Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:30 - 19/03/2014

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!ΕΠΕΙΓΟΝ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Mehran Tavakoli KESHE, Ο πυρηνικός επιστήμονας που έχει πετύχει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

Ο κ. KESHE έχει αποστείλει σε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις του κόσμου ένα USB Stick με όλο το data για την παραγωγή δωρεάν ενέργειας. Ο τέως βασιλιάς του Βελγίου απείλησε με βασανιστήρια και θάνατο, αυτόν και την οικογένεια του. μετά από αυτο, ο κ. KESHE, για να μην αποσιωπηθεί αυτή η εξέλιξη της ελεύθερης ενέργειας, έχει αποστείλει το USB Stick σε πάρα πολλά Βlogs, και αυτή τη στιγμή η μισή υφήλιος κατεβάζει αυτό το DATA, ώστε να είναι αδύνατο για την cabal να το εντοπίσει.

ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ!

Το περιεχόμενο του USB stick της Τεχνολογίας Keshe από το 2012 έχει κυκλοφορήσει δημόσια από την Ταϊβανέζικη ομάδα KF.
Έχουμε ενημερωθεί από την Ταϊβανέζικη ομάδα του Ιδρύματος Keshe , σύμφωνα με το αίτημά μας, ότι έχουν κυκλοφορήσει σήμερα, όλα τα περιεχόμενα του USB stick που είχε δοθεί στις κυβερνήσεις του κόσμου το 2012 και το οποίο τους δόθηκε από την κυβέρνησή τους.

Το περιεχόμενο του stick USB κυκλοφόρησε σε επιλεγμένα άτομα σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με την επιθυμία μας ώστε να μην μπορεί να αποκλειστεί από τους άλλους.

Από σήμερα η γνώση για την παραγωγή δωρεάν τροφής, δωρεάν συστημάτων υγείας , υλικών και ενέργειας παραδίδεται πλήρως στην ανθρώπινη φυλή, άνευ όρων ως δώρο από μας προς την ανθρωπότητα.

Ελπίζουμε τώρα, αυτό να σταματήσει όλους τους πολέμους και τις συγκρούσεις, καθώς τώρα θα έχετε τα μέσα για να δημιουργήσετε αρκετή τροφή, ενέργεια, κίνηση, όλα τα υλικά και να κρατήσετε τον άνθρωπο υγιή μέσα από τις πατέντες για την υγεία που κυκλοφορούν οπουδήποτε στο σύμπαν, και είναι κάτι το οποίο δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ πριν.

Τώρα δεν θα είμαστε πλέον η μόνη ομάδα ή οργάνωση, η οποία μέσω απλών συστημάτων μπορεί να σώσει τη ζωή του ανθρώπου από οποιαδήποτε ασθένεια σε αυτόν τον πλανήτη .

Τώρα μπορείτε να βοηθηθείτε με όλες σας τις ιατρικές, τα τρόφιμα, τα υλικά, την κίνηση και την ενέργεια που μπορεί να χρειαστείτε μέσω της ανάπτυξης αυτών των απλών συστημάτων.

Η αποστολή μας εξετελέσθη.

Μέσα από εργαστήρια μας θα σας διδάξουμε όλες τις μεθόδους της παραγωγής και χρήσης όλων των συστημάτων.
Τώρα το πρόγραμμα για την υγεία του Ιδρύματος μέσω των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που δεν έχουν αποκαλυφθεί στο παρελθόν, με τη δημόσια ελεύθερη διακίνηση του περιεχομένου stick USB από την κυβέρνηση της Ταϊβάν, γίνεται πνευματικό δικαίωμα όλης της ανθρωπότητας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση της Ταϊβάν και την εντιμότητα της ομάδας του ιδρύματος Keshe σε αυτή τη χώρα για την ανταλλαγή των πληροφοριών τους με την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Αυτός ο σύνδεσμος έχει δοθεί από την Ταϊβανέζικη ομάδα του ιδρύματος Κeshe για το σύνολο του περιεχομένου του USB stick.

Nέο LINK που παρέχεται από το Ίδρυμα Keshe της Ταϊβάν για να αντικαταστήσει το παλιό

https://onedrive.live.com/redir?resi…=folder%2c.rar

Τα δεδομένα μπορούν να ανοίξουν από WinRAR ή Win ZIP.

Σας συμβουλεύουμε να διαδώσετε αυτά τα έγγραφα όσο πιο γρήγορα μπορείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και ομάδες , ώστε όλη η ανθρώπινη φυλή να ξεκινήσει το νέο κύκλο των εξελίξεων με ίσες ευκαιρίες.

Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές μας σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να βρείτε την ειρήνη και την ευημερία με αυτή την αποκάλυψη.
Παρακαλώ μην ξεχνάτε ότι τα έγγραφα αυτά φέρουν το χαρτί της συνθήκη της παγκόσμιας ειρήνης, Εγγραφείτε σε αυτό, ώστε ποτέ να μην χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα γνώση για να βλάψετε κανέναν και για να χρησιμοποιήσετε τις τεχνολογίες πληροφόρησης μέσω αυτών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και μπλε εκτυπώσεων και ό,τι προκύπτει από αυτές, για την ειρήνη και ευημερία της ανθρώπινης φυλής-και εκείνων που βρίσκονται πέρα από τα όρια αυτού του πλανήτη.

M T Keshe

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?69513-URGENT-FROM-THE-KESHE-FOUNDATION-USB-stick-has-been-released-to-public

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ DATA

https://onedrive.live.com/?cid=bf45c90b2b044660&id=BF45C90B2B044660%21143&ithint=folder,.rar&authkey=!AGRPC-Y6xyui0YI

ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

 1. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 11:55 ΠΜ

  πως κατεβαινει ρε στρανγιε αυτο το πραγμα? εγω το κατεβασα κ μου λεει πως ειναι κατεστραμενο. δε μου το ξεζιπαρει..

 2. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 12:16 ΜΜ

  Τελικά δεν λέει τίποτα παραπάνω από ότι λέει το επίσημο SITE.

 3. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 12:20 ΜΜ

  den katebainei ,kamia idea gia to ti na kanw ?

 4. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 12:21 ΜΜ

  Και ζητάει Microst One Drive?????????
  Άνθρακες ο θησαυρός μου φαίνεται.

 5. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 1:16 ΜΜ

  Και έμενα το ίδιο μου έβγαλε! επίσης άμα ακολουθήσεις τα link μέσα από το zip απλά κάνεις κύκλο στις ίδιες σελίδες. Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν 45 ευχαριστώ από τους χρήστες 16-17 Μαρτίου μόνο.

 6. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 1:34 ΜΜ

  Εγώ το κατέβασα απο torrent και είναι εντάξει http://kickass.to/keshe-foundation-usb-files-t8884597.html

 7. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 1:37 ΜΜ

  η microsoft μάλλον το έκανε corrupt.. σταμάτησε στα 890mb και corrupted zip archive.
  Το βρήκα όμως σε τορεντ και το κατεβάζω κανονικά.

 8. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 1:52 ΜΜ

  ελα ντε!!!

 9. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 2:09 ΜΜ

  Σαμποτάρει η Microsoft τον Κεσέ; Παλιοαμερικανοεβραιομασόνοι! Ακούς εκεί να μην αφήνουν ελεύθερη την ενέργεια.

  Αν τώρα τα καταφέρετε και την δείτε την ελεύθερη την ενέργεια να της δώσετε χαιρετίσματα!

 10. ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ….

  https://googledrive.com/host/0B_FWqoXtvafIbFliQXBoTUhjbmM/

 11. Κι εγώ απο torrent που έδωσε ο Ανώνυμος 3:34 μ.μ το κατέβασα και είναι μιά χαρά.

 12. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 3:24 ΜΜ

  Η μόνη ελεύθερη ειναι η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ γαμώτο!

 13. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 3:54 ΜΜ

  όπως με τα κινητα. τελος κινητης τηλεφωνιας ετσι και με κάθε είδους ενεργεια. φορος ηλιακης ενεργειας. φορος ελευθερης ενεργειας. ισχυρος δεν είναι οποιος εχει χρημα. οποιος νομοθετεί είναι

 14. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 5:07 ΜΜ

  από εδώ κατεβαινει https://onedrive.live.com/?cid=bf45c90b2b044660&id=BF45C90B2B044660!143&ithint=folder,.rar&authkey=!AGRPC-Y6xyui0YI πρεπει να εχετε λογαριασμος στο windowslive

 15. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 5:09 ΜΜ

  Ηρεμιστε ρε παιδια βαλτε στο youtube Για τον Mehran Tavakoli KESHE
  είναι αντισυστημικος επιστήμονας με πολλες εφευρεσεις

 16. Ανώνυμος 03/19/2014 @ 5:10 ΜΜ

  Εγω το κατεβασα, σαν πρωτη αποψη να πω ότι θελει πολύ μελετη και να εχεις καποια επαφη με το θεμα

 17. Ανώνυμος 03/20/2014 @ 5:54 ΠΜ

  Το κατεβασα χωρις προβλημα και ηδη αρχισα να παραγω ενεργεια και αντικειμενα οτιδηποτε και απο οτιδηποτε!
  Στην αρχη ημουν επιφυλακτικος αλλα μετα την μετατροπη ενος παλιου μπρικιου σε αντιδραστηρα πυρηνικης συντηξης οι αμφιβολιες μου εξαφανιστηκαν!
  Για να μη γινει καποιο διασυμπαντικο ατυχημα μην επιχειρησετε να κανετε το ιδιο,απλα εσεις που δεν γνωριζετε το αντικειμενο κολληστε μονο το μπρικι και μην το μετατρεπετε σε π.αντιδραστηρα,υπαρχει κινδυνος μετατροπης του σε μαυρη τρυπα!
  ΝΙΚΟΣ

 18. Ανώνυμος 03/20/2014 @ 8:40 ΠΜ

  ME TIPOTA DEN KATEBAINEI….

  MPOREI KAPOIOS NA BOH8HSEI ?

 19. Ανώνυμος 03/20/2014 @ 12:18 ΜΜ

  Ναι δεν καταιβενει

 20. Ανώνυμος 03/21/2014 @ 5:04 ΠΜ

  Δεν κατεβαινει και δεν καταβαινει…..''βαλτε'' ενα χερακι! εκτονωθειτε λιγο!μη φοβαστε ,οι νεες ερευνες απεδειξαν πως δεν τυφλωνει!
  Στο τελος θα κατεβει!
  ΝΙΚΟΣ

 21. Ανώνυμος 03/21/2014 @ 2:26 ΜΜ

  ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ χχχχχ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ….
  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ…. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

  ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ.

  ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ….

 22. Ανώνυμος 05/08/2014 @ 10:39 ΜΜ

  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ :

  http://www.free-energy-info.com

  http://www.free-energy-info.com/PJKbook.pdf

  Practical Guide to Free-Energy Devices
  by Patrick J. Kelly

  ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ… ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ !!!!!

  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ !!!

  ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ !

 23. Ανώνυμος 10/21/2014 @ 9:48 ΠΜ

  Το μυστικό της παραγωγής ελεύθερης και καθαρής ενέργειας το ξέρουν εδώ και 80 χρόνια , απο τον καιρό του Τέσλα ( πρώτος διδάξας ) αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το εφαρμόσουν . Και αυτό για πολλούς λόγους , π.χ. θρησκευτικούς ( σατανισμός ) , χρηματικούς ( ειναι πολλά τα λεφτά ) , γεωπολιτικούς ( νέα τάξη πραγμάτων- παγκόσμια δικτατορία ) και τέλος επειδή δεν δίνουν δεκάρα για την σωτηρία του πλανήτη , άσε που έχουν αυτήν πανηλίθια φαντασίωση πως είναι η ελίτ και πως αυτοί θα ζήσουν για πάντα ότι και να γίνει ( εδω γελάνε ) ενώ εμάς θα μας δολοφονήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ( ψεκασμοί , έμπολα , έιτς και άλλες αρρώστιες εργαστηρίου καθώς επίσης και στημένοι πόλεμοι ) τι να γίνει ; Δυστιχώς η "ελίτ" μόνο για αυτά είναι ικανή και αυτό λόγω της θρησκείας της ( σατανισμός ) αγνοούν όμως οτι κάποια στιγμή θέλουν δεν θέλουν θα κλιθούν να δώσουν λόγο για όσα εγκλήματα έχουν διαπράξει κατά της ανθρωπότητας και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*