Κοσμική ακτινοβολία ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το μεγάλο αντικείμενο στον Ήλιο ? Τι μας κρύβει η ΝΑΣΑ ? Το ίδιο αντικείμενο είχε εμφανιστεί σε φωτογραφία πριν από 8 μήνες ! (NEO VIDEO)

Σάλο έχει προκαλέσει το μεγάλο αντικείμενο που παρατηρήθηκε σε φωτογραφία του SOHO κοντά στον Ηλιο. Η Αστρική Προβολή ήταν από τα πρώτα ελληνικά site που ανέδειξαν το θέμα και είχαμε κάνει λόγω τότε για κοσμική ακτινοβολία ή αλλοίωση της φωτογραφίας. Εστω και καθυστερημένα ένας ειδικός, ο Nathan Rich του United States Naval Research Laboratory (NRL), το οποίο μελετά τις φωτογραφίες του LASCO 2, της κάμερας δηλαδή που κατέγραψε το αντικείμενο, βγήκε και υποστήριξε αυτό που είχαμε πιθανολογήσει, ότι δηλαδή πρόκειται για κοσμική ακτινοβολία η οποία “χτυπάει” τον αισθητήρα CCD της κάμερας και παράγει αυτό το τυχαίο σχέδιο.  Ομως πως γίνεται και το ίδιο αντικείμενο εμφανίζεται σε άλλη φωτογραφία 8 μήνες πριν, εφόσον η μορφή του είναι τυχαία ?!? Δείτε το βίντεο της σύγκρισης:

http://katohika.gr/2012/04/27/8-neo-video/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *