Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:22 - 06/04/2014

Με την συνοδεία δύο στρατιωτικών αεροσκαφών το Μαλαισιανό Boeing μέχρι την εξαφάνιση του ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ιστορία με την εξαφάνιση του αεροσκάφους , όσο περνούν οι ημέρες , δείχνει να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες που ενισχύουν το σενάριο εκείνο που δείχνει πως δεν πρόκειται για ένα απλό αεροπορικό δυστήχημα.

Το σίγουρο της υπόθεσης είναι πως οι official πληροφορίες είναι ελλειπέστατες , και πως εάν κάποιος μελετήσει τα δεδομένα που δίνει η Κυβέρνηση της Μαλαισίας και η Malaysian Airlines , σίγουρα θα εντοπίσει τρανταχτά κενά στο “χρονολόγιο της συντριβής” τα οποία εάν μπορούσαν να μας αποκαλυφθούν σήμερα , σιγουρα θα γνωρίζαμε τι απέγινε τελικώς το μοιραίο αεροπλάνο, οι επιβάτες και το πλήρωμα του .

Ένα “εναλλακτικό ρεπορτάζ” για την εξαφάνιση του Boeing 370 της Μαλαισίας παρουσίασε πριν 2 ημέρες το γνωστό πρακτορείο ειδήσεων CNN

Φιλοξένησε την Sarah Bajc, σύζυγο ενός επιβάτη ονόματι Phill Wood ο οποίος αγνοείται ακόμη και σήμερα καθώς και όλοι οι επιβάτες της μοιραίας πτήσης.

Η Sarah μοιράστηκε με το κοινό την μαρτυρία που είχε από μία άλλη οικογένεια , η οποία είχε και αυτή, στενό συγγενικό μέλος της στην πτήση του μοιραίου boeing.

Σύμφωνα με την Sarah , εν μέσω συζητήσεων , η εν λόγω οικογένεια την προσέγγισε λέγωντας της πως κάποιοι μάρτυρες είδαν το αεροπλάνο να συνοδευεται από δύο στρατιωτικά αεροσκάφη.

Η Sarah , όπως και πολλές οικογένειες ακόμη άλλων επιβατών , δηλώνει πως πιστεύει και είναι σίγουρη ότι το αεροπλάνο είναι άθικτο και βρίσκεται σε ασφαλές σημείο , καθώς και πως όλοι οι επιβαίνοντες έχουν διασωθεί και είναι καλά στην υγεία τους .

Επίσης λέει πως οι εμπλεκόμμενες με την υπόθεση κυβερνήσεις ψεύδονται για το θέμα και αποκαλύπτει πως μίλησε με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και ειδικούς σε θέματα ασφαλείας , οι οποίοι κατά την άποψη τους πιστεύουν πως η όλη ιστορία μοιάζει με στρατιωτική επιχείρηση.

Το βίντεο από το CNN

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 04/06/2014 @ 7:51 ΠΜ

    Αν πρόκειται για ένα απλό αεροπορικό δυστύχημα, οι έρευνες θα έπρεπε να γίνονται κατά μήκος της πορείας προορισμού του, από το σημείο τελευταίας επαφής.
    Αν υποθέσουμε ότι δεν πρόκειται για ένα απλό αεροπορικό δυστύχημα, τότε τον λόγο έχουν οι στρατιωτικές πληροφορίες από παρατηρήσεις των ραντάρ σάρωσης αναέριου χώρου ευθύνης, όπως αυτή που επεσήμαναν και κατέγραψαν, την αλλαγή σε "Β/Δ πορεία" και την "υπερπτήση" του αεροσκάφους μετά του σημείου τελευταίας επαφής και παραδόξου συγής (τρανπόντερ).
    Μαζί με αυτήν την επί 5ώρου δορυφορική κάλυψη καλής λειτουργίας των κινητήρων.
    Αυτά είναι τα δεδομένα και άλλα πολλά τα οποία με δήλωση των αμοδίων αρχών, δεν μπορούσαν να αποκαλυφθούν σήμερα, λόγω στρατιωτικού περιεχομένου και όχι αυτά μετά από την ξαφνική αμερικάνικη εμπλοκή, που οδήγησαν σε υπερωκεάνιες – αυστραλέζικες αναζητήσεις, μέχρι και τον νότιο παγωμένο ωκεανό ακόμα. Πάλι καλά που δεν έφτασαν και στον Ν.Πόλο.
    Για να εντοπίσουν το μαύρο κουτί, θα πρέπει πρώτα κάποιος να πάει ένα μαύρο κουτί, εκεί που το ψάχνουν αυτά τα βούρλα.

  2. Ανώνυμος 04/06/2014 @ 12:26 ΜΜ

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑ [ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ]… ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ [ ΦΥΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ] ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ …ΠΕΡΙ ΒΡΥΑ ΛΕΙΧΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΛΗΤΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ Υ.Γ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ …ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΙΝΓΚ ΣΕ [ ΧΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ] ΧΑΛΑΝΕ ΑΜΑ ΛΗΞΟΥΝ Η ΟΧΙ …ΑΙΣΧΟΣ blog ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ …ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΙΣΧΟΣ… ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΛΕ…'' ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ''…

  3. Ανώνυμος 04/06/2014 @ 12:31 ΜΜ

    Για κάθε απάντηση της επιστήμης και των ρεπορτάζ υπάρχει πάντα η κρυμμένη συνωμοσία που ανακαλύπτου οι γάτακες του katohika. Τη θεωρία του boeing με τους εξωγήινους και τα πεδία καιρό έχετε να την πείτε. Αυτή ταιριάζει περισσότερο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*