Η Anita Moorjani μας περιγράφει γιατί αρρώστησε από καρκίνο, πως κατάφερε να ξυπνήσει το ανοσοποιητικό της σύστημα και ενώ είχε πέσει σε κώμα για να πεθάνει… κατάφερε να γίνει καλά μέσα σε λίγες ημέρες.

Η Anita Moorjani μας περιγράφει γιατί αρρώστησε από καρκίνο, πως κατάφερε να ξυπνήσει το ανοσοποιητικό της σύστημα και ενώ είχε πέσει σε κώμα για να πεθάνει… κατάφερε να γίνει καλά μέσα σε λίγες ημέρες.

Μπορούμε να γίνουμε καλά κι ας είμαστε ετοιμοθάνατοι, παράδειγμα, η αυτοθεραπεία από καρκίνο της Anita Moorjani, ενώ είχε πέσει σε κώμα για να πεθάνει.

Μας περιγράφει γιατί αρρώστησε από καρκίνο, πως κατάφερε να ξυπνήσει το ανοσοποιητικό της σύστημα και να γίνει καλά μέσα σε λίγες ημέρες.

Η συγγραφέας Anita Moorjani που ζούσε το Hong Kong είχε λεμφατικό καρκίνο σε όλο της το σώμα που ήταν σαν μπάλες λεμονιού και ήταν ετοιμοθάνατη, της έδωσαν μεγάλη ποσότητα μορφίνης και έπεσε σε κώμα όπου είχε επιθανάτια εμπειρία, μόλις γύρισε θεραπεύτηκε μέσα σε τέσσερις ημέρες διότι στην επιθανάτια εμπειρία της είχε βιώσει το παντοδύναμο πνεύμα της, η συνειδητότητα της είχε εξελιχθεί.

Η Anita Moorjani, γυρίζοντας στο σώμα με την επίγνωση του εαυτού της σαν πνεύμα, σαν αγάπη, έγινε αμέσως καλά, αυτό συμβαίνει σε όλους που έχουν επιθανάτιες εμπειρίες η συνειδητότητα τους αλλάζει δραματικά και το ίδιο και η ζωή τους, διότι έχουν βιώσει πλήρως την πνευματική τους φύση. Όλα αυτά η Anita Moorjani τα έγραψε στο βιβλίο Dying to Be Me.

Είχε επίγνωση για τα πάντα ακόμη και τι αισθανόταν ο αδελφός της όταν ερχόταν και ήταν στο αεροπλάνο. Όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα δεν υπήρχε χρόνος και είχε επίγνωση για τα πάντα τι αισθανόντουσαν οι άνθρωποι γύρω της.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα πάντα είναι άπειρες πιθανότητες. Έβλεπε ακόμη και το μέλλον, και έβλεπε ότι αν αποφάσιζε να γυρίσει πίσω τα αποτελέσματα από τα δείγματα που είχαν πάρει θα έδειχναν ότι τα όργανα της θα ξεκινούσαν να λειτουργούν, αν αποφάσιζε να μην γυρίσει τότε τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι όργανα της είχαν καταστραφεί και δεν είχε καμία ελπίδα να ζήσει.
Ο Ινδός πατέρας της, που είχε πεθάνει την έπεισε να γυρίσει, από αυτόν αισθάνθηκε άπειρη χωρίς όρους αγάπη, απόλυτη, καθαρή αγάπη χωρίς όρους αγάπη.

Τα λόγια της: «Ήμουν απεριόριστη μπορούσα να είμαι στο αεροπλάνο με τον αδελφό μου, και συγχρόνως να μπορώ να αγγίξω να έλθω σε επαφή με όλο τον κόσμο».

Είχε 100% επίγνωση για τα πάντα όταν ήταν έξω από το σώμα της σαν να ήταν ένα με όλα. Όλα για αυτήν ήταν ξεκάθαρα άρχισε να αγαπά τον καρκίνο που ήταν η αιτία για να γνωρίσει τον εαυτόν της.

Συνεχίζει η Anita: « Όλοι είμαστε ΕΝΑ… όλοι είμαστε από την ίδια ουσία, (unconditional love) την χωρίς όρους αγάπη. Κατάλαβα ότι δεν αγαπούσα τον εαυτόν μου, ζούσα μέσα στο φόβο, κατάλαβα γιατί έπαθα καρκίνο, δεν ήμουν ενήμερη ποιος ήταν ο πραγματικός εαυτός μου.

Προσπαθούσα συνεχώς να προσαρμοστώ καταπιέζοντας τον εαυτό μου, προσπαθούσα να ευχαριστήσω τους άλλους πάντα έβαζα τον εαυτό μου στο τέλος (αυτό μας γράφει σαν κύρια αιτία του στρες και ο Coldwell). Φόβος απόρριψης, φόβος προσαρμογής στην κοινωνία. Συνειδητοποίησα ότι όλοι είμαστε τέλεια όντα γιατί να προσπαθούμε να γίνουμε κάτι άλλο από ότι είμαστε, είναι φυσικό μας να αισθανόμαστε τέλεια. Νόμιζα ότι είναι εγωιστικό να αγαπάς τον εαυτό σου συνειδητοποίησα ότι μόνο όταν αγαπάς τον εαυτόν σου μπορείς να αγαπήσεις τους άλλους.

Αφού συνειδητοποίησα τι πραγματικά είμαι τότε το σώμα θα αντανακλούσε τα νέα μου πιστεύω και θα γινόμουν αμέσως καλά και έτσι έγινε.

Συνειδητοποίησα ότι είμαστε τέλεια όντα και έχουμε έλθει εδώ να εκφράσουμε τι πραγματικά είμαστε και υποχρέωση είναι να εκφράζουμε συνεχώς τον πραγματικό μας εαυτό, να αγαπάμε τον εαυτό μας, διότι αν δεν αγαπάμε τον εαυτόν μας δεν έχουμε τίποτα να δώσουμε στον άλλο, μόνο η αγάπη είναι το δόσιμο.

Συνειδητοποίησα τα πάντα ότι ο μόνος σκοπός του καθενός είναι να εκφράσει τον πραγματικό εαυτό του που είναι η έκφραση της καθαρής ανιδιοτελής αγάπης.

Έμαθα ότι πρέπει να σταματώ το μυαλό μου, να πάψω να μάχομαι τον εαυτό μου, και να εστιάσω σ’ αυτό που μου φέρνει χαρά. Χάνουμε τον εαυτό μας όταν κυριευόμαστε από εμμονή και φόβο για μια κατάσταση, η λύση είναι αγάπη χωρίς όρους. Συνεχώς έκρινα τον εαυτόν μου ενώ αυτό που έπρεπε να κάνω είναι να τον αγαπάω».

«Τώρα η πραγματικότητα για μένα είναι διαφορετική πιστεύω ότι ο καρκίνος θεραπεύεται, κι ότι η αρρώστια είναι ψευδαίσθηση.

Η πραγματικότητα είναι ότι τα πάντα είναι δυνατά, τα πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα, υπάρχουν άπειρες πιθανότητες να συμβούν τα πάντα και συμβαίνουν αυτά που εμείς επικεντρώσουμε την συνειδητότητα μας, όλες οι πιθανότητες υπάρχουν για μας αρκεί να τις επιλέξουμε.

Όταν βίωνε τον πραγματικό εαυτό της αισθανόταν ότι όλα είναι τέλεια όλα θα πάνε καλά, όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα, κατανοούσε τα πάντα επικοινωνούσε με τα πάντα, έβλεπε την ενότητα των πάντων, ένοιωθε άπειρη καθαρή χωρίς όρους αγάπη, ήταν απεριόριστη, ήταν παντού, μπορούσε να ακούει και να αντιλαμβάνεται τα πάντα.

Σε 4 ημέρες οι όγκοι είχαν υποχωρήσει κατά 60%… σε δύο εβδομάδες ήταν εντελώς θεραπευμένη.

Ό,τι και να έχεις αγάπησε το μην το αντιπαλεύεις πάρε τα μαθήματα που σου δίνει, αντιμετώπισε το με αγάπη όχι με αντιπαλότητα όχι με φόβο.

Ο πατέρας της που είχε πεθάνει 10 χρόνια πριν και δεν τα πήγαιναν καλά τώρα ήταν μαζί της και της έδειχνε άπειρη χωρίς όρους αγάπη… της είπε ότι δεν είναι ώρα της να φύγει αλλά παρ όλα αυτά είχε την δυνατότητα να επιλέξει.

Κρίνοντας την ιστορία της Anita Moorjani συνειδητοποιούμε ότι αν καταλαβαίναμε τη δύναμη μας, θα αποθεραπευόμαστε άμεσα από όλες τις ασθένειες. Το άλφα και το ωμέγα για την αυτοθεραπεία μας από τον καρκίνο είναι η στάση μας, η αγάπη, η ασφάλεια που αισθανόμαστε μέσα μας, η αίσθηση της ενότητας που νοιώθουμε.

Επανασυνδεθείτε με τον Πατέρα και ανακαλύψτε το φως μέσα σας για να πετάξετε από υγεία και χαρά. Μπορούμε λοιπόν να αυτοθεραπευτούμε να πετάξουμε αρκεί να ικανοποιούμε την ψυχή μας ν’ ανοίξουμε την καρδιά μας.

ΠΗΓΗ

Loading...

18 thoughts on “Η Anita Moorjani μας περιγράφει γιατί αρρώστησε από καρκίνο, πως κατάφερε να ξυπνήσει το ανοσοποιητικό της σύστημα και ενώ είχε πέσει σε κώμα για να πεθάνει… κατάφερε να γίνει καλά μέσα σε λίγες ημέρες.

 1. Ανώνυμος says:

  Άλλη μια κυρία που κάτι θέλει να πουλήσει πιθανότατα υπερβάλλοντας σχετικά με αυτά που πέρασε – αν τα πέρασε στην πραγματικότητα. Δηλαδή οποιοσδήποτε θεωρεί ότι γλύτωσε από κάποια ασθένεια πρέπει σώνει και καλά να βγάζει λεφτά από αυτό;

  • Ανώνυμος says:

   Ανώνυμος • 25 Απριλίου 2014 – 1:18 μ.μ. έχεις βιώσει ποτέ επιθανάτια η εξωσωματική εμπειρία;; εάν όχι τότε δεν δυνασαι να μιλάς ητοι πρέπει να βγάλεις τον σκασμό

   • Ανώνυμος says:

    Ναι, τα προβατο-φασιστάκια λένε πάντα σε όσους διαφωνούν μαζί τους να βγάλουν τον σκασμό. Αυτά τους έμαθαν, αυτά λένε.

     • Ανώνυμος says:

      Μάλλον δεν σου τα έχουν εξηγήσει καλά. Το να λες στον άλλον να βγάλει τον σκασμό αν διαφωνείς μαζί του είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του φασίστα. Είτε σου αρέσει είτε όχι.

  • Ανώνυμος says:

   @1:18 καλά τόσο πολυ κόμπλεξ με τα χρήματα έχετε ακόμη….. Δεν σας δίδαξε τίποτα η κρίση ….;; Προσπαθεί να σου εξηγήσει την εμπειρία της…. και εσυ το μονο που σκεφτηκες ειναι τα χρήματα;;; Πόσες φορές το χρόνο αρρωσταινεις;; Και ποσά χρήματα δίνεις στους γιατρούς;;; Μεινε εσυ εκει και ασε κάποιους άλλους να επιλέξουν….

   9

    • Ανώνυμος says:

     ναι πιθανόν, αλλά μόλις σας ακουμπήσει μπάτσος σας φεύγει το σκατό, εκεί ξεχνάτε πόσο άντρες και λαλίστατοι είστε στις εξυπνάδες
     και όχι δεν είμαι μπάτσος αλλά έχει τύχει να δω κανά δυο φορές να τσιμπάνε αυτόφωρα κάτι τυπάκια που γράφουνε στους τοίχους: μπάτσοι γουρούνια κ.λ.π. και πρέπει να τους δεις την ώρα που τους ακουμπάει (πριν προλάβει να τους κρατήσει/πιάσει) μιλάμε για ΤΟ γέλιο!

   • Ανώνυμος says:

    και του παπά, μεγάλη ξευτίλα να πληρώνετε με δημόσιο χρήμα το κάθε παράσιτο (παράσιτο=αυτός που δεν προσφέρει/παράγει/δημιουργεί τίποτα απολύτως αλλά πληρώνεται από όλους θέλουν δε θέλουν μαζί με τα εξτραδάκια του)

  • Ανώνυμος says:

   Συμφωνώ μαζί σου και άστους να λένε.
   Κι όχι "πιθανόν" υπερβάλλοντας, σίγουρα υπερβάλλοντας αφού θα έπρεπε να ήξερε ότι: τα πνεύματα ΔΕΝ μπορούν να ΑΓΓΙΞΟΥΝ φυσικά!
   Άλλα άμα καταλαβαίναν τι διαβάζουν και αν μπορούσαν να διακρίνουν/κρίνουν τόσο γρήγορα και εύκολα ένα κείμενο, δηλαδή να έχουν αυξημένη κριτική ικανότητα, παρατηρητικότητα και αντίληψη, δεν θα ήμασταν σ' αυτή τη κατάντια τώρα

 2. Ανώνυμος says:

  ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΕΤΙΚΑ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΟΒΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!!! ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!

 3. Ανώνυμος says:

  Κανένας δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις το βιβλίο της. Η μόνη 'υποχρέωση' που έχεις είναι η ευθύνη απέναντι στον εαυτό σου. Και αυτή είναι τεράστια υποχρέωση.Το να γνωρίζεις δλδ τη δύναμη σου, αυτή που τους παρέδωσες και τώρα σε 'κρατάνε' με χημικά, ετοιματζίδικα τρόφιμα και -ισμούς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *