Εμείς είμαστε γραφικοί το Yahoo είναι; Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις

Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: « Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλαυς τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. «Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο. Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο γαυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών οτι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!!

Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι! Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν απο των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμόν στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση απο την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θά λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά

…ΠΡΟΣΟΧΉ!

Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ

Rfiid σημαίνει «αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναί πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!.

Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!!

Loading...

15 thoughts on “Εμείς είμαστε γραφικοί το Yahoo είναι; Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

 1. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ Κ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ

 2. Ανώνυμος says:

  NA ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ Α113….ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ…..ΠΕΡΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ…..

  ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ…….ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ……ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Α1(ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΟΡΥΦΗ)……..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 13……..12 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ 13………Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ……ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 12 ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ…….ΕΧΟΥΝ 6 ΑΝΤΡΕΣ…..6 ΓΥΝΑΙΚΕΣ…….6 ΖΕΥΓΑΡΙΑ…..SSS=666……..Ο ΤΡΙΠΛΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ………ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…….ΤΟ ΑΦΛΑ……ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ……..Α………ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ…..ΤΟΝ 13 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ……..ΔΗΛΑΔΗ……ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ………..Α113……ΑΑΑ3 (3 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ)…..Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ……ΤΟΥ ΘΕΟΥ……..

  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ……ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ……ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ……….ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ…….ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ……ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ……ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ……

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ……ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΧΡΙΣΤΟΣ……..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ……ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ………ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ…….ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ…….ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…….ΤΟΥΤΟΥ…..ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ…….ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ…….ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ……ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ…….ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ………..(ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ…..ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ)………ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…..ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ……..ΔΗΛΑΔΗ……ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΗΔΗ…..ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ………………..

  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ…….ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ…..ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ……….ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ……ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ…..ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…….ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ……..ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…….ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ……..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ………ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…..ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ…..ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ……ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠ…..ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ……ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ……ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ…….ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ……ΚΑΙ ΜΕΤΑ…….ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…..ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ…..ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…….ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ…….ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ……ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ…..ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…….ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ……..Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ…..ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ……..ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…… ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…..Η ΤΗΝ ΔΟΞΑ….Η ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ……ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑΝ……ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…..ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ……..ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…….ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ………….ΚΟΛΑΣΗ………….

 3. Ανώνυμος says:

  ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΩΣ ΕΔΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΚΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ … ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 2 ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ
  1)ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΙΜΑ)
  2)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΡΙΣΗ
  3)ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Ή ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ
  4)ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ – ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..

  • Ανώνυμος says:

   ptnemesis ΣΤΟ skype ΡΩΤΑ ΕΔΩ..ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!

  • Ανώνυμος says:

   ΦΙΛΕ 3.35…ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ …ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ…ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΘΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ …ΕΔΩ ΣΕ ΑΙΜΑ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ…ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ..ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ [ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ]..ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ …ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ …ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ…ΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ … ΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. Ανώνυμος says:

  τιτ λετε ρε ποιος μαλακας θα δεχτει να βαλει στο νεογεννητο παιδι του μια μαλακια λες και ειναι τρομοκρατης. μονο εγκεφαλικα νεκροι θα δεχονταν να βαλουν τσιπακι

 5. Ανώνυμος says:

  ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΤΟΥΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ

 6. Ανώνυμος says:

  Δεν θέλω να πω κακά λόγια… που είναι το νομοσχέδιο για τα τσιπάκια ρε παιδιά? τι μας λέτε…

 7. Ανώνυμος says:

  Εδω κι εξι μηνες μας παραμυθιαζουν με την ανοησια οτι τα νεογεννητα θα "τσιπωθουν" απο τουτο το μαη – και το παραμυθι επαναλαμβανεται παρολο που ειναι γνωστο πως προκειται για φαρσα που καταναλωνεται ανευθυνα απο τους "ψεκασμενους". Το οτι δημοσιευτηκε στο yahoo δε λεει και πολλα πραγματα – η ηλιθιοτητα δεν γνωριζει συνορα, και επιπλεον θα 'πρεπε να αναρωτηθουν οι "υποψιασμενοι" για ποιον λογο οργανα της νεας ταξης πραγματων παρουσιαζουν ως ειδησεις τις μπαρουφες που εκεινοι πιστευουν… Για δοκιμη, για ξεκαρφωμα – η μηπως ολες αυτες οι συνωμοσιολογιες εστιαζουν σε ανωδυνα, καθοτι ανυπαρκτα, θεματα για να αποπροσανατολισουν απο αυτα που θα μπορουσαν ν' απειλησουν τους νεοταξιτες; Συνεχιστε να χτυπατε αχυρανθρωπους και ανεμομυλους…

 8. Ανώνυμος says:

  ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΤΣΙΠ. ΚΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ. ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΛΠ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ? ΚΑΝΕΝΑΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΔΗΛ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΠ. ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

 9. Ανώνυμος says:

  Bρε να πανε στο διαβολο…
  Σιγα που θα βαλουμε σκατα στο σωμα μας γιατι υπαρχουν καποιοι διεφθαρμενοι που νομιζουν οτι ειναι θεοι και παντοδυναμοι…
  Να πανε σε ψυχιατρο.

  Ευτυχως ο Πουτιν θα τους τριξει τα δοντια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *