ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΔΕΗ…!Δες

ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΔΕΗ…!Δες

Γεννητρια με ηλιακή ενέργεια – Χωρίς Καύσιμο και Αθόρυβη!

Το παρακάτω μικρό φωτοβολταικο συστημα χρησιμοποιείται σε ένα τροχόσπιτο, έναν απομακρυσμένο χώρο που δεν υπάρχει δυνατότητα παροχής ρεύματος, στο σκάφος κλπ.

Ακόμα και στο σπίτι μας για περιπτώσεις διακοπής ρεύματος.

Η ηλιακή γεννήτρια αποτελείταιΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

6 thoughts on “ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΔΕΗ…!Δες

 1. Ανώνυμος says:

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ???.ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΛΚΡΟ ΑΡΘΟ???.

 2. Ανώνυμος says:

  Ακόμα και κάτι λογικό και πραγματικό δεν μπορείτε να το παρουσιάσετε σωστά εδώ μέσα.

  Δεν είναι γεννήτρια. Η γεννήτρια είναι μια μηχανή, έχει κινούμενα μέρη και μετατρέπει μηχανική ενέργεια σε ηλεκτρική κυρίως μέσω ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Εδώ δεν υπάρχουν μηχανές.

  Επίσης αυτό που παρουσιάζετε δεν είναι και κάτι πρωτοποριακό. Παραγωγή ρεύματος με φωτοβολταϊκά είναι. Δεκαετίες τώρα έτσι έχουν ρεύμα σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλον τον κόσμο.

  Το μόνο που είναι σχετικά νέο είναι οι τιμές. Αυτές έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια και είναι πιο εύκολο να εγκαταστήσει κάποιος μικρές αυτόνομες φωτοβολταϊκές εφαρμογές σε σχέση με το παρελθόν. Φυσικά πρέπει να υπολογίσει κανείς καλά τα στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν, ειδικά τις μπαταρίες, για να έχει ρεύμα και τα βράδια ή/και σε βροχερές/συννεφιασμένες μέρες.

  • Ανώνυμος says:

   Για γεννήτρια που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα μιλάμε. Θα μπορούσε να είναι και γεννήτρια οτιδήποτε άλλο, όπως μια γεννήτρια ASCII αλλά για ηλεκτρικό ρεύμα συνηθίζεται ο όρος γεννήτρια να σημαίνει μετατροπή μηχανικής ενέργειας. Τα φωτοβολταϊκά παράγουν ηλεκτρική ενέργεια με την χρήση ημιαγωγών υλικών που έχουν το χαρακτηριστικό να μετατρέπουν το φως σε ηλεκτρισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *