ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η Τουρκία δεν αποκλείει την επιβολή μέτρων λιτότητας υπό το ΔΝΤ

· Κατοχικά Νέα

Share

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε το Σάββατο ότι δεν αποκλείει την προώθηση νομοσχεδίου που θα προβλέπει φορολογικές μεταρρυθμίσεις για τη μείωση των δημοσίων δαπανών, υπό την επίβλεψη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.  

Διαβάστε περισσότερα
Ο Ερντογάν πρόσθεσε, ωστόσο, σε συνέντευξη Τύπου ότι η υιοθέτηση της μεταρρύθμισης έχει αναβληθεί προς το παρόν, καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα στην πραγματοποίηση νέων επενδύσεων.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός επεσήμανε επίσης ότι την αξία της τούρκικης λίρας καθορίζουν οι αγορές στο πλαίσιο του κυμαινόμενου συναλλαγματικού καθεστώτος και πρόσθεσε ότι ένα σταθερό καθεστός θα διαταρράξει την οικονομία. Ο ίδιος χαρακτήρισε την τρέχουσα αξία του νομίσματος “πολύ ικανοποιητική”.
Στη συνέντευξη Τύπου, ανακοίνωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταθέσει έναν μήνα μετά τις βουλευτικές εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για τις 22 Ιουλίου.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *