Ολη η φασαρία για να μη ψηφιστεί με 181 ψήφους το μεσοπρόθεσμο αλλά αντισυνταγματικά και με 151…

Συναίνεση και οικουμενική για να ψηφιστεί μόνο το μεσοπρόθεσμο
Γράφει ο Αδαμάντινος
Γιατί άραγε ζητούσε συναίνεση ο ΓΑΠ; Η απάντηση είναι ή γιατί δεν του βγαίνανε οι 181 ψήφοι οπότε χρειαζόταν συναίνεση ή γιατί ήθελε να προκαλέσει συσπείρωση στους βουλευτές της παράταξής του. Στο τέλος πέτυχε μόνο το δεύτερο, ενώ παράλληλα πέτυχε να…….


στρέψει τη προσοχή του κόσμου σε θέματα που σε καμμιά περίπτωση δεν αλλάζει ούτε την οικονομική κατάστασή του ούτε τη πώληση εθνικού πλούτου σε φτηνες τιμές ούτε την επιβαλλομενη υπανάπτυξη. Ο ΓΑΠ φτωχαίνει και ξεπουλάει τη χώρα αντί να κάνει ανάπτυξη.


Και αυτός και η αντιπολίτευση περι άλλων ασήμαντων τυρβάζουν. Σκοπός η απομάκρυνση της προσοχής των ψηφοφόρων απο τα οικονομικά μέτρα και την συνεχιζόμενη καταστροφή της χώρας μέχρι τη πλήρη αποδόμησή της. Ο λόγος του ήταν άσχετος με τα προβλήματα και εκτός τόπου και χρόνου.


Είναι ευνόητο επίσης ότι ο ΓΑΠ κινήθηκε με τις πλάτες των δανειστών, που κάθε λίγο έριχναν και ρίχνουν απειλές για τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Οργανωμένα πράγματα.


Το ερώτημα δεν είναι τι επιθυμεί ο ΓΑΠ αλλά τι απαιτεί το σύνταγμα. Και το σύνταγμα για το μεσοπρόθεσμο απαιτεί 181 ψήφους διότι είναι διεθνής σύμβαση, όπως και το μνημόνιο.


Προσωπικά προτιμώ μια χώρα να λειτουργει δημοκρατικά παρα να κλεβει τη τσέπη της και με τα δύο της χέρια.


Η χώρα δεν θα βρει το τρόπο της με ευχολόγια και μπουρδολόγια. Θελει σχεδιασμό, οργάνωση και δουλειά. Η κυβέρνηση ΓΑΠ ειναι μια ομάδα ανίκανων και ακατέργαστων που δεν αξίζουν την προσοχή κανενός. Πρέπει να φύγουν. Οσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *