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου……

Τι περιμένουμε λοιπόν φίλοι μου;
Τι απέμεινε;
Αν πιστεύετε ότι με ειρηνικές διαδηλώσεις ιδρώνει το αυτί των δικτατόρων ας συνεχίσουμε….

Δηλαδή αν ο ασθενής ανοίξει διάπλατα τα μάτια του σημαίνει ότι ξύπνησε κι όλα είναι όπως πρώτα;
Η μήπως πρέπει και να σηκωθεί από το κρεβάτι και να αρχίσει το ξυλοφόρτωμα εκείνου που τον κρατούσε σε τεχνητό κώμα;

Αν φίλοι μου ζούσαμε σε μια χώρα όπου η ευθιξία θα ήταν αυξημένη στους πολιτικούς τότε απλές ειρηνικές διαμαρτυρίες θα ήταν αρκετές για να αλλάζουν τα πράγματα….
Οπως όμως έχουμε καταλάβει εδώ και δεκαετίες, ζούμε σε μια χώρα που η έννοια “πολιτική ευθιξία” δεν υπάρχει…. ποτέ δεν έχει παραιτηθεί κανείς οικειοθελώς…. (αν δεν τον πάρει κάποιος το βράδυ τηλέφωνο και ξέρετε τι εννοώ).

Τα ξεπουλημένα ΜΜΕ συνεχίζουν να εκθειάζουν τον ειρηνικό χαρακτήρα των συγκεντρώσεων γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι έτσι δεν αλλάζει το καθεστώς ούτε σε 400 χρόνια…..

Φανταστείτε ότι καθημερινά εδώ και 2 περίπου εβδομάδες δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες, σε μερικές περιπτώσεις, συμπολίτες μας (όλων των πολιτικών αποχρώσεων) κατεβαίνουν στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν και το μόνο ανησυχητικό που έγινε στο ΠΑΣΟΚ ήταν μια ερώτηση 16 (!) βουλευτών για περισσότερες διευκρινήσεις πάνω στα νέα μέτρα και το Μνημόνιο 2!!!!!!!!
Μάλιστα για να μην παρεξηγηθεί η πράξη τους από τα προδοτικά ΜΜΕ και τον αρχιπροδότη Εφιάλτη έσπευσαν να δηλώσουν πως η ερώτηση δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές!!!!!!

Αδέρφια μου αν είναι να παραμείνουμε στο κρεβάτι περιμένοντας την ένεση που θα μας ξαναβυθίσει σε κώμα, καλύτερα να κλείσουμε τα μάτια και να παριστάνουμε τους κοιμισμένους… έτσι μπορεί να αποφύγουμε και την ένεση.

ΘΑΝΟΣ


Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας
ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily
koukfamily.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *