ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Ο ΠΑΠΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ

ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Ο ΠΑΠΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ

Ο Πάπας Francis κάνει έκκληση για «παγκόσμια ηθική κινητοποίηση» κατά τη διάρκεια συνάντησης του με ανώτερους αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών.

Μια τέτοια κινητοποίηση, είπε, θα ωθούσε τα τεχνικά προγράμματα για τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και την ανάπτυξη περαιτέρω με την προώθηση του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, «αδελφότητα και αλληλεγγύη».

«Ένα σημαντικό μέρος της ανθρωπότητας δεν μοιράζεται τα οφέλη της προόδου και στην πραγματικότητα, υποβιβάζεται σε ενα καθεστώς πολιτών δεύτερης κατηγορίας», δήλωσε ο Πάπας κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Βατικανό με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπάν Κι Μούν και Στελέχη Επιτροπής του ΟΗΕ για τον Συντονισμό.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το διοικητικό συμβούλιο περιλαμβάνει τους διευθυντές των 29 εξειδικευμένων οργανισμών και υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών. Το Βατικανό και οι καθολικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται στενά με πολλές από αυτές, όπως το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης.

Οι άνθρωποι πρέπει επίσης να αναγνωρίσουν ότι τα πνευματικά, διανοητικά και τα υλικά αγαθά »που η πρόνοια του Θεού έχει τοποθετήσει στα χέρια μας» είναι γραφτό να μοιραστούν, μεταξύ άλλων μέσω της φιλανθρωπικής ενίσχυσης και «της νόμιμης ανακατανομής των οικονομικών οφελών από το κράτος.»

Δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάτι αυτό, αλλά όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο «Μητρική Εταιρεία (Mother co.)» και που έχουμε αναφέρει από το μπλόγκ Αθέατη γνώση, καταλαβαίνουν τι ακριβώς παίζεται πίσω από αυτή την κίνηση του Σατανιστή Πάπα Φράνσις και του ΟΗΕ, και το πόσο δικαιώνεται ο συγγραφέας του βιβλίου Δημοσθένης Λιακόπουλος για τα επερχόμενα γεγονότα, αφού το παρακάτω κείμενο που σας παραθέτω είναι ενα απόσπασμα από τον συγκεκριμένο τόμο. Μπορεί να είμαστε ένα βήμα πρίν από αυτα που θα διαβάσετε, αλλά σε κάθε περίπτωση οι αναφορές των καταστάσεων και τα λόγια του Πάπα που έχω υπογραμμισμένα συμφωνούν απόλυτα με αυτά που είναι γραμμένα στο βιβλίο.

ΤΟΜΟΣ 27 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ MOTHER CO. ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, σε έκτακτή συνεδρίαση, θα εξουσιοδοτήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων να αναλάβει την παραγωγή και διανομή τροφίμων σε όλον τον πλανήτη.

Κάθε έθνος, επαρχία, κράτος, πόλη και χωριό θα διαθέτει Συμβούλιο Τροφίμων. Αυτο θα αποτελείται από μια μικρή ομάδα μεσαζόντων που θα επιλέγεται από τις αρχές ως νομίμως και ηθικώς υπεύθυνη για την κατανομή, την αποθήκευση και την διανομή των τροφίμων. Αυτή θα είναι και η στιγμή που ενω όλοι πανικόβλητοι θα προσπαθούν με σπασμωδικές ενέργειες να επιβιώσουν, η Μητρική Εταιρεία θα αναλάβει τον έλεγχο και την διακυβέρνηση του πλανήτη. Αυτά τα συμβούλια τροφίμων, που ουσιαστικά θα αποτελούνται από υπαλλήλους της Μητρικής Εταιρείας, θα εκδώσουν διάταγμα που θα ορίζει πως μόνο οι πολίτες με το σήμα η το όνομα η τον αριθμό του ονόματος του παγκόσμιου ηγέτη θα έχουν πρόσβαση στα τρόφιμα και άλλα καθημερινά και απαραίτητα προιόντα.

Αυτός ο νόμος θα εδραιωθεί και θα δημοσιευτεί στο όνομα της ομοιομορφίας και της δικαιοσύνης (σκληρό σταλινικό μέτρο), ώστε να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να μοιράζονται τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα αγαθά και να τους αποτρέψουν από τη μαζική συλλογή και αποθήκευσή τους.

Loading...

4 thoughts on “ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Ο ΠΑΠΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ

 1. Ανώνυμος says:

  Ναι! Εντάξη…

  Αλλά ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, που θα αγιοποιήσει τον πάτερ Παϊσιο μέσα στο καλοκαίρι… έχει άλλη γνώμη για τον φίλο του Φραγκίσκο (όπου στην Φρουτοπία είναι και φραγκόσυκο).

  Η γνώμη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου για τον αείμνηστο πάτερ Παϊσιο…

  http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%B6/129043/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF-%CE%B3%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%90%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82

  "…Ιεράρχης με τον οποίο επικοινώνησε η «Espresso» είπε ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευλαβείται ιδιαιτέρως τον γέροντα Παΐσιο, τον οποίο είχε γνωρίσει και προσωπικά και ο οποίος στη συνείδηση του λαού είναι ήδη άγιος και συμπλήρωσε: «Η αγιοκατάταξη πιθανότατα να γίνει στις 12 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η μνήμη του και φυσικά τις αποφάσεις θα λάβει η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου». Ο γέροντας Παΐσιος εκοιμήθη σε ηλικία 70 ετών, το 1994. Η πρόταση προς αγιοποίηση του γέροντα Παϊσίου είχε γίνει προ δεκαετίας, απόλυτα τεκμηριωμένη, υπό του σεβασμιότατου μητροπολίτη Ναυπάκτου Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου"…

  Η γνώμη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου για τον Πάπα Φραγκίσκο…
  http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%80%CE%B1

  …"Την πεποίθησή του ότι η συνάντηση που θα έχει εντός του μηνός στην Ιερουσαλήμ με τον Πάπα Φραγκίσκο, θα φέρει πιο κοντά την Ορθόδοξη και την Καθολική Εκκλησία, βοηθώντας έτσι να μπει ένα τέλος στην χιλιόχρονη «διαμάχη», εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος"….

  Για όλα αυτά και άλλα τόσα, ας αφιερώσουμε ένα… άσμα, ασμάτων!

  https://www.youtube.com/watch?v=gPGRDEj8fns

  …"Πότε Βούδας, πότε Κούδας, πότε Ιησούς κι Ιούδας.
  Έχω καταλάβει ήδη της ζωής μου το παιχνίδι"…

  Αυτά.

  ΥΓ. Ο Βαρθολομαίος, δεν έχει φίλο μόνο τον Φραγκίσκο… αλλά και τον Jeronimo… που ήταν και πασοκατζής!.. Γαπικός μέχρι made in u.s.a. κόκαλο.

 2. Μάγδα Λίγδα says:

  Η ΘΕΛΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
  ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ
  ΝΙΚΗ

 3. ΣΗΜΑ ΤΩΡΟΣ says:

  προς φιλο ΚΑΝΕΝΑ και αυτον που μου ειχε πει ]ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΝΕΣΑ]
  ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ….ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΟΜΗ
  ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ — ΛΕΥΚΟΣ ΠΑΠΑΣ αυτος που φαίνεται στο κοσμο [ ο συγκεκριμενος παπας ειναι Ιησουίτης δηλ μαυρος/ σρατιωτικη δομη βατικανου [
  ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΆΡΧΗΓΟΣ [ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗς ΔΟΜΗς ΔΡΑΣΗΣ]
  ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΚΡΙΖΟΣ ΠΑΠΑΣ [ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ -χατζηδων -ιεχωβαδων και της δομης των γνωδτων πανεπιστημιων
  ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ Ο εκπροσωπος βασιλικων οικογενειών [συνηθως βαυβαρικης γενιας ]ο προ τελευταιος που εδωσε το χρησμα τελευταια,τα σε αυτον που στο παλατι κατεστρεψε τα ελεφαντοδοντα[γκανεσα]- χαρις- ηταν ο γαμβρος ισπανος του κοκου
  αυτος ο παπας[ μια που ειναι και μαυρος] εχει λαβει εντολη απο ΑΝΩΘΕΝ να αλλαξει τροπαρι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ 23 ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΊΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και να επιβαλει στους ανωτερους του να ειναι συνεργασιμοι και να αποχωρησουν ησυχως ξεκινώντας απο αυτους που διοικη ο ιδιος οπως ΟΗΕ- Κυβερνήσεις -ΕΤΑΙΡΙΕς – ΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ κλπ
  για αυτο αυτα που λει το αρθρο και κινησεις ηρεμιας και ανοιγματα στον πουτιν ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.των ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΝ ΚΑΙ των 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ επικυριαρχων ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΑΙ τρωγοντε μεταξυ τους,,,,, ΙΔΩΜΕΝ…!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *