14:11 - 12/09/2011

Μαύρα CD με Ιστορία, Άλγεβρα, και όλα τα μαθήματα έξω από τα σχολεία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, έγχρωμοι αλλοδαποί, έχουν στήσει την πραμάτεια τους, έξω από τα Σχολεία που ανοίγουν σήμερα και μαζί με τα πειρατικά CD, (τα γνωστά η πειρατεία σκοτώνει την μουσική) που τους έχουμε μάθει να πουλάνε, έχουν από σήμερα και πειρατικά CD που περιέχουν τα βιβλία που δεν θα παραλάβουν οι μαθητές.

 Ιστορία, Άλγεβρα, Θρησκευτικών, Αρχαίων Ελληνικών, Γεωμετρίας, Φυσικής και Χημείας είναι τα πρώτα σε ζήτηση μέχρι τώρα.
 Η ιδιωτική πρωτοβουλία για άλλη μια φορά έσωσε την κατάσταση και οι εφευρετικότητα των λαθρομεταναστών που έχουν μάθει πλέων την ελληνική νοοτροπία, εφήρμοσε το “πενία τέχνες κατεργάζεται”
 Καλή σχολική χρονιά ….    

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*