ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! – ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΛΑΖΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !!

Χαλάζι θα πέσει τις επόμενες ώρες σε πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Αρκετά έντονα φαινόμενα προβλέπονται κυρίως το απόγευμα και το βράδυ σε πολλά τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά, μεγάλο ενδεχόμενο για να σημειωθεί χαλάζι υπάρχει, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην Θεσσαλία, στην Μακεδονία και στην Θράκη. Στην Μακεδονία και την Θράκη το χαλάζι ίσως εμφανιστεί από αργά το απόγευμα ως και αργά το βράδυ.

Πιθανότητα αλλά όχι τόσο μεγάλη για χαλάζι, έχουν κυρίως για το βράδυ, περιοχές και του βορειοανατολικού Αιγαίου. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή κυρίως αργά το απόγευμα και προς το βράδυ, στην Θεσσαλία και στην Μακεδονία, καθώς το χαλάζι που θα σημειωθεί σε κάποιες περιοχές, ίσως να έχει και μεγάλο μέγεθος !!…

Να τονίσουμε τέλος, πως το χαλάζι δεν θα πέσει σε όλες τις περιοχές των ανωτέρω τμημάτων που αναφέραμε, αλλά σε μερικά τμήματα και κατά διαστήματα.

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

4 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! – ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΛΑΖΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !!

 1. Ανώνυμος says:

  Νικόλα το βίντεο αφιέρωση !!! έβλεπαν τόσο μακριά …

  http://www.youtube.com/watch?v=AhWKSFkC3eY&feature=related

  δεν ξέρω πως θα έρθω σε επαφή μαζί σου γιατί μάλλον είσαι αυτός που ψάχνω…και εγώ αυτός που αναζητάς…
  *** οχι με τα παραδοσιακά μέσα….( τηλ-μαιλ-κλπ..γιατί ξέρεις…τι κ πως..) τηλ-π-κα…σε βρίσκω…και τα λέμε…κ έχουμε Δύναμη…άλλα το σύρμα..έχει κοριούς…και θολουρα.. ..)

  θα δείξει…η Ανατολή το δρόμο !

  Apollo11

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *