ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΛΠΙΔΙΟ!!!!ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ!!!ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ,ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ!!!ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ!!!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»… (Ιωάν. Η-32)

Παρουσιάζω σήμερα το ΠΙΟ καινούργιο κήρυγμα-μήνυμα του Γέροντα Ελπίδιου προς τα πνευματικά του παιδιά, που ΚΑΙ αυτό παρουσιάζει (και πώς θα μπορούσε να ’ναι το αντίθετο;) ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!! Γιατί μιλάει και πάλι ο Ελπίδιος για όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που ’ναι να γίνουνε στο Μέλλον και για τα οποία φυσικά ΕΓΩ και άλλοι έχουμε γράψει πολλές-πολλές φορούλες μέχρι τώρα!… Τώρα… ποιος μας ακούει; Χμμμ… Εντάξει, υπάρχουνε ΠΟΛΛΟΙ που ξυπνήσανε, αλλά η αλήθεια είναι πως οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ κοιμούνται ακόμα τον ύπνο της… ΑΡΚΟΥΔΑΣ!!!

Ο Ελπίδιος λοιπόν σ’ αυτό το ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ κήρυγμα-μήνυμά του, από τις 27 Μαρτίου 2014, μας λέει καταρχάς ένα απλούτσικο πραγματάκι (που φυσικά θα ’πρεπε να το ξέραμε κι από ΜΟΝΟΙ μας!): να προσευχόμαστε ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ από πριν!!! Και ξαναλέει για την Πενταρχία του Σκότους, για την οποία είχε πει και πιο παλιά κτλ. κτλ. κτλ. Λέει λοιπόν τώρα σ’ αυτό το του το καινούργιο κήρυγμα-μήνυμα (ανάμεσα σε ΠΟΛΛΑ άλλα και ενδιαφέροντα!) και τα παρακάτω:

«Ο Σατανάς και η ελεγχόμενη απ’ αυτόν Πενταρχία του Σκότους ετοιμάζουν τώρα τον όλεθρο της Ανθρωπότητας! Για την έλευση του αγαπημένου τους σατανικού μεσσία… Όλος ο κόσμος, πριν να δει το βδέλυγμα της ερημώσεως, θα περάσει από τρεις διαδοχικές φάσεις, με συντελεστές τα τελευταία τρία μεγάλα βασίλεια αυτού του κόσμου. Βασίλεια, με σύντομες βασιλείες, αλλά μοναδικές σε καταστροφική δύναμη και επιβολή…

Τα τρία αυτά βασίλεια θα είναι: το βασίλειο της Αρκούδας, το βασίλειο του Δράκου και το βασίλειο του Φιδιού! Στο βασίλειο της Αρκούδας θα ηγείται η Ρωσία. Και θα την ακολουθούν μερικά ισχυρά κράτη με μεγάλη δύναμη, και σε οικονομία και σε στρατό. Θα επιχειρηθεί η αλλαγή συνόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από πολέμους ή από διπλωματικές συγχωνεύσεις κρατιδίων! Η έντεχνη και προγραμματισμένη σύγκρουση των υπερδυνάμεων μέσα από την πονηρή διπλωματία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που θα οδηγήσουν κάποια κράτη να συγκρουστούν ή δόλια να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στην επέλαση της Αρκούδας θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα…

Με ακαριαία χτυπήματα της Ρωσίας θα δουν οι ανόητοι αρχηγοί αυτών των κρατών, που πείστηκαν από εκείνους που δήθεν είναι σύμμαχοί τους, αλλά με πονηριά τους χρησιμοποιούν για τα δικά τους σχέδια, την ολοκληρωτική καταστροφή των εθνών τους!… Είναι τότε που κάποια κράτη θα σβήσουν από τον χάρτη… Η ανοησία των αρχηγών των κρατών του Βορρά, που θα πειστούν από εκείνους που τους χρησιμοποιούν, θα είναι η αιτία της καταστροφής αυτών των κρατών… Μιας καταστροφής τέτοιας έκτασης, που μόνο έκπληξη και παγκόσμιο φόβο θα προκαλέσει!

Πολλά κράτη που βρίσκονται στα πόδια της Αρκούδας θα την αποδεχθούν ως νέα ηγέτιδα δύναμη. Και δεν θα πάθουν κακό, γιατί θα δηλώσουν υποταγή στα θέλγητρά της. Αυτοί που θα θελήσουν να εναντιωθούν στην Αρκούδα και να την προκαλέσουν, αλίμονο… Αλίμονο σ’ εκείνους που θα τολμήσουν να πουν πως δεν την φοβούνται! Και θα θελήσουν και τα Στενά της αναπνοής της να κλείσουν… Τότε είναι που και την ύπαρξή τους θα απωλέσουν!!!
Η δύναμη της Αρκούδας θα κορυφωθεί τόσο πολύ, που φόβο και τρόμο σ’ όλο τον κόσμο θα προκαλεί!

Και την Περσία θα διαβεί, αφού πρώτα την Τουρκία με μοναδικό τρόπο διαλύσει και έξω απ’ τους Αγίους Τόπους θα βρεθεί! Μα είναι γραπτό απ’ τον Θεό, κάπου εκεί ν’ αρχίσει να σβήνει η ένδοξη και τρομακτική βασιλεία της, μετά από τόσα και τόσα που ο πονηρός κόκκινος Δράκος, σαν πρώην φίλος, θα της ετοιμάσει…

Το βασίλειο του Δράκου θα έχει σαν βασιλιά της Κίνας έναν πονηρό βασιλιά. Πιστός σύμμαχος στην αρχή με τη Ρωσία η Κίνα, θα εκμεταλλευτεί τη σχέση της με αυτήν και θα κερδίσει πάρα πολλά! Και αυτά θα την ανυψώσουν στο μέλλον σε υπερδύναμη. Η Κίνα θα επωφεληθεί από τις ανίατες πληγές της Ιαπωνίας, για να εγκαθιδρύσει στρατιωτικά, βήμα-βήμα, τη μελλοντική της κυριαρχία πάνω σε όλη την ευρύτερη περιοχή.
Δεν θα διστάσει όμως κατόπιν, μπροστά σ’ αυτά που θα της υποσχεθούν οι μέχρι τότε εχθροί της, να προδώσει τη φιλία της με τη Ρωσία! Και να συμβάλλει στον καταστροφικό κατήφορό της… Μέχρι τότε όμως ύπουλα θα κρύβει κάθε κρυφή της επιθυμία και θα αξιοποιεί έξυπνα τον φιλικό εναγκαλισμό της με τη Ρωσία. Τώρα απλώθηκε παντού, σχεδόν σ’ όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε με την οικονομία, σαν πρώτο στάδιο, πλημμυρίζοντας τον κόσμο με τα εμπορεύματά της. Για να καταλήξει κατόπιν και στρατιωτικά σε μια παγκόσμια συγκυριαρχία με την Αρκούδα. Όταν γίνει αυτό, τότε δεν θα αργήσει να φανερώσει και τις δικές της επεκτατικές βλέψεις…

Στον κόσμο τότε θα κυριαρχεί απόλυτος φόβος και αγωνία! Σ’ έναν κατεστραμμένο και ερειπωμένο κόσμο θα επιβάλλει με φωτιά και με ατσάλι τις αθεϊστικές της πεποιθήσεις!… Ζητώντας απόλυτη υπακοή και εφαρμογή… Την καυτή ανάσα του κόκκινου Δράκου θα νιώσει και η Ευρώπη, αλλά και η Αμερική… Θα υποφέρουν και οι δυο πολύ! Από όπου θα περνά και θα επιβάλλεται ολοκληρωτικά, με φοβερή κομμουνιστική μεθοδολογία, ο Δράκος θα κάνει τους ανθρώπους να στενάζουν και να υποφέρουν… Τους ανυπόφορους διωγμούς του σατανικού Δράκου θα υποστούν πιο πολύ απ’ όλους οι Χριστιανοί… Θα μπορούσα με μια λέξη να περιγράψω τη βασιλεία του Δράκου: εφιαλτική! Αλίμονο σ’ αυτούς τους ανθρώπους που θα ζουν τότε σ’ αυτό το βασίλειο της απόλυτης εξουθένωσης!

Οι άνθρωποι θα εκτελούν σαν ρομπότ τις κρατικές εντολές! Μαντρωμένοι μέσα σε κλουβιά δεν θα έχουν περισσότερα δικαιώματα από τα κατοικίδια ζώα!… Η ζωή κι ο θάνατος δεν θα έχουν για τον άνθρωπο καμιά αξία… Αυτό το βασίλειο θα είναι προδρομικός προπομπός εκείνου του βασιλείου, που θα ακολουθήσει μετά.

Το βασίλειο του Φιδιού είναι το τελευταίο βασίλειο. Θα έχει τον μοναδικό στην παγκόσμια ιστορία ηγέτη! Αυτόν, που όλοι θα μαθαίναμε σαν βδέλυγμα της ερημώσεως… Με τη μορφή φιδιού μπόρεσε να πλανέψει ο Σατανάς τον πρωτόπλαστο άνθρωπο μέσα στον Παράδεισο… Με το ίδιο δηλητήριο της πλάνης θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο τον άνθρωπο να καταστρέψει την ανθρωπότητα και επειτα θα τον υποτάξει κάτω από το γνήσιο παιδί του σκότους: τον ψευδομεσσία Αντίχριστο…

Η βασιλεία του Φιδιού θα είναι μοναδική στην ιστορία της ανθρώπινης ζωής! Όλες οι μέχρι τώρα βασιλείες του κόσμου είχαν σαν στόχο να υποτάξουν την υλική πλευρά του ανθρώπου. Η βασιλεία του Φιδιού θα υποτάξει και την ψυχή, και το σώμα… Γι’ αυτό και οι μέθοδοι που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι μοναδικές στο είδος τους. Με την πιο τέλεια δύναμη της τεχνολογίας, και μάλιστα, της νανοτεχνολογίας.
Ο Αντίχριστος αυτός ηγέτης θα έχει τη δύναμη και την εξουσία να ελέγχει σωματικά και νοητικά κάθε άνθρωπο υποτελή του. Αφού πρώτα πείσει τους ανθρώπους που επέζησαν από τις εφιαλτικές πολεμικές καταστροφές και δοκιμάστηκαν τρομερά από την αγωνία επιβίωσης λόγω της έλλειψης των τροφίμων και του νερού, ότι αυτός είναι ο πρίγκιπας της ειρήνης και ο πραγματικός μεσσίας, θα τους εξαναγάσει εκούσια να τον αποδεχτούν ως μοναδικό βασιλιά τους…

Τότε είναι που θα τοποθετήσει σε όλους τους υπηκόους του το περίφημο τσιπάκι με τον κωδικό του ονόματός του. Με αυτό το υπερυψηλής νανοτεχνολογίας τσιπάκι θα μπορεί να βλέπει και να ελέγχει σχεδόν απόλυτα ό,τι αφορά τον άνθρωπο-αριθμό»…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΟΝΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: Εγώ τώρα… ΤΙ ΝΑ ΠΩ για όλα αυτά τα ΦΟΒΕΡΑ-ΤΡΟΜΕΡΑ παραπάνω;;; ΔΕΝ τα είπε ΟΛΑ ο Γέροντας Ελπίδιος;;; Πως δλδ. μετά την Ρωσία (που ΚΑΙ κατά τον Ελπίδιο θα είναι ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ!) θα έρθουνε ΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ (ποτέ μου ΔΕΝ τους χώνεψα και ΠΑΝΤΑ έλεγα αυτά που λέει και ο Ελπίδιος!!!) και… ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ, μέσα σε κλουβιά, για να δουλεύουμε ΟΛΗ ΜΕΡΑ και ΜΙΑ ΖΩΗ για την Κίνα του Δράκου!… Φυσικά μετά ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, με τον Αντίχριστο και το δικό του βασίλειο, που θα ’ναι αυτό του Φιδιού! Τι να πω τώρα ΕΓΩ η καημενούλα μπροστά σε όλα αυτά τα ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ;;; Μόνο ένα πραγματάκι θα πω: Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ!…

http://www.volcanotimes.com/

Σόνια Μαυρίδου
sonia_mavridou@hotmail.gr
facebook: Σόνια Μαυρίδου

ΠΗΓΗ

Loading...

38 thoughts on “ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΛΠΙΔΙΟ!!!!ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ!!!ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ,ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ!!!ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ!!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Ασε πατερ, εχεις πει πολλα και εχεις πεσει σε ολα εξω εκτος απο εκεινο με τον παπα που και παλι παιζεται

 2. Ανώνυμος says:

  …και ζησαν αυτοι καλα και 'μεις καλυτερα…ασε ρε γεροντα…ασε καλυτερα …θου κυριε φυλακη τω στοματι μου! Οι αυτοκτονιες των Ελληνων ολο και αυξανονται.Αυτες τις οραματιστηκε κανεις.
  -Αααα ! Παρεπιπτοντως σημερα μαθαμε οτι ο Βλαδημηρος εχει 40 δις στην Ελβετια και οτι οι φονιαδες των λαων θελουν να την βαλουν χερι…ως αντιποινα!

 3. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε την γνώμη μας…

  Κατ΄αρχήν για την άνοδο της Ρωσία, της Κίνας, αλλά και την Ινδίας… του Ισλάμ.. .την έξοδο μας από το ευρώ κ.λ.π. τα γράφαμε πριν από 12 χρόνια, ως μελέτη με βιβλιογραφία αλλά…

  Αλλά.. είναι άγνωστο γιατί κάποιοι (έστω και ιερείς, γέροντες, γερόντισες) που θέλουν εναγωνίως να το παίζουν… "προφήτες".. αντί να προσεγγίζουν μια απτή υλική κατάσταση γεωπολιτικής, με βάση την λογική… χρησιμοποιούν διάφορα πομπώδη τεχνάσματα με θρησκευτική χρεία… σατανοποίσησης, που από ένα σημείο και μετά προκαλούν τον γέλωτα!

  Δεν φτάνει που έχουμε τα πολιτικά παράδοξα με τους πολιτικούς… και τους δημοσιογράφους, τώρα έχουμε και τα θρησκευτικά παράδοξα, με τους θρησκευτικούς… και τους αναλυτές!

  Από την μια ο Ελπίδιος μας λέει για την αρκούδα που θα "προάγει τον φόβο και τον τρόμο"… από την άλλη η Σόνια… μας λέει ότι η αρκούδα (που θα προάγει τον φόβο και τον τρόμο κατά Ελπίδιο), είναι αγία!!

  Τώρα το πως είναι δυνατόν, κάτι που είναι… άγιο, να προκαλεί τον φόβο και τον τρόμο, είναι άγνωστο.

  Όπως πριν από μερικά χρόνια, κάποιοι λαοπλάνοι απόστολοι… προήγαγαν την υπέρομάδα Έψιλον.. με τα σχετικά λογίδια, περί υπερτεχνολογίας… αγνώστων δυνάμεων και εργαστηρίων ανά των πλανήτη! Έτσι και τώρα έχει στηθεί μια μηχανή… από θεομπαίχτες, που έχουν ανοίξει το κουτί με τις αλογόμυγες… και είναι γνωστό ότι οι αλογόμυγες έχουν μεγάλο οίστρο…

  Μια παρότρυνση. Θα μπορούσε ο Ελπίδιος (μιας και μιλάει για τον σατανά) να μας παρουσιάσει μια μελέτη, και την γνώμη του, με θέμα: Ο Χριστιανισμός χωρίς την ύπαρξει του Σατανά.

  Αν μας κάνει κάποια σοβαρή ανάλυση ο Ελπίδιος, περί τούτου… τότε θα καταλάβουμε το γιατί είναι απαραίτητος για την ύπαρξει και την συνέχεια του χριστιανισμού, ο λεγόμενος "Αντίχριστος". Το "παιχνίδι" έχει εξ αρχής από μέσα τους σπόρους της προδοσίας.

  Αυτά.

 4. Ανώνυμος says:

  Ωραία προγραμματάκια για το μυαλό ! Εχουν την ίδια μαμά τον ίδιο μπαμπά αλλά πολλά παπαγαλάκια για να τα διαδίδουν. Προγράμματα δηλητήριο Ασε το δηλητήριο να μπει μην αντιστέκεσε. Μετά ασ το να φύγει. Μην το πολεμάς . . . απλά διώξτο. Οχι στον αέρα. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Ο αέρας είναι ζωη που μπαίνει στα πνευμόνια. ΟΧΙ ΕΚΕΙ. Φτιάξε έναν υπόνομο ΡΊΞΤΟ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΟΝ

 5. Ανώνυμος says:

  Το βασιλειο του φιδιου το βασιλειο του δρακου.. μαλιστα… Η σονια μαλλον ζει στο βασιλειο της neverland…

 6. Ανώνυμος says:

  Τον χριστιανισμό τον μάχεστε, αλλά αν βγει κανένας παπάς και πει οτι μπούρδα νάναι, τα πιστεύετε όλα…. αρκεί να έχει καταστροφή και κακό για την ανθρωπότητα…. μόνο ο Κύριος γνωρίζει τι θα γίνει και πότε, συνέλθετε καταστροφολάτρες!!!!!

 7. Ανώνυμος says:

  Σονια πρόσεχε!!!ο Ελ πηδιος έχει καιρό να πηδήξει!!!αλλαξε πνευματικό γιατί δεν θα του γλιτώσουν ούτε αρκούδες ούτε δράκοι ούτε φίδια!!!!
  Πρόσεχε και την πενταρχι(δι)α του σκότους!!!
  ΝΙΚΟΣ

 8. Ανώνυμος says:

  Εν τω μεταξυ τα εχουν κατασκευασει ολα τοσο καλα οι προφητες που δεν αφηνουν το θυμα να ξεφυγει απ τα διχτυα τους. Σε ολες τις προφητειες η Ελλάδα εχει ελαχιστες.απωλειες απο τον γενικο πολεμο,αυξανει τα εδαφη της, απαλλασσεται απο τους τουρκους και τους κακούς εβραιομασονους (οι οποιοι αλλη δουλεια δεν εχουν να κανουν απο το να βασανιζουν εμας τους καημενους και ταλαιπωρους ελληνες που ολοι μας μισουν και θελουν να μας εξοντωσουν.).

 9. Ανώνυμος says:

  Και τελικα η Ελλάδα βγαινει νικητρια στο τελος και ολος ο κοσμος υποκλινεται σ αυτην. Γι αυτο το προβατο δεν βγαινει απ το μαντρί. Του εχουν χαιδεψει την αλαζονεια, του εχουν αφαιρεσει τις ευθυνες εφοσον ειναι θυμα σκοτεινων δυναμεων και τελος το αποτρεπουν να βγει με τον τρομο που του επιβαλουν(εκτος Εκκλησίας το απολυτο χαος.).
  Καλη μας τυχη

 10. Ανώνυμος says:

  ΟΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ?? ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ΄ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ

 11. Ανώνυμος says:

  Πατερα Ελπιδιε με ολο τον σεβασμο που εχω προς τον δημιουργο και προς εσενα.Ειδα μια φωτογραφια σου στο διαδυκτιο και φυσιογνωμικα εκρινα πως εκπροσωπεις το Φως.Πραγματι οταν ακουσα τον ραδιοφωνικο σου λογο επηρεαστηκα και φορτωσα ολο το υπογειο με τροφιμα αναμενοντας τα λεγομενα σου να γινουν πραγματικοτιτα.Ματαια ομως.Τσαμπα φοβος.Ειχες πει και με σιγουρια οτι εαν δεν γινουν αυτα που λεω να με φτυσετε.Οχι δεν επιθυμω να σε φτυσω.Ευτυχως πουη Θεια προνεια δεν επετρεψε να γινει το κακο που μαλλον τοσο μερικοι επιθυμουν.Ενιοτε και προφητευουν.Τα τροφιμα τα μοιρασα σε ανθρωπους που τα ειχαν αναγκη.Αυτα.Αμην.

 12. γιαννιτσα says:

  γεια σε ολους. Αυτο που νομηζω εγω λεω οτι δεν χρειαζεται να σας φοβιζουν τα γεγονοτα που λενε οτι θα γηνουν,και αυτο γιατι αν εχεις τον Ιησού Χριστο μαζι σου ,δεν σε τρομαζει τιποτα.
  καλητερα λοιπον οτι αφορα τετια γραμματα η βιντεο το μονο που να περνουμαι ειναι η ελπιδα στον Κυριο μας Ιησου Χριστο.
  Προσοπικα χερομαι οταν ακουω τετια λογια,γιατι ετσι μηπως αξιωθω και μαρτηρησω για τον Χριστο και ετσι φτασω πιο κοντα στο να μην σβηστη το ονομα μου απο το βιβλιο της ζωης.
  Μετανοητε χριστανοι,οπως τοτε φωναζε ο Ιωαννης ο προδρομος,ετσι και τωρα ολα φωναζουν το ιδιο,ειτε αληθηνοι ειτε ψευτικοι,και επε θα ερθουν πολοι που θα κανουν θαυματα και αν ακουσεται οτι εδω ειναι ή οτι εκει ειναι μην τους πιστεψεται,ο καλος κανη εργα καλα.
  Εξομολογηση Μετανεια Θεια κοινονια,ελπηδα και αναζητηση του ονοματος Του.
  Κυριε Ιησου Χριστε ελε'΄ισον με ῎…………………………αμην

 13. Ανυπαρκτος 2Ε says:

  Έχω ξαναπεί ότι μιμούνται ,θέλουν να
  μιμηθούν της γραφές και της προφητείες
  γιατί έτσι θα έχουν να αντιμετωπίσουν
  ένα ποιο ήπιο κοπάδι … Μέσα στις γραφές
  (εννοώ και των καθολικών ) έχουν
  προφητεύσει γεγονότα των τελευταίων
  καιρών που σημάδια τους είναι και οι
  πανδημιες…

  Αυτα δεν ειναι τιποτα stranger. Το κακο θα ειναι να καταφερουν τα "ζομπι" να τα κανουν ζομπι. 1000 χρονια βασανιστηριων χωρις να μπορουν να πεθανουν. Η τεχνολογια μπορει να κανει πολλα… Το λεω και θα το λεω συνεχεια μιας και το καθε τι πανω στη γη ειναι τεχνολογια οσο και δεν μπορειτε να το καταλαβατε ζομπι.

 14. Ανώνυμος says:

  ΣΕ ΌΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΈΩ.ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΑΠ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΌ ΜΑΣ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΟΣ.
  ΌΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΆ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

 15. Ανώνυμος says:

  Ελπιδιε εγω πιστευω οτι εσυ με καποιους αλλους πατε να καλυψετε.την βασιλεια του φιδιου.που ειναι τωρα.

 16. Ανώνυμος says:

  Ελπιδιε εγω πιστευω οτι εσυ με καποιους αλλους πατε να καλυψετε.την βασιλεια του φιδιου.που ειναι τωρα…ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ…ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΤΙΝ…ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΟΛΗ…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ?.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ…ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Κ-Ο-ΑΛΟΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΤΕΣ για 3.5 χρονια…να σε καψω-τσιπαρισω Γιαννη να σε αλοιψω βαζελινη.

 17. Ανώνυμος says:

  Μπάρμπα Ελπίδιε, σε ΠΟΙΟΝ είπες να προσευχόμαστε ;;;

  Στον Εβραίο θεό ΙΑΧΩΒΑ-ΓΙΑΧΒΕ που μας αναθεματίζει με 7 Αναθεματισμούς κάθε Κυριακή της Ορθοδοξίας ;;

  ΕΦΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ !!

  Περιέχονται στο « Συνοδικόν της Αγία Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου υπέρ της Ορθοδοξίας το έτος 787 μ.Χ και διαβάζονται κάθε χρόνο της Κυριακή της Ορθοδοξίας στις εκκλησίες μέχρι και το 2009 !!

  Γιατί στις 8 Μαρτίου 2009, εορτή της «Κυριακής της Ορθοδοξίας», παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο Ιερώνυμος αποσιώπησε το κείμενο των Επτά Αναθεματισμών κατά των Ελλήνων, το οποίο διαβαζόταν κάθε χρόνο την ημέρα αυτή σ' όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες και τα μοναστήρια μέχρι εκείνη την ημέρα !!!

  Υπενθυμίζω μόνον τον 2ο Αναθεματισμό των Ελλήνων, λόγω ελλείψεως χώρου :

  «Τοις τα Ελληνικά δεξιούσι μαθήματα και μη δια παίδευσιν μόνον ταύτα παιδευομένοις …………ΑΝΑΘΕΜΑ τρις !!!!

  Δεν γνωρίζω εάν τηρήθηκε αυτή η σιωπηλή κατάργηση των 7 Αναθεματισμών, σε όλες τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, γιατί Επίσημη Ανακοίνωση, ΔΕΝ υπήρξε.
  Λοιπόν μπάρμπα Ελπίδιε; Να προσευχόμαστε σ’ αυτόν τον εβραίο θεό που μας αναθεματίζει ;;
  Μπάρμπα Ελπίδιε, σου αφιερώνω και το ποίημα του Βάρναλη :

  ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΒΕΡΚΟΙ ΒΩΔΙΝΟΙ
  Πρωτοχρονιάτικο
  Σαράντα σβέρκοι βωδινοὶ μὲ λαδωμένες μποῦκλες σκεμπέδες, σταβροθόλωτοι καὶ βρώμιες ποδαροῦκλες ξετσίπωτοι, ἀκαμάτηδες, τσιμπούρια καὶ κορέοι
  ντυμένοι στὰ μαλάματα κι᾿ ἐπίσημοι κι ὡραῖοι.
  Σαράντα λύκοι μὲ προβιὰ (γι᾿ αὐτοὺς χτυπᾷ ἡ καμπάνα) καθένας γουρουνόπουλο, καθένας νταμιτζάνα! Κι ἀπὲ ρεβάμενοι βαθιὰ ξαπλώσανε στὸ τζάκι,κι ἀβάσταγες ἐνιώσανε φαγοῦρες στὸ μπατζάκι.
  Ὄξ᾿ ὁ κοσμάκης φώναζε: «ΠΕΙΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ», γερόντοι καὶ γερόντισσες, παιδάκια καὶ μητέρες κι᾿ οἱ τῶν ἐπίγειων ἀγαθῶν σφιχτοὶ νοικοκυρέοι, ἀνοῖξαν τὰ παράθυρα καὶ κράξαν: «Εἶστε ἀθέοι».

  Ούτε Χριστιανούς, ούτε Δωδεκαθεϊστές Καντηλανάφτες χρειαζόμαστε!

  ΜΟΝΟΝ την ΓΛΩΣΣΑ μας, την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !!

  Το φάρμακο λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ…

  (Αναζητείστε του 7 Αναθεματισμούς σε ολόκληρο το Διαδίκτυο).
  ΑΝΩΝΥΜΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *