ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 28/4/2014

Ο Obama απειλεί με χάος μετά την αποτυχία να εξαργυρώσει πλαστά ομόλογα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Ασία.

Ο Barack Obama, εκπρόσωπος για την Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, προσπάθησε και απέτυχε να εξαργυρώσει κάποια πλαστά «ομόλογα Κέννεντυ» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ασία την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές της Ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας. Τα ομόλογα μπορείτε να τα δείτε εδώ :

Κέννεντυ ομόλογα -1

Αν παρατηρήσετε, σε ένα από τα ομόλογα έχει μια εικόνα του διαστημικού λεωφορείου πάνω σε αυτό. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μια ιστορική ιδιοφυΐα για να καταλάβει πως δεν υπήρχαν διαστημικά λεωφορεία, ενώ ο Kennedy ήταν ζωντανός. Τα ομόλογα έχουν κατασκευαστεί με χρήση χαρτιού από 20δόλαρα των ΗΠΑ στα οποία είχε ξεπλυθεί όλο το μελάνι τους, σύμφωνα με πηγές της MI5. Παρ’ όλα αυτά, ο Bill Clinton είχε καταφέρει να εξαργυρώσει μερικά από αυτά τα ομόλογα. Όχι όμως ο Obama αυτή τη φορά.

Ωστόσο, ο Obama ήταν σε θέση να αποσπάσει κάποια «ψιλά για τη τσέπη» χάρη στις τρομοκρατικές ενέργειες, όπως τη βύθιση του πλοίου της Νότιας Κορέας και την ηλεκτρονική πειρατεία της Μαλαισιανής πτήσης 370, σύμφωνα με την Ιαπωνική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών. Υπάρχουν, επίσης, νέες απειλές για να χρησιμοποιήσουν καιρικά και σεισμικά όπλα εκτός κι αν στην εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ δοθούν περισσότερα χρήματα, δήλωσαν οι πηγές.

Κινέζοι σπασίκλες cyberwarriors

Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο μια πηγή υπηρεσίας των ΗΠΑ, ο οποίος προέβλεψε τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Ασίας εκ των προτέρων, περιγράφει την Κινεζική αντίδραση : « Ο Κινεζικός μπλε στρατός (σπασίκλες υπολογιστών) έχουν πλέον στην κατοχή τους το σύνολο των τραπεζικών κωδικών, των κωδικών εκτόξευσης πυρηνικών κλπ. Ένα κουμπί και το σύνολο του χρηματοπιστωτικού συστήματος παύει. Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία και 9 άλλα έθνη έχουν τους κωδικούς αυτούς επίσης, κι αυτό θα μπορούσε να γίνει ενδιαφέρον.»

Επίσης, υπήρξε μια συνάντηση την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του εκπροσώπου της White Dragon Society (WDS) και εκπροσώπων μεγάλων Ασιατικών μυστικών κοινωνιών. Ο προηγούμενος επικεφαλής αυτής της κοινωνίας έχει αποβιώσει και ένα νέο αφεντικό έχει αναλάβει, είπαν από την WDS. Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των Ασιατικών κοινωνιών πρότειναν μια κοινή κίνηση των WDS/Ασιατικών κοινωνιών να κάνει μια συμμαχία με την παράταξη Hollywood/California της ολιγαρχίας των ΗΠΑ. Αυτό είναι τώρα στα σκαριά, αλλά μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα. Θα εκδηλωθεί με τη μορφή μεγάλων ταινιών κλπ. ξεκινώντας σε ένα έτος ή περίπου από τώρα.

Κατά τη συνάντηση, η WDS πρότεινε επίσης ακράδαντα ότι οι Ασιάτες σύμμαχοι με τα έθνη BRICS και οι Ευρωπαίοι όσο το δυνατόν συντομότερα να προσφέρουν να ανταλλάξουν όλα τα δολάρια των ΗΠΑ που κρατούνται έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα νέο νόμισμα.

Η προσφορά αυτή λαμβάνεται υπ ‘όψιν. Οι Ασιατικοί εκπρόσωποι δήλωσαν επίσης, ότι ήδη όλα τα δολάρια ΗΠΑ πριν από το 1990 ήταν στη μαύρη λίστα ως μέρος μια κίνησης για να κόψουν υπόγεια χρήματα για την κλίκα (cabal).

Ξένοι τραπεζικοί ταμίες συναλλάγματος της Tokyo Mitsubishi UFJ Bank το επιβεβαίωσαν αυτό. Δολάρια με ημερομηνία πριν από το 1990 είναι ως επί το πλείστον πλαστογραφίες της CIA, δήλωσαν οι πηγές.

«Μεγάλε, έχουν τελειώσει τα ψωμιά μας…»«Σώπα ρε κοπελιά…ιδέα σου είναι…»

Υπήρχαν επίσης πολλές πολύωρες συνεδριάσεις έκτακτης ανάγκης στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα με τη συμμετοχή της επικεφαλής του ΔΝΤ (IMF) Christine Lagarde και του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Jack Lew σχετικά με την επιμονή των Ρώσων να πληρώνονται σε ευρώ για το πετρέλαιο, αλλά οι συναντήσεις αυτές δεν ήταν σε θέση να επιλύσουν τίποτα, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin πρότεινε ότι ο τρόπος για τον τερματισμό της οικονομικής κρίσης θα είναι να σκοτώσουν όλα τα μέλη της οικογένειας Rothschild, σύμφωνα με πηγές της CIA. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Rothschilds τώρα είτε κρύβονται ή λείπουν επί μακρόν όπως συμβαίνει με τον Nathaniel Rothschild.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΟΥΤΙΝ…

Είναι απίθανο ωστόσο, ότι η δολοφονία των Rothschilds θα λύσει την οικονομική κρίση. Οι Rothschilds είναι απλώς υψηλού επιπέδου μεσάζοντες. Το πρόβλημα επικεντρώνεται σαφώς τώρα στην Ουάσιγκτον και τη θυγατρική του Federal Reserve Board, Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οι Federal Reserve Board εξακολουθούν πεισματικά να κάνουν χρήση μισθοφόρων στρατών προσπαθώντας να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ουκρανία. Ευτυχώς, οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν ακολουθούν αυτή τη σκευωρία. Ούτε το Πεντάγωνο. Ακόμα και οι Ισραηλινοί έχουν απομακρυνθεί από τη συνεχιζόμενη επιχείρηση στην Ουκρανία.

http://www.debka.com/article/23874/Russian-and-Ukrainian-armies-shaping-up-for-initial-military-clash-over-Slavyansk

Αυτό με το οποίο έχουμε να κάνουμε είναι η ναζιστική παράταξη της CIA με επικεφαλής τους Bushes, τους Rockefellers, τους Clintons, το George Soros και τους φίλους τους. Ο Obama είναι ο εκπρόσωπος τους. Είναι επίσης, το πρόσωπο που δικανικά στοιχεία δείχνουν να μπλοκάρει όλες τις προσπάθειες για να ξεκινήσει ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Είναι αλήθεια ότι τα Λευκά Καπέλα (white hats) του Πενταγώνου υποστηρίζουν τον Obama, επειδή, σύμφωνα με τα λόγια τους : «Αυτός απέτρεψε την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στη Συρία.» Ωστόσο, τα Λευκά Καπέλα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τους δόθηκε μια ψευδής επιλογή στις τελευταίες εκλογές μεταξύ του Mitt Romney και του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου ή του Obama και καμίας αλλαγής.

Θα φορεθεί πολύ…

Υπάρχει μια τρίτη επιλογή που είναι να προχωρήσουν στην Ουάσιγκτον, να συλλάβουν όλους τους εγκληματίες, και να δημιουργήσουν μια προσωρινή κυβέρνηση με επικεφαλής την κοινή αρχηγία των Γενικών Επιτελείων να προεδρεύσει επιτηρώντας την αποκατάσταση της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με ένα αναβαθμισμένο σύνταγμα. Μια νέα εκλογική διαδικασία θα μπορούσε στη συνέχεια να τεθούν σε εφαρμογή για να εξασφαλιστεί ότι τα χρήματα δεν θα έχουν ποτέ ξανά τη δυνατότητα να επισκιάσουν το πολιτικό σύστημα. Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση αποκαλύφθηκε πως μόνο το 4% των Αμερικανών πιστεύουν πως η αντικατάσταση όλων στο Κογκρέσο είναι μια κακή ιδέα.

http://www.usatoday.com/story/news/politics/2013/10/21/usa-today-poll-shutdown-boost-for-democrats-bane-for-gop/3143281/?AID=10709313&PID=4003003&SID=11y8mpfvtokvh

Εάν το καθεστώς των ΗΠΑ προσκολλάται στον Obama και το status quo, ο συνεχιζόμενος αργός οικονομικός στραγγαλισμός των Ηνωμένων Πολιτειών θα συνεχιστεί έως ότου θα υπάρξει επανάσταση και χάος. Αυτή είναι μια μαθηματική βεβαιότητα. Μπορεί να αποφευχθεί μόνο με μια ομαλή μετάβαση.

«Είσαι Πακιστανό;» – «Μη μου κάνεις τον Κινέζο.»

Έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η απομόνωση του συμμοριακού καθεστώτος απατεώνων της cabal στην Ουάσιγκτον είναι πλέον αδύνατο να το αγνοήσουμε ή να το αρνηθούμε. Παράδειγμα της περασμένης εβδομάδας από αυτό ήταν ότι, ενώ ο Obama έκανε περιοδείες στην Ασία για την προώθηση μιας πολιτικής περικυκλώσεως της Κίνας με εχθρικά κράτη, η Κίνα πραγματοποιούσε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με οκτώ γειτονικές χώρες όπως την Ινδία, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, το Πακιστάν και τη Σιγκαπούρη.

Η Κίνα, η ASEAN και η Ινδία επίσης, ήρθαν σε συμφωνία την περασμένη εβδομάδα για να επιλύσουν όλες τις υπόλοιπες εδαφικές διαφορές τους σχετικά με νησιά κλπ. με ειρηνικό τρόπο.

http://economictimes.indiatimes.com/news/politics-and-nation/china-asean-pact-on-south-china-sea-region-can-bring-some-relief-to-india/articleshow/34183804.cms

Αυτό ήταν υπερβολικό για το μεγάλο σχέδιο του καθεστώτος των ΗΠΑ για να ξεσηκώσει προβλήματα με νησιά, προκειμένου να απομονώσουν την Κίνα.

Ολόκληρος ο πλανήτης είναι αηδιασμένος και κουρασμένος με τη νοοτροπία της cabal για την έναρξη πολέμων, την κλοπή των πόρων, την εξάπλωση νόσων, τα συνεχή ψέματα και γενικά να κάνουν τη ζωή δύσκολη για όλους.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα του πόσο βαθιά η σκουληκότρυπα της κλίκας πηγαίνει. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, αρκετοί διαφορετικοί άνθρωποι μου έχουν στείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πληροφορίες ότι η Michelle Obama γεννήθηκε ως Michael Ramsey. Ο Ramsey, λένε, έπαιξε για την ομάδα Oregon State Beavers την περίοδο 1981-1983. Ο αριθμός στη φανέλα του ήταν το 44.

Αργότερα, άλλαξε φύλο και έγινε Michelle Ramsey ο οποίος πήγε για να παντρευτεί τον Barack Obama και να υιοθετήσει δύο παιδιά μαζί του. Ο Obama πήγε για να γίνει ο 44ος πρόεδρος. Η φωτογραφία της Michelle ως Michael θα μπορούσε να είναι μια ψεύτικη Photoshop δουλειά, αλλά, ακόμα κι αν είναι έτσι, κάποιος στους οργανισμούς πιέζει πολύ σκληρά για να βγει αυτή η ιστορία προς τα έξω. Επίσης, προωθούν την ιστορία πως ο Barack και η Michelle πρόκειται να πάρουν διαζύγιο.

[Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται αποδεικτικά στοιχεία για το αληθινό φύλο του/της συζύγου του Obama με βάση την ανθρώπινη ανατομία:]

Όποια και αν η περίπτωση μπορεί να είναι, αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι ότι υπάρχουν κάποια σοβαρά δυσλειτουργικά πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα.

Οι Ασιάτες και ο υπόλοιπος κόσμος είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ μέσα από μια μετάβαση για παγκόσμια ειρήνη. Καταλαβαίνουν ότι η διατροφή και η εξημέρωση ενός άγριου σκύλου είναι μια πολύ καλύτερη στρατηγική από το να πολεμούν μαζί του.

ΠΗΓΗ: http://hipknowsys.blogspot.gr/2014/04/benjamin-fulford-obama-threatens-mayhem.html

ΚΕΙΜΕΝΟ: Benjamin Fulford

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

ΠΗΓΗ

Loading...

2 thoughts on “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 28/4/2014

  1. Ανώνυμος says:

    το ίδιο παραμύθι με τα πλαστά ομόλογα του σώρρα…. δήθεν υπάρχει αρκετό χρήμα για όλους ΑΝ δεχθεί η ανθρωπότητα να δανειστεί από τη κίνα…αλλιώς είτε με το μαλακό…είτε με ..πόλεμο …πάλι η κίνα θα μας "ευεργετήσει"…

  2. Ανώνυμος says:

    Δηλαδη οι κινεζοι hackers εχουν κωδικους απο ενα συστημα που δεν ειναι καν συνδεδεμενο με το Internet?

    Κολοκυθια τουμπανα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *