Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:44 - 09/10/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ UFO ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2011

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ελάχιστες οι αναφορές ufo στον Ελλαδικό χώρο φέτος τον Σεπτέμβρη και καμία ολοκληρωμένη με φωτογραφικό υλικό ή βίντεο.
Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2011, η μάρτυρας Αγγελική είδε μαζί με τον άντρα της, δύο ΑΤΙΑ πορτοκαλί χρώματος να πετάνε πολύ αργά και πολύ χαμηλά πάνω από τη περιοχή του Μπραχαμίου. Η μάρτυρας που βρισκόταν εκτός της κατοικίας της δεν μπόρεσε να φωτογραφήσει με το κινητό της τα άγνωστα σκάφη, όμως μας τα περιέγραψε σαν το πρόσφατο ΑΤΙΑ που εθεάθει στην Λάρνακα της Κύπρου.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, λάβαμε ένα email από τον αναγνώστη Μ.Σ. (δεν δημοσιεύουμε τα στοιχεία του, εφόσον προτίμησε να υπογράψει ως “Παρατηρητής”), το οποίο μιλάει για ένα παράξενο ATIA που εμφανιζόταν για μέρες κοντά στο Λουτράκι. Το σκάφος όπως μας έγραψε ο μάρτυρας… ‘’είχε ένα λευκό κεντρικό φως και πολύ μικρότερα φώτα δεξιά και αριστερά του, δύο με τρία σε κάθε πλευρά, ενώ ήταν πάντα κεκλιμένο από 20 έως 60 μοίρες. Συνήθως 30. Εμφανιζόταν σχεδόν κάθε βράδυ γύρω στις 23:20 έως τις 02:30 το πρωί πάνω από το ανατολικό Βραχάτι και ακολουθούσε αργή ευθεία πορεία από ανατολή προς δύση, με διορθωτικές κινήσεις. Όμως το εντυπωσιακότερο όλων είναι η εκτόξευση ενός λευκού φωτός που άφηνε χιονάτη ουρά. Γήινο σκάφος δεν ήταν. Αν είναι δορυφόρος, μάλλον είναι νέος γιατί εμφανίζεται μόνο την τελευταία βδομάδα.’’
Στις 17 Σεπτεμβρίου, ο μάρτυρας Γιάννης είχε μια απίστευτη εμπειρία σε μια παραλία κοντά στην Κόρινθο. Όπως μας δήλωσε: ‘’Είχα πάει με δύο φίλους στην παραλία απλά για να περάσει η ώρα και χαζεύοντας τον ουρανό, ακριβώς από πάνω μας είδαμε ένα φωτεινό πράγμα (ufo νομίζω!) να κόβει βόλτες με απίστευτη ταχύτητα, κάνοντας τρελούς ελιγμούς, που όμοιούς τους δεν είχα ξαναδεί ποτέ! Και δεν είναι πως το είδα μόνο μια φορά, αλλά πάνω από πέντε! Δυστυχώς ήταν πολύ ψιλά και δεν πιστεύω να φαινόταν αν το φωτογράφιζα με το κινητό μου, άσε που δεν προλάβαινα κιόλας.‘’
Τέλος, σύμφωνα με τα όσα είπε ένας Χανιώτης στο Flashnewς, στις 29 Σεπτεμβρίου, στις 7:40 το απόγευμα, κι ενώ ο ίδιος βρισκόταν με έναν φίλο του στο αυτοκίνητο του, είδε στον ουρανό πάνω από το κέντρο των Χανίων, κάτι σαν αεροπλάνο με πάρα πολλά φωτά να πετάει πολύ χαμηλά. Ένα λεπτό αργότερα το ίδιο πράγμα είδε και ο δεύτερος επιβάτης του Ι.Χ περιγράφοντας τα εξής: “Κοντά στη κλινική Γαβριλάκη το είδα και εγώ με τα ίδια μου τα μάτια. ‘Ήταν μεγάλο σαν Μπόινγκ, γκριζωπού χρώματος, με μεγάλο ρύγχος και πάρα πολλά κόκκινα φώτα. Αιωρούταν ακίνητο σε χαμηλό ύψος και μέχρι να γυρίσω τον ώμο μου εξαφανίστηκε χωρίς να ακουστεί ο παραμικρός θόρυβος! Δεν είμαι τρελός, ξέρω τι είδα διότι ήταν πολύ χαμηλά! Και δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο!”
Αυτές είναι όλες κι όλες οι ελληνικές αναφορές ΑΤΙΑ τον Σεπτέμβρη. Δυστυχώς, ο κακός καιρός, το κρύο και τα πυκνά σύννεφα (φαινόμενα Φθηνοπώρου) που πλησιάζουν δεν θα αφήσουν πολλές ευκαιρίες ακόμα για παρατηρήσεις και αναφορές παράξενων ιπτάμενων αντικειμένων. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν συνεχίζουν να πετούν…

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*