Ιστοσελίδα για το αεροδρόμιο “Μακεδονία” αναγνωρίζει… “Μακεδονική” Γλώσσα! – – – «Βομβαρδίστε τους με e-mail διαμαρτυρίας.»

Το είδαμε και αυτό! Σε Ιστοσελίδα για το διεθνές Κρατικό Αερολιμένα της Θεσσαλονίκης, “Μακεδονία“, αναγνωρίζεται “Μακεδονική” γλώσσα!
Έτσι καθημερινά οι χιλιάδες επισκέπτες της Ιστοσελίδας thessalonikiairport.gr , αν πατήσουν τον σύνδεσμο thessalonikiairport.gr/tickets για να κλείσουν τα εισιτήρια τους, έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν όλα τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας σε…

κάποια… “Μακεδονική” γλώσσα!
Μπορεί να ζητάμε από τους ξένους να σέβονται τις διατάξεις του ΟΗΕ, αναφορικά πάντα με το όνομα των Σκοπίων, αλλά η εγκληματική αμέλεια και η προκλητική αδιαφορία ορισμένων στην χώρα μας δεν έχει προηγούμενο. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαμαρτυρηθούν μέσω e-mail στο
info@thessalonikiairport.gr

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *