22:43 - 10/05/2014

Βίντεο με την εμφάνιση (;) του Ταξιάρχη Μανταμάδου σε κάτοικο της Γέρας στη Λέσβο

Ένα «παράξενο» βίντεο μετέδωσε η Τηλεόραση Μυτιλήνης. Το βίντεο το παρέδωσε κάτοικος της Γέρας Λέσβου στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να εξεταστεί τεχνικά και να γίνει προσπάθεια να ερμηνευτούν όσα συμβαίνουν σ’ αυτό το βίντεο.

Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.Ο Ηλίας Μπάνης (φωτογραφία) από τον Παπάδο Γέρας έχει εργαστήριο κατασκευής πήλινων αντικειμένων και πλακιδίων. Επειδή το εργαστήριο είναι σε απομακρυσμένη περιοχή υπάρχει κάμερα ασφαλείας που καταγράφει τους εξωτερικούς χώρους. Πριν ένα χρόνο ο κος Μπάνης θέλησε να κατασκευάσει ένα καλούπι για του Ταξιάρχη (Μανταμάδου) με γύψο. Δυστυχώς όμως ένα τμήμα από το γύψο έσπασε και μάλιστα ήταν τα φτερά του Ταξιάρχη. Πήρε τα γύψινα φτερά και τα πέταξε εξωτερικά στο κάδο σκουπιδιών. Καθαρίζοντας το καλούπι ακούει έναν έντονο θόρυβο και στιγμιαία βλέπει μια μορφή ανθρώπου για μερικά δευτερόλεπτα.

Αρχικά πίστευε ότι κάποιος του έκανε πλάκα… Λίγο αργότερα έκπληκτος θα έβλεπε στην κάμερα ασφαλείας του εργαστήριου του «περίεργες εμφανίσεις» που δεν μπορούν να εξηγηθούν λογικά…

ΠΗΓΗ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. to mono sigouro einai oti einai aekaraaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

  2. «η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα»;.

  3. Ρε σεις περνάει ένα κουνούπι μπροστα απο την κάμερα και ειναι ο ταξιαρχης;;;Μα θα σταματησετε επιτελους να ανεβαζετε οτι μαλακια σας κατεβει στο κεφαλι;;Θα σας μαζέψει καποιος επιτέλους;;;;

  4. ΠΑΡΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Μέσα στο σύμπαν τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Η μη αισθητότητα είναι και αυτή μια φυσική πραγματικότητα, διότι η αντίληψη μας είναι απόλυτα ασυνεχής. Ετσι, ξέρουμε ότι στον κινηματογράφο βλέπουμε μόνο 24 εικόνες το δευτερόλεπτο. Η 25η δεν είναι αντιληπτή. Ονομαζόμενες παρασυνειδησιακές, τέτοιες εικόνες δεν αποτελούν εμφανή πραγματικότητα για μας, ασκούν όμως επίδραση στο ασυνείδητο μας. Διαφημιστές τις έχουν χρησιμοποιήσει, διαπιστώνοντας με θαυμασμό ότι μπορούσαν να μεταβάλουν τις ιδέες των καταναλωτών ή των ψηφοφόρων εις βάρος της ελευθερίας της κρισης τους. Για να υπογράψουν τα έργα τους, σχεδιαστές της Ντίσνευ είχαν άλλοτε παρεμβάλλει παρείσακτες εικόνες στη ροή των κινουμένων σχεδίων τους. Κατά την διάρκεια της προβολής της “Χιονάτης” σε βίντεο ήταν μεγάλη η έκπληξη όταν ανακαλύφθηκαν σχέδια με χαρακτήρα αρκετά ερωτικό. Αυτά τα πειράματα απέδειξαν στην εποχή τους ότι το αόρατο [μη αντιληπτό] είναι ικανό να μεταβάλει τιςσκέψεις μας σε τέτοιος βαθμό που κάποοι μπορούν να μας μετατρέψουν σε μαριονέτες, χωρίς εμείς να είμαστε σε θέση να διακρίνουμε καν τα νήματα. Παρασυνειδησιακοί χρόνοι δεν θα πρόσφεραν την ίδια δυνατότητα;
    ………….Η περιοδική διακοπή της όρασης χρησιμοποιείται στα νυχτερινά κλάμπ. Εναλλάσσοντας φωτεινά φλας και χρόνους σκοταδιού, ένας φωτισμός αποκαλούμενος στροβοσκοπικός επιτρέπει να συλλάβουμε δύο διαφορετικές πραγματικότητες: η μια είναι φωτεινή και αντιληπτή και η άλληγ σκοτεινή και αόρατη, αλλά επίσης πραγματική. Με μια εναλλαγή αρκετά αργή, η ασυνέχεια της αντίληψης δημιουργεί παλμούς και δίνει μια εντύπωση επιβράδυνσης. Επιταχύνοντας της στροβοσκοπική κίνηση, δεν αντιλαμβάνεστε παρά έναν συνεχόμενο φωτισμό. Αυτό το εναλλασσόμενο ρεύμα υπάρχει παντού. Δεν παρατηρείτε ότι τα φώτα στους δρόμους σβήνουν κάθε πεντηκοστό του δευτερολέπτου. Εχουμε την εντύπωση ότι το φώς μας φωτίζει συνεχώς.
    Από το βιβλίο ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ του Malet

  5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ …ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ….ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ..ΜΠΛΑΚΑΗΣ ….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ…..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ….ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ….ΠΟΥΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*