Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:36 - 09/04/2015

Αυτός είναι ο αγωγός για τον οποίο συζήτησαν Τσίπρας και Πούτιν – Τι σημαίνει για την Ελλάδα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η πιο ουσιαστική συζήτηση που έγινε μεταξύ Τσίπρα και Πούτιν ήταν αυτή που είχε να κάνει με τα ρωσικά σχέδια για τον νέο αγωγό φυσικού αερίου ο οποίος θα ξεκινά από τα παράλια της Μαύρης Θάλασαας και θα περνά και από την Ελλάδα κατευθυνόμενος προς Ευρώπη. Στον χάρτη φαίνεται η πορεία του με την μπλε γραμμή σε αντιπαράθεση με τον South Stream που ναυάγησε .

Η χρηματοδότηση θα γίνει στη βάση ιδιωτικών κεφαλαίων και ο τρόπος θα είναι συμβατός με το ευρωπαϊκό δίκαιο και τους κανονισμούς της Ε.Ε. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές “θα δημιουργηθούν μεγάλα οφέλη από την κατασκευή του αγωγού που θα αφορούν στις χαμηλότερες τιμές φυσικού αερίου αλλά και από την εμπορική εκμετάλλευση του που υπολογίζεται σε αρκετές εκατοντάδες ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο διερευνάται η δυνατότητα άμεσης προκαταβολής των μελλοντικών κερδών για αρκετά χρόνια και αποπληρωμή από την έναρξη λειτουργίας του αγωγού και έπειτα”.

Οι Ρώσοι από την πλευρά τους υπερθεματίζουν χαρακτηρίζοντας τον αγωγό “χρυσωρυχείο” για την Ελλάδα. Υπολογίζουν ότι τα ετήσια έσοδα θα είναι περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ. Η κατασκευή του θα κοστίσει περιπου 1,7 δις ευρώ και ήδη ιδιωτικές κοινοπραξίες με ευρωπαϊκές και ρωσικές -ή και χωρίς αυτές- εταιρίες δηλώνουν έτοιμες να αναλάβουν και να χρηματοδοτήσουν εξ΄ ολοκλήρου το έργο αυτό που για δύο – τρία χρόνια θα δώσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Η Μόσχα έχει κάνει σαφές πως μια πιθανή συμφωνία για συμμετοχή της Ελλάδας στην κατασκευή του αγωγού που θα αποτελέσει γέφυρα προς τις άλλες χώρες (ΠΓΔΜ, Σερβία, Ουγγαρία) όπου οι εργασίες βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, ανοίγει την ατζέντα των διμερών σχέσεων σε πρωτόγνωρες, ως τώρα, κατευθύνσεις με καθοριστικής σημασίας ανταποδοτικά ωφελήματα για τη χειμάζουσα ελληνική οικονομία.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα ο Τουρκικός αγωγός θα ξεκινάει από την Τραπεζούντα και όχι από την Κωνσταντινούπολη που δείχνει η φωτογραφία.

  2. Ανώνυμος 04/09/2015 @ 11:20 ΠΜ

    Γιατι η κριμαια δεν εμφανίζεται σαν ρωσικο έδαφος στον χάρτη που δείχνετε.

  3. Ανώνυμος 04/09/2015 @ 12:37 ΜΜ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗ !!

  4. Ανώνυμος 04/09/2015 @ 12:48 ΜΜ

    ‘’Οι Ρώσοι από την πλευρά τους υπερθεματίζουν χαρακτηρίζοντας τον αγωγό “χρυσωρυχείο” για την Ελλάδα. Υπολογίζουν ότι τα ετήσια έσοδα θα είναι περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ.’’ Κάτι θα’χε ''πάρει'' το αυτί του Mr.V που δήλωσε στην Κ.Λαγκάρντ πως ‘’ Η Ελλάδα σκοπεύει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές της εις το διηνεκές’’ αφού κάνοντας την διαίρεση στο κομπιουτεράκι είδε πως μόνο από τα έσοδα του αγωγού σε 720 χρόνια δε θα χρωστάμε σεντ στους ισχυρούς προστάτες, εταίρους και συμμάχους μας κι οι θεσμοί ευγνωμονούντες θα μας καλοδεχτούν στην αγκαλιά τους για παιχνίδια, χάδια, φιλιά κι όρκους αιώνιας αγάπης.

  5. Ανώνυμος 04/09/2015 @ 9:14 ΜΜ

    κολοκυθια με ριγανη. μια τρυπα στο νερό, αν ποτέ γίνει ο αγωγός. αν η ιταλια δεχτεί να καταναλώσει, διαφορετικά, όλα θα γινουν σκόνη και θρύψαλα! ρε παιδιά κάντε κράττει. σε ποια περίοδο της ιστορίας μας οι ρώσοι ήταν σύμμαχοί μας; ας μην παμε πίσω στα ορλωφικά ή στον Υψηλάντη που τον πούλησε ο τσάρος, ξεχάσαμε την κυνική στάση της ρωσιας στην κύπρο, όταν αρνήθηκε να της δώσει δάνειο και τι έκανε όταν κινδύνεψαν οι καταθέσεις των ρώσων στις κυπριακές τράπεζες; τι επένδυση είναι αυτή που οι ρώσοι θα προκαταβάλουν; τόσα πολλά τα έχουν για να τα ξοδεύουν;
    παραμύθια της χαλιμάς.
    αμ, εκείνο το ομόδοξον; από πότε έγινε καθαρόαιμος ορθόδοξος ο πούτιν και τι σχέση έχει με την ορθοδοξία, ένας 65χρονος να αποκτά παιδί με μια μικρότερη και από την κόρη του; γιατί τα βλέπουμε όλα με τόση αφέλεια; ή μήπως είναι τόσο εργατικοί οι ρώσοι για να τους εμπιστευτούμε; οι μισοί λοιμοκτονούν και οι άλλοι μισοί τεμπέληδες μαφιόζοι είναι. κάνω λάθος; θα μας πουλήσουν για άλλη μια φορά. ξεχνάμε ότι 17000 ρώσοι επένδυσαν σε ακίνητα της κατεχόμενης κύπρου!!!
    μόνο ο Χριστός και οι δυνάμεις μας θα μας βοηθήσουν. μετά από τόσα χρόνια ανέχειας έπρεπε να το είχαμε καταλάβει. εμείς ακόμα ψάχνουμε για σωτήρες. τώρα παίζουμε με το χαρτί των ορθόδοξων αδελφών ρώσων. σύντομα θα απογοητευτούμε.
    ο Θεός να μας λυπηθεί. καλά κρασιά… καλή ανάσταση!

  6. Ανώνυμος 04/11/2015 @ 6:07 ΜΜ

    dhladh bre malaka esy poy les na doyme pros amerika;pros germania;aytoi pote kanane gia emas kati;katarxas den sxoliazhs karagkiozh oloys toys masonoys hgetes poylhmenoys se phraje opoytin;poy einai o arxhgos ton xristianon poy pantreythke;th hueles na pantreytei antra;h rosia mpoyfe einai h pio ploysia xora toy kosmoy mporh na sosh thn ellada opote uelei sthn kypro den gnorizhs malon kala th pexthke me ton prodoth anastasiadh poy phge meta xriston sthn rosia ROSIA =ELLADA=ORUODOXIA milas gia xristo;kai brizhs rosia;malaka………

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*