Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

Στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί, η γνωστή κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, η οποία μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, σε μιά από τις φωτογραφίες εμφανίζεται με μπλουζάκι που έχει τυπωμένο επάνω τον αριθμό του Θηρίου.
Η επιχείρηση θεαμάτων προωθείται καθημερινά μέσω του τύπου του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Η προπαγάνδα τους τα τελευταία χρόνια κοντεύει να φτάσει στο αποκορύφωμα.

Και για να μην φαινόμαστε παράλογοι και σε πολλούς συνομωσιολόγοι, ας θυμηθούμε τι αναφέρει ο Απόστολος Ιωάννης στην Αποκάλυψη στο κεφάλαιο 13 στους στίχους 16 εώς 18.

16. Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών,

17. και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.

18. Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς’.

ΠΗΓΗ

Loading...

21 thoughts on “Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

 1. Ανώνυμος says:

  Τώρα δηλαδή αν της ξεσκισω το μπλουζάκι για θρησκευτικούς λόγους…..εγώ θα φταίω??
  ΝΙΚΟΣ

 2. Ανώνυμος says:

  ρε παιδια σας διαβαζω καθημερινά αλλα…

  εκτός του ότι η ξανθιά ΣΙΓΑ μην ξέρει τι φοράει, κάποιος τις το δωσε για μοδάτο και η ξανθιά το έβαλε… και εδώ που τα λέμε πόσοι γνωρίζουν για τα γράμματα αυτά? 1 στους 10000 κι αν!

  Αλλά!

  6 σελίδες πίσω, σε εσάς, έχετε άρθρο με όνομα
  "ΑΝΘΡΑΚΑΣ 12 = 666 & ΑΝΘΡΑΚΑΣ 7 = 667"
  http://www.katohika.gr/2014/04/anthrakas-12-666-anthrakas-7-667.html

  που λέει ουσιαστικά ότι είναι μούφα το νούμερο και ότι είναι καλό και αρχαίο Ελληνικό!!

  Τι από τα δύο ισχύει τελικά?

  Εγώ.

 3. Ανώνυμος says:

  Μέχρι τώρα δεν γνώριζα την Χριστίνα… δεν είχα ακούσει για αυτήν, δεν την είχα δει… αλλά με το που έβαλε το χξς στο μπλουζάκι και της κάνατε διαφήμησει… έμαθα για αυτήν… όχι μόνο την λένε Χριστίνα, αλλά την λένε και Πολίτου!

  Συμπέρασμα… όποιος θέλει να τύχει κάποιας δημοσιότητας, σε γρήγορο χρονικό διάστημα, δεν έχει παρά να προβάλει κάποια δυσεδαιμονικά, η αρνητικά πρότυπα… τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους!

  Βλάκες υπάρχουν που τους διαφημίζουν.

  Αυτά.

 4. Ανώνυμος says:

  χξς=Χριστός ξένος σταυρού.
  Είναι η κανονική ερμηνεία του και όχι το 666. Δηλαδη ότι θα έρθει κάποιος σαν σωτήρας αλλά θα είναι ξένος ως προς τον Σταύρο…δηλαδή ο αντίχριστος.

 5. Ανώνυμος says:

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ……ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ……ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,,,,,,,,

  ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ…..ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ……..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…….ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ…….ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ……ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ…….ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ…….ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ…….ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ…….ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ……ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…….ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΤΩΣΗ…….ΟΠΩΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ………ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ……..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ……ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ……..

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ…….ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΟΔΟΣ………ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ…..ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ………Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ…….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ……..ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…….ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ……ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ…….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ……ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ……ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ…..ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ…..ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ……

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ………Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…….ΒΑΛΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ…….ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ…….ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ…..ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ………..ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ…….ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ…….ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΑΡΤΙΑ…….ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…….

  ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ…..ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…….ΞΥΠΝΗΣΤΕ…..ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…….

  • Ανώνυμος says:

   Καλημέρα ΓΙΑΝΝΗ – ΚΟΖΑΝΗ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι . Ο Χριστός ήταν Εβραίος ? εάν όχι γιατί του κάνανε περιτομή

   • Ανώνυμος says:

    ΦΙΛΕ/Η 8.16…ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 2.01 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ …ΑΛΛΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΘΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ [ ΕΣΣΑΙΑ ] ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ …ΔΕΞΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ [ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΛΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ]…ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ…ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ…ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ…ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΤΑΝΕ …ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ..Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ …ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑ …ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΓΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ …ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΝ ΘΕΟΣ …ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ…Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΟΓΔΟΟΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΡΡΕΝ ΤΕΚΝΑ ΕΘΙΜΟ …Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ…ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος says:

   Σ´ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλώς μου κάνει εντύπωση επειδή ο Χριστιανισμός δεν δέχεται την περιτομή

  • Ανώνυμος says:

   Αλλά 1η Ιανουαρίου γιορτάζουμε την περί τομή του Κυρίου απλώς ήθελα και την δική σου γνώμη , συγνώμη που γράφω ξεχωριστές απαντήσεις αλλά δεν με αφήνει να συνεχίζω .

 6. Ανώνυμος says:

  Oι ισπανοί 10 30 εδώ και αιώνες έχουν κατι απλό και παραδοσιακό στην κουλτούρα τους που συμβαδίζει ,κάθε χρόνο λένε στα παιδιά αν δέν είσαι καλό παιδί ο Θεός στο τέλος του χρόνου θα σου δώσει κάρβουνο.Εχουν φτιάξει μαύρα η μολυβί ζαχαρωτά ολόιδια με κάρβουνο και αντί για δώρα τους δίνουν αυτά…έτσι τα παιδιά μουτρώνουν και προσπαθούν να είναι καλύτερα στόν επόμενο χρόνο.
  Ανθρακας θα παραμείνεις αν δέν γνωρίσεις το καλό και το ποιό σημαντικό την κορύφωσή του.

 7. Πιελ ντε γαγινα says:

  Πεντεξι ανθρωποι πολύ κακοί είναι στόν κόσμο που δέν ξέρετε πώς σκέπτοντε γιατί δέν είστε ίδιοι…γιατί προσπαθείτε να τους μοιάσετε…ξέρετε πόσο πολύ υποφέρει μια μαύρη ψυχή;

 8. Ανώνυμος says:

  Γεμισε η κοινωνια με πονηρους που βλεπουν οτι κυριαρχει η νεα ταξη πραγματωνων και προσπαθουν να πουν στους επικυριαρχους.ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΔΟΥΛΟΣ!!ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΟΞΑΠΟΔΩ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΟΡΑΩ!!! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΒΑΛΤΕΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΩ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *