Νέα ημερομηνία για το τέλος του κόσμου!

«Μάταια» περίμεναν την συντέλεια του κόσμου στις 21η Μαΐου, εκατοντάδες οπαδοί του ιεροκήρυκα- προφήτη Χάρολντ Κάμπινγκ, ο οποίος είχε προβλέψει με μαθηματικό τρόπο (;) ότι όλα θα τελείωναν το Σάββατο 21 Μαϊου!
Παρά την αποτυχία του όμως, ο 89χρονος δεν το βάζει κάτω! Μιλώντας στο….

στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό του σόου στο Family Radio παραδέχτηκε ότι… απλώς ότι έπεσε έξω κατά έξι μήνες!


Αυτό σημαίνει ότι η Αποκάλυψης θα έρθει τελικά, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο και συγκεκριμένα μέχρι τις 21 Οκτωβρίου!


<< Η Ημέρα της Κρίσεως θα έρθει πραγματικά αυτή τη σφορά στις 21 Οκτωβρίου 2011>>, δήλωσε με σιγουριά!


Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά ο Κάμπινγκ κάνει… ένα μικρό λαθάκι, αφού ο ίδιος είχε προβλέψει και πάλι το τέλος του κόσμου το 1994 και τότε είχε δικαιολογηθεί ότι η αποτυχία του οφειλόταν σε μαθηματικό λάθος.


Αυτή τη φορά βεβαίως, ο λάθος υπολογισμός στοίχισε κάτι παραπάνω στους οπαδούς του Κινήματος του Χάρολντ Κάμπινγκ οι οποίοι είχαν δαπανήσει χιλιάδες δολάρια σε όλον τον κόσμο για να προειδοποιήσουν τον κόσμο για το Τέλος!
pyles.tv

http://mystikos-planitis.blogspot.com/2011/05/blog-post_3298.html#ixzz1NN0DOyHG

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *