Αυτή είναι η «δημοκρατία» του Ερντογάν: Νεαρή διαδηλώτρια κινδυνεύει με έναν ΑΙΩΝΑ φυλακή επειδή φορούσε κόκκινο φουλάρι!

Αυτή είναι η «δημοκρατία» του Ερντογάν: Νεαρή διαδηλώτρια κινδυνεύει με έναν ΑΙΩΝΑ φυλακή επειδή φορούσε κόκκινο φουλάρι!


Δεν τους πειράζει που ο Πρωθυπουργός τους χρηματοδοτεί τους δολοφόνους της Συρίας, ούτε που δεκάδες προσφυγόπουλα σφαγιάζονται καθημερινά δίπλα τους ή ακόμα χειρότερα μπροστά τους.

Η μεγαλύτερη απειλή για το καθεστώς της Τουρκίας είναι το κόκκινο φουλάρι που φορούσε μία νεαρή κοπέλα όταν συμμετείχε στις διαδηλώσεις στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τη Χουριέτ, οι εισαγγελικές αρχές συσχέτισαν το χρώμα από το φουλάρι της Ayse Deniz Karacagil με το σοσιαλισμό!

Η νεαρή γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με 24 έως 98 χρόνια φυλάκιση για κατηγορίες όπως συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, αντίσταση στους νόμους και αντίσταση κατά της αρχής.

olympia.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Αυτή είναι η «δημοκρατία» του Ερντογάν: Νεαρή διαδηλώτρια κινδυνεύει με έναν ΑΙΩΝΑ φυλακή επειδή φορούσε κόκκινο φουλάρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *