08:59 - 21/03/2014

Οι Τούρκοι άρχισαν την εκμετάλλευση των γεγονότων της Κριμαίας για τη Θράκη…!

Η κρίση στην Κριμαία επηρεάζει, δυστυχώς, πολύ σοβαρά και την Ελλάδα, πολύ νωρίτερα από όσο υπολογίζαμε, όχι μόνο γιατί απειλεί να τινάξει στον αέρα το διεθνές σύστημα, όπως αυτό είχε κατά κάποιον τρόπο σταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και γιατί δημιουργεί ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο για τη Ελλάδα διεθνές προηγούμενο, δεδομένης της πολιτικής της Άγκυρας στη Θράκη.

Του Παντελή Καρύκα

Αν και, παρά τις τερατολογίες από τις συνήθεις πλευρές, ο κίνδυνος πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος, η Ελλάδα δεν έχει να κερδίσει από την όλη αναταραχή και την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία. Βασικός παράγοντας είναι η ενδεχόμενη εκ νέου αύξηση της γεωστρατηγικής αξίας της Τουρκίας για τη Δύση, με όποιες επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει αυτό για την Ελλάδα και η συνεπαγόμενη επίπτωση στην πάγια επεκτατική διάθεση της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας.

Πέραν των τυχόν πλεονεκτημάτων που θα προκύψουν για τη χώρα μας από τις «αλλαγές πορείας» των διαφόρων αγωγών, το ζήτημα της Θράκης αποκτά ακόμα πιο βαρύνουσα σημασία, ειδικά μετά την τελευταία έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας, η οποία, όσον αφορά τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, «αδειάζει» την Ελλάδα…

Η έκθεση κατηγορεί ουσιαστικά την Αθήνα, γιατί απαγορεύει στους «Τούρκους» της δυτικής Θράκης να αυτοπροσδιορίζονται, να εκλέγουν τους δικούς τους θρησκευτικούς ηγέτες, να διαθέτουν δικά τους ΜΜΕ. Η έκθεση αυτή, δεν έτυχε της άμεσης εκμετάλλευσης της Άγκυρας και των ενεργούμενων της στη Θράκη. Περίμεναν προφανώς την κατάλληλη ευκαιρία, η οποία τους δόθηκε χθες, μετά την δήλωση Πούτιν ότι αποδέχεται την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία.

Από εχθές, λοιπόν, παράλληλα με τις δηλώσεις Πούτιν, οι «τουρκικές» εφημερίδες, με πρώτη τη Birlik, που εκδίδονται στη δυτική Θράκη, θυμήθηκαν την αμερικανική έκθεση, η οποία είχε δημοσιοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί ότι τα ενεργούμενα της Άγκυρας, από τον Ιανουάριο, έχουν ξεκινήσει δύο εκστρατείες «διαφώτισης», μια στο εξωτερικό και μια στην ίδια δυτική Θράκη, περιοδεύοντας από χωριό σε χωριό, δίνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες και «γραμμή» για τις επικείμενες δημοτικές / περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Η κατάσταση που διαμορφώνεται, προφανώς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από τη Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση, σωστά, κρατά τους τόνους χαμηλά, όσον αφορά την Κριμαία, παρά τους διάφορους κύκλους, είτε ιδιοτελείς είτε στρατηγικά αφελείς, που πιέζουν προς την κατεύθυνση πρόσδεσης της χώρας στο «άρμα» της Ρωσίας, με επιχειρήματα τα οποία στηρίζονται στο κοινό θρήσκευμα (λες και η Ουκρανία δεν αποτελείται από ορθοδόξους…) και τη διαφορετική «ταυτότητα» που υποτίθεται έχει η Ελλάδα σε σχέση με τη Δύση.

Το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση θα το δούμε εν καιρώ. Θα ήταν πάντως σκόπιμο η ελληνική εξωτερική πολιτική να μην βρεθεί πάλι ενώπιον τετελεσμένων και να επιδείξει την απαραίτητη διορατικότητα, επί του προκειμένου. Δυστυχώς, φαίνεται πως η Κριμαία σήμερα βρίσκεται πιο κοντά στην Ελλάδα, από ότι το Κόσοβο το 2008.

Συμπέρασμα πρώτο, η κυβέρνηση γνωρίζει ποιο είναι το ένα ζήτημα που πρέπει να θέσει μετ’ επιτάσεως, εφόσον η Ελλάδα επιδεικνύει συμμαχική αλληλεγγύη όταν άλλοι δεν θα πρέπει να θεωρούνται και τόσο δεδομένοι.

Συμπέρασμα δεύτερο, η Ουκρανία έχασε την Κριμαία… με τα χέρια κάτω, διότι οι ένοπλες δυνάμεις της ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτες. Τώρα εάν ορισμένοι επιμένουν ότι πρέπει «να το ρισκάρουμε»…

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  H ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ??ΣΤΟ 20'' ΛΕΠΤΟ

  http://www.alphatv.gr/shows/ellinikes-seires/mourmoura/webtv/min-arhizeis-ti-moyrmoyra-ep-37
 2. 0
  0
  Έχει ένα πρόβλημα η "εκμετάλλευση" βέβαια, που λέγεται Συνθήκη της
  Λοζάνης, που γράφει για θρησκευτική μειονότητα και όχι για Τουρκική.
 3. 0
  0
  Ο συντακτης ειναι απολυτως στην πραγματικοτητα,οι ηλιθιοι θα τον βριζουν…..
  Πολυ καλο αρθρο!καμια σχεση με τις ανοησιες των προηγουμενων αρθρων σχετικα με τις διεθνεις σχεσεις και ειδικοτερα τις ταυτιζομενες με τα ''συμφεροντα μας''.ΜΠΡΑΒΟ!!!
  ΝΙΚΟΣ
 4. 0
  0
  αφου καταφερε το αρθρο μεχρι κ το νικο να πει για πρωη φορα μπραβο,τοτε ειναι οντως πολυ καλο.
 5. 0
  0
  Μήπως φταίνε τα βότανα και τα μυρωδικά που προτείνει άλλη ανάρτηση πιο πάνω για το φαρμακείο του σπιτιού; Σε μεγάλες δόσεις συνήθως τα μαντζούνια έχουν παρενέργειες. Αλλιώς δεν εξηγείται η εμπεριστατωμένη μεν, φαντασιόπληκτη κατά το μεγαλύτερο ποσοστό της δε, ανάλυση του αρθρογράφου.
 6. 0
  0
  ΘΕΛΕΙ Η ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

  ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΙΔΟΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ.

  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ – ΤΑΥΡΙΚΗΣ;

  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΔΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ – ΤΑΥΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ;

  Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ "ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ.. ΤΟΤΕ ΝΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.

  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ "ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΝΟΤΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ", ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

  ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

  ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ 11:28. Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΡΟΛΟΓΊΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΠΕΡΙ "ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ" ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ… ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ… ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟ 1922 – 1923… ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!".

  Η ΚΡΙΜΑΙΑ – ΤΑΥΡΙΚΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ… ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ.

  ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ… ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ 5ις ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ..

  ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΓΚΥΡΑ… ΑΦΟΥ ΕΦΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ… ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΜΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΛΗΣΜΩΝ ΓΡΑΙΚΟΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΨΗΦΗΖΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ… ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ… ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΗ… ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΑΦΙ Κ.Λ.Π.

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ… ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ – ΤΑΥΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΤΑΡΟΥΣ! ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥΡΑΝ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ… ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ!!!

  ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΨΗΦΗΖΕΙΣ Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, Α. ΣΑΜΑΡΑ, Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Α. ΤΣΙΠΡΑ, Μ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ, Μ. ΡΕΠΟΥΣΗ Κ.Λ.Π. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

  ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ" ΜΕΓΑΛΕΙΑ… ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ… ΚΑΤΕΛΕΙΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΣΚΛΑΒΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.. .ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΕΧΥΡΟ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΚΑΘΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ…

  ΑΥΤΑ.
 7. 0
  0
  ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ : ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ….

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ 6 ΣΕ 12….

  ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……
 8. 0
  0
  2,33 είσαι ο ποιο σωστός.όλα τα αλλά είναι παραμυθία.
 9. 0
  0
  ΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ……
 10. 0
  0
  ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΠΛΕΟΝ,ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠΑΝΩ ΓΕΙΤΟΝΙΤΣΑ.ΚΙ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ:'ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ!ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜ'ΑΠΟ ΔΩ ΤΖΙΕΡΙΑ ΜΟΥ!
  ΑΜΑΑΑΑΑΑΑ!ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Ο ΣΟΛΤΑΝ ΜΕΜΕΤ ΝΤΑΧΝΤΙΡΝΤΙ!'
  ΠΩΣ ΛΕΜΕ 'ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ'.
  ΑΥΤΟΣ ΓΙ'ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί