Η επιστήμη των «σουπερμπακάλικων»!-Οδηγίες προς ναυτιλομένους

-Αποφασίσατε, λοιπόν, να πάτε για ψώνια. Από ανάγκη ή από συνήθεια. Γιά τα Ψώνια της εβδομάδας. Μπράβο σας! καλοί μου.. σημειώσατε σε χαρτάκι τι ΑΚΡΙΒΩΣ χρειάζεστε; Όταν θα τελειώσετε πρέπει να έχετε «αγοράσει» έστω και ένα λιγότερο. Όχι περισσότερα. Μην προσπαθήστε να «αγοράσετε» άλλο προϊόν ή παρόμοιο ή υποκατάστατο, από αυτό πού έχετε σημειωμένο. Δεν πειράζει. Υπάρχει και το μπακάλικο της γειτονιάς, θα το έχει σίγουρα.. Είστε έτοιμοι, το έχετε εμπεδώσει, πήρατε μαζί σας τα ανάλογα μετρητά (ποτέ πιστωτικές κάρτες) και ξεκινήσατε. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ΟΤΙ στα περισσότερα, αν όχι σε όλα τα σουπερμπακάλικα (εκ του υπέρ φαγείν καλώς > μπακάλης) συμβαίνει:

Η είσοδος είναι στα δεξιά του γιγαντοκτιρίου,εντούτοις εσείς περπατάτε αριστερά
!!!
Σε όλα τα σύγχρονα σουπερμάρκετ ο σκλάβος ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσει μία αριστερόστροφη φορά (αντίθετη από τους δείκτες του ρολογιού). Να ακολουθήσει συγκεκριμένη σειρά για άρμεγμα, όπως οι προβατίνες. Το 95% του κόσμου έχει μια ελαφριά ατελή ισορροπία: κλείνει προς τα αριστερά. Εάν αφήστε κάποιον μόνον του στην ερημιά (μην το κάνετε), θα αρχίσει να στρέφεται τριγύρω κατά την αριστερόστροφη φορά. Αυτός είναι ο λόγος που ΟΛΑ τα σύγχρονα σουπερμάρκετ έχουν μια αριστερόστροφη διαρρύθμιση(προσέξτε το) η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει άλλες συνέπειες και καμουφλαρισμένες σημασίες, όπως θα δείτε παρακάτω.

Γιατί ξεκινούν πάντα με φρέσκα φρούτα;
Ο πρώτος λόγος: οι άνθρωποι (άγνωστοι μεταξύ αγνώστων δήλα-δή οχλοποιημένοι, αστικοποιημένα βλαχαδερά, νεόπλουτοι και νυν νεόφτωχοι) που μπαίνουν μέσα σε ένα σουπερμάρκετ, έχουν την τάση να διατηρήσουν την ταχύτητα που είχαν στο
δρόμο, στη δουλειά, στην καθημερινότητα, και θα προσπερνούσαν έτσι χωρίς να παρατηρήσουν τα πρώτα εμπορεύματα, αν δεν τους σταματούσε μια έκρηξη χρωμάτων και μυρωδιών, που μόνο τα φρέσκα φρούτα μπορούν να προσφέρουν. Ο δεύτερος λόγος είναι να νιώσει αμέσως ο «πελάτης» τη σιγουριά, ότι βρίσκεται σε ένα μαγαζί με φρέσκα και καλά πράγματα και όχι σε ένα οποιοδήποτε παρακατιανό κατάστημα με αμφισβητήσιμης ποιότητας προϊόντα. Παρέκβαση: Προτιμάτε τον μανάβη της γειτονιάς ή της συνοικίας. Ευκαιρία να πείτε και μια ανθρώπινη καλημέρα στον γείτονα. Φροντίστε να ενημερωθείτε για τον βιολογικό κύκλο του κάθε λαχανικού ή φρούτου.(πότε φυτεύεται – σπέρνεται πότε αναπτύσσεται, παράγει καρπούς, πότε τρώγονται) Είναι υβριστικό να συνυπάρχουν και να χλαπακιάζονται ολοχρονίς οι ντομάτες και τα αγγούρια με άλλα εποχικά, ιδιαίτερα τον Χειμώνα. Σημειώστε ότι, η διάταξη των φρούτων και των λαχανικών δεν είναι τυχαία. Ολόκληρο το ζήτημα στις τεχνικές υποδούλωσης που χρησιμοποιούν τα σουπερμάρκετ είναι ότι, τα πολύ λίγα πράγματα που είναι πραγματικά χρήσιμα και πρέπει να αγοραστούν, κατακλύζονται από μια πληθώρα άλλων εντελώς άχρηστων προϊόντων σε πολύ πιο δαπανηρές ποικιλίες και ιδιότητες, εξαιτίας των τεράστιων κερδών που αφήνουν στους άπληστους Μίδες και των μικρότερων κερδών που αφήνουν τα βασικά προϊόντα.

Επιμελημένος Φωτισμός και ανάλογη Μουσική ύπόκροση
Πορτοκάλια και μήλα (όλο το Χρόνο) με πολλούς καθρέφτες, μπανάνες και αχλάδια σε ένα πράσινο περιβάλλον, σαλάτες και πατάτες με καθαρό φως, κόκκινο για το κρέας (διότι το άσπρο φως θα το έκανε αποκρουστικά –μπλιάχ γκρίζο) κ.λ.π. Υπάρχει και ο κασάπης (εκ του κεάζω > κόπτω, τεμαχίζω) της συνοικίας Ρίξτε μια ματιά στα τεχνάσματα του φωτισμού που χρησιμοποιούν την επόμενη φορά που θα πάτε στο σουπερμάρκετ. Σημειώστε, επίσης, ότι είναι απαραίτητη η απαλή μουσική, γιατί διαφορετικά το σουπερμάρκετ θα φαινόταν νεκρό χωρίς αυτήν. Κάπου- κάπου μια γλυκιά φωνούλα κράζει για προσφορές, ιδιαίτερα στις παραμονές εορτών – διακοπών. Αυτή η μουσικούλα δεν πρέπει να είναι εντούτοις πολύ δυνατή, και θα πρέπει να αλλάζει ανάλογα με την ώρα. Βλέπετε ξέρουν πότε πάνε-για άρμεγμα- οι μικρότεροι και πότε οι μεγαλύτεροι δούλοι – καταναλωτές για να καταναλώσουν και τήν διαμορφώνουν ανάλογα.

Το ακριβό είναι το εύκολο και το φτηνό το δύσκολο!
Τα προϊόντα, σκευάσματα, παρασκευάσματα και λοιπά καταναλωτικά κερδώα!!! προς πώληση «αγαθά» τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε τα ακριβά να είναι πάντα προς την κατεύθυνση της πορείας του σκλάβου-καταναλωτή και στο καλύτερο ύψος για να πιαστούν. Αντίθετα, οι φτηνότερες ποικιλίες των ίδιων προϊόντων είναι πάντα από πίσω και λίγο χαμηλότερα ή λίγο ψηλότερα στα ράφια. Σταματήστε τώρα, και κοιτάξτε τις ποικιλίες ενός δοσμένου είδους προϊόντος, ας πούμε ενός απορρυπαντικού για πλυντήρια. Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί έχουν τη συνήθεια να κοιτάνε από τα αριστερά προς τα δεξιά, όπως ακριβώς γράφουν και διαβάζουν, έτσι οι φτηνότερες ποικιλίες ενός προϊόντος τοποθετούνται στ’ αριστερά και οι ακριβότερες στα δεξιά, εκεί ακριβώς που τελειώνει το σκανάρισμα με τα μάτια σας, με την ελπίδα ότι τα χέρια σας θα είναι γρηγορότερα από το μυαλό σας και θα ακολουθήσουν όχι την αρχική και ξεχασμένη πια, αλλά την πιο πρόσφατη, τελική οπτική εντύπωσή σας.. Πόσο επίκαιρο τό .. «πρός γάρ το τελευταίον εκβάν» τού Δημοσθένη!!! Θα έχετε παρατηρήσει, επίσης, ότι όλα τα γιγαντιαία τους ψυγεία ανοίγουν με ένα «παράξενο» τρόπο. Οι πόρτες τους είναι έτσι φτιαγμένες ώστε, να αναγκάσουν τον σκλάβο-καταναλωτή να δεί κι άλλα προϊόντα αμέσως μόλις κλείσει μία, να «ανοίξει» άλλη. Παρατηρήστε επίσης τη διάταξη των προϊόντων στο δάπεδο. Δεν είναι τυχαία, όπως μπορείτε να δείτε. Παρατηρείστε πόσο μακριά είναι εκείνα τα προϊόντα και πόσο εύκολο είναι να πιάσετε αυτά εδώ; Για δείτε τις τιμές τους για να καταλάβετε τη διαφορά..


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορώ να μην σας εξυπηρετήσω; – Οι απόμακροι υπάλληλοι
Ποτέ δε θα ακούσετε κυρίως την εντυπωσιακή με καμπύλες και ζουμερή υπάλληλο του σουπερμάρκετ να σας ρωτά, όπως σε άλλα καταστήματα, το γνωστό «μπορώ να σας εξυπηρετήσω, παρακαλώ;» Ή εκείνο το γλοιώδες «κάτι άλλο;» με το καρφιτσωμένο χαμόγελο, εκτός και αν θέλετε πραγματικά τη βοήθειά της και την «κυνηγήσετε» για να σας τη δώσει (;), αν βρείτε κάποια, καμιά φορά μπροστά σας, γιατί συνήθως είναι άφαντες!. Ο λόγος που αποφεύγουν και δεν σας μιλούν είναι για να μην σπάσουν τη μαγεία της ύπνωσής σας και περιορίσουν έτσι την πιθανότητα να αγοράσετε ένα σωρό άχρηστα αντικείμενα που δεν τα χρειάζεστε ή, το χειρότερο για τα αφεντικά τους, ξαφνικά να «ξυπνήστε» και να αρχίστε να αδειάζετε ένα μεγάλο μέρος από το ήδη εξευτελιστικά παραφουσκωμένο καροτσάκι σας. Οι υπάλληλοι είναι επίσης πολύ!!! απασχολημένοι με το να τοποθετούν τα διάφορα προϊόντα στη «σωστή» θέση τους. Πρέπει αυτά να βρίσκονται σε μια προκαθορισμένη απόσταση.. πάρα πολλοί άνθρωποι βλέπετε σε ένα στενό χώρο και μερικοί σκλάβοι θα βάλλουν ξανά στο ράφι το προϊόν που είχαν στα χέρια τους, αντί για το καροτσάκι τους.. Αλήθεια ξέρετε ότι το 35% των «προϊόντων» που αγοράζετε για το ψυγείο σας, θα πάνε κατευθείαν από αυτό στο σκουπιδοτενεκέ σας; κι όχι στη γάστρα σας!!! Αυτό ακριβώς είναι το ποσοστό του κάθε προϊόντος που πετιέται! στα σκουπίδια. Δεν βλέπετε χρόνια τώρα τους «αρμοδίους» να ερίζουν περί ΧΥΤΥ – ΧΥΤΑ, χωματερών, περί ανακύκλωσης, αντί του ορθού ανακύκληση!!! Και να γίνεται της Κερατέας; Δεν βλέπετε πού καταντήσαμε ένας απέραντος σκουπιδότοπος; Προτιμάτε συσκευασίες ή περιτυλίγματα χάρτινα κι όχι ζελατίνες. Γυάλινες φιάλες κι όχι πλαστικές. Έχετε σκεφτεί πόσα παντελώς «άχρηστα» πράγματα υπάρχουν σήμερα στο σπίτι σας;

Οι Πάγκοι των Προσφορών
Οι περισσότεροι σκλάβοι-δούλοι έρχονται στο σουπερμάρκετ τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα. Κυρίως τις μέρες μισθοδοσίας (16 – 30 ή 31 κάθε μήνα) ή τα Σάββατα. Δεν θέλουν να βλέπουν πάντα τα ίδια πράγματα στις ίδιες θέσεις, πράγμα που θα μπορούσε επίσης να τους οδηγήσει στο σωστό συμπέρασμα ότι εκπαιδεύονται να αγοράζουν(ακόμα και όταν θέλουν να βρίσκουν εύκολα ένα πράγμα που ζητούν και να ξέρουν τη συνηθισμένη θέση του). Πρέπει, λοιπόν, ένα μέρος των προϊόντων να μένει στη θέση του και ένα άλλο να μετακινείται. Αυτό το ρόλο παίζουν οι πάγκοι των προσφορών.. Σαμπουάν σήμερα, απορρυπαντικό αύριο. Γενικώς αποφεύγετε τις όποιες προσφορές. Υποκρύπτεται πιθανός κερδοφόρος δόλος. Αποφεύγετε, τα φανταχτερά σκευάσματα, τα αλλαντικά, τις κονσέρβες,(διάβάζετε προσεχτικά τις ετικέτες των συσκευασιών και τα ψιλά γράμματα, ιδιαίτερα εκείνα με τα καρκινογόνα ΄Ε΄) τα διαφημιζόμενα από την βέβηλη καί μουρόχαβλη τηλεόραση. Σκεφτείτε Ελληνικά και προτιμήστε τα προϊόντα της δικιάς Γης, τον κόπο και ιδρώτα των δικών μας ανθρώπων. Καιρός είναι!!! να ξυπνήσουμε, επιτέλους…από τον ύπνο των μοσχαριών!

Κλάψε Μπέμπη, Κλάψε Μπέμπα, κλάψτε..μυξιάρικα!
Το τελευταίο ψάρεμα των βαλαντίων του σκλάβου-καταναλωτή γίνεται στους πάγκους, μπροστά από τα ταμεία, όπου είναι αναγκασμένος να σταματήσει περιμένοντας στην ουρά. Ξέρουν, ότι μια και πάει στο ταμείο να πληρώσει, είναι αποφασισμένος να μην αγοράσει τίποτε άλλο, αλλά αυτοί οι πάγκοι δεν απευθύνονται στη μαμά ή στο μπαμπά, αλλά στο μικρό παιδί τους, στό σπλάχνο τους. Δείτε τι ακριβώς περιέχουν: γλειφιτζούρια, ματζιούνια, τσίχλες, καραμέλες, μέντες, και άλλα φανταχτερά διαφημιζόμενα από τηλεοράσεως μπιχλιμπίδια …κάτι που δεν ενδιαφέρουν συνήθως τους μεγάλους παρά μόνο τα μικρά παιδιά. Δείτε και τις τιμές τους, αν υπάρχουν!!!!. Αυτές είναι σαφώς μεγαλύτερες από τις τιμές των ίδιων προϊόντων σε άλλα μέρη του μαγαζιού, όπου δεν τα παρατηρείτε συνήθως ποτέ, γιατί δεν προτίθεσθε να τα αγοράσετε. Τι γίνεται, λοιπόν, εδώ στους πάγκους, μπροστά από τα ταμεία, καθώς περιμένετε στην ουρά; Το μικρό παιδί σας τα λιμπίζεται και ξερογλείφεται τη σοκολάτα ή το κουτί με τις τσίχλες που υπάρχει εκεί, και το παίρνει και το βάζει και αυτό στο καροτσάκι σας ή στο στόμα!!!. Και εάν τυχόν το βάλετε ξανά πίσω στο πάγκο, λέγοντάς του ότι δεν το χρειαζόσαστε αυτό το πράγμα, αρχίζει τα μυξοκλάματα και τη φασαρία, ενοχλώντας τον κόσμο γύρω του, μέχρι να αναγκαστείτε να του το πάρετε για να σωπάσει.. δείχνοντας έτσι την «ευγενική» σας δουλοπρεπή δειλία.

Πώς να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση;
Εκπαιδεύστε (;) απλά από πριν το παιδί σας (εάν αναγκαστήκατε να το πάρετε μαζί στα ψώνια σας και το αγαπάτε πραγματικά) να κάνει κάποια σκανδαλιά στο πάγκο, όπως το να ανακατέψει τα επιμελώς φτιαγμένα εκεί πράγματα. Η ελευθερία στη σκανδαλιά είναι πολύ πιο ελκυστική γι’ αυτό το νιάνιαρο, από τη γεύση της σοκολάτας ή του μικροπαχνιδιού. Ή χαλάστε τεχνηέντως οι ίδιοι την όμορφη διακόσμηση αυτού του πάγκου, εγκαταλείποντας για παράδειγμα εκεί άγαρμπα ένα από τα πράγματα που έχετε πάρει στο καροτσάκι σας και το οποίο δεν χρειάζεστε ιδιαίτερα. Αν μάλιστα διαλέξτε να αφήσετε επίτηδες ένα αναποδογυρισμένο κουτί παγωτό, τότε θα έχετε πάρει καλύτερα την «εκδίκησή» σας για όσες σοκολάτες και τσίχλες αναγκαστήκατε να ακριβοπληρώσετε τη τελευταία στιγμή μπροστά στο ταμείο μέχρι τώρα, ή μην πηγαίνετε με το βλαστάρι σας για ψώνια, μην το παίρνετε μαζί σας. Εκείνοι οι πλαστικοί παιδότοποι πού υπάρχουν σε πολλά τέτοια σουπερμπακάλικα μαλθακοποιούν και κακομαθαίνουν το παιδί σας, αδειάζουν το πορτοφόλι σας.

Εσείς έχετε πάρει Κερδοκάρτα;
Όχι ευχαριστώ, δε θέλω! Αυτό είναι ένα ύποπτο και φτηνό τέχνασμα για να μαζέψουν ένα μεγάλο πλήθος προσωπικών δεδομένων σας, χωρίς να κουραστούν στο ελάχιστο από μέρους τους. Στο εξής θα ξέρουν αναλύοντας τα προϊόντα που αγοράζετε κάθε φορά πότε και τι τρώτε, πότε και τι πίνετε, πότε πλένεστε ή πότε πηδιέστε-πηδάτε, εντελώς τζάμπα και θα γεμίζουν τις βάσεις δεδομένων τους με πολύτιμες πληροφορίες για τις καταναλωτικές σας συνήθειες. Άλλωστε δεν κερδίζετε και τίποτα σπουδαίο με τις σχεδόν μηδαμινές εκπτώσεις τους, μπροστά στις πολύτιμες πληροφορίες που παίρνουν κρυφά και τζάμπα από σας!.

– Λοιπόν τι λέτε; θα ξαναδείτε τα σουπερμάρκετ ή τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα με το ίδιο μάτι, μετά από αυτό;. Θα ξαναπάτε απροετοίμαστοι για ψώνια; Σκεφτήκατε ποτέ ότι είστε Άνθρωποι, συνειδητοποιημένοι Έλληνες Πολίτες κι όχι καταναλωτές σκλάβοι, δούλοι καί του εαυτού σας!!! και απεπτομηχανές συνάμα; Είδατε πόσο απλό ήταν η αποστασιοποίηση και η απομάκρυνση από τα αφειδώς διανεμόμενα γυαλιστερά φεϊγ-βολάν, περιοδικά λαϊφ-σταϊλ και άλλα εμετικά φίλτρα της πλανεύτρας ξετσίπωτης Κίρκης και της σαγηνεύτρας Λάμιας Σειρήνας!!! .-

Αρτάνη
visaltis.blogspot.com/ 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *