Οι κυβερνήσεις και ιδίως η Αμερική γνωρίζουν οτι ο κομήτης Ελενιν είναι πολύ επικίνδυνος για την γη!!

Εχουμε αναφερθεί συχνά σε έρευνες για τον κομήτη Ελενιν και είμαστε οι πρώτοι πάρα τις αρνητικές διαθέσεις πολλών σχολιαστών που αναφέρουμε οτι ο κομήτης Ελενιν ίσως τελικά  να μην είναι τόσο «ακίνδυνος» όσο τον αναφέρουν οι κυβερνήσεις και τα ινστιτούτα τεχνολογίας μας.Σας παραθέτουμε λοιπόν ένα γραμμα απο το λευκό οίκο της Αμερικής για να σχηματίσετε την δίκη σας άποψη …αν τα πράγματα είναι σοβαρά η πολύ μα πάρα πολύ σοβαρά!! Ακόμα πριν διαβάσετε να θυμηθείτε αυτά τα κείμενα μαςΤι γίνετε όταν σε παγκόσμια χαρτονομίσματα παρουσιάζετε η τροχιά Του Νιμπιρου?

Ελενιν ..είναι ο τελειωτικός κομήτης?!! Η θα χρειαστει και τον 2005 YU55 για να κάνει την δουλειά του!!…Κοίτα τι σου κρύβουν!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

Ostp Letter Neos House (1)

http://www.ufo-blogger.com/2011/05/comet-elenin-white-house-letter.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *